Un produs Blogger.

joi, iunie 06, 2024

Spitalul Metropolitan cu o mie de paturi si o sala polivalenta de 20 000 de locuri, promisiuni pentru bucuresteni

43 comments

 
DRULA-A.D.U.43 de comentarii:

akord 75 spunea...

N-am avut timp sa vad daca l-a mai postat cineva
https://politicaapocalipsei.net/2024/05/28/tovarasul-gica-contra/

GG spunea...

Daaaaa,toți se lauda înainte de alegeri! Chiar cei de după '89
au construit 1 spital,unul de sămânță cum spun țăranii noștri,sau nu știu eu/noi?
Doamne qjuta,poate poate!

Petrut spunea...

Da si Dna Udrea a promis la timpul dansei in schimbul alegerii sale in CD construirea de crese si gradinite parca vreo 500 .....si am vazut ....

John spunea...

Cum trebuie să fie un primar?
https://youtu.be/K0Ey67LDVo8?si=35ECQOLNcnJ9xSU6

Claudiu Marin spunea...

@Petrut
Crese si gradinite s-o fi facut, dar sunt prea mici sa le vada multa lume.
Pe cand un spital, un stadion, o sala de sport, o autostrada... prea multa lume observa daca le-ai facut.
De Ceausescu isi va aminti, zeci si sute de ani, oricine care da cu ochii de Metrou, Palatul Parlamentului sau de Canalul Dunare - Marea Neagra.

Negritoiu spunea...

A mai facut unul,din containere! Ce s-a ales de el? 1000 de paturi? Stie de cati medici,asistente si alte categorii de personal calificat este nevoie? De unde ii ia? Doamna Firea/Pandele, dar despre maruntisuri din astea,cum ar fi fluidizarea circulatiei sau amenajarea spatiilor de parcare, nu promiteti nimic? Bine ca se incheie campania electorala! P.S. Este adevarat ca fiul dvs.,din prima casatorie,are firma de imobiliare , firma la care avati si dvs cota de participare? Este adevarat ca Robert Negoita este finul dvs? Ajunge Bucurestiul,infratit cu Voluntarii,firma de familie?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nimeni nu promite nimic bun aparatorilor patriei, cat si pentru atractivitatea sistemului si, in acest caz, atunci cand va fi razboi, acest spital va avea si holurile pline de morti si raniti! Nimeni, dar absolut nimeni sa nu creada ca Romania va scapa de acest razboi blestemat, domnilor guvernanti, insa atunci va fi prea tarziu pentru toata lumea din cauza incapatanarii voastre de a ne face dreptate si a ne reda onoarea si demnitatea de militari, pe care ni le-ati furat si distrus cu nerusinare! Din sase vile, viloaie si casoaie, obtinute din meditatii la sanki, poti sa faci un spital cu sute de paturi in caz de razboi, dar ca sa atragi in sistem oameni carora sa le dai solde si pensii militare de rahat, asta numai cand o face plopul pere si rachita micsunele, cum spunea un raposat care Romania moderna din temelii a ridicat si voi munca i-ati distru-so si păpat!

Claudiu Marin spunea...

@Negritoiu
Unde mai pui ca este si fina lui Gigi -stelistu'!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Se incheie campania electorala si duminica se deschide concursul de pus stampile pe buletinele de voturi, iar daca legea câcâita la soldele de grad nu va fi gata pana atunci, rezervistii vor castiga locul intai la pus milioane de stampilele de votare, dintre care si cate una pe frunte pentru ca guvernantii sa nu ne mai uite! INTREBARE: Pe o pagina de bolentin de votare, cam cate stampule intra oare? Cateva miare, oare, deci mai multe decat bolnavii din spitale?
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

AU serios in vedere, prin al lor PNRR, si cei de la USR noi spitale pentru marea lor planificare cu a barbatilor pizdificare din lozincile refren cu schimbarile de gen!

Cătălin spunea...

