Un produs Blogger.

sâmbătă, mai 29, 2021

Nu te-ncrede că neamul lui manivelă îți va acorda prioritate!

34 comments


 

34 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Un exemplu edificator! 🤣😜😈🤬

Leon spunea...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.gds.ro/Educatie/2021-05-28/o-eleva-de-la-colegiul-carol-i-a-murit-pe-trecerea-de-pietoni-elevii-si-parintii-vor-cere-masuri/%3Famp&ved=2ahUKEwjO27Ol8u7wAhXqgf0HHZ68CeMQFnoECAcQAQ&usg=AOvVaw1HgPFO9Lk2KF_pUS9oyYpw&ampcf=1

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cand vrei sa dai dovada de slugareala in fata un bolid incarcat cu balegă de șefuială sau politica, fă-ți mătania adancă la rambleu cu bornăul pana-n bombeu, daca vrei sa ti se raspunda slut cu un salut, dar asa, numai o aplicatura sa nu-ti cadă spaga din curmătură, sau ca ai oase in burtă, o sa ti se calce pedala si vei ramane din toata osteneala si fala cu din trei pe aia mai luuungă pe dungă, in cur...ba de sacrificii un an sa-ti ajungă!

Iulian Mareș spunea...

Tragic!
Însă, ai văzut pedeapsa "dura"data de judecător beizadeaua drogate și bete, cu permisul suspendat, care a zdrobit 12 autoturisme?

Cam asa...păgubiții drakulyi, sa ziceți mersi pt că mai respirați și sa va reparații căzături voastre de mașini obișnuite pe banii voștri, viermilor!

*Caz 2! Procurorii solicita copiilor minori (2-4ani) plata keltuielilir pt contesta unei decizii judecătorești, în care tatăl micuților a fost ucis de un ekipaj de pol, cu auto din dotare!
În nemernicia lui ca un păduke tâmpit ce crezi ca întreba procurorul pe soția mortului? "ESTE ADEVARAT CĂ BARBATU-TAU VOIA SA SE SINUCIDĂ?
ITI DAI SEAMA CINE A AJUNS SA FACA CURSURILE LA i N.M. și sa ajungă procuror? UN SCELERAT GHEBOS....

Liviu PO spunea...

Cursurile precum cursurile,dar cum a intrat la inm?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iulian, un caz grav, mai ales cand niste copii sunt implicati de acesti nebuni, sau cand beizadelele, care sunt ca sardelele implicate in toate potlogariile si brocuraturile ii scot tapi ispasitori si infractori pe cei care sufera de pe urma lor, asa ca, daca se scoate si controlul judiciar, o sa fie o infectie si un focar de infractionalitati de pe urma carora o sa suferim toti, caci Injustitia si majistraturile vor fi un tot unitar cu infractorii si infractiunile, protejate politic de o dreapta decrepita, de o politie corupta si decazuta si girata de inaltul spanzurat intr-un Romanistan facut si asa praf, si ce e cel mai rau si urat ca, deocamdata nu mai e nimic de facut, daca dreapta nu este indepartata si disipata ca niciodata sa nu mai poata se se refaca din WC, asa cu s-a intamplat de pilda cu PNT-cd!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Si, ca sa fiu mai serios, sa va descriu faza de mai sus, ceva mai fromos: Melițianul cu chistolul si cu puleanul, se vede ca e un timid si cam fraged biped, angajat in Militie de bunic, de fapt un buric politic de partid, sau unchiulețul cu bârnețul , un Comisar si samsar spagar, care, la gradatiile lui de poteră, de hinghereală nu are habar, decat de zolda si spaga ce-o baga lunar in buzunar si, asadar, aici avem o beizadea cu pulean care nu are habar sa ridice cadadrioptul din dotare in sus, ca pe o lumanare sa-l faca pe neamul lui mandravelă supus, sa-l opreasca din curs, si care-i uns cu toate alifiile si jmecheriile inca din scoala jenerala, , poate ca si din aia penala si penitenciara, asa ca, si cum se poate observa, el se duce cumva spre șosea, dar anapoda, si cand se duce parca se intoarce, asa, cam nehotarat, ca porcul cu sarma-n rat ce ii e frica sa scurme in lut, sau sa amușineze la scrofolină giugeaua de frica sa nu-i zgaraie vopseaua... In final, cand se hotaraste sa-l opreasca, bolidul a si disparut, dupa ce a incet a trecut si neamul lui mandravela l-a salutat frumox, cu mijlociul orientat in sus ca la box si ca pe un rastignit pe cruce, Isus, apoi incașchetatul, sereacul, ramane uluit si uitandu-se ca plostul, cand in jos, cand in sus, ca cioala, careia hulpea hicleană i-a furat cascaveaua si si-a facut de ciuda harakiri in gârleajă cu gheara! Pai, bai, plavane, daca tu cu certificate de purtat chistoale si puleane nu-ti vine in gand sa ridici cadadrioptul la joferii de limuzine si camioane sa-i hopresti la marcajele pietonale, atunci lasa neamurile lui mandrevela sa-ti ridice cu gegetul mijlociu catargul de velă, pââână, eheiii, te-oi trezi ca esti meletian cu chistol si pulean, si nu neamul de mandravelă de la volan!

