Un produs Blogger.

miercuri, octombrie 09, 2019

Dialog spumos despre proiectul de ordonanţă al CCMRR

27 commentsHoria Radu Pe cand veti avea acelasi succes si cu actualizarea pensiilor mici, nu numai cu scutirea de taxare a pensiilor militare foarte mari?

Virgil Bălăceanu Horia Radu OUG rezolva inechitatile, facem presiuni pentru aprobare!

Dan Buzescu Virgil Bălăceanu Rezolvă pe dracu, s-a „smântânit”!

Virgil Bălăceanu Pentru unii da, apropos de pensiile mari, dar pentru cei din economie, deloc, a rămas potrivit formei inițiale! Indicii de corecție se aplică cu valori mari, pensiilor mici, ceea ce este firesc și...echitabil, celelalte, rămân pe loc!!!

Dan Buzescu Cum e cu „firimiturile” mele, ratate din cauza nimicului oferit de AORR? Iar acum pentru cine faci dta galerie la Comisia de apărare? Nu pentru „firimiturile” (cei câțiva) cu pensii de peste 7000 și 10000 lei, adică pentru interesul propriu? Rușine!

Virgil Bălăceanu Sunt surprins, partea de economie națională a rămas în OUG, chiar și în ultima formă, fiind susținută tot timpul. Rușine, mi se pare....dar evit comentariile ,fiind obișnuit deja cu unele critici cu totul nepotrivite în mediul on-line, preferat unor discuții directe, mai ales că nu cu mult timp în urmă am discutat telefonic și ne-am lămurit că partea de economie va rămâne și a rămas....

Dan Buzescu Virgil Bălăceanu Și? Dacă pleca așa cum s-a stabilit inițial, azi poate aveam „firimiturile”. Dar așa, ioc! Cei care aveau așteptări de la mine, acum, în loc să-mi multumească mie, vă vor adresa „mulțumiri” cu duiumul.

Dan Buzescu Cred că realizați că actualul guvern nu-i preocupat acum de vreun proiect benefic pensionarilor militari, iar altul, nou, promovează unul care taie, nu adaugă, la pensiile noastre (ex OUG 57/2015)

Ion Serban Alergati,alergati nu prea se vede Finalul ! Daca nici acum in ,,echipa,,nu ajugeti la final sa va dati demisia toti Presedintii de asociatii militare ,fara numar ,fara numar !!!

27 de comentarii:

Patrascioiu spunea...

Când spuneam ca de lider nu e bun nici un general sau un altul cu grad mare nu mă credeati.Pai cum credeți ca majoritatea au ajuns sa ia grade?Simplu.Sau comportat în fata politicului ca supușii austriaci.ĂstIa nu au avut și nu au coloana vertebrala.Lor le-a intrat în sange-sa bata din pinteni și sa strige am înțeles. Sunt numai buni de vatafi.

Militar de la 14 ani spunea...

Rezolvarea e simplă, în special pentru cei care vor contributivitate :
-aplicarea legii civile pentru cei pensionați și care și-o doresc
-împărțirea la 35 ani și atunci să se vadă adevăratul punctaj, nu cel care a ieșit după G. Oprea
-posibilitatea de a opta pentru calculul pe contributivitate (activii au această posibilitate)
-egalitate nu va putea exista niciodată pentru că fiecare a avut condiții diferite de muncă, salarizare, beneficii (ajutoare, plati compensatorii etc.)
-unii vor crește cu punctul de pensie, alții cu inflația și toți vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți

Patrascioiu spunea...

Pensionat în 2013 cu pensie de nabab.E de la sine înțeles că își apără în primul rand buzunarul.Cred ca marea majoritate din ANCMRR își dau palme pt.plasa care au luat-o cu el.

Patrascioiu spunea...

Pare mai de încredere Dogaru?

Leo spunea...

NU va fi nici o ordonanţă a nici unui proiect indiferent dacă pică sau nu guvernul.
Asta a dat de înţeles şeful scmd ieri la pelerinajul din Moldova din stg. Prutului.
NU MAI VISAȚI DEGEABA !
Numai ccr-ul ar mai putea face ceva.

Iulian Mareș spunea...

