Un produs Blogger.

vineri, februarie 22, 2013

Președintele SCMD crede că mai are calitatea de asigurat în sistemul public de pensii, deși este pensionar

0 comments
Răspunzînd contraatacului  generalului M. Iliescu, omologul său de la ANCMRR din MApN, domnul Dogaru dovedește că are memoria evenimentelor din ultimii trei ani, în care a fost actor recunoscut și temut, dar nu are știința înțelegerii unui text de lege.
Trage și în replica de astăzi cu cartușe de manevră expirate. 
Ii declară și "masonului" M. Iliescu că este asistat social, nu pensionar, citînd și textul din Legea 263/2010, respectiv art.6, pct. V. O fi a(na)gramat generalul Iliescu dar acesta, din comunicatul integrat Răzbelului celor 2 Roze, rezultă că a înțeles că nu este asistat social și că statul nu plătește nicio contribuție pentru el, ca să mai aiba calitatea de asigurat, potrivit articolului de lege înțeles greșit de domnul Dogaru.

Dacă aș fi în locul domnului general Iliescu aș solicita o comisie de anchetă care să stabilescă din ce capitol al bugetului de stat este plătită contribuția pentru pensie, astfel încît domnul Dogaru să continue să fie, ilegal, asigurat și, peste cîțiva ani, să aibă posibilitatea  să solicite recalcularea pensiei. 
Păi.... alt efort bugetar?
Punctul V al art 6 se referă la calitatea de asigurați a celor care primesc ajutoare lunare după încetarea raporturilor de muncă.



Vezi mai multe din Comedie, Umor romanesc pe 220.ro

Niciun comentariu: