Un produs Blogger.

vineri, octombrie 18, 2019

Incidente la Barcelona. Live

43 comments
După cum vedeți în Video, grosul protestatarilor naționaliști cataluni îl formează tineretul. El vrea desprinderea de Spania.

43 de comentarii:

 1. Oprea se pregateste de fuziune cu al sau UNPR, cu PSD... e o stire, poate o fi de bine ! https://www.dcnews.ro/psd-miscare-surpriza-apropiere-sau-chiar-fuziune-cu-un-alt-partid-cine-intra-in-joc_701633.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Probabil s-au negociat si conditiile .
  Daca asa se rezolva problema parca-l vad pe Olescu si încă cativa cu unghia in gât 🤣🙋‍♂️

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu cred că Deagnia conduce forțele de ordine!
  Opțiunea politică a protestatarilor o fi tot #Muie_Espana?

  *Flacăra se poate extinde!?

  RăspundețiȘtergere
 4. Niste oameni pasnici care isi solicita in mod decent drepturile de la un stat esuat!

  Parca il vad pe regele Felipe al VI-lea in geaca rosie printre manifestanti indemnandu-i sa incalce legea si sa ucida oamenii in uniforma evident ca "manifestare a unei optiuni politice!"

  Aaaa..... scuzati, regele Felipe al VI-lea este spaniol nu un alogen ros de ura fata de poporul pe care il conduce vremelnic.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mareș- ca de obicei minimalist în dezinformare! Aici este vorba de catalani nu de cel mai slab guvern din istoria modernă a României! Catalanii cer autonomie din toate punctele de vedere! Ar fi fost bine să fi scris ceva din istoria catalană. Manipulăm prin imagini! Un miting de 500 de mii pare puțin? Incidentele sunt orchestratè ca de obicei de structuri "bine intenționate"! Catalania este cea mai dezvoltată comunitate(dintre cele 17) a Spaniei. Turismul dar și dezvoltarea industrială ocupa primele locuri. Mai devreme sau mai târziu această zonă își va obține autonomia teritorială! Chiar dacă inclusă în regatul spaniol! Guvernare proprie cu buget separat de cel al Spaniei... om trăi și vom vedea!

  RăspundețiȘtergere
 6. https://www.money.ro/psd-a-angajat-circa-100-000-de-bugetari-pe-pile-este-o-cheltuiala-enorma-de-la-bugetul-de-stat/

  RăspundețiȘtergere
 7. http://m.ziare.com/europa/in-catalonia-au-avut-loc-cele-mai-violente-proteste-din-ultimul-deceniu-o-platforma-online-care-ar-avea-serverul-in-romania-este-investigata-pentru-instigare-1582129

  RăspundețiȘtergere
 8. @M
  Daca un grup de oameni pasnici o sa-si solicite dreptul de a se rupe de Romania, un alt stat esuat (Doamne fereste !) si a forma un stat independent care o sa fie comentariul dvs.?

  RăspundețiȘtergere
 9. Stelian P - este vorba despre o comunitate bine delimitată administrativ teritorial. Nu un grup de hăbăuci din fața Cotrocenilor!

  RăspundețiȘtergere
 10. Privind mai atent la imagini am reusit sa identific niste "pesedei" infiltrati care agita multimea si sunt in legatura/transmisie directa (live) pe Huhurez.com 😂😂😂😂🙋‍♂️

  RăspundețiȘtergere
 11. #2,
  Și Țara Bascilor este înapoiată?
  ...dacă un grup de oameni? Oare?.. ah, da, abia acum înțeleg! Ieșiți și luați lumină! HARCOV sau un nou focar?
  Curios...eu știam că în NATO granițele nu se modifică în - ci doar in +, în anumite condiții!

  RăspundețiȘtergere
 12. Arfy, o sa vina un guvern ff ,,gras" nu ,,slab" ca, acesta sa vezi ce bine o sa fie.Scurta memorie are poporul roman.

  RăspundețiȘtergere
 13. Nu au trecut decât 6-7 zile de când cifrele economice și financiare au vorbit despre creșteri reale! Numai în capul proștilor de proști, dar varză de varză este altfel, pt ei totul este invers...! Guvernările 2017-2019 au dus la creșteri economice fara precedent! Însă proștii nu pot fi decât și dobitoci, kiar ar_fi normal să ragă, pt că prostia a început să doară!
  Azi, cei mai obiectivi analiști se întreabă de ce Autistul nr.1 a trebuit să lucreze împotriva unui guvern responsabil și conștient!
  Să-i fie țării mai bine cu Guvernul Orban!

  RăspundețiȘtergere
 14. @Stelian P - două lucruri să definiți ca să vă pot răspunde:
  1. Se angajează să dea înapoi investițiile făcute în mod preferențial de "statul eșuat"? Știți de exemplu că Sibiul a primit ani de zile, în medie, de 4 ori mai multe fonduri de la buget decât un oraș de aceleași dimensiuni din Moldova?
  2. Pașnic după dumneavoastră e ce se întâmplă în Catalonia? Intern deoarece va știu fan rezist după care și atacurile animalice din 10 august sunt considerate "pașnice".

  Dar în principiu discuția este inutilă. Cui nu îi convine poate să plece dar lasă aici pământul. Sau moare pe el.

  RăspundețiȘtergere
 15. @Stelian P - totuși să răspund.

  Să zicem că cei din Cadrilater obțin independența de la bulgari și decid să se unească cu România. Peste un număr de ani se răzgândesc și vor să devină independenți.
  O punem de un Cadrilater-exit și ne despărțim.
  In rest : România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

  RăspundețiȘtergere
 16. @M
  Multumesc. Este exact raspunsul la care ma asteptam. Stiu ca pentru dvs. cei care participa la proteste sunt animale care trebuie sa primeasca un singur raspuns, in forta.
  1. Expresia STAT ESUAT nu-mi apartine si nu stiu ce angajamente se iau.
  2. Nu e pasnic ce se intimpla acolo.
  Ati omis in viteza raspunsului ca eu am scris "grup de oameni pasnici" deci nu era nevoie de intrebari suplimentare.
  Apropo, la manifestatia animalelor din 25 oct. mergeti ?

  RăspundețiȘtergere
 17. Problema in acest stat mafiot definitiv esuat este ca toti fomiștii politici ajung la butoane și coroborat cu slaba pregătire a unora,angajați pe criterii de pile,afintități politice fac ca bunul mers al societății să aibă mult de suferit,nimeni alții decât cetățenii.
  Singura cale de urmat de mulți pentru a scăpa de acest coșmar, este migrarea spre alte zări.Unii reușesc,altii nu prea!
  Trăim vremuri urâte,unde incompetența,hoția si altele,s-a întins pe țară,precum cancerul și ca orice cancer,ucide!

  RăspundețiȘtergere
 18. @Aldea
  Lasă că a venit leneșul național cu șomerul Sică!

  RăspundețiȘtergere
 19. @Stelian P - cu deosebit respect dar ati inteles TOTAL gresit parearea mea despre rezist!

  Eu locuiesc in Bucuresti, luni de zile am fost deranjat de mitingurile rezist ILEGALE!
  Daca isi luau "aprobare" si astfel eram si noi anuntati sa ocolim zonele lor de protest iar pentru mine era OK. Daca au ceva cu PSD ce vina am eu?

  Chiar si asa am inteles (partial) nevoia lor de a protesta incalcand legea impotriva altora care... incalcau legea.

  Violentele din 10 august m-au facut sa le spun ANIMALE. Si aici sunt doua observatii:
  1. daca dupa violente isi cereau scuze si se desolidarizau de cei violenti si dadeau un comunicat de sprijin al Jandarmeriei care a fost OBLIGATA sa intervina dar solicitau si anchetarea abuzurilor - pentru mine iar era OK. Zic ca ar fi fost un comunicat echilibrat
  2. Comandantul Suprem trebuia sa faca apel la calm nu sa acuze imediat o parte, recte Jandarmeria, militari aflati sub ordin, si sa instige la decapitarea conducerii si la represalii demente orchestrate de procurori corupti.

  Inchei: Demonstratiile pasnice, LEGALE (cum a fost 10 august de anul asta) sunt de dorit intr-o democratie chiar daca obiectivele sunt sau nu pe plac unora sau altora. Personal cred ca puteam satisface cerintele UE printr-o amnistie a faptelor fara violenta, fara recidiva si sub 3 ani decat sa eliberam la presiunea strazii criminalii, pedofilii si violatorii. E o parere personala!

  Priviti in Hong Kong!!!! Demonstrantii care protejeaza infractorii impotriva extradarii in vederea judecarii se numesc PRO-DEMOCRATIE!!! O lume nebuna!

  25 octombrie? Daca suntem de acord ca dorim mai intai:
  1. respect pentru profesia noastra!
  2. incetarea atacurilor politicienilor DIN TOATE PARTIDELE la adresa militarilor,
  3. reconsiderarea pozitiei SNAOPSN in piramida salariala,
  4. 2 % REAL pentru aparare precum si stabilirea unui procent MINIMAL pentru ordinea publica,
  5. Promovarea de urgenta a legii pentru intarirea autoritatii politiei, lege blocata de Johannis,
  6. revenirea la L223 in forma initiala (fara interventiile Olgutei, OUG, sau Comisiei Les).

  Atunci sunt acolo cu siguranta!

  RăspundețiȘtergere
 20. Judecătorul spaniol Manuel Garcia Castellon a ordonat închiderea paginilor de web ale platformei de internet Tsunami Democratic, care a contribuit la chemarea la amplele manifestaţii pro-independenţă ce au loc în ultimele zile în Catalonia, scrie cotidianul „Diario Vasco”.

  Potrivit unui expert în informatică, ce a dorit să i se păstreze anonimatul, platforma ar folosi un server virtual privat instalat în România, la Bucureşti.

  RăspundețiȘtergere
 21. Aldea,
  Nu mai merge pescuitul?
  Lasa-te mai spre Sud, la Trei Iazuri!

  RăspundețiȘtergere
 22. Fotografia de recunoaștere a lui Mutu în campania electorală!

  https://images.app.goo.gl/iSLu5JqKjrvGnf5r9

  RăspundețiȘtergere
 23. Apropos de serverul din Romania, care ar fi servit la mobilizarea catalunilor la miting, sper că nu ați uitat de participarea liderilor separatisti de la Barcelona la mitingurile separatiștilor maghiari din Romania din Tinutul Secuiesc.

  RăspundețiȘtergere
 24. Huhu,
  Doar cei #2% nu înțeleg ajutorul "frățesc"!
  Cred că-ți inkipui cat de mult știu catalunii despre HARCOV!
  Ei știu că în războiul civil din timpul lui Franco au fost și români! Că s-au numit Moța sau Pauker, Valter Roman, ce mai contează...

  RăspundețiȘtergere
 25. Sunt multi care comenteaza pe aici si nu inteleg deloc lumea in care traim! Evenimemtele de acest gen nu sunt deloc intamplatoare. Fac parte dintr-o strategie a celor puternici de a pulveriza statele mai mici sau mijlocii in tot felul de regiuni, provincii, landuri, regiuni autonome etc. Cu cat sunt mai mici si mai slabe economic, politic sau militar, aceste regiuni, provincii, landuri sunt mai usor de manipulat si de aliniat la politicile celor mari. De ce credeti ca s-a vehiculat, la un moment dat, "nevoia" crearii unor "regiuni de dezvoltare" care sa cuprinda parti din unele state mai slabe, cum ar fi R, cu parti din altele, vecine ale ei. De ce credeti ca se insista pe "dezvoltarea" unor euroregiuni din R cu o autonomie mai mare, la inceput economica (chipurile)? Dragi colegi va rog sa ganditi pentru ca nu e interzis! Nu le cer asta tuturor (chiar daca au servit (oare?)sub drapel romanesc, pentru ca se vede ca unii au fost atinsi deja de microb si isi doresc cu nerabdare sa devina supusi austrieci, germani, maghiari etc. Doamne,te rog, ai grija de Romania!