UN COMISAR ACUZA – ARMA LETALA!
Guvernele post-decembriste care s-au perindat la conducerea ţării în ultimii 25 de ani, au distrus, au jefuit, au falimentat, au privatizat defectuos ori au vîndut la fier vechi, peste 1.200 de mari întreprinderi româneşti. Drept urmare, aproape jumătate din forţa aptă de muncă a plecat în Italia, Germania, Spania, Franţa…etc. Unii muncesc pentru ei şi pentru familiile abandonate în ţară, alţii fură, cerşesc, ucid în numele supravieţuirii…
In anul 1989, România nu numai că nu avea datorii externe, ci dispunea de 18 miliarde de dolari, care se constituiau din lichidități bancare sub formă de rezerve valutare şi de creanţe generate de exporturi. Unde au dispărut aceste sume???
Eu, Cms. sef(r si rtg) DIMA PETRICA, cetăţean român, vă acuz pe voi politicienii ce aţi condus România în ultimii 25 ani de următoarele fapte abominabile săvârşite împotriva României şi a poporului român:

1. Aţi înşelat poporul spunând ca vreţi să-i oferiţi o viaţă mai bună.
În fapt aţi vrut o viaţă mai bună doar pentru voi, pentru familiile voastre şi acoliţii voştri Mafioti.
2. Aţi furat miliarde de dolari din bugetul statului deturnând banii de la buget spre conturile firmelor voastre şi ale acoliţilor voştri.
3. Aţi căpuşat vreme de 25 ani toate firmele de stat, distrugând întreaga economie de stat.
4. Aţi încălcat drepturile omului făcând legi strâmbe ce v-au protejat pe voi, pe interlopi şi pe gangsterii ce vă înconjoară şi prin aceleaşi legi strâmbe aţi înrobit poporul.
5. Aţi privat poporul de dreptul la o viaţă decentă, aţi dus o adevărată politică de genocid împotriva acestui popor prin distrugerea intenţionată a sistemului sanitar, prin privarea de asistenţă medicală, prin încurajarea migraţiei medicilor de valoare, prin lipsa de medicamente, prin desfiinţarea spitalelor.
6. Aţi furat dreptul la o bătrâneţe decentă pensionarilor ce au muncit o viaţă şi şi-au plătit asigurările în mod corect.
7. Aţi distrus toată industria românească aducând ţara intr-o prăpastie, fără şansa de a se mai ridica. Aţi distrus industria chimică, industria constructoare de maşini, industria navală, industria electrotehnică, industria de utilaj minier, industria extractivă, industria alimentara, TOT,TOT, TOT.
8. Aţi distrus toată agricultura. România ajungând dintr-un mare exportator, un mare importator.
9. Aţi distrus tot sistemul de irigaţii şi toate serele renumite ale României.
10. Aţi distrus toate livezile şi fondul genetic de excepţie al pomiculturii româneşti.
11. Aţi transformat România dintr-un mare exportator într-o societate de consum, într-un importator care nu mai produce mai nimic în ţară şi importă pînă şi cereale, legume şi fructe.
12. Aţi distrus toată industria turistică a ţării aducând în ruină toate hotelurile şi staţiunile turistice înfloritoare pina în 1990, cu scopul de a va autoîmproprietării voi cu ele, pe preţuri de nimic.
13. Aţi distrus tot sistemul economic privat înrobindu-l cu taxe care să vă asigure vouă bani pe care sa îi puteţi deturna din bugetul de stat.

Iulian Mareș spunea...

Continuare!
14. Aţi sufocat sistemul economic privat cu o birocraţie nemaiîntâlnită nicăieri pe planetă cu scopul de a da de lucru, salarii mari nejustificate unor funcţionari, unei caracatiţe clientelare imense.
15. Aţi dat străinilor toate bogăţiile naturale ale ţării, bogăţii pe care străbunii noştri le-au apărat vreme de 2.000 de ani cu preţul vieţii.
16. Aţi îndatorat această ţară cu peste 100 miliarde de euro fără să fi făcut absolut nimic pentru ţară cu aceşti bani.
17. Aţi distrus învăţământul românesc care a ajuns în 25 de ani de pe primul loc în Europa, pe ultimul loc.
18. Aţi favorizat aparitia, dezvoltarea si înmulţirea clanurilor interlope care terorizează oraşele ţării prin violenţă, furt, înşelătorie, jafuri, cămătărie, trafic de persoane, promiscuitate şi taxe de protecţie.
19. Aţi batjocorit istoria acestei ţări impunând în şcoli o istorie mincinoasă ce murdăreşte trecutul acestui popor cu scopul de a-i fura sufletul, demnitatea, mândria si patriotismul.
20. Aţi distrus cultura acestui popor prin subfinanţare şi dezinteres, încurajând proliferarea culturii de cârciumă şi de maidan, a manelelor şi a filmelor de proastă calitate.
21. V-aţi făcut facultăţi private prin care stoarceţi de bani poporul ca să vindeţi aşa zise diplome, în realitate hârtii fără valoare unor tineri dezorientaţi care nu mai înţeleg nimic din principiile selecţiei pe bază de cunoştinţe şi valoare.
22. Aţi făcut de ruşine numele ţării noastre, România fiind azi ruşinea Europei, iar românii cei mai dispreţuiţi cetăţeni din Europa.
23. Aţi provocat cel mai mare exod din istoria acestei tari, aţi transformat românii în ultimul popor migrator al istoriei.
24. I-aţi răpit unei întregi generaţii de copii dreptul la mamă, dreptul la tată, dreptul la familie prin plecarea părinţilor la munca în străinătate.
25. Aţi defrişat pădurile ţării ca să le daţi pe mai nimic străinilor, îmbogăţind doar câţiva politicieni.

