Un produs Blogger.

vineri, iunie 12, 2020

Remix pandemico-politic

14 comments

14 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

L-am auzit live cand a trantit mucii-n fasole, public, la modul bulevardist, de ce nu si, pe undeva, realist? Cam tarzie ideea. Pai, mai plăvane, asa trebuia de prima data zis, dar si facut, nu sa fie blocata economia, o Tara intreaga si toata viata sociala de s-a dus naibii toata normalitatea! Asta este esenta: Repetativ informata populatia ca cine nu se pazeste o mierleste, dar nu blocata economia, arestati la domiciliu cu totii, fortati pe cagulări si pe strazi, batranii discriminati in ultimul hal de au murit fara sa se poata aproviziona cu strictul necesar, cu amenzi ca la concursul de nebuni de au izbucnit conflicte majore, tinuti la frontiere navetistii in carantina, ca animalele in padocurile de vite, sau in hoteluri de 4 sau 5 stele sa le jefuiasca cocalarii interlopi, cat si alte masuri de constrangere, care mai mult au facut rau, dar mai ales cu blocarea spitalelor de au murit mai multi pacienti de alte boli, netratati, decat cei infectati cu guvizi... Suedia n-a plecat capul in fata sfaturilor komisarilor menșevici ai Europei si a mers pe acest principiu simplu, ca daca esti prost mori, iar daca esti istet de te pazesti traiesti, deci fiecare pe contul lui s-a ferit cum a stiut ca-i mai bine, si uite ca nu au blocat toata Suedia si nu au stopat viata normala cu nimic, si tot asa in multe alte tari, precum si Belarus. La noi mereu s-a aplicat cu mare graba abuzul, constrangerea si nazismul zelos, si numai in guvernarile in care basislul liberal a zburdat catastrofal prin toate cotloanele societatii, de fapt existenta acestuia fiind permisa cu voturile catastrofelor pro dreapta, cu aceleasi vederi antagoniste de a se practica politica de stat cocalar interlopa, de gașcă separatista plina de ură! In ce tara se mai practica lozinci separatiste, de stat, in care un partid infirm politic si intesat de alienati mintal sa instige la ură in masa impotriva altui partid, cum e la noi PNL, care indeamna, mai ales prin Presedinte, ca partidul opozant, PSD, sa fie distrus, ucis, decimat si inlaturat din viata politica? SUNTETI DE ACORD CA ASA CEVA AU FACUT IN ISTORIE DOAR NAZISTII FASCISTI SI BOLSEVICII STALINISTI?!

Iulian Mareș spunea...

Sa pornim de la asta:
"Ce au în comun un soldat de 1,57 m, un fumător înrăit, bețiv, dependent de pastile care stă la birou închiloți, un avocat indian mediocru și bolnăvicios, un deținut de culoare, un deținător al premiului Oscar, un președinte de țară demisionar, o călugăriță catolică albaneză, un boxer cu IQ 70 și un IT-ist fără facultate? In mod absolut contraintuitiv și chiar paradoxal abilitatea de a se face plăcuți, respectați, admirați. Charisma.
Ciudat? Atunci înlocuiți descrierile cu numele lor: Napoleon Bonaparte, Winston Churchill, Mahatma Ghandi, Nelson Mandela, Al Pacino, Bill Clinton, Maica Tereza, Muhhamad Ali și Steve Jobs!
Acum e mai bine?"

Dar un profesor genial de fizica nivel gimnaziu si liceu?
Pentru ca alerga saptamanal, insotit de coloana oficiala, in plina pandemie, pe Valea Oltului, el-liderul suprem, era precaut sau doar prost? Poate era un fel de Muhhamad Ali mioritic!

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/psd-sunteti-prosti-v-a-spus-o-presedintele-vostru-anunt-despre-starea-de-alerta_753545.html

Ein Stein spunea...

Cred ca intrebarea i-a fost adresata lui Orban, de ziua lui. Raspunsul e simplu, el nu a fost precaut.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, profesorasul de fizică, pe parcursul vietii sale egoiste, si-a format un ego de gineala la nasolo, cu ochii in patru, cat si la ceafa, dat fiind modul infractional de a-si trai viata complectand pana la nesimtire veniturile cu practici ilegale, cu vanzari de copchii occidentului nesatul si achizitionari penale de imobiliare, experienta care acum o pune in practica armonios impletita cu actiunile naziste din pandemie, unde toate sunt penal-infractionale, cu incalcarea tuturor legilor si Constitutiei! Anturajul lui politic a dat tonul la guvid si primelor izolari, fiind infectati, precum betivanul sluga, Limbric Organ, sau mafiotul Flutur Cap de Mort! Au ajuns cu cretinismul si ipocrizia pana la a se amenda singuri, dezvaluind cu splendoare fascista ca regulile izolarii si de pandemie sunt doar pentru ,,dobitocime'' si ,,prostime,'' nu si pentru vatafii mosiei! Care se crede dobitocul si prostul lor, sa-i mai voteze, cum au facut-o sa-i aduca la putere pentru a ne blestema zilele! Ehei, mai sunt si care-si trag tesle generoase in cofragurile cu ovale, sau se zgaraie pe ocarine de oftica pentru votul idiot, prost plasat in favoarea nazismului de stat mafiot! Ce pacat ca, inainte de a se mutila, n-au judecat!

Iulian Mareș spunea...

👍
Se potrivește....

Leon spunea...

Pe 13 iunie 1959, este nascut Klaus Iohannis !
Ca buni crestini, sa-i uram traditionalul La Multi Ani Sanatosi...la Sibiu, si ca Presedinte ...mai putini ani... la Cotroceni...!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tehnocrat, tare de tot cu ,,parchetul!'' Dar, cu plavanul, de ce nu ar face ,,concediul'' la Jâlava? Îi sta in gârleajă?!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leon, cata generozitate inutila! Mai bine sa le uram la multi ani celor persecutati, insultati si oropsiti de plăvannul inutil, spanzurat in inaltul prepeleac!

monteoru spunea...

Cat de adevarat este ca ilustrul Coarna da sindicatul pe o functie de deputat pe listele PSD?
Are exemple multiple de lepre:Ciorbea,Mitrea,Marian Sarbu si nu numai.

M spunea...

Hmmmmm... Cred că ar fi bine. Nu sunt destui foști polițiști/militari în Parlament și cam acolo se fac legile.

Are cine să îl înlocuiască la sindicat.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Monteoru, asa va fi cu Coarna, si am mai zis ca n-ar fi rau pentru noi, pentru ca avem nevoie de aliati din sistem in politica. Mi-as dori, in locul lui, pe liderul sindicatului, ,,Decus,'' al politistilor timisoreni, Kovacs Valeriu din Timisoara, care a fost dat afara din Politie cu putin timp in urma pentru afirmatiile sale ca in Politie este o mafie crunta la nivel de stabarime, cat si pentru afirmatia ca s-au dat amenzi in pandemie, ca la concurs, intervenind, intr-un final, ministrul de Interne sa-l reangajeze inapoi, dar in perioada sa de lupta sindicala, cu afirmatii publice grave, care au ajuns chiar la Premier, TV-uri, etc, am fost alaturi de el zi de zi si l-am sustinut fervent pe fb. Suntem amici pe retelele de socializare, se fereste de politica sa nu pice intr-o plasa murdara, ii cunosc foarte bine planurile de viitor si parerile sale despre ce ne inconjoara in lumea asta mafiota, si daca ar accede in locul lui Coarna ar face curatenie, cat de cat, in infectia patrunsa in Politie. Acum s-a transferat singur ca simplu agent de Circulatie pe Autostrada Pitesti -Bucuresti, macar pentru o perioada, ca sa scape de mafiotii din Politia Timisoara, cat sa se reculeaga, sa se readune si sa-si faca planuri de viitor pentru lupta sindicala cu ,,Decus,'' si daca intrati pe pagina sa de fb va puneti mainile in cap de uimire ce actiuni curajoase are impotriva mafiotilor-granguri din Politie, pe care nu-i suporta! In acest moment il sustine pe un alt lider de sindicat data afara din persecutii pentru adevar, asa cum i s-a intamplat si lui. Daca nu eram cu spam 30 de zile il sustineam si eu pe acel lider sindical matrasit, mai ales ca civilii sunt alaturi de ei cu miile!

F16 spunea...

PAROL!!!

Iulian Mareș spunea...

Ordinul Angelei Merkel si executat orbeste de mancurtizat l-a scos din categoria Precaut.....! Insa el ramane la Albastru Precaut, daca nu kiar si mai sus!

Documentul oficial emis de guvernul german, care a șocat întreaga lume. ”Pandemia de coronavirus, o alarmă falsă la nivel mondial”. Sursa foto: capital.ro
Un document de 93 de pagini făcut de oameni de știință germani, aprobat de Ministerul de Interne din Germania, arată că pandemia de coronavirus este, de fapt, o alarmă falsă la nivel mondial. Stephan Kohn, angajat al Ministerului de Interne din Germania și coordonator al raportului, a fost suspendat din funcție după apariția publică a raportului.

Document oficial emis de guvernul german. ”Pandemia de coronavirus, o alarmă falsă la nivel mondial”
Mai mulți experți germani în domeniul sanitar, reprezentanți ai mai multor universități din Germania, la cererea guvernului condus de Angela Merkel, au întocmit un raport care arată că pandemia de coronavirus nu ar fi altceva decât o alarmă falsă la nivel mondial.

Astfel, autorii documentului susțin că pericolul prezentat de coronavirus a fost cu mult supraevaluat. Aceștia mai susțin că nu există dovezi potrivit cărora pericolul prezentat de COVID-19 ar fi mai mare decât nivelul considerat normal în cazul epidemiilor în general. În raport se mai precizează că multe dintre persoanele care au murit infectate cu coronavirus ar fi murit oricum, anul acesta, fie din cauza vârstei înaintate, fie ca urmare a afecțiunilor de care aceștia erau bolnavi.
Gripa normală a făcut de șase ori mai multe victime decât COVID-19
De asemenea, în raportul respectiv s-a făcut și o comparație cu mortalitatea provocată de o gripă normală. Astfel, în trei luni au murit 250.000 de persoane din cauza coronavirusului, iar din cauza epidemiei de gripă, în anul 2017-2018, au murit nu mai puțin de 1,5 milioane de oameni.

Concluzia raportului: pericolul prezentat de COVID-19 nu este mai mare decât al altor tipuri de virus și nu există dovezi care să indice că pandemia de COVID-19 nu ar fi altceva decât „o alarmă falsă„.

Restricțiile au omorât mai mulți oameni decât coronavirusul
În plus, experții coordonați de Stephan Kohn, politolog și angajat al Ministerului de Interne al Germaniei, susțin că măsurile luate de echipa condusă de Angela Merkel pentru limitarea răspândirii coronavirusului a avut „consecințe numeroase și grave” asupra populației țării. Astfel, restricțiile impuse ar fi provocat mai multe decese decât COVID-19, ținând cont de faptul că pacienții care suferă de alte boli decât coronavirus nu au mai fost spitalizați.

Astfel, experții germani care au redactat raportul au transmis un comunicat prin care critică Guvernul de la Berlin că a ignorat sfaturile lor. După apariția raportului, Stephan Kohn a fost suspendat din funcție, scrie ziarulromanesc.de. După apariţia publică a „Documentului 93”, Ministerul de Interne german i-a dat lui Kohn „interdicţie de exercitare a atribuţiilor de serviciu”.

*Kodruta-Luluta l-a si contactat pe dl. Stephan Kohn, sfatuindu-l sa se adreseze imediat la CEDO!
Oare o va face, sau nesimtita asta de baba o sustine numai pe Marea Procuroare a Noii Inkizitii?