Un produs Blogger.

miercuri, februarie 06, 2013

Dogaru si Caloianu manipuleaza ticalos printr-o emisiune pe REALITATEA TV

0 comments
N-am crezut că domnii de la SCMD pot sa dezinformeze atît de ordinar și nu am prea dat atenție comentariilor alarmiste de pe blog, din cursul dimineții, despre emisiunea din data de 05 februarie 2012 de pe Realitatea TV.
O știam pe doamna Cretulescu o realizatoare TV  perspicace. Era foarte ușor, dacă dorea, să demonteze dezinformările domnului Dogaru. Nu știu de ce n-a invitat în emisiune și un reprezentant al Caselor Sectoriale de Pensii care putea să asigure un echilibru,  cel puțin din punct de vedere legal, la aberațiile alarmiste lansate de Mircea Dogaru, la care a achiesat și dînsa ca realizatoare a emisiunii.
Domnul SRS a fost un asistent nedocumentat la acest nepermis atac la drepturile legale cîștigate de 90% dintre militarii pensionari prin Legea 119/2001 și OUG nr.1/2011.
Domnii Dogaru și Caloianu au ieșit la atac necamaraderesc, în contextul publicării Raportului Avocatului Poporului, făcîndu-se părtași atacului fostilor pensionari speciali(parlamentari, grefieri, etc) la militarii care au avut pensii de serviciu și care cîștigaseră majorări de pensii prin Legea 119/2011.
Cum poți să lansezi, fără să te rușinezi, pe un post de televiziune, o asemenea minciună ordinară cum că un maistru militar s-a ales cu o pensie de 9600 lei și un general cu o pensie de 2700 lei?
Nu putea să lipsească din diversiunea dogariană infamanta și lipsita de acoperire în textul de lege introducere a militarilor pensionari în categoria asistaților social.
In locul d-nei Caloianu, eu aș fi evitat să apar alături de Dogaru într-o emisiune de televiziune. Ca jurist, te umple de ridicol, mai ales că nici nu te lasă să vorbești.
Cine mai crede în bruma de raționament din afirmația d-lui Dogaru, că se va bate pentru păstrarea cuantumului pensiilor majorate prin revizuire?
Pe site-ul emisiunii " Realitatea la raport" am postat următorul comentariu:


6 feb 20:18Lupus
Ticaloasa emisiune!!!
Militarii care au pensiile recalculate corect potrivit Legii 119/2010 si OUG nr,1/2010 nu trebuie sa intre in panica dupa exagerarile d-lui Dogaru si după capcana in care a intrat d-na Cretulescu.
Ce poate sa fie ilegal daca totul este calculat in spiritul Legii 263/2010, aplicabila tuturor pensionarilor?
Nimeni nu va pierde un leu daca pensia este calculata potrivit legii.
Nu discutam cazurile penale.
Chestia cu maistrul militar cu o pensie de 9600 lei este o minciuna ordinara pe care domnul Dogaru o va plati.



Urmăriți emisiunea  în cauză AICI



Niciun comentariu: