Un produs Blogger.

vineri, februarie 10, 2023

Reacție notoriu de lentă sau lenea de a aplauda.

33 comments

 Presa internațională a remarcat lipsa de entuziasm din atitudinea lui Orban la primirea președintelui Zelensky la fotografia de grup a șefilor de stat sau de guvern din  statele Uniunii Europene, reuniți  în Consiliul European din data de 09 02 2023, la Bruxelles. 

Nu a scăpat de înțepături nici președintele României care nu s-a obosit să facă mai mult decât să zâmbească, în timp ce restul asistenței, mai puțin premierii Ungariei și Austriei, aplauda intrarea în  platou a președintelui Ucrainei.  


Totuși, Iohannis a dat mâna cu Volodimir Zelnski. la Consiliul European.



33 de comentarii:

bogdan spunea...

Dar oare ce trebuia sa faca Orban ? Presedintele unei tari candidata UE pus in fata sefilor de stat ale tarilor care AU MUNCIT pentru acest statut.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Doi plavani se intanlira intr-o silă la o tiră de politică mai putin diplomatico-gentilă, dar cam prefacuti jenați intre ceilalți participanți, doar sa fie evidentiati ca-s muiercea, nu berbanți, fiind cu Slava Zelenskia alienați si cu o nesimțire afisata, față de acesta, ignoranti!

M spunea...

@bogdan

E președintele unei țări aflate în război care se comportă admirabil, spre deosebire de boanghină! Sau ați uitat de toate declarațiile antiromânești ale oficialilor maghiari?

Mihai spunea...

In mod sigur Iohanis reflecta si se simtea cu musca pa caciulă la spusele ministrului de interne turc la adresa ambasadorilor yankei in Europa .
Cam asta au facut peste tot inclusiv in UK.
Stire data in direct si pe Romania Tv;

https://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/politica/ministrul-turc-de-interne-il-acuza-pe-ambasadorul-american-tine-ti-mainile-murdare-departe-de-turcia-stiu-sigur-ce-pa-i-ai-facut-i-cum-intentionezi-sa-rascole-ti-turcia--217540405.html

Mai reflecta probabil daca să mai investeasca in ”Bufonul de la Kiev” din moment ce după ce a acceptat ca UE sa ajute degeaba fara consultare publică fanaticii din UK cu peste 50 miliarde euro (declaratie Ursula la summitul de la Kiev) in timp ce pentru romani se aloca abia 28 miliarde euro printr-un PNRR plin de conditiionari umilitoare pentru romani si prin care nu se accepta modificarea unui procent de la 9,4% la 13% pentru cei mai napastuiti pensionari din Europa.

In mod sigur ”aplaudacilor” li s-a promis de catre pigmeu cate o halcă semnificativa din UK.

Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Trofin spunea...

Contrar opiniei belicoase a administratorului blogului , aș fi așteptat de la pupila lui să solicite reprezentanților statelor europene să alerge mai des între Kiev și Moscova pentru a deschide calea unor tratative între statul lui și statul rus nu să solicite continuarea mai acerbă a conflictului . Prea mult teatru , de altfel ieftin și de proastă calitate , jucat de cei care chipurile răspund de stabilitatea continentului european. În trecut , pentru conflictul americano- vietnamez , diplomația română a jucat un rol foarte apreciat în acele timpuri . Azi , aceeași diplomație , susține necondiționat dezvoltarea conflictului. Care o fi miza ? Ca la un meci de box ? Ar fi inconștiență totală. Îmi mai aduc aminte de rolul jucat de diplomația americană în conflictul Malvinelor care a scurtat enorm durata acelui conflict și a diminuat mult pierderile umane și materiale. Dar acum ? Acum se strigă puternic în speranța că buturuga mică va răsturna carul mare.

Huhu Rezea spunea...

Trofin,
Ti-ai pierdut simțul realității si judeci agresiune rusească după sentimente antieuropene.
Tocmai atitudinea împăciuitoristă a Occidentului față de derapajele impardonabile comise de Putin de la al doilea său mandat la președinției Federației Ruse au dus la escaladarea pretențiilor unui tiran de a reconstitui fosta Uniune Sovietică.
Putin nu trebuie lăsat să se extindă în Europa tot așa cum n-a fost lăsat Hitler!
Tineți-vă dracu' pentru voi simțămintele antieuropene și nu le mai afișați și în online! Faceți de râs Oștirea Rezervistă!

Huhu Rezea spunea...

Niște moși rezerviști, cum ar fi ungarofilul @avy, și-au pierdut uzul rațiunii într-atât de mult încât încearcă penibil să justifice agresiunea Rusiei dincolo de hotarele stabilite după dizolvarea Uniunii Sovietice în 1991.
Special am publicat pe blog și ultimatumul din 1940 prin care Uniunea Sovietică a cerut revizuirea granițelor dintre România și Uniunea Sovietică, stabilite prin Pacea de la Versailles. In urma ultimatumului, ca să nu fie vărsare de sânge, regimul regal al lui Carol al II-lea a părăsit fără să tragă un foc de armă, și atunci erau în armată fricoși, Basarabia și Bucovina de Nord, acest din urmă teritoriu fiind cedat cu titlu de despăgubiri. Câți români au murit ulterior, in anii 1941-1944, în încercarea de a smulge din nou acele teritorii de la agresorul sovietic?
Cine crede că este normal ca Rusia putinistă să ocupe cu forța teritorii care aparțin Ucrainei, potrivit tratatelor convenite internațional, ar fi în stare să ne convingă că și ocuparea Basarabiei și Bucovinei de Nord de către Uniunea Sovietică, în 1940, ar fi fost legitimă.