  RăspundețiȘtergere
 26. Nu va asteptati la fapte de vitejie din partea celor din BUCURESTI.Astia ,in marea lor majoritate ,au crosetat pe la esaloanele suparatoare,se dau superiori si nu se amesteca cu "animalele".Jigodie de acest gen comenteaza si pe aici.
  Daca merge si a mers atat de bine economia dece a trebuit sa ne imprumutam de 30 miliarde euro?
  Nu ganditi ca e lucru pozitiv ce se intampla in Spania.Amintiti-va ca intr-o anumita perioada se vorbea ca in Romania ar exista o provincie istorica mai bogata decat restul tarii si de aici nu ar fi rea o separare.Separarea e o boala care e contagioasa.
  Dan pune punctul pe I.Subscriu.Romania va ajunge o tara nelocuita.

  RăspundețiȘtergere
 27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 28. Stătem liniștiți.
  Ne veghează o mamă iubitoare, neconflictuală și poligloată

  RăspundețiȘtergere

 29. Trasca Puschin
  Povestitor vizual · 10 ore
  ŞTIRI CROCANTE
  19 10 2019
  Declaraţia lui Trump, referitoare la armistiţiul dintre turci şi kurzi “că aceştia
  au nevoie să se bată un pic ca doi copii şi îi lăsăm să se ciondănească un pic şi apoi îi despărţim” a adus un aer de derută în lume…Astfel Iohannis a atacat “preşedinţia franceză” a Consiliului UE din cauza bugetului CFM încurcând-o cu cea a Finlandei, iar actorul Cuba Gooding Jr e acuzat că a hărţuit sexual 14 femei …Chiar şi Dragnea contestă din penitenciarul Rahova, decizia de condamnare la trei ani și jumătate, iar o familie ”aşteaptă sfârşitul lumii” în nordul Olandei…De bun augur este însă că Geoană a preluat funcția de secretar general adjunct al NATO…

  RăspundețiȘtergere
 30. În perioada post-decembristă, sub presiunea ocultei mondiale, statele europene au fost direcționate spre divizare sub pretexte idioate.
  Așa cum a afirmat colegul parașutist, divizarea statelor aduce posibilități mai mari de manipulare. Se pleacă de la ideea că regiunea mai bine dezvoltată, contributoare principală la bugetul de stat, este dezavantajată în raport cu cea săracă, cea din urmă beneficiind de alocații bugetare majorate pentru supraviețuire.
  Dacă, în prezent, nu se pompează. de la extern, resurse financiare în Ținutul Secuiesc, cel mai sărac din punct de vedere economic, chiar sub multe județe moldovene, este pentru că ar fi o investiție nesigura, necunoscându-se reacția statului român, indeosebi a „brațului înarmat” al acestei nații, la o eventuală tentativă de secesiune.
  Nu-i mai puțin adevărat că sunt destui politicieni care achiesează la autonomia totală a HARCOV, care insistă pentru investiții majore în Ardeal, de parcă ar trebui să-l cadorisim în „haine de gală”.
  Dar, oare credeți că, dacă italienii din nord s-ar desprinde de cei din sud, ar mai fi pace în „cizmă”?
  Îmi puteți exemplifica un alt stat, în afara celui german, care s-ar fi reunificat? URSS, Iugoslavia, Cehoslovacia sunt doar câteva state care au intrat în disoluție, spre satisfacția neo-nazismului german, stat care vizează hegemonia măcar europeană..

  RăspundețiȘtergere
 31. Skema de sâmbătă noaptea!
  Lângă un profesionist, Aurescu, un alt profesionist, însă ghiocel cu toți ceilalți!
  Îl veți descoperi în link...

  https://www.capital.ro/ultima-ora-nume-bomba-pe-lista-guvernului-orban-decizii-care-vor-cutremura-scena-politica.html

  RăspundețiȘtergere
 32. Draghici RFG nu s-a imprumutat.Americanii au pompat serios.Vezi planul Marshall.Ulterior și rușii au încercat sa ajute RDG.În plus neamțul e neamt.Și Japonia a avut un parcurs asemănător. Te împrumuți sa construiești ceva sau sa cumperi un obiect care iți este de stricta necesitate.Dacă ajungi sa te împrumuți pt. supravietuire e de rău.Vezi Grecia.

