Un produs Blogger.

miercuri, ianuarie 01, 2020

Papa nu a recurs la pixelul albastru!

31 comments
Papa Francisc și-a cerut scuze pentru gestul de a o lovi cu palma peste mâini pe o asiatică care-l trăgea cu forța spre ea ca s-o binecuvânteze.
Femeia se si inchinase pentru a primi salutul Papei. A fost foarte șocată că acesta s-a decis, brusc, să încheie baia de mulțime tocmai în fața ei.
Papa a interpretat trgerea de mână ca pe un act de agresiune asupra sa, dar gărzile de corp au rămas calme.
A doua zi Papa și-a cerut scuze. Nu a pus propaganda unităților militare din presă să convingă publicul, cu pixelul albastru, că Băsescu nu a lovit un copil care strigase în fața sa numele lui Iliescu. Talibanii PDL-iști se jură și acum că Băsescu nu a lovit copilul peste față cu dosul palmei.

 

31 de comentarii:

Stelian P. spunea...

Comparati gestul reflex de aparare al omului care conduce spiritual peste 1 miliard de oameni cu gestul lui Basescu ? Il maguliti (pe Basescu, evident).

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E O AGRESIUNE DIVINA, ZIC ACUM CATOLICII! Ramane totusi o agresiune, destul de pufoasa, fata de duritatea agresiv-badaraneasca si golaneasca a Bașitului bahic si conflictual, si are scuza unei varste inaintate, testosteron infranat de-a lungul vietii, si cam asa se intampla cu cei care sunt pe functii ,,nemuritoare, '' crezandu-se zei! Pixelul albastru are originea in testicole si ovare, prin neuroni ramificati, se duc in creier anumiti senzori de iritabilitate in legatura cu reglajele de testosteron si hormoni, la unii si unele, in masura in care se coreleaza cu educatia si buna crestere, insa nu este cazul Bășitului a carui origine a pixelului albastru de turbat se afla in orgiile cu samahoancă, cocârț si rașpincă din răzuială de călcâi! E prea simpatic acest Papa popoplar, atipic si prea lumesc pentru a nu-l ierta pentru aceasta trihirica de păcat lumesc, iar japaneza aia constipată parea si ea cam isterizată, si poate ca din cauza unor ghionturi si impingeri pe la spate, din cauza inghesuielii laicilor, s-o fi scapat, saracuta, la nscaiva orgasmulețe, la fel de pufoase si abia imperceptibile ca si laba scapata de Papa peste fălănguțele tremurande, ca vărguțele in bataia alizeelor de peste Capela Sixtina a Sfantului Scaun de la Vatican......

Militar de la 14 ani spunea...

Oameni normali. Gesturi omenești. Se poate întâmpla oricui. Important e să realizezi că ai greșit, sau așa s-a întâmplat din instinct, sau poate ai crezut altceva. E de apreciat.
Ce nu e de apreciat este gestul lui Băsescu, acest Petrov care a mințit, a lovit, a vândut, a furat, a taxat, a dat în gât poporul. Și culmea, încă 6-7% îl mai votează. Nație.

Leon spunea...

In prima zi a anului 2017 Papa Francisc spunea:
"Anul va fi mai bun in masura in care fiecare dintre noi, cu ajutorul DOMNULUI, cauta sa faca bine in fiecare zi"..!
In secventa de mai sus, Papa face un gest de autoaparare mai ales ca era in miscare si nu se astepta la gestul neasteptat si nefiresc al acestei femei..!

Huhu Rezea spunea...

La mulți ani votant de băse!
Gestul huliganic al mitocanului nostru a fost foarte apreciat de 50% dintre românii care s-au dus la vot în anul 2009.
Invinsul mitocanului este acum adjunct NATO.
Asta ca să înțelegem ce valori promovăm.

Stelian P. spunea...

La multi ani votant de infractori!
Valorile promovate de dvs. sunt in puscarie iar coalitia rosie s-a spart. Asta ca sa stim ce valori promovam.
In afara de ciorba asta sleita in slujba propagandei mai aveti scrisoarea lui Giuliani, Simona huiduita, declaratiile lui Mitraliera, pozele cu sex anal ale lui Serban, inteligenta debordanta de a candida cu Veorica etc., etc. Si astea au contribuit la votul anti-PSD (nu pro PNL) si cred ca si dvs. ati jucat un rol. Tineti-o tot asa ca e bine.

Huhu Rezea spunea...

Alternanța la putere face bine democrației în schimb comentarii de nivelul extremiștilor care au promovat plăcuta suedeza și sloganuri naziste sunt îngrijorătoare.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
De ce nu crezi in Or_Ban, când sare să nu ia condamnare?
DNA nu a mai cerut rejudecarea dosarului lui Mandolină pt că la un complet legal constituit își luă cu condamnare în executare!
Acesta este adevărul!
Însă cine a comandat DNA-ului asta rămâne un mister...
Putem intui ușor, nu?

Stelian P. spunea...

Perfect de acord.

Iulian Mareș spunea...

În afara de mult, mult prea mult # și cosmopolitism duse spre trădarea națională, ca
stare de normalitate a #2%, rămâne măcar încercarea de puțină Suveranitate a poporului român din partea unui condamnat politic!
Posibil ca bețivul, alogenul fiu de securist și cerșetorul Or_Ban să fie peste Dragnea și vremuri?
Acțiunile lui Or_Ban, trecute și prezente conturează un viitor sigur si pe măsura calității lui!
Să fie primit!

Gigi spunea...

Betivul natiei,i-a aplicat acelui pusti,o lovitura cu intentie directa,iar gogorita cu pixelul este o prosteala de cea mai joasa speta a prostimii care,dupa cum am vazut,a tinut destul de bine,individul a obtinut ce si-a dorit dupa acel episod scandalos,unul adevarat scandalos.In ce priveste pe,Papa,acela a fost un gest-reflex,as spune,de autoaparare,amplificat de presa,ca deobicei!

Leon spunea...

PETROV ar trebui uitat in istoria neagra a Romaniei !
Cand apare la Tv, eu ma grabesc sa schimb canalul..!

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/analiza-soc-a-lui-gheorghe-piperea-de-ce-sa-nu-falimentam-si-noi-cu-credite-de-studii-2-3-generatii_1417895.html

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Dar kiar este in cartea "10 ani negri în Romania"!

Huhu Rezea spunea...

Budene, dacă ești simpatizantul unui derbedeu politic te înțelegem că nu poți gândi altfel decât el.

totoiany48@gmail.com spunea...

Simpatizantul betivului petrov ? Trebuie sunat la 112 ,! Betiv,mincinos,ranchinos , petrov,smenar ....un om lipsit de scrupule ,mediocru ,fara educatie,etc .

Gigi spunea...

@viorel
Simpatizant? Hai,fii serios,spui că nu ai votat cu el? Nu te cred! Nu că m-ar interesa,dar nu vreau sa trăiești cu impresia că te-aș crede!
Pentru d-ta,cei care au opinii altfel decât propriile opinii,sunt de stânga? De stânga este chiar simpatizatul,nu am spus-o eu,ci chiar d.lui.

Ein Stein spunea...

@Stelica
Daca dupa ce lui Iohanis i se termina mandatul si e gasit vinovat in dosarele pe care le are, sau Basescu e gasit vinovat in multele dosare poti sa te consideri votant de infractori sau doar dobitoc?
Pura curiozitate!

Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gigi spunea...

Domnule Viorel,îmi cer scuze dacã comentariul meu de mai sus va fãcut sã luaţi asemenea decizie.Acum,ne mai criticãm,ne mai spunem pãrerea,dar nu trebuie sã luãm decizii la supãrare!Mai gândiţi-vã!
Cu respect!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Dece il subestimati pe dl. @Ein si nu ii dati voie sa citeasca raspunsul meu ?

Iulian Mareș spunea...

Ar trebui si celor care nu te supota.... :))

CEZAR spunea...

@/ Viorel
Fiti MANDRU ! Ati pus umarul din plin la aducerea basismului- besinismului in politica romaneasca ! De aici ni se trag toate !
Desigur se pare ca nu aveti puterea INTELECTUALA ..de a constientiza acest fenomen !!!
Da Nastase ERA PREA DESTEPT SI BINE PREGATIT PENTRU EPOCA SA ! Inclusiv mai marii europeni (PPE) ..lasau capul jos si bagau coada intre picioare in prezenta lui Nastase ...!!!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
În loc să facă gestul struțului, ăsta o lălăie cu șefi care nu înțelegeau subordonații! Eventual să facă taximetrie, să pună gresie, faianță in timpul programului!...
Ce sa mai zic, majurii vor să-și aleagă comandanții prin vot secret! Asta a adus Spiru....

Viss spunea...

Ai dreptul să-ți demonstrezi valoarea și capacitatea... dar la privat, nu la stat, pe pile, cunoștințe și relații

Iulian Mareș spunea...

Dar cine a spus ca la stat sunt numai pile, relatii...etc?
De ce numai la privat? Nu este o ingradire a dreptului la munca?

Iulian Mareș spunea...

Kiar nu constatati ca cineva minte cum respira?

Iulian Mareș spunea...

Perfect si cuprinzator!

Gigi spunea...

@viss//Adevărat!👍👏