Un produs Blogger.

duminică, februarie 03, 2013

Se destrama organizatiile teritoriale ale SCMD?

0 comments

Protest la Campulung Mold. in anii trecuti
Aici se ajunge dacă SCMD nu-si redefinește obiectivele,  în contextul situației politice de după alegeri și al instalării unei noi puteri. Ar fi păcat pentru efortul organizatoric din ultimii 3-4 ani prin care s-au pus bazele unei asociații cu adevarat independente a militarilor rezerviști din apărare, ordine publică și siguranță națională.

 Iată ce scria pe 01 02 2013, nu fară temei, un președinte de filială:
"Daca la sfarsitul anului 2012 eram 37 de membri in filiala SCMD Campulung Moldovenesc dupa rezultatele negocierilor "fructoase' desfasurate de SCMD cu toti factorii politici cu influenta, spre finele anului trecut din filiala noastra 10 membri(i) au plecat. Poate ca atunci era momentul apelurilor lacrimogene catre cei multi care sunt multumiti de pensie dar speriati de "succesele" SCMD prea mult asteptate. In cursul zilei de azi s-au mai retras 8 membri(i) iar maine, dupa sedinta adunarii generale, probabil ca o sa cer dizolvarea Filialei din lipse de "cvorum" la apel.  Chiar nu vrea sa se trezeasca la realitate conducerea SCMD, in special presedintele? 
Eu unul m-am cam saturat de aceleasi tip mesaje care nu le mai citeste nimeni pentru ca au  limbaj, uneori, suburban si contaminat de "bascita sau spionita". Dupa aparitia ultimului mesaj apel al colonelului Dogaru au mai plecat 2  membrii din filiala noastra iar alti 2 inca nu s-au decis. Oamenii s-au saturat de lozinci si for fapte obtinute in mod civilizat. La ce folos sa-l tot bestelim pe Basescu cand stim bine cat de mult bine poate face oricui. Si-a batut jos de 8 milioane de oameni si cred cineva ca nu mai poate de frica noastra. Pana si Ponta s-a dat de partea lui. Si-atunci...noi cu cine am votat?  
Ma astept ca, dupa finalizarea auditului la Casa de pensii sectoriala a MApN, sa ploua iar cu cereri de inscriere in SCMD, venite din partea celor carora li se va micsora pensiile obtinute prin frauda. Acestia nu mai trebuie primiti printre noi altfel ne desconsideram ca oameni acceptand lasii si tradatorii printre noi. Pana atunci, presedintele nostru ne cere sa tacem in continuare malc, ca sa nu ne auda Basescu secretele, in schimb sa le impartasim lui tatuca Ponta care, are la dreapta sa pe Iuda politicii romanesti de la UNPR iar la stanga, pactul de neagresiune al premierului semnat la Cotroceni cu demolatorul credintei noastre de neam binecuvantat de Dumnezeu. 
....................................
In concluzie, avand in vedere situatia nou creata, prin "pierderea luptelor" pe mai toate  teatrele de operatii ale activitatii sindicale, apreciez ca este momentul ca noi sa ne gandim bine pe cine mai alegem sa ne conduca iar cei ce ne conduc acum sa se gandeasca bine daca sunt in stare sa ne conduca pe drumul spre insuccesul "...discutiilor permanente cu factorii de decizie".. 
Daca se confirma informatiile primite azi, dupa intalnirea de la Craiova a ministrului Apararii Nationale cu colegii nostrii din Dolj, eu vreau sa fiu primul care cer demisia, fie ea si de onoare a presedintelui SCMD. Nu are decat sa se ocupe de Forta a treia a societatii civile sau saptea din Palestina dar sa lase comanda militara a sindicatului unui fost militar de cariera care a comandat in viata sa macar un soldat."

Cu stima si speranta pentru cei suparati ca mine,

Col(r) Marian DUMITRESCU
Membru SCMD - Filiala Campulung Moldovenesc........

Niciun comentariu: