Un produs Blogger.

duminică, iunie 30, 2024

🤣🤔 Efectele insolatiei

7 comments

7 comentarii:

Cezar spunea...

Sînt numai pentru vaci..narodule
Ia aer conditionat ..mobil🤣😂😅

Leon spunea...

@Claudiu, in Oltenia nu prea sunt Eoliene ..:))

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eoliene ciucane de la Plenița si Vanju Mare, fiind exporturi electorale viclene pentru păcălit pălmașii in cătunele moldovene, cu invartire ciufută ce nu se ridica in sondaje mai mult de 8 la 12%, ca daca ar sti taranii si de doctoratul plagiat si ca pensiile militare le-a blocat nici n-ar mai iesi la votat, asa ca si-a tras singur plasă aflandu-se doar pe penultimul loc șase! Sa-i ventileze rotofeiele, gușile si dondonelile, cand isi scapă flatulențele si râgaielile, cand bea cu mafioții vinurile care bat recordurile la toate prețurile!

avianyc spunea...

Asta ori este votant pe__se__dee ,ori din ala care a mâncat gândaci și lăcuste.
Băieți, reclamație la von der Leyen !!

Mă astept și că ar putea fi un luptător pentru Zdrulenski în misiune de recrutare a lui Cezar sau sa-i pornească curentul lui Macron.

VALNIC74 spunea...

ce fata de obosit ,este dus in alta lume!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Coalitia de guvernare in hibernare e pe cale sa se destrame pe motive cretin ciucane, lăbărale si electorale, dupa ce pesedeii i-au salvat indesat inainte de a fi clacat la guvernat, dupa marea talharie in pandemie si schimbat guverne, ca pe izmene, cu udmr si usr! Zi-i pe-ne-le si trage apa repede, bre!

Viorel spunea...

Consecințele insolației la nivel înalt.
Din câte spune presa și Tv-ul, nici domnul Ciolacu și nici Ciucă nu mai vor să fie președinte. Primul pentru că probabil îi este frică, că nu va face față fiindu-i mai comodă, accesibilă și îi dă mai multă prestanță funcția de prim ministru (asta crede dânsul, nu se știe după numirea președintelui cine va fi numit noul prim ministru), celălalt nu prea are șanse. Cu trenul de Dolhasca vine din urmă doamna Lasconi, cu concepții mai mult PNL-iste decât USR-iste fapt ce o poate propulsa prin alianța dintre cele două partide cu șanse la turul doi cu candidatul PSD. Întrebarea care se pune! Dacă voi refuzați, solda de grad când ne-o dați ? Ministrul ăsta al Ap. care astăzi este=, mâine nui ce sfârla cocostârcului face de nu iese cu vreun comunicat ceva. Președinții ăști de asociații au intrat și ei două luni în vacanță parlamentară sau judecătorească pentru că nu mai ciripește nimic nici unul dintre ei. O audiență la KWI, Ciolacu, Ciucă nu se leagă de activitatea lor de zi cu zi ? Dacă Tîlvăr a venit cu promisiuni și minciuni, nu pot face și dânșii același lucru ? Trece vara vine toamna, așteptăm să crească barba. Nu de altceva, dar parcă văd că rămânem iar de fraieri. Vine alt ministru la Ap., alți parlamentari, până se face guvernul, ne apucă paștele.