DE CE LA MAGISTRAȚI SE POT ACTUALIZA PENSIILE ÎN CONFORMITATE CU VENITURILE CELOR DIN ACTIVITATE IAR LA CEILALȚI PENSIONARI NU?: https://economedia.ro/normele-metodologice-pentru-pensiile-de-serviciu-ale-judecatorilor-si-procurorilor-aprobate-de-guvern-actualizarea-automata-a-pensiilor-se-face-cand-creste-indemnizatia-magistratilor-activ.html

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La Mucale, din Dealul Patriarhiei in vale, nu vor castiga prea tare pe baza de stadioane, creșe, licee sau spitale, ci numai pe pe bază de maldăre de gonoaie, lipsa apei inventate calde in baie si in care mucureștenii să-si mai scalde jucăricile si șunca, dupa ce-si prestează munca brută cu bătutul de berbuncă, si-n incinte cu țobolanii cât pisica jucand țurca si pițurca a la Mucușor-Clotilda, asa, de-a surda, până-i da in clocot pilda!

VALNIC74 spunea...

nebuneala de politica , electorala si haos national!

Cătălin spunea...

A SUNAT GOARNA (COPY/PASTE):
" Stimati camarazi din Garnizoana Bucuresti si din imprejurimi!

Maine, incepand cu ora 13 dam unul dintre cele mai importante examene din viata noastra de militar.
Examenul nu-l dam in fata vreunei comisii ci in fata ONOAREI NOASTRE DE MILITAR!
Deja camarazii nostri din teritoriu s-au organizat pentru a fi maine in Piata Victoriei si din cate se vede nu vor fi putitni ci din contra!
Nu se cuvine ca noi, de aici, de la doi pasi sa ne gasim tot felul de motive pentru a nu fi ACOLO!
DACA EI POT, TREBUIE SA PUTEM SI NOI!
Si nu e numai onoarea noastra de militari la mijloc... este sansa noastra de a fi acolo unde se vor pune bazele re-dobandirii demnitatii Ostirii romane si a carierei militare!
Am dat deja un prim semnal in data de 9 mai ca inca nu am disparut din viata societatii dar, din pacate clasa politica nu a vrut sa inteleaga acest lucru si isi permite sa continuie sa ne desconsidere si sa ne batjocoreasca exact asa cum o face de treizeci si cinci de ani intruna pentru ca desi in nenumarate randuri au emis instantaneu tot felul de ordonante prin intermediul carora ne-au ciuntit ilegal drepturile acum "NU REUSESC" sa faca acelasi lucru ca sa le indrepte.
Haideti sa ne intalnim maine in Piata Victoriei ca sa trecem cu brio examenul si sa-i determinam pe decidentii inconstienti sa emita PE LOC acea ordonanta care sa ne redea drepturile, onoarea si demnitatea!
Ne vedm in Piata Victoriei!
Doamne ajuta!"
( Preluat )

Petrut spunea...

Buna dimineata .Am tren la ora 9.15 .Ajung si eu in Piata Victoriei !

LEONARD68 spunea...

Bucureștenii cinstiți și educați vor vota Dan Nicușor Daniel...Restul au la alegere azilele lui godei (duamna spunea că nu-l cunoaște... și ea este cea care n-*a făcut nimik peste 4 ani de zile...decât autorizații cu dedicație... și SERVICIILE ASCUND UN ADEVĂR - sora viperei de voluntari a plecat în februarie 2023 de la șefia DGASPC Ilfov, iar în martie au apărut reportajele cu azilele...)... sau dacă nu le plac azilele, ci un infractor (nu doar pentru 66 familii îndoliate...), să aibă soarta celor de la Colectiv... și Claudiu - jiji ciobanul infractor este de la sc fc wcsb sa... NICIODATĂ DE LA STEAUA BUCUREȘTI!!! La mulți ani STEAUA BUCUREȘTI pentru cei 77 ani de glorie sportivă! În rest, vă aștept azi între 12.30-12.45 în față la Orange Victoriei. și zic să mai meargă niște unii la niște machete înșirate pe o centură...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Strigati tare in Bucale sa se auda in departare! Sa scârțâie năvalnic vuvuzelele, ca neunse ușile, ca sa se auda pe toate bulevardele că protesteaza catanele sa-i audă lichelele si clocăriile! Sa bata tobele, ca toacele, care alungă duhurile din toate mânăstirile, sa se stie ca militarii au bulite pensiile si sunt rău in cel mai greu hău și fomălău! Să țipure trompetele, care alarmează cazărmile, sa se audă hacana tooocmai in Victoria, la Ciolacu, sa umple si noua sacul, ca la magistraturi, care halesc in sapte burți si mestecand cu șapte guri! Sa se strige sus si tare ca suntem rezervele care suntem vandalizati la pensiile militare si avem nevoie de o noua actualizare, si sa se dea majorarea coeficientului de grad, nu ciorela si izmana de pe gard! Huiduiti-i din amiază in faptul serii sa se auda-n Primaverii ca asa cum ne-or onora, tot asa ii vom vota in cabina de votare, cu stampila in chenare sa guverneze in continuare, sau cu pa si pu in liberare pentru a țării ușurare!

xmax spunea...

