Un produs Blogger.

luni, mai 03, 2021

Generalii rezerviști nu se tem de atacurile presei și politicienilor subordonați corporațiilor

75 comments


Generalul de corp de armată, Christian Piquemal, fost comandant al Legiunii Străine, a adresat generalului Lecointre, actualul şef de stat major al armatelor următoarea scrisoare, ca urmare a formării unor consilii militare care să sancționeze, la cererea ministresei pentru Apărare, rezerviștii contestatari :
 „Vineri 30 aprilie 2021

Domnule General,

Sunteţi şeful Statului Major al Armatelor şi, în această calitate, prima dumneavoastră datorie este să-i apăraţi şi să-i susţineţi pe militarii activi sau în retragere.

În mod evident, dumneavoastră preferaţi vânătoarea de vrăjitoare.

Prin disciplina dumneavoastră intelectuala nesmintit servilă, prin carierirsmul dumneavoastră consternant, prin supunerea dumneavoastră lamentabilă la puterea politică, dumneavoastră faceţi contrariul şi sunteţi gata, prin complezenţă şi josnicie, să tăiaţi capetele egalilor şi seniorilor dumneavoastră. Jalnic !

Ştiţi bine, datoria oricărui şef demn de acest nume este aceea de a-şi apăra subordonaţii, fraţii de arme, veteranii în loc să-i livreze pradă vindictei unei puteri politice hăituite.

Vă temeţi, fără îndoială, să nu fiţi rău văzut de ministreasa Armatei, pe care o slujiţi cu un zel fără egal şi un comportament de preş ! […]

Domnule General, nu vă obosiţi, nu pierdeţi vremea scriindu-mi, nici n-o să deschid maculatura dumneavoastră. Cel care mânjeşte armata sunteţi dumneavoastră şi numai dumneavoastră, să nu vă înşelaţi ! Francezii, care ştiu asta, şi-au ales tabăra şi nu greşesc.

Da, prefer să fiu în locul meu decât în al dumneavoastră. Trebuie să ştiţi, părerea şi judecata egalilor şi subordonaţilor dumneavoastră nu vă flatează, şi ăsta e un eufemism ! Eu pot să mă privesc în oglindă, mă tem că dumneavoastră nu puteţi.

Dumneavoastră preferaţi „să tăiaţi capete”, să vă sancţionaţi egalii, să vă aplecaţi spinarea şi să serviţi cu un zel neegalat puterea politică. Nu, în ziua în care veţi pleca, nu veţi fi regretat. […]

Cu supunerea şi înjugarea dumneavoastră la puterea politică, comportamentul dumneavoastră e mai degrabă cel al unui tehnocrat decât al unui militar. Aveţi parte de adevărata dezonoare a unui general.

Cu profundul meu dispreţ,

General de corp de armata (ER) Christian Piquemal”

75 de comentarii:

 1. Cu foarte putine modificari ,i se poate trimite si lui Ciuca ! Dar la noi, n-are cine !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eeee n-are cine! Este unul care stie toate culoarele din cladire....GPS uman,ce mai!

   Ștergere
  2. Da sub numele Unknown vad ca ai curaj nenicule.

   Ștergere
  3. Profesor de logica,
   Cum sa nu aibă cine trimite "O scrisoare pierduta"? Domnul de mai sus...este plin în cap, actor XXX, dăștept beton, umblat este..., plin de idei este...
   Tocmai bun de emisar...

   Ștergere
 2. Cinste, Onoare, Pretuire si Respect pentru Marele General francea, care este un demn exemplu de urmat pentru Generalii roman! La noi nu se gaseste cineva sa-i tranteasca o astfel de scrisoare slugii lingatoare de clantauri, Maciucă Moartă? Ma tem ca nu, pentru ca slugile au ajuns pe cai mari si sluga la sluga se pupa in fundul gradinii, nu se critica! Noi avem, deocamdata, slugi si pupincuristi, nu Generali! Rusine si dispret!

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu din cate am inteles si acolo la "frantuji" tot Ciuca al nost' e Sef Stat Major ???(ca asa reiese din scrisoare) ca ministru al Apararii este sigur,doar ca nu poarta fusta :))
  Daca ii face cineva un copy/paste si o trimite la fostul "loc de munca" al lui mares pun pariu ca nu se prinde nimeni ca e doar o copie adresata altcuiva.
  Se potriveste/lipeste ca marca pe scrisoare:)

  RăspundețiȘtergere
 4. De fapt, ce sanctiuni le pot aplica rezervistilor? Cunosc, vag, ca in vest sunt pensii calculate ca procentaj din salariu, apoi in functie de vechime se stabilesc reduceri procentuale ale impozitului. Este posibil, oare, ca in Franta, rezervistii sa primeasca un spor, sau o reducere mai mare a impozitului, pana cand ajung “in retragere”? Si atunci sa-i sanctioneze prin ridicarea statului de “rezervist”, implicit a acestui venit suplimentar, daca exista? Sau poate fi vorba despre vreo actiune in instanta sub acuzatia de subminare a autoritatii statului, armatei etc?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Prietenii ei:

   https://www.mapn.ro/fotodb/20190627_1/DSC_0021

   https://www.mapn.ro/fotodb/20180529/IMG_2267

   Ștergere
  2. Daca suntem atenti la figura ei, este super incantata ca se afla alaturi de ei. Cam asta este si "privirea" Frantei fata de Romania.

   Ștergere
  3. Dar Ciuca al nostru, unde este, Iulica..??

   Ștergere
  4. Leon,
   Aici:

   "Era pe când nu s-a zărit,
   Azi îl vedem, şi nu e.

   Ștergere
 5. Niște aserviți politic, ca și la noi, urmărindu-și propriile interese și nu interesul tuturor celor din subordine! Din cauza asta sunt slugarnici/ obedienți și vor să-și păstreze “scaunul” cu orice preț, trecând așa cum se spune și peste cadavre! Asta denotă lăcomie, neomenie și chiar lașitate.

  RăspundețiȘtergere
 6. In urmă cu 7-8 ani, în zona Saint Denise din Paris, de ziua Franței, privind parizienii din stradă jurai că nu te afli într-o țară europeană.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uitati-va la Nationala de fotbal..si veti intelege tot ! A cam venit vremea sa plateasca..
   Problema-i ca nu mai prea pot sa strige ..sa vina americanii...lu-a aratat dosul!
   Funes ..e batrin..nu mai poate lupta..sic..compania a 7 a..s-a dus drakului ..deci au cam pus-o...

   Ștergere
 7. Acuma, ce ar fi de zis? Ei de 30 de ani spun "romanii fura", chiar daca pe balaoachesii lor ii numesc "gitanes", deci cunosc diferenta.
  Copii, pentru a intelege mai bine lectia de istorie de astazi, sa se aseze in stanga valonii, iar in dreapta flamanzii. Itzic ridica mana: Doamna, si noi, belgienii, unde ne asezam?

  RăspundețiȘtergere
 8. Brava armată franceză (călare pe caii de lemn). De la Napoleon încoace n-au reușit decât s-o încaseze de la vecinii friți (da, chiar verii Robotului) și să-i asuprească pe niște arabi desculți (cam ca noi). Până i-au gonit și ăia. Chiar nu mai aveți pe cine să pupați în fund? I-ați uitat pe Oprea și Șoșoacă?

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu este doar o confruntare între Macron și rezerviști, forțele care sunt în conflict au rădăcini mult mai adânci decăt se vede la suprafață și, nu știu care va ieși învingătoare. Deocamdată sunt la faza pe răvașe. Până la aruncarea zarurilor și trecerea Rubiconului, mai durează. Sau nu? Iar „serviciile” stau în expectativă, oare cum vor înclina balanța?

  ASCENSIUNEA LUI MACRON:
  https://blog.ilgiornale.it/rossi/2017/03/14/lapolide-mondialista-macron-e-la-nuova-sinistra/

  P.S. Am mai multe comentarii și linkuri „filtrate”. Ele nu jignesc, nu incită (poate doar la mai multe întrebări), nu ar încălca nici măcar cenzura stupidă a neo-istului zuky. Dar cu cât vitraliile vor fi vopsite mai fumuriu, cu atât lumea va ieși mai repede din „biserică” să caute normalul de lumină. Și știm că așa este, deoarece am mai trăit acele vremuri, nu-i așa?

