Un produs Blogger.

marți, octombrie 25, 2022

Deep stat of SUA va continua cu Joe Adormitul?

28 comments

Așa ceva....!? Președintele în funcție al SUA să adoarmă în timpul unui interviu... tocmai când era întrebat de viitoarea candidatură la Președinție.

Dacă îl cuprinde somnolența tocmai când trebuie să decidă dacă răspunde unui atac nuclear inițiat de Putin?

Mai sunt doar două săptămâni până la alegerile de la jumătatea mandatului și sondajele anunță un dezastru pentru Democrați, care riscă să piardă majoritatea în ambele Camere.


28 de comentarii:

Viorel spunea...

S-o fi molipsit de la ticurile și gesturile necontrolate ale lui Putin. Sau o fi având „reumatism” la cap și membrele superioare / inferioare. În caz de atac nuclear, apasă cu al treilea membru.

Mihai spunea...

Visa la profitul din GPL!
Slava Ucraina!
Slava Ursula vizavi de dolar !
Iarna regleaza conturile in UE
si il mătură pe adormit !

M spunea...

La mulți ani colegilor din Armata României! 🇷🇴

Și dacă iese dreapta la alegerile midterm. .... Dreapta mereu a fost cu armata și cu forțele de ordine. La votul privind ajutorul acordat Ucrainei 75% din republicani au votat împreună cu democrații deci cei care își freacă mâinile bucuroși demonstrează clar că sunt marionetele Moscovei!

Mă îndoiesc că Biden va mai candida dar ar fi anormal să zică asta acum!

Când singura speranță a războiului falimentar al Rusiei este starea vremii vă dați seama cam ce forță militară are modesta Rusie...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

*La multi ani tuturor militarilor romani si Armatei romane! Rusine Ministerului Apararii, criminalul odios de drepturi legale si constitutionale ale militarilor activi si rezervisti! Rusine si dispret pentru cloaca si infectia din acest minister care, zi de zi, prin intermediul clocărimii gulerate, inrautatesc nivelul de trai al militarilor prin actiuni mafiote! Dragi militari, va doresc sanatate si viata lunga, caci prosperitatea si fericirea nu poate exista pana cand nu ni se acorda toate drepturile furate si dreptatea va invinge! Va fi si asta, dar pacat ca mii si mii de rezervisti au plecat la Domnul, cu lacrimile intre gene si fara sa se fi bucurat de dreptatea mult visata, ani si ani in sir... Pacat, foarte mare pacat...
** Neomarxistul, Joe Bidon, împaiatul roz bombon, bun de-acum de ejectat la tomberon, avand creierii de carton si lipiti de țest cu teflon, a ajuns la mintea celor cu biberon, insa fiind deja un boșorog olog si ramanand de căruță la stadiul primar de maimuță, e bine momentan sa fie dat la vitaminizat, prin alăptat, cu jântiță de la mustiuc de țâță de fâță, astfel sa poată s-o mai hârâie măcar in patru labe pana la electorale! Cat e uncle Sam de tare si mare, nu se mai gasea printre alte primate cățărătoare pe liane o maimuță mai inteligentă si mai vioaie?!

Militar de la 14 ani spunea...

Republicanii vor câștiga detașat. Biden și afacerile familiei din UA, minciunile turnate prin media aservită, au dat de pereți cu votul americanilor. Spre deosebire de majoritatea românilor care înghit de la jgheabul SRI orice știre neverificată, majoritatea americanilor știe care este realitatea. Acești democrați, progresiști, cu teoria politically correct, și-au arătat limitele. Cam nimic nu au făcut pentru America. Noroc cu FED-ul că știe ce să facă. Nu același lucru se poate spune despre BCE care este impotentă în a lua măsuri. Până și Isărescu se comportă mai bine ca Lagarde. Nu m-ar mira să văd o apreciere a leului față de euro dacă BCE continuă cu politica de a nu face nimic.
Votanții democrați își merită soarta. Suveranismul lui Trump a atins Europa (Italia, Ungaria, Suedia etc.) și nu ipocrizia democraților lui Biden. Cu siguranță, republicanii se vor impune detașat.

mosmartin16 spunea...

