Un produs Blogger.

vineri, iunie 12, 2020

Jos rasismul de orice culoare!

28 comments
Cam așa vor apărea în viitorul nu prea îndepărtat caucazienii printre afro-asiatici. Deocamdată, foștii discriminați cer, anarhist, rescrierea istoriei civilizației umane. 


28 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Rasismul se manifesta si in Ministerul Apararii Nationale: Generatia veche este metodic sabotata si discrimnata fațiș de noua generatie din cloaca si infectia Casei de Pensii Militare, avand chiar tupeul fascist sa mearga in comisiile parlamentare sa impiedice rezolvarea inechitatilor si discriminarilor la pensiile militare, mici si medii, aparand fenomenul nazist de conflict intre generatii, caruia ministrul Apararii nu face decat sa-l alimenteze cu mobilizarea acestor gealati, la nivel de tribunale prin juristi, la nivel politic cu emisari instruiti in sabotaje de drepturi, in asa zisele comisii de mediere, care nu sunt altceva decat niste paravane ipocrite sa acopere discriminarile rasiste, si unde nu se face absolut nimic, decat sa se aplifice agonia rezervistilor prin amanari excesive in luarea unor hotarari pozitive, prin evitarea oricaror luari de pozitii hotarate, publice, in care sa se exprime clar cand se vor sfarsi inechitatile si discriminarile, prin influentarea Guvernului si Presedintiei ca rezervistii militari sa moara neîndreptatiti, prin neaplicarea legislatiei privind gratuitatea tratamentelor la rezervistii militari si alte rasisme naziste, unice pe Mapamond... Alte discriminari rasiste, chiar nu ma intereseaza, pentru ca sunt destule persoane, personalitati, organizatii si institutii care sa le combata, mai putin fata de ce se intampla la ora actuala in Armata. Justitia este un instrument de tortura emotionala, materiala si financoara, fiind la dispozitia clocarimii sa se dea Hotarari asa cum li se ordona de la Minister, Guvern si Presedentie, adica sa se piarda procesele in instante pentru drepturi, asa cum mie alaltaieri Curtea de Apel a refuzat, fara temeinicie, sa-mi aprobe inaintarea unui dosar la CCR, chiar daca in materialul probatoriu am amintit ca sunt deja 73 de petenti admisi la CCR, CU NR DE DOSARE SI TOT TACAMUL! ASTA DA RASISM GROSIER DIN PARTEA TUTUROR REPREZENTANTII STATULUI IMPOTRIVA UNUI AMARAT CA MINE CU O PENSIE DE 1100 LEI, impotriva de fapt a generatiei de aur a Armatei, cea care a construit si modernizat Romania cu sacrificii colosale si intr-o perioada politica cu marii restrictii! ÎN ARMATA ROMANA, ASTA DA RASISM FASCIST SI INTR-UN STAT MAFIOT SI CORUPT!

Iulian Mareș spunea...

Rasismul a fost exacerbat si vulgul manipulat pt ca:
"Ceea ce este trecut sub tăcere
în special în România, în războiul pentru revenirea la normalitate:
În timp ce media neoliberală lucrează neobosit pentru ca
Donald Trump să fie văzut ca un bufon, în ultima săptămână,
„The Donald” a făcut următorii pași, dar probabil că nu veți auzi
despre asta la TV:

1. Vaccinurile nu sunt obligatorii. Armata va verifica puritatea lor și le
va distribui în condiții sigure.


2.S-au tăiat fondurile OMS pentru totdeauna și s-a inițiat o anchetă a
operațiunilor acesteia.

3. S-a anulat proiectul de lege al Democraților HR 6666, cunoscut sub
numele de Covid -19 TRACE Act, care a stat la baza proiectului de
diagnostic și urmărire a lui Bill Gates, care a fost, de asemenea,
anulat.