Iulian Mareș spunea...

Liviu PO,
nu am date si informatii, insa ceva ma face sa cred ca magistratilor le trebuie un control/testare psihologica si psihiatrica!
Sunt si locuri la INM cu plata, nu numai de la Buget?

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...

Stiti, nu e asa, ca politistul e din Republica Moldova?!?😁

Liviu PO spunea...

"O masina militara,doi bocanci si-un cur afara" descrie exact situatia parcului auto al armatei prin anii 80,dar si dupa...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leo, multumesc pentru amintitile respective, fiind si eu la catarg si velă un neam de manivelă, iar @Lviu Po are dreptate cu afirmatiile reale, eu stiind bine ca parcurile auto erau niste centre-arhive de rable, pornite doar cu meleoane de manivele, la cravată, de parca lucram in Epoca de chiatră!
@Viorel Kis, cu banat pilot de helicoptere incercat, alias @Tehnocrat, mi-am amintit ca azi, 30 Mai, neaparat si musai sa petreci fericit in trai pe vatrai ca ai imlinit 65 ani, asa ca iti uram un La multi ani cu sanatate, fericire si prosperitate intr-o tinerete fara de batranete, viata luuunga si, Doamne, ajuta!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M, Ha, ha, ha ca acoperi pe cineva, adicatelea pe cei din Romanica mioritică, autohtonă, dar nu mi-e rusine nici cu cei din surioara, Moldovioara, ca si la ei in politie se văcsuieste cu alb cioara, dar-ar in ea boala!

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O TEMA CU O GRAVĂ DILEMĂ
I-am scris băciței, Ralușka Țurcana o petitie in ascuns, la care domnia sa mi-a raspuns, tot in ascuns:
,,Dle, Flavius Cornelius Fuscus Ulpia Traiana cu perversa de la Tg. Ocna, Cand imi mai scrieti petitii si altadata, va rog frumos sa nu mi-o mai bagati chiar toată, ci doar pe jumatate, pentru ca sunt maritată! Voi admite si cealalta jumatate cand la pensia militara vi se va face dreptate, cu cătare prin dublare!''...
Dupa care, disperat am scris Sinistrului de la Haparare:
Dle, Sinistru de la Haparare, faceti, va rog, o derogare la Lejea penziilor brotacare ca sa mi-o faceti si mie mai mare, prin dublare, pentru ca am o datorie de honoare, si cu jumatatile de măsură tot ce se tine in mana nu poate sa ajungă si la gură!
Cu pretuire, sa traiti in nemurire!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pe facebuci, nu poti un ochios serios sa-ti arunci, pe brânci dupa niscaiva buci de fătuci, fara sa dai de Moj Aleku Întrebuci, cum dadeam in copchilarie de Gheba cu matematicile lui slaninoase de ne haleau toate vacantele frumoase, si are ghijogul de-al de gura casca care sa-i citeasca divagatiile ce zburdă pe langa subiecte, ca nuca-n părete, el crezandu-se un fel de gen de mesia halucinogen al penziilor brotace, luate la mistoace, intarite de calcule contabile si deviatii cantabile, cu exemple din fabule sa-i ameteasca si prosteasca pe cei care au timp sa-i citeasca listra de bocate cu mancaruri exotice, sarate, murate si piparare, măncate pe căcate si saturate, ca daca vrei sa-l intelegi cu o translatoare sau ghicitoare in stele, vai de zilele mele ca ar turba si ele si s-ar duce naibii ca niste iele calare pe maturele! Are el o un fix cu ,,pasarică'' ramasa-n in garlej, de pe timpul lui tata Stalin si Dej, cand in lipsă de coada la topor putea, ca si acum, cu spume si spor s-o ia la linz in răspăr, tinandu-se cu dintii de-un sfat, dat de o căcăreaza de oaie, cum ca el nu poate fi pus de nimeni cu botul pe labe, ci doar si numai de femei cu botul pe labii! Orice asemanare cu personagiul ca Mojul, posesor de lingatoare de sectoare inghinale, nu poate fi intamplatoare, cand prostul ajuns șăf de bloagă neghioabă gandeste ca o căcărează căpiată de oaie, si ma mir cum de ani si ani mai poate sta in limbă si pe patru picioare pe bloaga de coceni si de paie, nulă si inutilă, ca o olaie!

Huhu Rezea spunea...

Cornele,
Recomandarea cu scurtarea comentariilor este valabilă și pentru d-ta.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Onorabile, se poace sa nu se face?! Estem ca se poacem sa facem sa ne mai abtinem! Era musai sa bușăsc cu hartileria grea in licheaua boșoroagă si fefeleagă cu bloagă! Prea o luase razna pe unde se face si se intoarce brazda sa se puna varza fleandra!

Huhu Rezea spunea...

Văd că ți-ai propus să-l scoți din anonimat pe pretenul cezărușului.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Lui Caezar Imperial, calare pe magar, ii place, fără nasolo, sa-i curga mucanii acolo, pentru că-i miroase a cacareze de capre, mișto, simtindu-se in mediul său, loco!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dar ati citit cum il chieptana pe cezaruș, si-o data s-a iritat si lepadat de el dezlegandu-l de la țăruș, ceea ce se confirma ca neuronii lui senili sunt infirmi, si e posibil sa-i dea cezărușului un capitan de cal in mestecatoare sa-l coboare in grad meletar de invaliditate, pe epoleti cu oasele sparte si incrucisate!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Din toti, Dv fiind singurul care v-ati prins ca ,,cacareaza,'' de fapt e cezariana, caruia tare ii mai place sa bage ștanga cu infiltrații sa rada de toți si din toti ficații, dar uite ca acum, cinel cinel, a cazut măgăreața si pă el! Dar cade cu belele si ranjele cand iedul se pompeaza viclean de la doua sugele, bagand intrigi intre ele, si in loc de mameloane se trezeste ca se pompeaza de la doua microfoane cu ovale sa-i lase pe țapi cu dureri de șale!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
te-ai indoit cumva de ideile oierului aruncate pe aici ar fi doar copiate de la un altul? El nu poate scrie o propozitie simpla dar sa mai si aiba si pareri personale? Nu observi cat de banal este?

Iulian Mareș spunea...

M,
imi place la nebunie clipul ministrului de interne pe treptele CC PCR cu indemnul la vaccinare! Cine nu se vaccineaza ajunde ca Lucian Nicolae BODE, pare a zice mascatul din fortele speciale de interventie. Este si un pompier acolo, dar fiind mai rational, omul parca plange pt ca a fost obligat sa stea in cadru.
*Asteptam clipul prezidential cu KWI si pretenul lui, alias Ceausescu, vorbindu-ne de *peroada vaccinarii!