La mulți ani de Ziua Armatei Române ! Cu sănătate și vești bune ! În ceea ce-l privește pe Biden - dacă lucrurile evoluează în aceieași direcție - el poate deveni o vulnerabilitate pentru SUA, NATO și nu numai !

akord 75 spunea...

off topic
las ca-i bine!
de abia au terminat cu oasele paraschivei si au inceput cu ale lui dimitrie cel nou(de vreo 3 zile)
tineti-va bine urmeaza probabil si "cel vechi"
Mergeti si pupati moaste!! Hai ca acusi vine Craciunul si incepeti din nou cu linsu' oaselor
O sa va deshidratati de tot:)))

akord 75 spunea...

CFI
A inceput a IV-a transa de la "guvernul vaucer"
Acum se mai dau suplimentar si pachete de alimente in cantitate de 25kg/pachet(zahar,faina,orez etc)
Asa crede guvernul asta ca se modernizeaza Ro cu pomeni.
In rest are liber la importuri de unde vrei si unde nu vrei
PS De la 01.01 se vor da gratuit si cate o racheta a.t una a.a. si un M16 cu 4 incarcatoare "gratuit" de la guvernul amerloc(containerele rachetelor sunt refolosibile )
La schimb vor primi de la ma/ciuca//kwj toate zacamintele de gaz si petrol din M neagra pe care le vom cumpara, la pretul Bursei de la Viena
vive la liberte !
slava pax americana!!
slava ukraina
slava zdrelenski
slava putina
slava adormitu dezorientat

akord 75 spunea...

Nu mai au rabdare deloc "baietasii" Deh e criza!
De azi:
"Mesaj ferm din partea cancelarului german Olaf Scholz: Reconstrucția Ucrainei trebuie să înceapă acum"
La rândul său, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, prezentă de asemenea la această conferinţă ce reuneşte la Berlin politicieni şi experţi, a apreciat drept „uluitoare” amploarea distrugerilor.
https://www.bugetul.ro/mesaj-ferm-din-partea-cancelarului-german-olaf-scholz-reconstructia-ucrainei-trebuie-sa-inceapa-acum/

akord 75 spunea...

Ce credea kwj despe armata cand era primar.Si acum crede la fel doar ca nu o spune.Face!
https://youtu.be/i3maZXbk3M0
omul e total varza

csej spunea...

Te-ai prostit de tot.Asa patești cand după Mona uiti sa bagi H2O?Renunță la votki .
Si eu care credeam ca ai ceva in bila.Vai de rezervistii nostri.Cu asemenea rezervisti romani tavariscii sovietici nu au nevoie de rachete ci de stalincicaia votka.

Viorel spunea...

akord 75. Lăsațil pe Olaf Scholz cu reconstrucție Ucrainei acum, dar nu mai târziu ci chiar acum, acum până nu vine iarna, pentru că dânsul are mari probleme ca și cancelar: „Cancelarul german Olaf Scholz a devenit ținta criticilor din țară și Uniunea Europeană, relatează digi24.ro. Cauza o constituie proiectul privind vânzarea unei părți a portului Hamburg, oraș unde Scholz a fost primar, către o companie de stat chineză. Presa germană arată că Olaf Scholz intenționează să aprobe vânzarea, în ciuda avizelor negative date de ministerele de la Berlin și de autoritățile de la Bruxelles”.
Deci monseneur akord 75. Olaf Scholz se ia după madam Merkel care interzicea țărilor member UE relațiile economice cu Rusia, iar dânsa clocea contracte / parteneriate pe gaz și petrol cu Putin pe la spatele UE. Numai că Scholz este catalogat de germani ca „trădător”. Deci, statele nou intrate în UE trebuie să respecte mot a mot regulile impuse de aceasta, mai mult, trebuie să ne dea lecții și Banca Mondială pentru că noi nu ne pricepem. Bine ar fi dacă România ar solicita un ministru al Ap. pe o perioadă determinate pentru a ne da lecții de la Kim Jong-un. Să vedeți atunci ordine în minister (DGJ, DGFC, CPS, etc.).

akord 75 spunea...

@CFI
Putinistule !!!! :))))

akord 75 spunea...

Garantat!
Dincu a refuzat sa semneze contractele cu grupul Damen, contracte castigate de fapt de Naval group al francezilor
Pe linie de consecinta Ro nu intra in Schenghen pe Rutte il doare la basca,dar cu siguranta,ciolacu ,ma/ciuca si kwj vor lua o mare_UE pe tema asta.Aceasta e si cauza pentru care toti au respirat usurati cand kwj-ul i-a dat "a treia cizma" lui Dincu
Cine dracu a mai vazut demisie scrisa cu "cauza ei" cu subiect si predicat(nume si prenume/functie)..
Cine dracu a mai vazut ca in caz "de aproape razboi" ministrul Apararii sa nu se inteleaga cu Comandantul Suprem si sa si mai declare asta public.
Asta e mai mult decat prostie....numai "arma" penitenciare, "arma" pompieri si "arma" politieneasca ne pot lamuri.Ca din punct de vedere militar e de neinteles.....noroc cu astea trei "arme" din "familia ocupationala"
Reprezentatii avizati ai acestor "arme" sunt aici pe blog
Se exclud arma infanterie(arme intrunite),aviatie si marina.Bine ca n-avem "aerocosmica" precum altii ca ii excludeam si pe aia imediat
Sa lasam doar specialistii sa vorbeasca!! ...
Gata nu mai deschid blogul 3 saptamani:)

Viorel spunea...

Cătălin. O părere de specialist 1 și șofer (glumesc, intendant). Urmează stabilirea bugetului pe anul 2023 până la sfârșitul luni octombrie zic ei. Din acest buget, MApN va primi în plus 0,5% pentru înzestrare, adică 2,5%. Spicuiam aseară ce prezintă Tv-urile. Pe România TV scria pe burtieră: Achizițiile și dotările ce urmează să le facă Armata României în anul 2023. Având în vedere că în decursul timpului a fost mare scandal privind corectitudine licitațiilor (investigate chiar de englezi, s-au supărat francezii, etc.) pentru fregate, corvete, nu a apărut deocamdată nimic despre acele rachete unde în 2019 domnul Ciucă le-a dat americanilor anticipat 2 miliarde de lei luați de la MApN (și din pensii) iar țara se împrumuta pentru a supraviețui de la bănci cu dobânzi mari (8-9% / din ce știm noi, realitatea o știu ei pentru că domnul Cîțu nu s-a prezentat în Parlament să dea cu subsemnatul când a fost chemat), în lunile următoare probabil se fac jocurile iar domnul Dîncu era un pion incomod, fiind presat să-și dea demisia. Suspiciunea de pion incomod este întărită și de faptul că, deși a spus că duce interimatul până la numirea unui alt ministru, domnul Ciucă și KWI nu au fost deacor, preluând interimatul nimeni altul decât Ciucă. Nu pare ciudat ? Frumos și corect ar fi dacă domnul Dîncu ar prezenta public motivele reale pentru care a demisionat. Cred că PNL-ul ar scădea în sondaje sub 10%. Oricum. Adio PD, Adio PDL!. Noi azi ne-am despărțit definitiv. Scuzați, mă visam Președintele României în persoana domnului TB. Deci, revin. Adio PSD. Adio PNL! Nu vă maui votez cât voi trăi și nici cele 72 de familii (rudele mele) din satul natal, plus cei din oraș și alte orașe ale țării.

akord 75 spunea...

Viorel
Olaf ala si ursula p*lii nu-s prosti.Reconstruiesc acum in timp de razboi,ca sa aiba rusii ce distruge din nou,dupa care reconstruiesc iarasi si iarasi...asa se umfla facturile:)))
PS Mai e o varianta: Astia doi tot reconstruiesc si asa ii lasa ei pe rusi, fara munitie.O fi si asta vreo strategie noua pentru obtinerea victoriei ,mai stii??:))))
Ne vor lamuri "armele din familia ocupationala"
slava Ursula van der p*lii !
slava Olaf ! (sau trebuia sa scriu "heil"?... ca nu sunt sigur:)

akord 75 spunea...

csej
Hai maaa... de ce ma faci sa plang?

reddog spunea...

Akord75
Pe blog avem și reprezentanți de la arma ochiu' și timpanu' nu doar de la cele enumerate de dvs.
Nu mai zic de arma gulerati.
Sclava Ucraina&Isaura

akord 75 spunea...

reddog
Corect ! Imi cer scuze pentru omisiuni....parca deja "arsenalul" Ro devine prea mare.Prea multe "arme" Ne trebuie si-un "power flower"
Il propun pe CFI !
Nu e bine ca si asta e de la "arma vaucere" Pe mine anul asta deja ma vor depasi veniturile obtinute de "arma vaucere".Daca mai primeste si alea 25kg produse de baza x 2 eu capitulez neconditionat.Nu mai am resurse pentru un razboi atat de crancen
slava productia de arme!....ca tot producand trebuie si consumate nu?
Nu trebuie asigurate niste locuri de munca bine platite? Trebuie !
De abia apoi intervine "reconstructia" cu alti bani alta distractie:)
slava "dog"-ii
indiferent de culoarea blanii!...ca "red" nu e ea atat de dinamovista cat mai mult comunista sau ...invers?



akord 75 spunea...

"Ce titlu dom'ne ! Ziar serios nu gluma :)))...ca tot vorbeam de surse
Serghei Lavrov lasă baltă democrația - Ministrul de Externe al Rusiei acuză că Occidentul alimentează războiul"
https://www.stiripesurse.ro/serghei-lavrov-lasa-balta-democratia-ministrul-de-externe-al-rusiei-acuza-ca-occidentul-alimenteaza-razboiul_2623300.html

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Slava,Ukraina! Aut, Putina & RoSSia!

M spunea...

10 postări la 13. E foame mare de ruble!

Când ești dezorganizat mental nu ești capabil să aduni într-o postare sau două tot ce ai de zis!
Comunicarea dezorganizată este un semn major de schizofrenie! Nu e de glumă!
Dezorganizarea mentală este prezentă și la persoanele bolnave de Sindromul Torette care se manifestă prin ticuri verbale (referirea obsesivă la anumite profesii) dar și folosirea unor cuvinte obscene, jignitoare.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Azi m-am dus cu 250 lei la Lidl normal lacumparaturi, si am venit inapoi cu ei acasa, pentru ca vazand pe altii ca ridicau alimente cu cardurile am incercat si eu pe-al meu, si era incarcat, dar prostanca de la casa mi-a batut din banii de pe cardul de alimente si 1 pachet de hartie igienica si 1 pachet de servetele, desi am atentionat-o, dar sper sa nu am probleme in viitor ca nu-i alcool sau tutun...

Known spunea...

Tourette nu Torette!!! Dăm lecții altora?

akord 75 spunea...

Macar daca punea ghilimele sa nu para ca e din putul gandirii proprii...ma rog tot apa chioara
A luat doar un copy/paste dar fara bunul simt de a pune ghilimelele de rigoare
Asta se numeste sindromul nesimtirii(fara ghilimele) pt ca nu pun asa ceva la civilii veniti pe filiera indecenta

akord 75 spunea...

Ca tot e topicul deschis
jiji24 a gasit "explicatia" pentru pierderea probabila a alegerilor "midterms" de peste doua saptamani.
Putin in cardasie cu Trump se pregatesc de falsificarea alegerilor:)))))
Prelingeanu "stie"deja .....el si cu "invitatii" lui. Oare ceva mai ridicol se poate?
Asta-i presa Ro contracost...bleah!

M spunea...

@Known

Dăm domnule lecții pentru că una e autocorecția telefonului și alta e un tip bolnav care mă înjură când are el chef!
Îi acordam scuza că e bolnav, trebuia să apreciați! 😁

În mod normal îl ignor dar dacă lași diliul să arunce cu noroi la un moment dat începe să creadă că are dreptate!

O întrebare, că vă văd deștept: dacă luam cu copy/paste nu cumva rămânea scris corect?

Să vă mai zic ceva: niciodată nu l-am atacat pe acest tip bolnav ci doar uneori, destul de rar, am răspuns la jignirile lui repetate! Ca și aici!

E doar un tip bolnav! Acum, la ora asta de exemplu, chiar îmi e milă de el! O viață irosită, nu are nici o realizare, nu a reușit nimic în viață.... Acum l-a lovit și boala. Păcat! Îmi pare rău că am făcut mișto de un om bolnav..... Poate aveți dreptate! Dacă s-ar trata....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La multi ani si bani tuturor Dumitrilor si Dumitrițelor!