4. Un alt proiect Bill Gates a fost anulat (cunoscut sub numele de
ID2020)

5. S-a deschis o platformă de reclamații pentru a raporta cenzura pe
Facebook, Twitter și YouTube. (A fost depășit de Numărul de
reclamații a fost uluitor și s-au prezentat dovezile)

6. S-a sistat lansarea 5G la nivel național

7. S-a emis Ordinul executiv de redeschidere a statelor: Guvernatorii
care refuză redeschiderea vor fi chemați în judecată.

8. S-a dat un ordin executiv pentru a comanda W.H. pentru toate
rețelele electrice: care vor include servere de internet, sisteme de
difuzare, sisteme electronice.

9. S-au declarat lăcașurile de cult „Servicii esențiale”. (Unii primari
amendează oamenii pentru că merg la biserică…)

10. Trump a felicitat Australia și alte 116 țări pentru că au aprobat
anchetarea Chinei privind răspândirea Covid-19, în ciuda mai
multor amenințări din partea Chinei cu privire la refuzul
exporturilor esențiale.

Iar lupta continuă:. Standardul monetar susținut de aur este în lucru și
se vorbește tot mai mult despre NESARA / GESARA
Trump schimbă lucrurile pentru a aduce lumea înapoi la normal!"

Iulian Mareș spunea...

Este de fapt o tehnica clasica pentru intreaga politie din tarile europene: cand ai de-a face cu o namila, drogata, beata si inarmata, care te omoara ea pe tine daca nu reactionezi, recurgi -LEGAL!!!- la proiectarea pe burta a individului cu genunchiul in ceafa, ca sa poti sa-i pui catusele la mainile tinute la spate.
Ca doar bietii politisti nu sunt dumnezei, sa-i faca farmece atacantului care tocmai intrase intr-un magazin ca sa cumpere tigari cu bani falsi, fapt pentru care tutungiul a chemat politia!
Floyd, star de filme pornografice, avea alta condamnare la inchisoare pe cinci ani pentru atac armat, era drogat si beat. Era recidivist.
Probabil ca politistul care l-a tinut asa 8 minute, au exagerat. Cert este ca munca politistilor este oribil de grea si nimeni nu se gandeste la faptul ca perfectiunea in interventiile pline de imprevizibil, este imposibil de atins .
Indiferent de culoarea infractorului!
Acest incident nu poate fi definit drept incident rasist caci criminalul poate avea orice culoare.
O namila alba sau albastra este imobilizata, daca refuza arestul si daca este periculoasa, exact in acelasi mod in toate tarile .
VORBIM AICI DESPRE O INTERVENTIE CLASICA, NU RASISTA ! NOTA BENE .
CE FACE ANTIFA DIN EA, ESTE ALTCEVA!

*Din cate stiu, un genunki pus pe gat, lateral nu pe trahee, nu te sufoca!

Iulian Mareș spunea...

Date documentate care contrazic narativa anti-rasistă actuală

De la începutul comerțului cu sclavi, în secolul al XVI-lea, până la sfârșitul secolului al XIX-lea, comercianții de carne vie au transportat majoritatea sclavilor în două locuri distincte: Caraibele și Brazilia. Din cei peste 11 milioane de sclavi ajunși la destinații, 388.747, deci mai puțin de 4 la sută din total, au ajuns în America de Nord. În comparație cu 1,3 milioane de sclavi ajunși în America Centrală, care aparținea pe vremea aceea Spaniolilor – 4,8 milioane de sclavi au ajuns în coloniile Britanice, Franceze, Olandeze, Daneze, în Caraibe – și 4,8 milioane de sclavi au ajuns în Brazilia.

Tendințele care se evidențiază sunt următoarele:

la începutul comerțului transatlantic cu sclavi, oligarhia bancară cosmopolită în formare din Spania și Portugalia au fost fruntașele clasamentului cu milioane de sclavi duși în coloniile din America Centrală, de Sud, și în Caraibe. Rolul oligarhiei bancare portugheze crește exponențial în importanță de-a lungul secolelor al XVII-lea, al XVIII-lea și al XIX-lea.

În secolul al XVIII-lea, se observă o scădere în activitatea oligarhiei bancare din Spania în favoarea oligarhiei bancare din Franța și Olanda. În vremea secolului cuprins între 1725-1825, punctul culminant a fost atins și oligarhia bancară alogenă din Europa reușiseră să trimită peste 8 milioane de sclavi în Lumea Nouă, spre muncă silnică, boli și, bineînțeles, moarte.

La sfârșitul comerțului cu sclavi, peste 13 milioane de africani fuseseră deportați spre lagărele de muncă și peste 2 milioane de sclavi au murit în timpul transportului. Principalii profitori al comerțului cu sclavi sunt deținătorii capitalului protestant și jidănesc din Portugalia, Spania, Franța și Anglia.

Printre aceste grupări criminale vinovate de perpetuarea celui mai josnic comerț din toate timpurile, comunitățile protestante și jidănești au avut un rol invers proporțional ponderii acestora în cadrul populaților creștine.

În mod normal, dacă nu ar fi fost unealta celor care au beneficiat de pe urma sclavagismului, subversiunea Black Lives Matter ar trebui să protesteze pe la Tel-Aviv și Geneva… Și dacă este prea departe pentru ei, se găsește o Sinagogă prin apropiere care să sprijine aceste proteste post-sclavagiste, căci rabinii și comunitatea jidănească sunt foarte sensibili la durerile oamenilor, o dovedesc și în România cu fiecare ocazie, de 30 de ani.

Mihnea Codrescu/Jurnalist la Justitiarul si Incorect politic

Iulian Mareș spunea...

1) La început oligarhia cosmopolită a făcut bani de pe urma negrilor prin sclavagism, apoi a folosit masa negroidă pentru a provoca mișcări de destabilizare socială și a impune bazele societății post-tradiționale, iar acum îi folosește pentru a distruge conștiința rasială a albilor, ultima etapă înaintea morții rasiale. Virusul pătrunde organismul prin breșa creată de celulele trădătoare (alogene), îi atacă sistemul imunitar, îmbolnăvește structura organismului și apoi ataca gazda mortal.
Rasismul este „calul troian” cosmopolitic folosit pentru introducerea în societăți a antirasismului. Antirasismul este arma ideologică folosită pentru distrugerea omului alb și acapararea națiunilor sale.
Antirasismul este o unealtă de eradicare a tuturor valorilor milenare și a întregului patrimoniu uman și civilizațional al omului alb.
Antirasismul este, la rândul său, „calul troian” al metizării creștinilor de culoare albă, Genocidul alb–Marea Înlocuire. Metizarea este ideologia care are ca obiectiv corcirea totală a neamurilor albe cu material genetic negru-maro.
Prin această corcire, care ascunde, de fapt, diluarea și anularea în timp a tuturor reperelor din trecut (rațiunea conștiinței) se urmărește, în final, ca toți europenii să creadă la fel, să aleagă la fel, să se comporte la fel, să se sperie la fel, să gândească la fel, să producă la fel, să mănânce la fel… etc. În definitiv, să fie cât mai ușor de manipulat, viitorul colhoz european devenind o entitate goală și anonimă, care integrează orice informație la comandă!
Atât rasismul cât și antonimul acestuia sunt produse de marketing derivate din mercantilismul malthusianist. Secularizarea societăţii este, pe scurt, ideea că toate reperele tradiționale nu mai contează și trebuie să fie șterse din memoria colectivă.
Secularizarea are ca obiectiv: distrugerea definitivă a bisericii din exterior, în timp ce ecumenismul are ca misiune, distrugerea ultimei Biserici din interior (Sinodul din Creta). Secularizarea are ca obiectiv ultim crearea „Omului Nou”, care va fi programat în așa fel încât nu o să mai privească decât spre viitor; devenind astfel un amnezic al trecutului său; un om care o să privească numai spre necunoscutul care o să-i provoace nesiguranță, frustrare, dependență și, prin urmare, o stare permanentă de vulnerabilitate.
Părinții secularizării, cosmopoliții, sunt îngroziți de moștenirea spirituală și culturală a oamenilor albi. Conflictul generațional este o capcană întinsă tinerilor, pentru că reprezintă anularea memoriei strămoșești, întrerupătorul transmiterii valorilor și a experiențelor care au stat la baza sistemului imunitar al neamului și a țării, ducând inevitabil la repetarea în ciclu continuu a acelorași greșeli înrobitoare.
Pentru partizanii secularizării moștenirea milenară (tradițiile) reprezintă o realitate Divină care trebuie distrusă cu orice preț, pentru că îl face pe om puternic și sigur pe el și, prin urmare, devine: imperturbabil, incoruptibil și incontrolabil.
Prin moștenire, omul a primit educația milenară, care îl ajută să-și croiască drumul în viață luminându-i viitorul și dându-i un punct de sprijin temeinic, în baza valorilor care trebuie transmise generațiilor viitoare; transmiterea valorilor milenare, moștenite de la o generație la alta, este singura și adevărata garanție a libertăților universale!
Rasismul pozitiv și asumat ca atare, este singura ideologie și metodă politică ce poate fi abordată în contextul actual de agresiune organizată împotriva neamurilor albe. Orice altă variantă ideologică, începând cu subversiunea „toleranței universale”, este un compromis care duce inevitabil spre pierzanie și eșec radical. Occidentalii au încercat să adapteze lupta ideologică în limitele politice impuse de dușmanii lor și au fost învinși fără drept de apel, astăzi stau în genunchi în fața invadatorilor. Vor dispărea în cel mult 30 de ani.
În chestiunea rasială și etnică, la fel ca în chestiunea religioasă, compromisul și toleranța sunt pietrele care pavează drumul către cimitirul istoriei.

Iulian Mareș spunea...

2) Să nu uităm un lucru esențial, dușmanii genului caucazian european spun că rasele nu există, că e doar un concept supremasist. Și totuși, albii sunt manipulați de doxa oligarhiei cosmopolite să-și accepte sfârșitul rasial fără opoziție, pentru a nu fi acuzați de rasism. Însă dacă nu există rase, nu poate exista nici rasism. Dar dacă există rasism, atunci înseamnă că există și rase. Rasismul nu este doar un câștig în relația față de celălalt, ci o garanție în relația cu viitorul neamului pe aceste meleaguri. Mihai Viteazul, Ștefan Cel Mare sau Mihai Eminescu au fost conștienți de acest lucru și l-au cultivat, altfel dispăream.
Să ne apărăm cu mândrie Ortodoxia, Neamul caucazian, Țara și Tradiția milenară, copiii, nepoții și urmașii urmașilor noștri ne vor cinsti memoria.
Doamne ajută! Mihnea Codrescu

Iulian Mareș spunea...

Citind articolul din link, sper ca cei 2% sa ramana PRECAUTI!

https://www.cotidianul.ro/moartea-lui-george-floyd-un-scenariu-pentru-declansarea-protestelor/

*daca ati citit comentariile militarilor si veteranilor/rezervistilor US.....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, bine spus! Deci sionistii (religiosi) si biserica (protestanta) au promovat si incurajat sclavagismul, asa cum catolicii au promovat institutia Inchizitiei, cu cele presupuse 23.000.000 de victime (crime) de la infiintare, cam la inceputurile anilor 1300 e.n si pana la abrogare, la finele anilor 1890. In SUA, sunt multiple paradoxuri si incidente, o intifadă greu de stapanit, fiind rezultatul ,,democratiei'' si ,,libertatilor'' de căcat american, in care ocultele si masonii fac legea. Rasismul nu se mai praqctica in SUA, sunt doar resentimenele ramase, gomflate de obraznicia negrilor care, ca si ungurii de la noi, ar dori un stat in stat, Missisipi, cat si sa fie mai dumnezei decat Dumnezeu, astfel cautandu-si-o cu lumanarea, punandu-i acum pe albii inspaimantati sa le pupe bombeurile infecte. Cand dai drumul cainelui din lant, asigura-te ca nu-ti ia si-o halca din bucile gurului!

Vnvncl spunea...