  RăspundețiȘtergere
 10. El este General francez comandant de legiune ,Nu un pârlit de român care nu știe cum să-ți ia și pielea de pe tine care caută gradele și funcțiile prin tomberoanele de gunoi .
  Militari de onoare .La faza asta îl voi strânge de coaie pe paduraru până o să urle la Stelio

  RăspundețiȘtergere
 11. Problema trebuie privită și mestecată mult mai profund! Este clar o revoltă a militarilor in rezervă dar in special a generalilor care și-au asumat rolul de reprezentanți și nu sunt marionetele ministrului ( că nu se spune ministră sau altfel) apărării cum sunt la noi Trebuie avut in vedere că legiunea și-a respectat generalii și nu a avut niciodată mucavele! Iar guvernul francez și Macrou acționează exact cum ar acționa și al nostru....,, distrugeti-i,,! Singurul lucru bun ca urmare a acestei poziționări a guvernului ar putea fi o revoltă a activilor!
  In ce ii priveste pe ai noștri, se cred ,,indestructibili,, ! Știe oare Ciucă sau Roșu cat de indestructibil se credea Stănculescu Și ei sunt copii de țață pe lângă Stănculescu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. În viață totul se plătește ( ,,para'ndărătul'' cum spun cămătarii de mahala),mai degrabă sau mai târzâu ! Cred cu tărie ca ,,sacul umflat cu rahat" aruncat ăn jilțul ministerial al Apărării ,jegosul de roșu(!) uns general pentru ,,(de)servicii" aduse înaintașilor (și încă mulți alții pe care-i găsesti în comentariile ,,elogioase'' ale rezerviștilor actuali,își vor primii răsplata ,precumfoștii semizei ,ca dragnea ,năstase etc...etc ! Doamne ajută !

   Ștergere
 12. Oare nu a inteles nimeni ca Ciuca nu poate face nimic de unul singur. Cine sa il sprijine din guvern? Ne credem armata turca?

  RăspundețiȘtergere
 13. @Micutzul: E evident că toți v-ați dori o revoltă a activilor, francezi sau români. Și eu. Chiar dacă aș fi de acord cu o scădere a pensiilor coloneilor (ca mine) pentru creșterea (pe bune) a pensiilor subofițerilor - acelora, mulți, care au muncit real. Prin urmare nu mai faceți pe proștii. Nu are cum să se întâmple. Pe activi îi doare la cosor de pensionari (cum e și firesc; cum m-a durut și pe mine anul trecut). Și cea mai importantă misiune a oricărui minister - sau serviciu - este împiedicarea unei asemenea revolte. Sunteți cretini sau vă prefaceți?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tambalagiule, exprimarea unor opinii antiglobaliste și anticorporatiste nu înseamnă revoltă.

   Ștergere
  2. Nu totul se reduce la pensii și salarii. Jurământul militar prevede altceva.

   Ștergere
  3. Cu CONDITIA CA T "Y" sa le ai babane si salariu si pensia.....!!

   Ștergere
  4. Domle ai și mata dreptate! Când e vorba de țară și de locul unde îmi cresc urmașii sunt cretin ....dar cretin rău de tot! Problema miserupistilor e că suntem mulți cretini!

   Ștergere
  5. Curajos și cinstit băiat acest ,,BatistaPeTambal ! Păcat că-i plin de muci ,care-i atârnă până pe pieptu-i de aramă !Bravo

   Ștergere
  6. Adresa:stefangligor@yahoo.com

   Ștergere
 14. @De parca n+am avea destui ţipţeri pe aici si prin fruncea ţării, a apărut şi un ţimbalist.

