Un produs Blogger.

vineri, mai 28, 2021

Cafeneua în care cîțu cântă... păcat! păcat!

35 comments
Il întreabă Vasile pe Sică dacă știe ce conține vaccinul.

 



35 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Mor de dragul lui Cîțu, kiar dacă nu ne spune cine i-a dat bani de facultate (cam 160000 $) și master în US! Basca bani de kirie, masa și buzunar!
Unii zic ca "tatăl financiar" ar fi kiar Guvernatorul BNR...
În state sigur a întrat intr-o Frăție...

*cât de tont piti fi sa faci un clip într-o cafenea goala, ciripitori de prietenii tai (?..care?) si sa indemni oamenii la vaccinare?
Băăă, dacă tu ai uitat eu te țin de Premier, nu de actor ratat ce împușcă și el o reclama!

Leon spunea...

Huhule, cererea apartine lui Iulica din...Malta..!!

Leon spunea...

Florin Citu: "Vreau ca romanii sa urce pe autostrada la Constanta si sa ajunga la Viena sa bea o cafea"(ziare.com)
La Viena isi bea cafeaua tot cu aceeasi prieteni ?
Gafele politicienilor tot mai dese ( a se vedea si jud."Zalau" al dnei Dragu..!) ,sunt accentuate de..Rapel..:)).

Gigi spunea...

In Decembrie blestemat'89,poporul nostru a atras,parcã,toate energiile negative care existau între hotarele ţãrii! Precum un râu învolburat,dupã câteva ploi torentiale,duce in aval toate gunoaiele ce le gaseste in cale.Mai fratilor,de unde dracului au apãrut ãştia? Poporul ãsta chiar n-o mai avea oameni adevarati
(destepti,cinstiţi şi patrioti) sa-l conducã? A avut dreptate cel care a spus asta:"Un popor are conducãtori pe cei care îi meritã!"(IHR). Mare dreptate a avut! Sã nu mai reamintesc de bancul acela in care Dumnezeu şi SF.Petru,la o discutie:Doamne,îi zice SF.Petru,de ce le-ai dat atâtea bogatii românilor? Lasã,Petre,sã vezi ce conducãtori o sã le dau!
Eu,nu pot decât sã mai spun decât atâta: Ne meritãm pe deplin soarta!

Viorel spunea...

Vă răspund eu domnule Iulian Mareș. Noaptea după ora 1-2 în timp ce pun capul pe pernă pentru a adormi urmăresc în reluare emisiunile din cursul serii prezentate pe anumite posture de TV. Aseară am urmărit o filmare preluată și prezentată pe România TV de pe Facebookul președintelui AUR George Simion care sună cam așa: „Noi detalii despre pădurea familiei Cîțu. Acuzații grave la adresa ministrului de Finanțe. Potrivit declarației sale de avere, Florin Cîțu deține împreună cu fratele său 75 de hectare de pădure din comuna Voineasa, județul Vâlcea.”
„George Simion, plimbare prin pădurile retrocedate familiei Cîțu: Niciodată bunicii, străbunicii lor n-au avut pământurile și pădurile aici. Valoarea terenului este de 12 milioane euro. Ce coincidență: societatea Romwine&Cofee din satul Uzunu, com. Călugăreni / Giurgiu (12. milioane euro măști / cafenea)”.
„George Simion a mers în Vâlcea acolo unde se află o parte din pădurile retrocedate familiei premierului Florin Cîțu. Potrivit liderului AUR, retrocedarea s-ar fi făcut illegal întrucât niciodată familia Cîțu, bunicii, străbunicii lor n-au avut pământurile și pădurile aici lângă pârtia nou înființată de ski (a jumulit pământul și pădurile pentru a construe probabil cabane și pensiuni pentru românii ce merg la ski, adică lângă Transalpina Ski Resort)”. Cine dorește poate citi postarea și auzi înregistrarea. Bravo Câțu. https://www.romaniatv.net/padurile-retrocedate-premierului-citu-in-vizorul-aur-george-simion-niciodata-bunicii-strabunicii-lor-n-au-avut-pamanturile-si-padurile-aici-valoarea-terenului-este-de-12-milioane-euro_5522158.html

Iulian Mareș spunea...

Da a mea și a unui grup de pescari! Și nu în ultimul rand a dorit și iubi a mea, de pe blog! 😜🤪

Viorel spunea...

Domnule Iulian Mareș, postez încă un discurs foarte drag și la subiect pe care îl dedic domnului prim ministru Câțu (Parte din reforma lui Cîțu / PNRR: ÎNSEAMNĂ CĂ PUTEM GARANTA CĂ O SĂ PLĂTIM PENSII ȘI SALARII MAI MARI PÂNĂ ÎN 2030 fără să destabilizăm situația financiară a României) cât și doamnei Raluca Turcan, mare specialist în pensii și salarii. CE BINE SE PLIAZĂ DISCURSUL DOMULUI Eugen TEODOROVICI. 20 iulie 2019.
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, la reuniunea PSD Mureș, că sistemul de recalculare al pensiilor din România este învechit şi, de aceea, există riscul ca unele persoane să nu mai fie în viaţă până când li se vor recalcula pensiile.
“De ce omul care are dreptul la o pensie să aștepte un sistem învechit și înțepenit de multe ori, să aștepte o recalculare de pensie? De ce nu alocăm noi statul o sumă pe care am anticipa că ar fi acea corectă și după recalculare să înceapă să se regleze? Omul trebuie să primească astăzi cel puțin cât ar trebui să primească în urma unei recalculări de pensii. Oamenii nu au timp să aștepte. […] Din păcate viața așa este, sunt oameni a cărei pensie se va recalcula când nu mai sunt pe această lume. Asta este viața, trebuie să fim foarte pragmatici. Atunci de ce să aștepte? Tu ca stat ai greșit față de oameni, tu ca stat trebuie să plătești și să asiguri fiecărui om ceea ce merită atunci când merită, nu peste nu știu cât timp. E o altă abordare pe care mi-aș dori tare mult să o văd în această țară. Să facem ceea ce simțim.”, a declarat Eugen Teodorovici.
https://www.capital.ro/ministrul-de-finante-anunt-important-despre-recalcularea-pensiilor-cand-isi-vor-primi-pensia-acesti-oameni.html
Ascultă domnule Cîțu și doamna Turcan: Tu ca stat ai greșit față de oameni, tu ca stat trebuie să plătești și să asiguri fiecărui om ceea ce merită atunci când merită, nu peste nu știu cât timp (adică în anul 20-30). (Inclusiv în procesul dintre CPS / MApN și Curtea de Conturi tot tu stat ai greșit pentru că specialiștii tăi nu au aplicat legea așa cum trebuie, unitary în toate cele 3 CPS).

reddog spunea...

Nu ca as fi mare fan Citu dar daca Huhurezului si lui Cezar nu le convine regimul e perfect. 😁
Bine, ei sunt suparati si ca Livache e la cotet. 😁

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pentru Mâț Cocârț, cafeaua a avut aromă de pârț si iz de sos de șliț si a conținut de fapt sacâz de scârț de la grelele si zăvorâtele balamale zgarcioage ale Bancii Nationale, tinand leul in arest la izolare sa moara de foame si euroiul înhipt in puale la ingrasat si indopat, ca porcul de Ignat, din care romanistanii nu au au înțeles altceva decat ca o sa avem iar viața grea, ca in băsăneaua de tinichea a lui Mooe Woodrea, sau ca a lui Beria in gulag in Siberia, cu scumpiri in lanț in cadrul fiecarei proprietați cat si la utilitați, propteli la penzii si lefuri si alte austeritați, un trai de viață grea sa-si sugă unghiile sau din pingea, si sa mai stranga cateva gauri la curea, ca daca ar mai bea si cafeua lui caricatura si ohaiaua asta, scumpă si ea, i-ar păli la giurgiuvea constipatia si canalul de evacuare infundat n-ar mai funcționa si n-ar mai putea fi desfundat nici cu pickammerul, dalta sau ciocanul! Asa e cand iti dai votul ca idiotul, cand si altadata cu ei ai mai patit-o, ca in povestea cu ala care si-a dat vara singur foc la cojoc pe baza ca in prag de iarnă o sa-si cumpere altul in loc, si l-a prins iarna cu zapada pe hoarne si el in gurul si durligele goale, pentru ca banii facuti cu socoteala de-acasă acasă, cu sârg, nu s-au potrivitără cu socoteala din târg! Ce-si face romanul cu mana lui, inseamna ca mereu sa-si bata din patru in patru ani singur cuie in talpa lui, cu dorința si speranța deșartă ca sandaua cu pingeaua spartă mai poate fi purtată o perioadă, două, in loc sa-si cumpere alta nouă!

Viorel spunea...

Un fel de monolog interpretat de un mediocru candidat la actorie pe scena Guvernului BULEANDRA (nu Bulandra) ce ne prezintă vaccinul, dat cu buletinul.

Iulian Mareș spunea...

Are Cîțu dubla comanda?

CEZAR spunea...

Mars potaie comunista..rosie !!!

Leon spunea...

Cred ca tot in Biblie scrie: "Poporul care-si ucide Conducatorul, este un Popor Blestemat!"
Si daca aceasta Crima este chiar in ziua de Craciun, Blestemul este dublu..!!

CEZAR spunea...

@!/Viurel...maare filosof ai ajuns...!!!???
"TU ca stat SA PLATESTI..TU CA STAT SA DAI"....
O intrebare majur VIUREL...STATUL cine este..? Statul DE UNDE PLATESTE....??
Citi "boraci " ai in cimpul muncii care sa produca bani reali...nu sa suga de la BUJET..adica si lor sa le dea STATUL...!!
Ei daca ziceai asa..
Sa-i taie lu m-Al si la toti m-Alii (din magistratura etc) Vreo 80% si sa redistribuie pe o lege corecta..pragmatica..mai cxa eram de Akord cu tine !
Asa nici macar "Filosof Dadaist" nu pot sa-ti zic..
Un mic profitor..care te-ai fofilat pe la caldurica...ai dus-o foarte bine..pe seama celor care trageau prin poligoane..miroseau obieala soldatului..faceau MINA...Agricultura...Industria..etc..
Acum la mensie la fel ca si m-Alul IPOCRIT SI HAMESIT..ai ajuns la concluzia ca Tu meriti maai mult...
Ma abtin sa continui....

Leon spunea...

https://m.ziare.com/magazin/presedintele-microsoft-avertisment-lumea-va-fi-o-dictatura-datorita-inteligentei-artificiale-1681651

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/florin-citu-face-exact-ce-critica-la-psd-guvernul-cere-90prc-din-profiturile-transgaz-ca-dividend_1815059.html

Calinmihaib12 spunea...

...Nu e un "avertisment", ci..un...:
DEZIDERAT,..un SCOP.., prin care se
"MAXIMIZEAZĂ"..PROFITURILE..!
...MILIARDE de oameni vor deveni: în viziunea.."unora"..: INUTILI.."LOR"
..(adică acelor.."unora"..!!)..!
Și..ATUNCI ("să te..ți..!"),probabil se va închide:..CUTIA PANDOREI..!, deschisă..("la vedere")..acum vreo 2 ani..!
..ce se întâmplă ÎN PREZENT..e numai începutul..!, cam cum s-a întâmplat în..TROIA..după introducerea CALULUI ..GRECESC,..după..spargerea boltei porții cetății troiene..adică.. INCEPUTUL AUTO-DISTRUGERII civiliza ției troiene..!)...

Viorel spunea...

Ave Cezar. Când am spus că citești doar ceea ce îți convine sau ce poți citi pentru că probabil nu vezi literele (cuvintele) din cauza tescovinei sau nu le cunoști pentru că în Academia Trupelor Terestre nu ai făcur Abecedarul limbii române, motiv pentru care stâlcești și cuvintele în comentarii. Mai citește încă odată și vezi Cezare că este DISCURSUL MINISTRULUI de finanțe Eugen TEODOROVICI prezentat la reuniunea PSD Mureș din iulie 2019, discurs încadrat de ghilimele ca semn al citării (unui citat, discurs ce nu îmi / îți aparține). Discursul este pertinent și poate că ar fi fost dus la capăt dacă în Parlamentul României nu ar fi fost oameni ca tine cu o gândire mediocră ce au dat jos un guvern ce merge ape o linie cât de cât acceptabilă comparativ cu nulitățile zilelor noastre. Și eu am fost Cezare 2 ani în Economia Națională la U.M. 02666 București unitate aparținând de DLEN (Direcția Lucrări în Economia Națională). Ai participat în Mină, Agricultură, Industrie (probabil) ca șef de formație stand toată ziua în birou (chiar dacă erau în barăci), aerisit și lustruit (biroul, îți spun pentru că am văzut în Insula Mare a Brăilei), cu 3 aghiotanți lângă tine care îți asigurau zilnic damingeana și puiul la rotisor. Mâncai ce era mai bun din alimentele soldaților. Le dădeai permisie contra cost (plocoane) și mai ai curajul să vorbești. Din Agricultură îți asigurai pentru familion tot ceea ce era necesar din toamnă până în primăvară la recolta următoare. Cât am meritat, atât mi-a dat statul român prin legile emise de Parlament sau OUG. Cred că ar trebui să te abții de tot. Vezi că laptele de capră de la GAZ este cel mai gras și face bine la inteligență. Păcat că nu l-ai băut la timp. Comandanți ca tine am văzut Cezare, niște ratați și ofticați că nu i-a dus capul și au rămas plafonați la nivelul minim. Eu am fost și voi rămâne Sof. (Plt.adj.pr. / Plt.adj.pr. = grad / funcție la maxim) pentru că atât am putut. Tu de ce nu ai ajuns Col. sau GL. ? Răspunde Cezar, pentru că în 90% din răspunsurile mele la „atacurile” tale le eviți.

Viorel spunea...

Tot un fel de Cezar.
Când ți se urcă la cap: O tânără i-a ținut umbrela Ralucăi Turcan când ”d-na ministru” se plimba prin ploaie. După ce la începutul primăverii a sfidat restricțiile sanitare și a participat la o șuetă cu o mulțime de oameni fără să respecte distanțarea și fără să poarte mască, ministrul muncii a oferit o nouă dovadă de aroganță.
Raluca Turcan a efectuat joi o vizită în judeţul Argeş, la uzina Dacia de la Mioveni, Casa Judeţeană de Pensii, Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Argeş.
Între vizite, botoșăneanca a trecut prin centrul Piteștiului, unde a dat dovadă de aroganță, fiind surprinsă în timp ce o tânără îi ținea umbrela, scrie pitesti24.ro.
Ploua și, cu toate că nu avea ceva în mâna dreaptă, iar în stânga doar un dosar foarte subțire și telefonul, nu și-a ținut singură umbrela uriașă.

Viorel spunea...

Ave Cezar. În calitate de absolvent al Academiei Trupelor Terestre Arma Infanterie / Specialitatea militară Infanterie (doar ai fost Cdt. B.I. la scos cărbune, cules porumb și curățat furnale în Industrie / vorba ta), la final de pregătire, ai primit geamantanul din carton, echipamentul de vară, de iarnă și ceremonie, cele 2 perechi de cizme cu șanuri, inclusiv un set de lenjerie de pat (pătură, cearșafuri, fețe pernă). Acum: „Marș potaie comunistă..roșie!!!”. În concluzie: Comunist erai, culoare la epoleți, vipușcă (știi ce era aia / s-a scos între timp a rămas doar la Gl.), paspoalul de la șapcă erau de culoare roșie. Întrebare: Potaia cine este pentru că eu ca intendant aveam culoarea mov. 1983 anul în care la arma Intendență ce avea culoarea roșie a fost înlocuită cu culoarea mov. Cine e POTAIA oare ? Și roșie și comunistă.

Iulian Mareș spunea...

Alain Delon ăsta are un fix cu o cafea...

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Mai bine executau 1000 de Cezar și scăpam tara de 10% inteligenți asimptomatici!

Iulian Mareș spunea...

Dar din ce popor se trăgeau troienii?

Iulian Mareș spunea...

Viorel,
un sfat: nu te pune cu prostul căci te trage la nivelul lui și te bate cu experienta-i uriașă și nativă!

*Nu ai observat zilele trecute ce supărat a fost când l-am trimis la școală, pt completarea studiilor? Urăște cartea și stiloul și fuge de ele ca dracu de tămâie!

Filozofia dadaistă? Habar nu are, însă ii place cum sună!
**Statului trebuie sa plătească serviciile prestate de SNAOPSN, Educația și Sănătatea!
***Bani reali în economie... Cei mai buni și sănătoși bani sunt cei care provin din exporturi, cei trimiși de căpșuni și cei skimbati și keltuiti de turiștii străini și ai celor care muncesc pt firma străine și sunt plătiți în €,$,£,¥,₩...si stau în țară, keltuin banii aici!
Posibil sa mai fi omis câte ceva...insa, ca principiu, orice ban intrat pe piața din ROU si nu doar RULAT!

*****Referitor la Guvernul Cîțu...sa ma atenționeze când întra cei 30 mld. € în țară...🤣😂, nu, nu împrumuturi, ci pe cei atrași de Ghinea!

reddog spunea...

Iulian Mares

Nu stiu.
Omul pare asa un rocker rebel, are nostalgii cu Vama Veche.


Viorel

Domnul Cezar se uita in oglinda cand scria mesajul. 😁

Iulian Mareș spunea...

Când scrii rocker te gândești la liniuțe, iarbă, ketamină?

Leon spunea...

"Ion Cristoiu, despre premierul Cîţu: Este într-o campanie de alaindelonizare. Dacă juca într-o telenovelă, îl dădeau ăia afară după primul episod

Ion Cristoiu: Aţi văzut clipul cu vaccinarea, e sinistru. Conţinutul e idiot. Cum adică abia aştept să se termine pandemia ca să merg să beau o cafea cu prietenii? Păi abia aştept să se termine pandemia, nu ştiu, să vizitez cimitirul sau să-mi vizitez bunica."

Calinmihaib12 spunea...

..încă nu e sigur: TROIA a cunoscut mai multe etape istorice (de câteva mii de ani):
..În perioada războiului troian: prin anii..1380 B.C., unii autori spun că troienii erau "verii" ..aheilor (adică greci) care i-au atacat..și distrus..!
Înainte de invazia triburilor grecești din cele 2 zone de origine(presupuse) a grecilor:1.din zona rusă nord-estică a MĂRII NEGRE și 2.zona carpato-danubiană, populația TROIEI era de origine probabilă:
anatoliană=pelasgică, hitită..(?).

Viorel spunea...

Domnule Iulian Mareș, prost nu este pentru că după cum vedeți știe să deschidă un calculator și să lege câteva cuvinte pentru a forma propoziții. Fraze nu face pentru că sunt prea lungi și se încurcă în semnele de punctuație.

Iulian Mareș spunea...

Hituri nu!
Sa vedem cine popula actuala Grecie, acum 6-700 de ani î.H., când bronzul era prelucrat în arme, scuturi, coifuri, unelte, vase și podoabe...
Sa fi fost aheii?

Iulian Mareș spunea...

La PNL se va juca în curând, în stagiunea de vara, cel mai sigur cu casa înkisă, piesa de teatru Opera de trei parale,de Bertolt Brecht, sub regia lui KWI! În rolurile principale pasiunea femeilor obeze:
1-actorul de prima mâna, cu priză la ...nas, tânărul Bibilica-Bibiloi!
2-mult îndrăgitul publicului retardat, celebrul actor de calibru 750 ml/40°/vol, Șomerel de Lux, vărsător cu ascendent în Secu anilor 50-60!

*Mimarea democrației este garantată 100%!
Biletele s-au pus în vânzare prin OZU pe unitate...

Iulian Mareș spunea...

Erata...
Hitiți (nașii egiptenilor) în loc de hituri. (😱🤣)

Cezar spunea...

Viurele...majur de CI..CAMASI IZMENE
Nu ai tu scoala..cît am eu vacante...😛😛😛😛

Iulian Mareș spunea...

Dar câte vacanta ai? Sunt curios....

Calinmihaib12 spunea...

În anii..700 B.C. erau "greci"..cei:. din ultimul "val": al DORIENILOR..care prelucrau FIERUL,după ce..au "preluat" tehnologia inventată
în CAUCAZ și ANATOLIA , HITIȚI deținând anterior.., mult timp "monopolul" tehnologiei respecti ve..!(după unii autori, ca:Pierre LEVEQUE, în cartea "AVENTURA GREACĂ".!), dar și IONIENI și AHEEIENI,fiecare locuind preponderent în diverse regiuni ale Eladei..!și în zonele peri-egeene..! dar și amestecați..!