  RăspundețiȘtergere
 33. Civil,
  Asa imi placi, da-le peste gura celor 2%!
  Sa vada fraierii deficit la tarile UE/EU avansate...la unele mai mare decat PIB-ul!
  Hai, ca mi-ai placut!

  *Nu mai scriu legenda celor 2%, intrucat este cunoscuta!

  RăspundețiȘtergere
 34. T3,
  As fi deosebit de multumit daca mi-ati da un raspuns convingator: De ce vrea Barna la DNA?

  "Octavian Hoandră l-a întrerupt pe Adrian Echert și l-a rugat să înceteze dezinformarea.

  ”DLAF nu este în subordinea nimănui! DLAF este un organism independent de anchetă! Nu mai dezinformați! Lumea nu este proastă. Opriți-vă!”, a zis Octavian Hoandră la Realitatea TV în emisiunea lui Cozmin Gușă.

  ”Vine Dan Barna și cere să fie anchetat de cine vrea el! Ce țară e asta?! Sunteți normali? Potoliți-vă că nu suntem proști”, a conchis jurnalistul.

  Barna spune că e transparent, dar totuși vrea doar la DNA


  Liderul USR şi candidatul alianţei USR-PLUS la alegerile prezidenţiale din noiembrie, Dan Barna, a declarat vineri că a cerut mutarea anchetei în ceea ce priveşte proiectele sale cu fonduri europene de la DLAF pentru că ”instituţia se află în subordinea Guvernului condus de Viorica Dăncilă”.

  ”Nu vreau să fiu verificat de doamna Dăncilă. Este ridicol şi absurd. Sunt total transparent, total deschis, dar vreau ca verificarea să fie făcută de o instituţie care nu este subordonată politic unui contracandidat direct. E foarte simplu. (...) Sunt foarte mândru de activitatea mea de consultant, nu este nimic ascuns şi nimic ilegal în această activitate. Dar am o aşteptare legitimă ca verificările să fie făcute de o instituţie independentă politic în campania electorală", a spus liderul USR."

  RăspundețiȘtergere
 35. T3,
  posibile raspunsuri:

  Dragus Ghia
  Stie ca acolo, la DNA sunt pretinii, cei care-l apara si pazeste de cel rau. Nu s-a dovedit acest lucru pana acum?. De ce-si apara cu atata inversunare ciracii din DNA, prin cererea de desfiintare a SIIJ, bau-bau pentru procurorii DNA, temelia ”satului paralel ”, care-si zice ca este de drept, mai curand de drepți.
  Îmi place · Răspunde · 4 · 8h

  Rasputin Trotzki Beria
  Mamaaa, ce adunatura de alogeni USR-ul asta. Astia nu pot fece altceva decat asa cum am stabilit:
  Uniunea Saboteaza Romania.
  Îmi place · Răspunde · 5 · 8h

  Golosie Traian
  asa zic si eu ; potoliti-va ca nu suntem prosti !
  Îmi place · Răspunde · 4 · 7h

  Ioan Moldovan
  Sistemul petrov inca lucrea. Bravo Romania.
  Îmi place · Răspunde · 2 · 7h

  Petru Toma Stein
  Soarta lui Dragnea ....
  Îmi place · Răspunde · 2h

  Constantin Epure
  USR O MARE MIZERIE!!!

  RăspundețiȘtergere
 36. #2%
  Sa mori ranit din saritura?

  "Mircea Badea a reacționat după ce Gabriela Firea a vorbit despre un episod privind activitatea lui Ludovic Orban de la Guvern, după ce a preluat postul deținut de acesta între 1999 și 2000 - secretar de stat, șef al Departamentului Informațiilor Publice al Guvernului.

  ”Cu neplăcere, îmi aduc aminte de anul 2000, ca secretar de stat în Guvernul Mugur Isărescu, am preluat conducerea departamentului de comunicare chiar de la domnul Ludovic Orban", a povestit Gabriela Firea. "Erau 100 de angajați... În momentul când mi s-a dat sarcina din partea domnului premier să fac restructurarea acelui departament... am aflat că 50 dintre ei nici nu veneau la serviciu".

  Mircea Badea aseamănă acest caz cu situația lui Liviu Dragnea și angajările fictive.