Iulian Mareș spunea...

Continuare!
26. Aţi înstrăinat tot sistemul bancar al ţării făcând din români slugi la străini.
27. Aţi distrus tot comerţul românesc aducând în ţară marile hypermarketuri care au transformat sute de mii de mici întreprinzători români în sclavi de hypermarket.
28. Aţi distrus cercetarea românească, una dintre cele mai competitive din lume în urmă cu 25 de ani.
29. Aţi distrus un întreg sistem organizaţional care fusese construit cu mari sacrificii in epoca socialista.
30. Aţi înstrăinat tot sistemul energetic atentând în acest fel în mod grav la suveranitatea ţării.
31. Aţi pierdut (cedat) cu acte, moştenirea Gojdu – tradare nationala!
32. Atiţi pierdut pentru totdeauna tezaurul României încredinţat spre păstrare Moscovei;
33. sub… conducerea voastră, România a fost scosă de pe lista producătorilor de aur, pierzînd astfel dreptul de a folosi poansonul BNR. În aceste condiţii, orice producator de aur din Romania trebuie sa apeleze la un laborator acreditat, ceea ce înseamnă costuri suplimentare pentru inscripţionarea lingourilor;
34. Ati furat sumele enorme care constituiau fondul de pensii în 1989!
35. Ati furat banii Fondului Solidaritatea!
„În spatele fiecărei mari averi se află o fără-de-lege.” – aprecia Honore de Balzac. Voi cum veţi justifica traiul regesc şi averile colosale pe care vi le-aţi permis?
36. Ati jefuit batranii de casele in care si-au crescut generatii de copii si pe care si le cumparase in mod cinstit, de buna-credinta, iar voi le-ati „RETROCEDAT” unor borfasi sau chiar voua, lasandu-i sa moara pe drumuri.
37. Ati decimat armata romana, schilodind-o si transformind cadrele militare in someri, sclavi si muritori de foame intrucit acestia au fost pregatiti doar sa-si apere patria si poporul chiar cu pretul vietii, nestiind sa se descurce intr-o economie banditeasca pe care ati creat-o.
38. Ati desfiintat obligativitatea stagiului militar de catre tanara generatia, lipsindu-i de o educatie, de o pregatire pentru viata si munca, pentru respectarea normelor de convetuire sociala, lasandu-i prada tentatiilor consumului de droguri, traiului parazitar-infractional, violentelor stradale, violurilor, talhariilor, etc.
39. Aţi făcut din România o ţară murdară şi poluată, după chipul şi asemănarea voastră.
Pentru toate acestea va acuz de crimă împotriva poporului român şi cer organelor de stat îndreptăţite să treacă la anchetarea şi judecarea tuturor celor responsabili de cele mai sus arătate.
În cazul în care organele de stat îndreptăţite nu vor dori sau nu vor putea să facă dreptate, noi poporul român ne rezervăm dreptul de a face toate demersurile necesare, astfel încit cei vinovati sa fie anchetati, judecati si condamnati.
Cauza legitimă a poporului s-a declanșat!
Numărătoarea inversă a început!!!
Cms.sef(r)Dima Petrica

Patrascioiu spunea...

Nătărailor! Dormiți în bocanci.Degeaba sunteți batrani.Vreți ceva dar pentru ăsta nu faceți nimic.Plângeți pe aici ca niște muieri.Un maior v-a arătat direcția dar ce se poate face cu niște babe?.La mistocareala nu va întrece nimeni dar în rest va scăpați pe voi.

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Nu-i lăsa singuri!

Gigi spunea...

@Mareș
"Somnul natiunii naște monștrii!"
Bravo lui,acestui om!A spus aproape tot.
Așa este,suntem niște babe,nu moși,care acceptăm de ani buni să fim călcați în picioare de niște lichele,stând la mâna unora care își urmăresc interesul propriu,să le mai dea ăștia un grad onorific,sau o porție de fasole odată la un an.
Când spun că ne merităm soarta,nu o spun degeaba!
Iar dacă spui niște adevăruri ești etichetat ca nostalgic!?

Leon spunea...

Are dreptate Domn' Comisar..!

Cezar spunea...

Gigi...specifică
Funcționării publici cu pensii triple fata de militari cheamă Armata la lupta!!

Gigi spunea...

@C
Nu.Armata cheamă funcționarii publici la luptă,nu invers!
Apărarea patriei,este lupta întregului popor,deci si ei sunt subordonați armatei.
Este de neînțeles cum un ofițer al AR pune asemenea întrebări!
Că ar avea pensii,salarii duble,triple,statisticile spun altceva.Iar,este de neînțeles cum un militar,of.al AR spune asemenea aberații. Daca sustinea un civil,era altceva,dar un militar...Și ne mai mirăm cum și de ce ne cataloghează politicul și civilii în fel și chip!

Sorina spunea...

Păcat sa vedem acum ce mai fac rezervisti n noștri daca guvernul a picat

Gigi spunea...

Un deputat neafiliat a spus azi în parlament:"politica e cea mai mare curvă".Păi,dacă ei,politicienii spun lucrul ăsta,noi ce să mai zicem?

maiag spunea...

adio sperante,vin alt nebuni,totul pica,la loc comanda,vine sica mandolina si ne cinta prohodul

Iulian Mareș spunea...

Civilule,
Pe raționamentul tău și 50000 de femei de serviciu ar fi trebuit să-și de-a demisia, întrucât erau plătite cu minimum pe economie!
* Protestul comisarului a fost scris prin 2016…!
Tu ce crezi? Noul guvern va accelera prevederile din legea pensiilor sau te va mulțumi iarăși? 💪🤞🖕👏👋👋

F16 spunea...

mares e in turbare si are neuronul paralizat. pensioara lui uriasa e in pericol.vedeal-as cersind la terasa de lemn din obor a lui ontanu!!!

Sorina spunea...

Mergeți pe mana lui ponta

M spunea...

Uraaaaa... Guvernul care a atacat militarii a cazut! Acum o sa curga lapte si miere. Pensiile mai mici ale celor pensionati fara sporuri o sa creasca astronomic, am terminat cu furturile, Romania o sa prospere!

Ma scuzati, nu mai am timp sa comentez ca ma duc sa imi pun benzina sa merg pe autostrazile pe care le va construi Orban!

M spunea...

10 Octombrie a cazut guvernul PSD
10 Octombrie este ziua internationala a sanatatii mentale.

Gigi spunea...

Cineva,pe undeva,spunea:
"Dacă nu ar fi atãția proști,ar fi mai puțini hoți." Acum,nu știu care este tîlcul sau mai bine zis,ce a vrut să spună persoana citată,dar mare dreptate a avut!
Iulian Mareș spunea...

Dembele,
Ori ești într-un retard degenerativ ori este din naștere?
Pai Coja a scris sau tu?
Tu, un amarat, ai dreptul de a bălăcări numai când vei fi profesor universitar o viață!
În rest...., de fapt tu ești restul!
Vezi cine semnează articolul și apoi scoate ceva inteligent!

Patrascioiu spunea...

Draghici pui intrebari prostești și mai spui ca ai lucrat în sistemul militar.Citește statutul cadrelor militare și atunci vei afla dece un activ trebuie sa stea cu fermoar la gura.

Iulian Mareș spunea...

Civil,
Când nu mai vrei nimic, când ești automultumit, când ești apatic și plat înseamnă că deja ești mort viu!
Predictiv, cum sunt, ți-am răspuns anticipat la întrebare!
Da, comisarul există și prof.univ.dr. Coja a preluat articolul apărut în presă!
Altă dilemă?...., însă răspunsul va fi pe bani, de acum înainte!

Stelian P. spunea...

@Iulian
Daca vreti bani pentru raspunsuri atunci ar fi bine sa precizati tariful....inainte. Ca la fete.
😂😂😂