In urma acestui protest ce ar trebui sa se intimple intr-o tara care este condusa numai prin decizii haotice???

Credeti ca se va reveni la o stare de normalitate????

Eu imi doresc personal ca toti cei care au legiferat impotriva armatei si politiei sa fie aspru judecati!!!

Ar fi bine sa se publice o lista a rusinii a acelor politruci care de-a lungul timpului si-au manifestat o incompetenta pe zona lor de domeniu, iar ca rasplata sa li se interzica pentru totdeauna sa mai intre in politica.

Sa ajungem in situatia aberanta in a ne cere dreptul constitutional in instanta!!!! Asa ceva!!!! Sa va fie runsine mai nenorocitilor de politruci!!! Sa va bateti joc de familiile voastre nu de noi!!!!

Sau poate nu cunoasteti notiunea de respect si demnitate umana!!!
Dreptatea divina nu va va ierta niciodata!!!

Claudiu Marin spunea...

@Leonard
La bucuresteni educati si cinstiti poti sa adaugi.... ingalati si nespalati... cu Mucusor in suflet.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cu voturi pline de sclifositele mofturi, vânturi si ofturi, date la Clotilde si Mucușor, veti hali foarte usor din munții de gunoi pe focușor, cu țobolani pârpoliți la rotisor, si apa caldă la dusuri si in vană sa va spalați bulgării de glod din coadă cand din cer o sa va cadă!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hai sa fim maturi si seriosi: De as fi primul anti PSD de pe planeta, dar ca sa-l votez pe ratatul asta sorosist, Mucusor Plicusor, un anti roman de cea mai joasa speta umana, un tâmp habarnist si paralelogram total, ca si partidul tradator, Rezist-UZR, care l-a lasat mostenire lui Cătrănit Durlă, sau pe Clocita Clătita de pe Senna, nu m-as injosi si degrada pana in ultima mocirla subumana s-o fac, sub nici o forma, cum voi, mucurestenii ati mai ratat ocazii si ati infestat Mucurestiul cu jupani ghenerali in marele prepeleac, precum un Crin Haladitul Coviltir, sau Vitriol Lins Bulibaș, ori Clondir Băsănoi Petrov, etc- toti unul si unul- o apa otravita si-un pamant parjolit in urma lor! Treaba voastra cum si pe cine votati ca sa intrati cu glodul sub coadă in randul răpănoșilor nespalati printre muntii de gunoaie si cu sobolanii pe sub mustati, ca tribalii coviltirelor, caci cine se seamana, tot ei se voteaza si se adună in aceeasi mocirlă! Succesuri, bro!

Rezervistul spunea...

Să ne explice d na Firea înainte să o aleagă lumea...ce sa ales de cele 22 firme municipale pe care le-a înființat în mandatului ei și pe care sa străduit să le desființeze Nicușor..cel viteaz. ...la curățenie..la cimitire..la reabilitări de blocuri...la wc uri publice..la spații verzi..la parcări unde era o sarabandă de șefi și directori cu salarii uriașe unde luau salarii uriașe de câte 8-10 000 lei net din banii municipalității adică din taxele și impozitele bucureștenilor...Nu a spus un cuvânt în campanie...dar nici jurnaliștii de pe tv plătiți gras cu reclame costisitoare marca PSD PNL nu iau întrebat vreodată la așa zisele afișări în studio ale candidaților.... decât au fost mângâiați cu întrebări anoste...unde nimeni nu mai înțelegea ceva...

Outlander spunea...

Astăzi, 07.06 2024, la ora 13.23, CPS a MApN, mi-a virat solda de rezervist.
10. 06 2024 este abia Luni.
Să fie primiți!
Dar, parcă nu se ”pupă” cu acel comunicat dintr-un topic anterior!
Ăștia nu au două vorbe la un loc!

Leon spunea...

Asta se numeste...mita electorala..:)).