  "Pentru ce stă Dragnea la pușcărie? Cică două angajate care lucrau la Protecţia Copilului Teleorman munceau, de fapt, la PSD, Dragnea nefăcând nimic, neangajându-le, doar pe sistemul că nu avea cum să nu știe el de acest lucru. Dacă doamna Firea poate să probeze că din 100 angajați... 50 de oameni nu veneau la serviciu, doar luau leafă... câtă pârnaie ar trebui să facă Orban? Dar Orban e săritor și ascultător."

  RăspundețiȘtergere
 37. @Mares
  "De ce vrea Barna la DNA?"

  Pentru ca acolo are el blatul facut!

  Nu stiam ca in Romania poti sa iti alegi cine verifica daca ai respectat legea! Eu de exemplu am ceva cu politia rutiera, aflata evident sub comanda politica a ciumei rosii. Asa ca pot sa cer ca doar DNA sa verifice daca am stationat corect? Tupeul acestui penal este uluitor!

  Stiu un caz in care tot pe POSDRU cineva a luat 3 ani cu suspendare pentru ca a angajat fosta sotie intr-un proiect. Si nu era o bagatoare de seama ca sora lui Barna ci o personalitate in domeniu, membru asociat al Academiei Romane EXACT pe domeniul pe care a participat la proiect. Pentru DNA nu a contat! E adevarat ca nu era Barna!

  RăspundețiȘtergere
 38. Sodele de funcție pentru cei pensionati înainte de sept 2019 se vor actualiza si se va aplica si indexarea aia de 4.6? Sau cum?

  RăspundețiȘtergere
 39. M,
  Marțafoii și ipocriții politic pot vomita orice slogan căci 2% pot înghiți orice!
  Îi vezi și pe aci, UE în sus, UE în jos, ba GRECO, ba MCV...numai prostii pt proști!

  RăspundețiȘtergere
 40. @Iulian Mareș - înțeleg asta. Eu totuși pot să înțeleg ipocrizia ăluia care este înfipt în ciolan. Dar unul care e doar admirator al unui om politic cum poate să fie în halul ăsta de orbit?
  O să avem un președinte numit Johannis, un premier numit Orban un șef de serviciu secret numit Hellvig.

  Nu vi se pare că nume ca Ionescu sau Popescu sunt cam rare?

  RăspundețiȘtergere
 41. M,
  iti reamintesc ca noi am mai trecut printr-o perioada asemanatoare, a alogenilor, prin anii 50!
  Ca maine, prostii se vor ingramadi sa infiereze tot ceea ce ei au adulat, ca niste mancurti!
  Acesti prosti sunt mai periculosi decat bomba N; la bomba sunt cunoscute 5 efecte secundare cunoscute, la prosti nu sunt inca cunoscute efectele!

  RăspundețiȘtergere
 42. Eu am sa fiu in Piata Victoriei.
  Romania se indreapta intr-o directie gresita cu un presedinte esuat si un guvern care habar nu are ce sa faca. Va doare de pensii? Cred ca grija domniilor voastre nu asta ar trebui sa fie ci lipsa de viitor a unei țări macinate de ură.

  Am avut 15 ani în care s-a semănat de către presedinții României doar ură.

  Saptamana trecuta la o întâlnire a participat și Tiberiu Pop (patronul de la CEL.ro). Era supărat pe niște amenzi luate de la Consiliul Concurenței (cel care avantajeaza eMAG.ro din motivele de #rezist, stiti domniile voastre.... comunistul Șora-luptătorul). Vorbea de cei de la Consiliu cu SCÂRBĂ numindu-i "niște bugetari".
  "M-au amendat niște bugetari"
  "niște bugetari au ajuns să amendeze pe unul care le plătește salariile" etc.
  Avea o ură și o scârbă TOTALĂ față de tot ce e bugetar.
  Aici ne-au adus 15 ani cu președinți ce au propagat ura ca doctrină politică.
  Nu uitati deci ca suntem bugetari, deci niste trantori pe care actuala putere ii uraste visceral!

  RăspundețiȘtergere

Aviz trolilor și celor predispuși la atacuri la persoană: blogul poate funcționa și fără comentarii.