Un produs Blogger.

joi, mai 16, 2024

Modul de plata a pensiilor militare valabil pentru toate casele sectoriale

20 comments

 

Mai pe înțelesul tuturor, dacă data de 10 cade sâmbăta sau duminica, plata pensiilor militare se face vineri, pe data de 8.

20 de comentarii:

Viorel spunea...


Domnule Claudiu Marin. Cu scuze pentru observații. Corectați la alin. 2, nu cumva când 10 cade duminică plata se face luni pe 11 ?

VALNIC74 spunea...

ok,multumim frumos pentru informare!

Leon spunea...

@Claudiu, foarte utila aceasta Informatie, dar putea sa fie insotita de una-doua-trei semnaturi !
PS. Dar SRI ce zice, ...)).

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Foarte corect si cinstit, eliminabdu-se bulibaseala! Bravos!

Cătălin spunea...

Puteam sa jur ca nu se va rezolva nimic cu actualizarea soldei de grad.Plangeri penale NON STOP, singura solutie.Atentie cu cine votati!

Claudiu Marin spunea...

@Viorel
Dacă 10 cade duminica ne aflam tot în situația în care 9 cade sâmbăta. Ce zici?
Asa se exprima informaticienii

@ Leon
Asa am primit documentul.Te asigur ca ca este autentic.

Leon spunea...

Cam mult...40 de zile, din 2 Mai pana LUNI 10 Iunie, la unii se cam Lungesc...urechile !!

totoiany48@gmail.com spunea...

Se pare ca deputații nu agreaza modificarea legii cu propunerile de actualizare a soldei de grad . Rog o informație în 0acest sens poseda cineva ?
Mulțumesc!

Negritoiu spunea...

Informatie corecta. La ING asa se procedeaza in ultimele luni! Ar trebui sa-i multumim lui Leon pentru informatiile date. Multumesc,

Viorel spunea...

Domnule Claudiu Marin. Nu știu de ce au mai dat acest comunicat, pentru că din 2016 și până acum indiferent dacă 10 cădea sâmbăta sau duminica, banii intrau pe card vineri pe 8 (au fost doar câteva excepții, nu-mi mai aduc aminte din ce motiv).
Eu am crezut că au venit cu ceva nou cum se făcea cândva și cu soldele. Când 15 cădea sâmbăta, luam solda vineri pe 14, când 15 cădea duminica, luam solda luni pe 16. De aici a plecat idea că poate ați tastat greșit, altfel nu-i văd rostul comunicatului (am prezentat la MAp.N, nu știu la celelalte case de pariuri cum este).

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Viorel, cand pica 10 in zi nelucratoare, nu se mai da ca pe vremuri lunea cand pica 10 duminica, fiind stalinista procedura, se da occidental vinerea.

xmax spunea...

Ar fi bine daca am primi un raspuns clar din partea celor care au depus amendamentele.....daca DA sau daca NU....
Pe semne ca se va materializa tot acest efortul intr-o mare dezamagire????

Stiti cum se zice: fum fara foc nu prea iese.....

Deci domnule @Leon "e o ba" adevarata afirmatia ca va fi un mare NU ????

maiag spunea...

MIRCIULICA HONORIS PATRIA,a scris un comunicat de pregatire a mitingului nde pe 7 iunie,inseamna ca e sigur ca nu se va rezolva nimic?sustine ca au fost depuse 3 variante, acest fute vint si palavragi mereu incurca lucrurile/ se baga in seama ca musca in curu calului,DOMNU CORNELIUS sustine ca a vb cu plotoneru coarna si asta promite ca gratie lui avionu e in zbor ,,,probabil spre un cuib de cuci.ne MIRCICA MAI MULT INCURCA,MUMIA COMUNISTA mai are adepti cotizanti?

Caro spunea...

Sa ne uitam la niste indicatori in chestiunea actualizarii cu salariul de grad. Ciolacu tace, Ciuca tace iar vuvuzeaua din presa a MApN, Radu Tudor,tace. N-a scos niciun cuvant referitor la protestul rezervistilor din 9 mai...om vedea ce va fi, dar cu optimism rezervat.

totoiany48@gmail.com spunea...

Deputații nu vor sa actualizeze solda de grad a militarilor ! GHINION !

DOREL spunea...

Ai dovezi sau vb sa te afli in treaba?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Maiag, sa statem ciuliti, tălică, mai ales ca nu stam in apă, doar ca unii sunt uzi la picioare cand ies din beciul cramei cu igrasie! Saptamana viitoare, pe luni, marti se decide moartea *căpreoarei* de Irina Columbeanu! Am asteptat fro cinșpe ani, hai sa mai asteptam fro cinci zile, cum zice olteanul asteptand sa i se coaca prazul, corcodușele si hreanul!

Burebista spunea...

La CPS MAI întotdeauna pensiile au fost virate pe card exact ca în acest comunicat, adică vineri sau chiar joi pe 7 dacă vinerea ar fi nelucrătoare (vinerea mare) iar pastele ar cădea duminica 10... 🤣 Sau chiar joi pe 6 dacă pastele ar fi duminica pe 9 și a doua zi de Paști 10..🤣

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bure, la MAI mereu a fost domnie cu pensiile. Eu am avut unele luni din an cand a trebuit sa dau telefon sa-mi trimita pensia, acum 4 ani mi-a trimis-o pe 29 Decembrie, acum vre-o zece ani chiar ca apucase luna urmatoare pana s-o trimita si niciodata nu mi-au explicat. BCR intodeauna cand s-a intamplat s-au implicat prin telefon si fax s-o rezolve, dupa ce am intrat pe card, insa in ultimul timp au incetat perturbarile, Nu stiu cum si ce a fost, dar au fost intreruperi fara rost!

Cătălin spunea...

FOARTE BINE PUNCTAT IN "DEFENSE ROMANIA".EXTRAS:
"Dar este de remarcat faptul că, în sfârșit, conducerea Direcției generale financiar-contabile începe să realizeze că această structură nu este una din compunerea unei instituții oarecare, ci face parte din cadrul Ministerului Apărării Naționale. Menirea sa este să asigure condițiile financiare pentru ca ministerul să își atingă potențialul maxim de apărare a țării, nu să facă exces de economii și să restituie la sfârșit de an sume necheltuite din bugetul alocat, dar lăsând în urmă drepturi neachitate și situații tensionate între militari sau creând dezechilibre majore între fondurile de achiziții și cele de remunerare a forțelor, afectând în esență capacitatea de apărare a țării".