🔴În ziua în care cea mai mare putere a lumii își lua "rămas bun " de la unul dintre cei mai "buni " fii ai săi, în acea zi America a arătat că a cam ajuns la finalul jocului .
🔴Sicriu de aur, sute de mii de americani în lacrimi, mii de idioți căzuți în genunchi, cerându-și iertare de la populația de culoare, pupându -le pantofii, toată această mascaradă grotescă a devenit simbolul marii Americi 😳
🔴Imaginea cu primarul Mineapolisului, agățat de sicriu, ca să nu se prăbușească de durere, vărsând lacrimi de crocodil, este cireașa de pe tort. Așa ceva ????
🔴Soția eroului național, cea care nu își mai văzuse soțul de 6 ani, după ce o părăsise lăsând -o singură cu o fiică de trei luni, țipă de când a murit eroul, că a rămas fără pâine, deși timp de 6 ani nu a primit nici fârâmitură de pâine de la soțul care o lăsase cu ochii în soare. Și uite cum americanii, rușinați si complexați de sindromul "omului alb " s-au mobilizat și au făcut donații de 20 000 000 de dolari pentru sărmana văduvă a eroului național. Ce, nu este tare ???😂
🔴Și mai este :
Universitatea Massachusetts a înființat o bursă George Floyd 😳. Nimic nu este prea mult pentru eroul de culoare, nu?
🔴Urmează premiul Nobel pentru pace, acordat post mortem. Ce tare ar fi, nu credeți?
🔴Marele Floyd, marele erou, arestat pentru jaf armat, trafic și consum de droguri (ultimul act de eroism fiind când a pus cuțitul la burta unei femei însărcinate, cerandu-i bani), iar după ce și -a turnat complicii a primit o pedeapsă redusă.
Un adevărat erou pentru care America stă în genunchi ...😒🎉
Și în numele lui, jafurile, violențele cresc în orașe ca New York , Los Angeles : unele surse spun că 89 de polițiști ar fi fost omorâți , o fată de 17 ar fi fost violată , sute de polițiști în mașinile de poliție incendiați, străzi în flăcări , magazine distruse , parcuri ... până și lebede omorâte , sărăcele victime colaterale ale unui război al oamenilor .
Jon Biden , candidatul democrat la Președinția marii puteri mondiale , USA , cu o formă gravă de demență senilă a căzut și el în genunchi în fața coșciugului aurit , cerându - și ,în lacrimi , iertare de la eroul de culoare .
SUPERB ! Mai este ceva de comentat ? Nu .
Aaaaa , ba da :
Pe aripile vântului , interzis . Minunat ! Ce poate fi mai minunat decât minunata viață , cu minunatele ei surprize pe care le trăim în aceste minunate vremuri ???
✅WTF ? cum zice americanul ✌
- via Amalia Elena -

M spunea...

@Iulian Mares

In a tweet, Mr Trump said he wanted "5G, and even 6G, technology in the United States as soon as possible".

M spunea...

👍

La fel ca si la noi se folosesc de institutii pentru a ataca puterea (politica).
Priviti doar interventia legala a Jandarmeriei din 10 august cum e folosita absolut dezgustator de PNL si USR.

Adevarul nu are de a face cu politica. Daca vreti date EXACTE si corect prezentate:
https://www.youtube.com/watch?v=UQCQFH5wOJo&fbclid=IwAR2F1i4HMautseFaErxkolRQDNY8wzrzNvlb8h35LQEcC9VBBks9qSzj7Ng

PS - imobilizarea cu genunchiul este o tehnica folosita din Australia pana in Canada. Diferenta e ca in SUA, datorita libertatii cetatenilor de a avea arma, politisti sunt sub o presiune mult mai mare si se tem sa nu isi piarda viata.

Calinmihaib12 spunea...

Un genunchi "apăsat"..si "prelungit"... pe flancul gâtului = poate comprima vasele de(cu) sânge, ducând la pierderea stării de conștientă..si..chiar la moarte..!

Stelian P. spunea...