**PCR nu a murit, el este adanc infipt in sufletul si mintile ieftine!

M spunea...

@Cornelius

😂😂😂 Nu acopar pe nimeni fratele meu! Am vazut si eu leul rampant de pe maneca politistului. M-am gandit sa ajut, sa nu rada unul sau altul ca militarii nu deosebesc uniformele.

Mai e un clip cu doi politisti care se iau de o baba ce vinde patrunjel. Scrie mare pe spatele lor "Politia" dar cand se intorc se vede insemnul heraldic al Politiei moldovene. Internautii iute maniosi injura politia noastra. (nu spun ca nu se intampla si la noi dar cand se intampla la altii de ce se ii injuri pe ai nostri?)

😂 Ca sa zic asa: "mie nu imi place cum posteaza X, numai mizerii si injuraturi, atunci sa il injur si eu pe Cornelius ca in definitiv a luicrat tot in MApN" 😂

Pentru amuzamentul domniei voastre, cateva fapte de arme ale celor din armata:

https://www.facebook.com/watch/?v=1254637338003827

Cezar spunea...

CORNELIUNSSON..taci si paste
Vitaminele si fibrele sunt folositoare😀😃🤣🤣😛😛😛😛

Cezar spunea...

Orice lege..care ia in calcul taierea cam 80% de la m.Al , este o lege buna !!
NB
Ei..vezi ba ce fraza coerenta am reusit??
😀😃😄🤣🤣🤣😛😛😛😛

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In 2010, prin H.G. 467, Generalul, Gabriel Oprea, in calitate de Ministru al Apararii si parlamentar, instituia Ziua Rezervistului Militar, ca o recunoastere a rolului miitarilor in societate de-a lungul istoriei! La multi ani, onorabili camarazi, de ziua Dv! Doamne, ajuta!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, taman il copie pe plavan Moj Teakă Haleakă, cu care mulge si bea lapte de la uger de berbeacă!

M spunea...

@Iulian Mares

😂😂😂 Ce sa zic stimate domn? Parca aia de au stat acolo au avut dreptul de a spune "nu"?

Dar uite si pe baietii de la Timis in provocarea "O singură meserie în mai multe uniforme"

https://fb.watch/5Qgmj2D-rL/

Iulian Mareș spunea...

Nu este o frază nici coerenta și nici logică...
Este cadrată în domeniul "Câte imbecilitati pot cugeta unii"...

Iulian Mareș spunea...

Artiștii sunt oare și plătiți?
Macar ideea și amuzamentul este asigurat nu constipația lui Bodea!
Și ai noștri au unele clipuri...zici ca după un scenariu de Sp. 9!

CEZAR spunea...

SA NE AMINTIM....cu drag !!

https://www.facebook.com/Padinapetre?__cft__[0]=AZXAmgxIt0Iu9rSAE7qdvsW2z2BHqonaIklo67V6KKGxKlIlbU8QNRgfKclQTlNE8QVbBnJ3eIERLAFRDjmxUndcWwbtjTggTzIapAi9M-Y935B-IJn2Z3zBhIqDLpsqCM9fShfH8p4wS7EjCkskNI5yAtDpqd8pWLx-0e_N5HDfyQ&__tn__=-UC%2CP-R

Iulian Mareș spunea...

CEZAR,
sa-mi zici si mie cand ai studiat si absolvit tu ”Facultate - academia trupelor terestre-N.Balcescu” si ”Liceu - A învăţat la Royal Military College
BREAZA”?
Eu cred ca tu ai comis furt de identitate sau fumezi iarba, intrucat aceste institutii nu au existat!

*Iti pot trimite un calorifer de aluminiu/bucatarie, de la REMAT, insa nu stiu dimensiunile....