  RăspundețiȘtergere
 15. Tartora, pardon, toarta lui Măciucă Moartă, lifitzer jinitor sub hacoperire si slugă la Inalta poartă, deci o cocoană proastă dă dășteaptă, este acuzată de aceste hilegalități si dă frică s-a leorcăit in chiloți, asa dă tare că-si pregateste iesirea la penzionare, si incă cu una foarte mare, primind fofei de la doua institutii militare, unde a lucrat ca atare in fonctii de tradatoare si informatoare turnatoare pentru guvernarile sorosist lăbărale! Buuun, dar dupa iesirea la penzie cu bănat sa vedeti chestie ca o s-o vedem reincadrata de indat' la stat, ca si mortu-i din dotare imbălsămat, iar zalariul ii va depasi si dubla penzia morocană, caci mortului din dotare nici nu i se scoală, daca statul nu-i va acorda si aceasta umilă si dublă pomană, cum si el are dubleuri de venituri la fileuri si tot pomeni din budgeturi, cu ciordire din ale zărăcanilor fonduri... Vedeti cum, la noi, Jeneralii castiga din pomani statale banii, pe cand noi ii cersim cu mana intinsa si cu ochii in batistă, dandu-ni-se arar actualizari de 1 sau 2% actualizari si la pulivară majorari? La frantuzi, de aia hau coraj sa iasa la inaintare ză le dea autistilor risturi in cotloane, pentru ca acolo de la Zoldat la Marejal au toti satifactii financiare in poznar, si pe aceasta chestiune este intre ei o stransa unitate si coeziune, sarind toti pentru unul si unul pentru toti, la o adică, daca ceva se critica sau se revendică, dar la noi, daca toti Jeneralii traiesc din pomană si noi murim de dihăneală si flămânzeală, Jeneralii n-au motive de chelăcăială si scânceală, deocamdată, măi tată, ca după ce se vor aplica niste leji austere sa umble barbierul sa le castreze aceste pomene hiclene, pe urma sa vedeti iesiri de jenerali la rampe, cu urlete si vaicareli, ca acele traseiste vampe, vutute si batute de bărbati si cu banii luati! Pană atunci, toti pe linie sunt pititi si tacuti, ca niste lași muti, si ii dor pe ei in moaște de penziile noastre prăpădite si zărace!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Facem pariu că se angajează consultant la vreo firmă made în sua?

   Ștergere
 16. Fara implicarea activilor -suntem la mila decedentului-orice actiune este sortita esecului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O sa termini tu ..toata rezerva de "zama de pruna"..si pe activi ii v-a durea in ..lupa de tine!
   Asa cum te-a durut si pe tine...
   Vezi ce zice un activ...Tambalagiu ..si are mare dreptate..

   Ștergere
  2. Erata: v-a durea se va citi" ii vor durea "- cred hi..hi..hi

   Ștergere
 17. Generali la ei generali la noi.Reportajul e mai lung,cu politicieni,interlopi si militieni(ca nu puteu lipsi tocmai ei)

  https://www.youtube.com/watch?v=j9WYhdX1zr4&ab_channel=ROMANIA%2CTEIUBESC%21
  Asta in timp ce pe aici se fac schimburi de arogantze pt +/- 100 lei prapaditi

  RăspundețiȘtergere
 18. Cereți prea mult de la acest Ciuca care nu e departe de un analfabet funcționar al zilelor noastre... Asta pentru cunoscători...

  RăspundețiȘtergere
 19. @Cat de curand PLX199 va intra in discutie, sa vedem care varianta ,cae a MApN(sa nu se schimbe nimic primesc) sau cea a SCMD cu amendamente(sa se schimbe pe ici pe colo, prin partile esentiale).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Înseamnă că vre-un consilier al lui Lucică a citit blogul și i-a spus să de-a drumul la PLX 199 blocat de aproape 2 luni la MAI.
   - Varianta lui Mircea este neverosimilă și face jocul guleraților în a nu se aproba nimic , deoarece se cere revenirea Legii 223 la forma total virgină de dinaintea lui oug a lui Cioloș.
   - Versiunea lu Ionel face un PAS MARE cătrte a se reveni la actualizare așa cum a fost ea la origini.
   Ar mai fi o întrebare.
   Ce însemană curând ?

   Ștergere
  2. MApN -CIUCA..desigur !!.....

   Ștergere
  3. Cred că se va reveni la actualizare, pentru că actualizări nu vor mai fi sau vor fi infime în următorii ani!

   Ștergere
  4. Promisesera ca ieri, mai avem putintica rabdare , daca in doua saptamani n-o baga inseamna ca i-a "iertat" D-zeu si nici cu viagra n-o mai actualizeaza.

   Ștergere
  5. @Tehno, Comisia de Aparare din CD si-a prelungit vacanta de Paște cu inca o saptamana..!
   Cred ca a sosit timpul ca Generalii si Coloneii din aceasta Comisie sa inceapa sa lucreze pentru colegii lor pensionari militari..!
   Vad ca si secretarul Comisiei sta mai mult prin studiourile Tv in loc sa puna pe Ordinea de zi Pl x nr.199/2020.

   Ștergere
  6. @tehnocrat , ştii cumva dacă MAI-ul a trimis punctele de vedere la SGG ?

   Ștergere
  7. Kis vorbește să se afle în treabă.
   Nici atat nu a reținut câ acel proiect croit prost de SCMD si LDPM a fost respins de comisii si că la Guvern a fost trimis doar PL 199/2020, cu propuneri MApN si MAI.
   Pentru ședinta de Guvern de astazi au fost pregătite 33 de puncte de vedere, dar nu figurează printre ele Pl x 199/2020.
   Vezi
   https://sgg.gov.ro/1/proiectele-de-acte-normative-care-ar-putea-fi-incluse-in-sedinta-guvernului-romaniei-din-05-05-2021/

   Ștergere
 20. A decedat gl.de poliţie Theodor Zaharia,fost ministru de interne,secretar de stat in perioada 1993-1997.
  Dumnezeu sa-l Odihneascã în pace!

  RăspundețiȘtergere
 21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vă referiți cumva la BBB (bbb = ?) prin GR și îndeplinirea promisiunii lui KS la WEF: „Nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți („happy”) de asta.”?
   Pe bacnota de 1 $ (plină de simboluri și simbolistică) mai scrie și „IN GOD WE TRUST”. Bineînțeles, nu se specifică care „WE” și care „GOD”!
   Oooops

   Ștergere
 22. @Leonard, de cand revenirea la legalitate si adevar, indreptarea unei rautati este considerata fara credibilitate? Da, asta este posibil numai intr-o tara ca a noastra si cuoameni preaplecati ,inselati de niste smecheri ca...ai nostri.
  As dori, cu liniuta, sa mentionezi sau sa mentioneze cezar ce este bun in varianta ciuca, cu ce ne ajuta pe astia ,amarasteni?
  De aruncat cu vorbe, fara acoperire"ce din coada au sa sune" asa ca sa dea bine la lingai, este usor, nu mai zic ca ma "inervez"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Decât nimic şi a nu se schimba nimic cum este starea de fapt prezentă care avantajează pe gulerați , mai bine să se facă un pas înainte cu PLX 199 în varianta Ionel. Ceea ce suține scmd , NU VA FI NICIODATĂ ACCEPTAT DE NIMENI deoarece nu este fezabil.

   Ștergere
  2. Voi sintetiza - sper sa nu fiu in eroare !
   Pensia minima este data in tabel..pe functii..
   Pentru funktia de kapitan (ka kum este traktoristul maKiSS !)..aprox. 3500lei
   Pentru Lt.Col ka kum sint eu..5000 !!
   Apoi
   Vechimea obligatorie 25 ani
   Vekime reala - militara
   Ai mai mult primesti bonus
   Ai mai putin ..iti taie makaroana...
   ======================
   De ce nu vrea Mircica si alti impostori --foarte posibil si spre sigur m-Alul?
   Cei intrati pe filiera indirecta..pierd vechimea civila
   Adica nu mai pui la socoteala vechime de profesoras de istorie..,identica cu vechime de colonel.
   O valorifici in sistemul civil
   In ceeia ce priveste Sporurile..pina in 30 % parca..si se adauga in etapa a doua cind are loc reactualizarea
   Cam aste ar fi.....

   Ștergere
 23. Pentru Cezar e bine orice loveste in cei care au fost pe la Fort Lauderdale+misiuni in Congo.
  Daca omul nu a fost poate il roade pizma. 😁

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 🤣😜😜😎😎😎
   Mars potaie..rosie

   Ștergere
  2. Dacă are liceul, ce-i mai pasă? 🤣
   Macar sa zică unul cu carte, cu vekime...nu glume de autobază!
   Dacă el se autopropune ca lt col comandanții de batalion actuali unde sa mai intre?...poate în borceag!?