Un sustinator convins al ideilor de stinga (din cauza ca a fost bugetar !!!) posteaza cu aceeasi convingere idei ale extremei drepte. Sa fie primit.

Iulian Mareș spunea...

Cărți și scriitori scoși din librarii!
*Ferească Domnul că D 72 Mc "Panama" să treacă la fapte...

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Eu nu am observat că noii anarhiști post-modernism ar avea ceva cu secularizarea religiilor specifice albilor. Mai degrabă vor să înlocuiască civilizația si cultura rasei caucaziene.

Ein Stein spunea...

Un comentariu hatru plin de realism. Bandele mafiote, aka politicieni, recurg la tot felul de tertipuri pentru a se agata de putere si ciolan, atat pentru ei cat si pentru cei care ii propulseaza in varful statului pentru interese meschine. Dureros e ca se gasesc o gramada de idioti utili, care fara sa stie pun umarul, vartos, la sprijinirea unui stat mafiot. Modul de a face politica in ziua de azi s-a schimbat radical fata de ce era acum 50 de ani iar populatia nu e pregatita de niciun fel. Politica de azi e facuta de matematicieni, statisticieni, informaticieni si nu de politicieni, cam cum ar fi normal. Manipularea in mediul virtual a devenit arma suprema in razboiul politic. Nu are nicio noima sa ii speli picioarele unui negru doar pentru simplul fapt ca un alt negru, drogat, a fost omorat de politie. Indobitocirea in masa isi spune cuvantul iar jigodiile cu bani pusi pe capatuiala profita si intretin starea de fapt. Toate razboaiele, conflictele, nenorocirile au avut ca principal scop imbogatirea, banul, averile, bunurile, resursele. Nu a existat niciodata un conflict pe motive ideologice sau de alta natura, pana si razboaiele religioase tot banul, aurul, mirodenii, etc. au avut ca obiectiv. Si in acest circ penibil si rusinos pentru SUA tot banii reprezinta obiectivul principal, banii si puterea, cu cat mai multi cu atat mai bine. Sper sa-i ingroape cu averile si banii lor cat mai de tineri.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
nu sunt multe luni de cand o madama in USR era pentru trait in grupuri, eventual matriarhale, cu bunuri la comun, cu morala si libertati incerte! Manipularea comunitatii LGBT, atacul concertat kiar de la Cotroceni asupra familiei traditional-crestine, solicitarile de impozitare a BOR sunt primii pasi in confiscarea/secularizarea cu sau fara acte, cu cler cu tot, a bisericii.

Iulian Mareș spunea...

Pana si carti ale lui Mark Twain (pseudonimul literar al lui Samuel Langhorne Clemens) au fost interzise: „Aventurile lui Tom Sawyer” și „Huckleberry Finn”

Iulian Mareș spunea...

Atat timp cat strigi ca te sufoci nu este cazul "de pierderea stării de conștientă"; in fapt asa prevede procedura de incatusare!
Urmeaza calea experimentelor Minovici!

Iulian Mareș spunea...

Neomarxistii tai or fi de "stanga" sau doar anarhistii lumii contemporane? I se pare cuiva ca actiunile ANTIFA sunt doar antifasciste? Daca DA, atunci Locatarul Inept si Ignar ar trebui sa aiba frica pentru ca nu este Precaut ...!

Iulian Mareș spunea...

Vi se pare cunoscut? Seamana cu 10 august? Putem face o paralela Dide/Floyd?

"În SUA, poliţia e umilită grav, se dărâmă statui (incorecte politic din punctul de vedere al Black Lives Matter), se cenzurează cărţi şi autori, filme (printre care Aventurile lui Huckleberry Finn, de Mark Twain ; J.K. Rowling, celebra autoare a lui Harry Potter, pentru că nu recunoaşte mai mult de două genuri biologice, bărbat şi femeie ; Pe aripile vântului a fost scos temporar din oferta HBO…). Un vânt de nebunie „rasialistă”, dar şi LGBT-istă, Antifa etc. a cuprins America, confirmat cu punerea unui genunchi simbolic în pământ (mulţi poliţişti şi politicieni democraţi, ca Nancy Pelosi şi Chuck Schumer), cu mea culpa unor albi pentru că sunt albi, un rasism pe dos dus la extrem.
Noul „mesia” al Americii se numeşte George Floyd, un fost infractor multiplu, victimă a unui poliţist alb la Minneapolis. De altfel, Minneapolis, condus de mai mulţi ani exclusiv de democraţi, şi Seattle sunt noile capitale ale unei Americi în plină revoluţie."

Iulian Mareș spunea...

Suveranisti vs Globalisti!

"Nici Rusia şi nici China nu s-au gândit că America imperială poate fi atât de uşor îngenuncheată, chiar pusă pe burtă. Doar Partidul Democrat şi „Sleepy Joe” (Biden), sub îndrumarea unor guru ca George Soros şi, mai nou, Bill Gates, şi sub influenţa ideologiei globaliste, par să se fi gândit. S-au gândit după ce au cam ratat mascarada coronavirus, care trebuia să ţină până în noiembrie, până la alegerile prezidenţiale, şi au găsit o nouă „piesă” cu care să-i pună jos pe Donald Trump, cel de nestăpânit, şi pe suprematiştii lui albi (nişte şomeri din Centura ruginită, abandonaţi de capitalul expatriat, devenit global), „suprematişti” care mărşăluiseră la începutul mandatului său ca să-l susţină şi se ciocniseră deja cu populaţia de culoare care votase în masă cu Hillary Clinton.

Cea mai teribilă ipoteză aflată acum în circulaţie e aceea că mascarada cu cornavirusul, un virus sezonier nu mai asasin decât o gripă sezonieră, s-ar fi născut din înfruntarea gigantică din SUA, cea dintre globalişti, neoliberali, progresişti, pe de o parte, şi naţionalişti, protecţionişti, suveranişti, pe de altă parte. O înfruntare repercutată în tot imperiul global american şi dincolo de el, în China, în Rusia sau în Iran. Atât claustrarea, ca pretext de protejare a populaţiei în lipsa spitalelor şi a numărului îndestulător de paturi din spitale pentru o pandemie, cât şi noua revoltă „rasialistă” par să le folosească globaliştilor, unor membri marcanţi ai Partidului Democrat implicaţi în dosarul generalului Michael Flynn, care riscă să-i trimită pe mulţi după gratii. Înainte de a se bate pentru viitoarea preşedinţie, democraţii trebuie să-şi apere pielea. După eşecul lamentabil al Ukrainegate, atât de uşor de anticipat, democraţii au intrat într-o defensivă judiciaristă. Iar candidatul lor, Joe Biden, foarte slab, nu-i ajută deloc."

Iulian Mareș spunea...

Falsurile!

"Fake-urile Russiagate şi Ukrainegate (cu un impeachment ratat), îndreptate împotriva lui Donald Trump şi împotriva Administraţiei sale republicane, au fost clarificate şi pulverizate prin desecretizări succesive de documente, Michael Flynn este deja inocentat pentru opinia publică, şi peste 50 de democraţi, împreună cu şefi de servicii secrete (FBI, CIA), procurori şi înalţi funcţionari ai Administraţiei Obama sunt deja chemaţi să depună mărturie în Senat. În final, mulţi dintre ei pot fi urmăriţi în justiţie şi poate chiar condamnaţi. Barack Obama însuşi, aparent capul răutăţilor, şi Hillary Clinton, care evită deja de câtva timp să depună mărturie sub jurământ şi în alte dosare, sunt vizaţi direct. De pe urma „afacerii Michael Flynn”, Partidul Democrat riscă nu numai pierderea alegerilor prezidenţiale din noiembrie, ci şi propria disoluţie.

Franţa şi-a descoperit post factum, sub impulsul evenimentelor din America, propriul său George Floyd, Adama Traoré, un tânăr de culoare, de 24 de ani, mort într-o secţie de poliţie în 2016, în condiţii asemănătoare, încă nu pe deplin elucidate, cu o anchetă redeschisă recent. În 2016 avuseseră deja loc în Franţa ample manifestaţii de protest la acest incident violent. Şi în Franţa, dacă nu-ţi pui genunchiul în pământ şi nu-ţi ceri iertare că eşti alb, eşti catalogat de extremă dreaptă, lepenist, fascist. Sau eşti cititor de Valeurs actuelles, publicaţie zisă de extremă dreaptă, care, la fel ca alte publicaţii şi site-uri, nu crede în noua revoluţie progresistă, neomarxistă venită din SUA."

Iulian Mareș spunea...

Incertitudini...tendinte!

"Valeurs actuelles, împreună cu presa mainstream chiar (Le Figaro), informează că preşedintele Emmanuel Macron ar intenţiona să-şi prezinte demisia, să-şi depună mandatul în următoarele săptămâni sau luni şi să candideze din nou pentru a se reîncărca (reload) politic. Într-o videoconferinţă cu principalii donatori de la Londra la alegerea sa din 2017 (???), Macron ar fi anticipat luarea unei decizii politice majore : ori îşi dă personal demisia, ori dizolvă Adunarea Naţională şi declanşează alegeri parlamentare anticipate. Simpla schimbare a primului-ministru şi a guvernului nu mai pare a fi o măsură suficientă pentru ca preşedintele să se relanseze politic.
În Franţa, spre deosebire de România, care prin Klaus Iohannis îşi are „macronul” său, se pregăteşte însă o opoziţie coerentă, solidă, a suveraniştilor, a „naţionalilor”.

Preşedintele francez a anunţat că va face clarificări importante într-un discurs programat duminică 14 iunie.
România va rămâne din ce în ce mai izolată. În aşteptarea marii crize economice, SUA traversează o mare criză politică, criză ce nu se va încheia odată cu alegerile din noiembrie. Ţările mari din Europa îşi au propriile lor probleme, care nu vor face decât să se agraveze odată cu aceeaşi criză economică, poate mai devastatoare decât oriunde. România nu face parte din Grupul de la Vişegrad (Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, plus poate şi Austria începând de la anul), se declară inamic al marelui urs de la Răsărit prin propria strategie naţională de apărare şi a pierdut iresponsabil vechea şi cândva consolidata prietenie cu China. Rezultatul ultimelor decenii de politică naţională măruntă, numai în interesul altora, fără proiect, fără viziune, ne va prezenta, în plină criză economică, nota de plată.
Cei care au instrumentalizat pandemia Covid-19, dacă nu cumva au şi fabricat-o, în interes propriu par a fi aceiaşi care instrumentalizează neobişnuita revoluţie „rasialistă”. Şi, dacă vor avea nevoie, vor putea să instrumentalizeze un nou virus în toamna sau în iarna viitoare (nu vorbesc ei de un al doilea val şi de un vaccin, cu totul improbabile după autorităţile reale în materie ?), vaccinuri diverse, cipuri, introducerea monedei digitale şi alte revoluţii „progresiste” ţinute încă departe de opinia publică."

Huhu Rezea spunea...

Ieri la Londra, progresiștii anarhiști au avut de înfruntat furia extremei drepte care a ieșit în stradă să apere statuile.
Vor avea de suferit toți emigranții din Regatul Unit.

Gigi spunea...

Nu trebuie sã fii mare expert sa-ti dai seama ca ceva e putred şi....pute al dracului de tare!!!

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/roubini-preturile-vor-exploda-urmeaza-o-vara-de-proteste_753775.html

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Nu știu cât mai pot fi ținuți în baze militarii US, veteranii din Irak și Afganistan?
Ei nu și-au pus viața în pericol pt că ciorile sa strice totul și să pună în pericol viața cetățenilor americani!
Bogăția US se sprijină pe liniștea adusă de US Army in campaniile lor, bune sau rele...asta va constata istoria! În definitiv cine a inflamat Nord Africa și aproape tot Orientul Mijlociu, nu Obama?