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Sa fii sanatos si fericit, @Outlander, ca si eu la orele 13.23 am primii pensia uriasa de 1593 lei pe cardul BCR! E fetiș electoral? E ,,mită'' electorala? S-a schimbat data cand pește ne dă balta si ne fată vaca?
@ Pe Romania tv ii vad pe camarazii nostrii EROI de la miting, la modul ordonat si disciplinat, protestand! Felicitari si, succes, dragii nostrii demni si mandrii de parul albit in greutatile serviciului militar, dar tristi ca suntem talhariti de niste lichele politice si escroci de clocari! Dumnezeu sa va intareasca si sa va ajute!

Dodo spunea...

Este ora 14:30 și încă nu arata nimic la TV despre mitingul nostru. Acest lucru demonstrează cât de mizerabile sunt televiziunile. Acționează parca în tandem...la ordin. Când incepe una sa dea o știre...imediat celelalte ii urmează exemplul. Deci e clara treaba...totul au sub control politicienii. Sunt curios când vor începe sa dea imagini de la miting. Cat de tare s-a întins rădăcina răului în tara asta. Modelul francez cu 1.000.000 de oameni in. Strada ar rezolva ceva..???..sau nici atunci....VAI DE NOI.

Leon spunea...

Si CEC a virat pensia pentru luna iunie 2024 !
PS. In compensatie fata de luna trecuta, cand militarii au fost uitati de plata in avans, nea Marcel recupereaza 2 zile pana la Votare..!!

Un pensionar citit spunea...

Oare de ce au virat pensiile astazi?(la CEC cel putin)Cei din dir financiara si CSP MApN raspund la comanda politica?

John spunea...

Au prezentat cei de laRTV,ziceau că sunt undeva la 2000 de rezerviști.Un prieten ce participă la meeting zice că sunt în jur de 5000.Rzultate? Nulla,nada niente,nimic..Vor analiza miercuriîn guvernul Ciordacu.😆

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Dodon, bravii nostrii protestatari sunt dati cu mare cinste la Romanistana tv- a lui Ghițâșor, ala de se tăvălea cu Cucuvaia Fofoaia, azi brocuror boss la Varza de Bruxelles, pe sub butucii din via cramei din deal, si Mooje Poantă ii pandea din gura de aerisire a pivnitei cramei la modus libidinos, cu balele-i linciorindu-i spumos la botox! Ah, ce vremuri fromoaxe, cand zdreanța si cațaua băsănistă, M@@e Woodrea zanganea catusile pe bulivardele Bucalelui in drum spre Beciul Porcesc, cu wc turcesc si paduchi ingrasati cu povirlă si halva, iar brocuroarea Vica Pasarica avea organisme spsmodice din cauza țambalului cu greblă, azi mare matroană macaroană cu pizza pusa pe tavă in Marea Cizma din Hadrica mediteraniană, sub umbra gheboasă a unui macaronar fandosit si bun la altoit!

Outlander spunea...

@Dodo
Aveți dreptate,...televiziunile, care primesc bani cu toptanul de la partidele care îngroapă informarea reală a cetățenilor, au primit OZU să minimalizeze, cu orice preț, revendicările pensionarilor și rezerviștilor militari, de a le trece în derizoriu.
De ce nu încearcă să facă o conexiune cu această plecăciune a guvernanților în fața Statului Paralel (cu ROMÂNIA):

”Actualizarea automată a pensiilor se face când creşte indemnizaţia magistraţilor activi.”, se arată în comunicatul citat.
https://cursdeguvernare.ro/guvernul-a-aprobat-normele-pentru-pensiile-magistratilor-indexare-automata-cand-cresc-salariile-celor-in-functie.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nl1219079&nzm_re=524754293-f0446e0ee7df877953634d40849b9134-1219079”

Domnilor din Statul Paralel,...sunteți complet pe dinafară de această țară frumoasă, bogată și râvnită, pe care ați trădat-o și ați vândut-o prin rotație!
V-aș aduna, așa cum spunea Vadim Tudor, pe stadion, și v-aș degrada și v-aș ”reactualiza” pensiile de impostori și de trădători ai intereselor României!

Poate că pe unii i-ați ”driblat” după evenimentele din 15 Martie 1990!
Replierea, după această dată nu a trecut neobservată!
Aveați conturile pline și nu știați cum să le scoateți la iveală!

Avem, în momentul de față, mizeriile și catastrofa în care ați adus această țară!
”Președinți” (marionetele voastre) care afirmă că suntem ”un stat mafiot”, ”că suntem un stat eșuat”,...în care, până și un președinte își caută ”job” afară (iar cretinoizii ăștia vor să aducă diaspora acasă), sunt imaginea grotească a ceea ce reprezentați!

Nu ați avut altă menire, decât să băgați frica în oameni, să le reduceți libertățile de tot felul, să le puneți botniță celor care îndrăznesc să spună lucrurilor pe nume, pentru a vă continua spolierea populației, prostirea, adormirea vigilenței și amăgirea cu tot felul de ”ajutoare”, și să jecmăniți economia țării, să o subordonați intereselor străine.

Chiar nu aveți niciun licăr de onoare și să vă scuturați de această pelagră și să readuceți țara pe o linie de normalitate?
Au ajuns bravii pensionari militari să își ceară dreptatea în stradă?

Ce ne-ați dorit, vă doresc și eu vouă!

Petrut spunea...

Bună ziua, am fost la Protestul rezevistilor și părea totul cam fără un lider. Nu știu ce impact va avea acest protest. Atenție va rog cum votați... Dacă votați ca data trecuta vom avea aceleași subiecte de expus sau de deplâns ca pana acum. Nu ignorați puterea votului Dvs. colegii mei!!!!

Pop de Ploiesti spunea...

Cotele la pariuri pentru Primăria Capitalei, cu doar 3 zile înainte de alegeri, arată un favorit cert în persoana lui Nicușor Dan. Cu toate acestea, oamenii pariază masiv pe Cristian Popescu Piedone, ceea ce a determinat anumite case de pariuri să blocheze acest pariu.
La fel ca și în cazul fotbalului, dacă se pariază foarte mult pe un eveniment, acesta devine suspect, iar softul blochează evenimentul respetiv.

În cazul de față, foarte mulți pariori au mizat pe Cristian Popescu Piedone, care are o cotă de 6.50 sau chiar de 9.00 (în funcție de casa de pariuri). Cu toate că nu este văzut drept favorit, mulți oameni pariază pe o surpriză.Atentie..poprul voteaza ce vor ei nu ce vor analistii Tv.
Cat despre miting ..nimic pe tv , ora 16.00.Rusine , sper ca lumea sa se schimbe in 09.06.2024 , sa fie votat AUR si SOS in masa duminica...si Piedone.

ifrim spunea...

Pensia mai devreme că în ziua votării să avem de mici și bere?

Outlander spunea...

O...mostră ”neînsemnată” a feței hidoase, oribile, a celor (o parte dintre aceștia) care servesc ”Statul Paralel”!

”Un procuror din Iași ar fi violat de mai multe ori o minoră, uneori chiar și în mașină.”

„Păstrezi secretul până în mormânt!”

"Nimic nu poate fi mai tragic, mai dureros, decât abuzurile sexuale care au ca victime copiii!

Trimiterea în judecată a unui procuror din judeţul Iaşi pentru viol, după infirmarea soluţiei de clasare dispusă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, mi se pare un semn de sănătate a sistemului judiciar.

Rețineți!
S-a dat soluție de clasare!

Este important să nu uităm că legea este una pentru toţi, ea trebuie aplicată egal în orice situaţie! La fel ca în orice alt dosar, cel acuzat se bucură de prezumţia de nevinovăţie, iar decizia va fi luată de judecători.
Am încredere în modul cum funcţionează instituţiile din sistemul judiciar", a scris Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

https://stirileprotv.ro/justitie/un-procuror-din-iasi-a-violat-de-mai-multe-ori-o-minora-uneori-chiar-si-in-masina-pastrezi-secretul-pana-in-momant.html

Skoda 4x4 spunea...


Nu neg,poate cineva este iubit acolo SUS, dar cine a primit astazi 7 iunie 2024,pensia militara?> sunt putintel curios..altceva? protest? concluzii? nema?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Chiar acum, Ciolacu si Ciutacu, din acelasi neam social si tribal, se plimba pe strazile Capitalei intr-o prapadita limuzină Merțan cu volan si pe carburant de Captalan, si comenteaza in trafic chestii, trestii socoteli si invarteli, filmati fiind de Romanistan-Ghițâșor tv. Duceti-va, bai, la mitingistii kaki sa le vedeti vietile gri- cri, cri, cri, bre toamnă gri de te-ai duce pe pustii! Nu credeti ca e o compilatie electorala si tribala sa iasa primar numai cine-i pe raboj la socoteală, la modul dur cu sârma-n gur?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Indiferent de rezultatele mitingului, acesti oameni batrani si bolnavi, care s-au incumetat sa iasa in strada pentru drepturile lor si ale camarazilor lor, trebuiesc felicitati, apreciati si pretuiti cu mare respect, pentru ca toti sunt niste adevarati EROI militari si politisti! Cinste si Onoare lor, si sa le dea Dumnezeu sanatate si viata lunga! Honor et Patriae!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un subofier politist, prieten si vecin de cartier, nu de bloc, fost penitenciarist supraveghetor, cu Facultate la Timisoara la zi, inginer la baza si cu toate diplomele ulterioare luate excelent, avand si vechime civila cativa ani ca inginer, dar nu stiu ce dambla a avut sa intre pe meseria asta ca subofiter simplu in puscăria din Deva, aciuat pe aici cu o doctorita radiologa, in concubinaj pe baza de o pisica si-un catel chichuaua, n-a primit inca pensia de la CEC, dar e posibil sa aiba probleme lunar cu datoriile in banci pe franci helvetici... Cand plimba catelul mic cat o pisica, trece pe la geamul meu, la parter, ii dau bani si imi ia paine sau alte mofturi de la chioscul de cartier, stiind ca nu pot parasi casa din cauza bolii lui Anilu, si dupa ce i-am zis de situatia pensiilor primite azi l-am intrebat si cat are ca adjutant principal si mi-a zis ca vreo 8000 si ceva-9000 lei, in mana ar fi trebuit cam 6500, dar bancile ii halesc banii pe datorii prostesti de peste 20 de ani, asa ca mai ramane in labuțe cu cam 3500lei... Ciudat om, dar nu-mi permit sa spun si de ce, dar mie mi se pare ca el traieste pe o cu totul alta planeta, si nu mi-e rusine sa spun ca a prostiei, el fiind total, dar absolut total abstract cu lumea din jur, cu ce se intampla la pensii, cu lumea vie sau cea electorala, ca o broasca prinsa sub o carapace osoasa si, atat!... Eu cred ca sufletul i-a ramas captiv intr-o celula a inchisorii, pe care a slujit-o la fel de ciudat si ciufut, acum traind cu sufletul gol, precum un glob de cristal, gata sa se spargă, doar catelul de langa el fiind atat de viu si traitor de sentimente, probabil ca rapindu-i transcedental sufletul ciudatului gardian de puscarie, ce-si traieste viata undeva printre norii din ceriuri, coborand din cand in cand de acolo ca sa-mi cumpere painea cea de toate zilele si maruntele-mi fleacuri...

Arfy spunea...

CFIfrim* mulțumesc!
Ai scris mai rapid ca mine! Același gânduri pentru participați și pentru cei care au susținut financiar acest miting!
Deși va fi doar istoric al mitigurilor, apreciez sincer efortul acestor participați care și-au cheltuit timpul și banii!
Să sperăm că în toamnă înaintea celorlalte alegeri vom obține mai mult prin efectul alegerilor din iunie(slabă participare datorată dezamăgirilor din ultimii ani și promovării unei propagande electorale dezamăgitoare!
Mi-a făcut scârbă de felul promovării electorale de la majoritatea participanților!
Pun un procent de participare la vot: max 34,99%!
Cel mai slab de după anii '90!
Bătălia și câștigul va fi pe votul membrilor de partide și de interes personal!
Sper ca lumea să se trezească până în toamnă și să participe masiv la vot!
Este o mulțime de participanți, neînregimentați politic, adică independenți! Sunt și ei o soluție dar mergem cu turma: urna și partidul! Pe liste! Nici măcar nu-i cunoaștem dar votăm partidul și nu individul!
P.S. nu mai merge după fenta D-lui Marin! Nici tu nici domnia sa nu vă puteți exprima de la distanță pentru un anume primar!
Eu de exemplu, am aflat multe năzbâtii pentru Onești, dar nu- mi permit să dau soluții sau idei! Pentru că aș putea fi acuzat de propagandă electorală! Propagandă pe care n-am făcut-o niciodată deși am fost bătut, la propriu cu trandafiri în cap de către rude apropiate în 1990! Pentru că am spus ca n-an votat trandafirii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Arfy, multumes, inima cea buna si sanatate si, chiar azi a fost alarma cu bomba la Catedrala din Onesti. Primarul, ruda cu mine, fiind botezat de fratele meu geaman si var primar cu prima sa sotie, cu ceva timp a fost demis, ca si acum cativa ani in urma, pentru conflict de interese, desi gospodar pentru oras cu zeci de santiere deschise sa faca orasul atragator si modern, fiind patronulul unui lant de magazine Nevila, caci fara sa stie, zice el, edilii primariei au facut cumparaturi din magazinele lui de Craciun si de acolo demiterea si inlocuirea cu un pesedist valoros, totusi sa-i continue proiectele, pe nume Jilcu, si fostul primar, Neghina Laurentiu urmand sa-i fie manager general al primariei, deci un cuplu perfect, dar o data ce gresesti nu mai stralucesti ca diamnatul, ci poate ca smoala in soare, nu? Ca fost jurnalist, sunt informat, chiar daca nu ies acum din casa, si stiu despre drogurile din scoli, despre infractionalitati precum prostitutia si traficul de persoane si despre politia locala de ciobani, desi orasul are sute de camere video, cat si alte nereguli, insa mai estompate ca in alte localitati, si la vot n-am decat sa votez pe acest pesedist Jilcu, cu tot cu grupul lor de Consiliu municipal si judetean, actualul primar numit in locul lui Neghina, despre care m-am informat ca este performant si poate sa duca la sfarsit toate proiectele europene incepute si de care am cunostinta, cat despre ceilalti candidati sunt acrit de non valoarea lor liberala, userista sau aurista, la timpul trecut pamfletandu-i copios si dur in ziarul Ora 25, si azi sunt prieten cu toti, desi i-am tavalit prin fulgi si smoala urat! Sunt paradoxuri cu care ma lupt in sufletul meu amarat, si mai ales cand stiu ca PSD nu se intrece cu silinta sa ne ajute macar in ultimul ceas, dar si dorinta ca proiectele incepute in oras cu fonduri europene sa nu intre pe maini incompetent liberal-useriste sau auriste, stiindu-i prea bine ce le pot caposeniile, la fel ca la judet unde PSD au facut minuni cu trei autostrazi in lucru, Bacau- Brasov trecand prin Onesti, cat si o groaza de investitii cu un aeroport, un elicopter SMURD pentru Onesti, linii de productie militara si civila in Bacau si peste tot in judet, etc, pacat fiind sa nu votez competenta, in primul rand, nu ambitiile politice, si asa ar trebui facut si in Capitata, unde se cere pricepere si competenta, nu ura politica! Doamne, ajuta si, sanatate!

LEONARD68 spunea...

Bună ziua. Am fost ieri la miting... și sincer, nu cred în vreun rezultat favorabil nouă... Claudiu - știu că te doare rău că Nicușor a reabilitat mai multă țeavă în 3 ani și jumătate decât mafia pesedistă (vipera de voluntari și doctorul infractor fugar...) în 12 ani și ceva... Și îmi mai place când țăranii (alte localități dcât capitala Țării...)își dau cu presupusul despre București...Claudiu, tu n-ai făcut niciodată biluțe din mucișori??? Și nah. m-am dat și cu rulantele de la Pasajul Universității... of, tot Nicușor... Flavius ifrim - văd că simpatizezi puternic USR-ul... rămâi în Moldova retardată... eu am curaj și mă mândresc că voi vota USR (mă rog, ADU), Nicușor și Ene!

Claudiu Marin spunea...

@Leonard68
Te-ai dus la miting dar nici n-ai vrut sa afli ca organizatorii mitingului sunt promotorii proiectului de ordonanta prin care se vrea legiferarea amendamentului Coarna-Chelaru- Roman respins de Comisia de aparare. Adica se vrea plafonarea cresterii soldei de grad la 58,5%, potrivit alin (4) din amendament Coarna.

Cat priveste optiunea de vot de maine, daca tot te-ai obisnuit sa nu faci dus cu saptamanile si sa stai in frig... voteaza domnule cu Mucusor Duhneste a transpiratie in mijloacele de transport in comun din Bucuresti.