   Ștergere
 24. Situatia pare a fi mult mai grava,decat ar arata scrisoarea generalilor francezi..
  https://www.defenseromania.ro/ce-spun-cifrele-despre-teama-generalilor-francezi-de-un-razboi-civil-in-franta-societatea-sprijina-covarsitor-fortele-armate_610236.html

  RăspundețiȘtergere
 25. @ cezare,cel cu mintea in silenzio stampa ,ti-a intrat creierul in menopauza si vorbesti nearticulat de parca ai fi calinmnihaib ca cand scrie.Dupa lojica ta de kakareaza diferenta intre grade ar fi de 750 de lei rezultand ca un general de armata sa ia aprox.8000, iar un caporal -(minus 1000 lei) esti cam dus cu caprele la ginecolog fiule.Mai repara-ti acoperisul pe la vreun psiholog ca nu ai toate "shirepurile" pe bordei!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Toata harababura a pornit de la Tehnocraciu..pe care CPS.l.a descoperit cu cioara vopsita
   A DECOLAT DE 2590 X SI A ATERIZAT. .de 2588 X
   Na - cum sa.i dai sporurile???

   Ștergere
  2. tehnocrat,
   creierul padinei a devenit atât de toxic încât kelia lui deasă a transformat ireversibil capul în cur!

   Ștergere
 26. @Huhurezule si gastii de tarabostes care acceptati situatia actuala cu pensiile si va scuipati in san la gandul ca L223 va prinde puteri, va mai rog inca o data , enumerati pe liniute vreo 3 sau 4 bunaciuni cuprinse in PLX propus in varianta acceptata de MApN &MAI sau nu aveti si aruncati plicea pe mine ca vorbesc ca sa nu adorm pe principiul hotul striga hotii si lui ii sunt ferfelita chilotii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ți-am mai spus că tu bănănăi degeaba acest blog. Nu înțelegi nimic! Tipi ca tine sunt aleși ca parteneri de discuție și de gulerați... tocmai pentru că nu se pricep să negocieze.
   Despre prostiile proiectului Gropan + Dogaru am vorbit de mi s-a urât.Dacă vrei să le citești acum, le găsești la eticheta Proiect lege pensii militare.

   Ștergere
  2. Crezi ca este putin lucru ca pentru 25.000 de pensionari sa le fie marita pensia cu o medie de 400 de lei/luna( cam 10 milioane/luna)..??
   Iar ceilalti pensionari NU VOR PIERDE NIMIC; raman cu suma aflata in plata pana la prima Actualizare/Recalculare !!

   Ștergere
 27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 28. Ascultati ce va spun:Legea 199 se va vota dupa ce o sa se voteze o noua lege a salarizarii, care o sa aiba coeficienti mai mari de functie ca acum, deoarece or sa dispara foarte multe sporuri.Legea 199 se va vota cu amendamentele propuse de gulerati, plus inca unul, care o sa elimine pensia minima, acea pensie minima o sa devina pensia finala, adica nu va mai avea loc nici o alta recalculare in care sa fie incluse sporurile din decizie.Din pensii or sa dispara sporurilor de orice fel.Bag mana-n foc ca asa se va intampla.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai sesizat f.bine.Asta am mai spus-o şi eu,aici,acum câteva luni.👍
   Da,pensia minima nu-si mai are rostul,este logic,atâta timp când nu se mai poate indeplini etapele 2 & 3 din Plx 199.Cauza o stim. L.153 va fi istorie şi va fi dezbatuta de col.Dogaru pe la diversele Simpozioane(glumesc,desigur😀)

   Ștergere
  2. Enunțurile și argumentație amândurora stau în picioare cu o singura condiție: rămânerea derbedeilor la guvernare! Miza nu este rămânerea lor ci vulnerabilitatea poziției RoboCap-ulu!

   Ștergere
  3. kostas
   5 mai 2021, 21:04
   Da-i doamne....

   Ștergere
 29. https://www.stiripesurse.ro/apel-franta-soldati-armata_1779324.html

  RăspundețiȘtergere
 30. si continua
  https://m.digi24.ro/stiri/externe/ue/o-noua-scrisoare-controversata-semnata-de-militari-si-sustinuta-de-75-000-de-oameni-razboiul-civil-se-pregateste-in-franta-1523753

  RăspundețiȘtergere