Mihai spunea...

Pana faceti judecati ,mai bine publicati comentariile pentru ca publicul blogului sa poata sa discerna .

Huhu Rezea spunea...

@Avy
Nu public narative ale propagandei moscovite agresoare. Să nu citească românii că avem matrioști printre noi.

Known spunea...

H, văd cu mirare că nu ești imparțial... Cenzurează mai departe, eu nu mai particip la comedia asta.
Salve (de tun)!

Huhu Rezea spunea...

@necunoscut
Te mai public când îți atribui un nume prin care te deosebești de alti necunoscuți.
Ce ar fi ca toți să semnăm Ionescu?

Dan B. spunea...


@Huhu:

Când comentatorii acestui blog își expun opiniile ref la topicurile promovate de tine, pe care, în mare parte, le cenzurezi pentru simplul motiv că nu rezonează cu idioțeniile tale, fă bine și închide-l dracului, căci mitomania și manipularea ți-au tarat personalitatea.
Vrei neapărat ca, doar prin publicarea unora, să menții, chipurile, o falsă majoritate a celor care rezonează cu rahatul tău?
Idioțenia te împiedică să realizezi ca a fi om și cetățean, cu drepturi constituționale, primează calității de militar?
Marș la troaca ta, alimentată de politicieni , nicidecum de oameni de stat!

Huhu Rezea spunea...

Profesoraș known
Nu public imbecilități rusofile sau maghiarofile.
România este în niște alianțe militare, politice și economice care nu pot fi denigrate prin propaganda rusofilă iresponsabilă care face ravagii printre neadaptați.

Huhu Rezea spunea...

Dan Buzescu, marș pe canalele de propagandă putinistă, aici nu este Telegram!

Leo spunea...

Known = Anonimus = ADRIAN

GG spunea...

@H D.le Admin,Eu nu știu de ce ma publicati ca "Anonim",ca la mine este numele și pren.afișatCand public pe alt blog îmi publica coment.cu numele asta de ani de zile.

A spunea...

@ Leo
Monser,pardon...nu sunt eu.
De ce as scrie ca si alt pseudonume?
Numele afisat e cel real la mine!
Huhu poate vedea ,are acces la adresele de logare.

Huhu Rezea spunea...

Necunoscut
Sub chenarul în care scrii apare numele din contul tău google. Deconectează-te de pe acela si conectează-te cu cel cu nume, dacă nu stii să-ți gestionezi contul.

Mihai spunea...

Doar Ciuca mai era ieri ingrijorat de inaintarea rusilor si nicidecum de actualizarea pensiei lui Huhurez ,mosmartin ,Cezar ,Rambocrat ,CFI,Leon etc
Sper ca dupa ce Huhu a anihilat " rusofilismele " CCR sa fie dusmanul lui Ciu-Cio in privinta actualizarii.
In caz contrar ...🤣🤣🤣👌🤳
Si cand stau si reflectez la cele 18 pagini pline de imbarligaturi indescifrabile scrise de mos martin pe care le va citi doar dracu cand nu are sarcini 🥳🥳🥳🤯
Asa-i cu mosii pe aici .Huhurez este doar la inventat si incurajat .......

A spunea...

Dan Buzescu,nu e ala de la Nasu de prin 2009 care mintea cu nerusinare?Latraul ala care spunea despre copii aia morti la aeroport in'89 erau teroristi?
Daca da(imi asum continuarea daca nu sa fie moderata),Buzescule,ba...daca nu te-au inchis astia inseamna ca stiau de ce.Te-au lasat sa latri impotriva "agenturilor straine",politruc lipsit de coloana vertebrala...celebrul maior Buzescu..aha...
Dormi bine noaptea haiducule?Nu ai mustrari de constiita?
PS:Nu pot sa te injur,insa considera ca am facut-o!!!
Eu te-as publica numai sa te fac de rahat si sa stie lumea cine esti.
Vizualizati asta,sa intelegeti.
https://www.youtube.com/watch?v=qQJsyLzE9Ss&list=PLDKb7Y64Zpay5e_pa9DJgvqBemNaid4Ll&index=9

Huhu Rezea spunea...

@Adrian
Da, el este diversionistul scăpat de procuratura militară care a anchetat masacrul de la Otopeni.

A spunea...

@ huhu
Iti multumesc mult pentru lamurire.
Pentru ceilalti,la linkul postat de mine mai sus vor aparea in dreapta mai multe filmulete,incepeti cu nr.1,acolo unde vorbesc 3 supravietultori..sa vedeti ce a facut scarnavia asta de maior care acum tine predici despre verticalitate ,impartialitate si spirit de militar!!Incercati sa vedeti intreaga emisiune ,o sa intelegeti ce vipera posteaza sloganuri cu miros de vodca pe acest blog.

M spunea...

Războiul se poate termina în 3 feluri:
- ori înving rușii și atunci vin la granița cu noi și cu Polonia, își impun o marionetă la Chișinău și rămân cu sancțiuni pe termen lung - deci nasol pentru noi!
- ori înving ucrainenii și atunci au o șansă să intre în UE ceea ce ar însemna tratative privind minoritatea română iar Rusia se prăbușește ca orice alt imperiu. Asta înseamnă instabilitate pe imensul teritoriu al Federației Ruse - deci nu prea e bine pentru noi!
- ori rămâne un conflict înghețat (gen Coreea) ceea ce înseamnă tot sancțiuni pe termen lung, Ucraina o să aibă dificultăți majore să intre în UE deci minoritatea românească nu o să fie protejată - deci nasol pentru noi!

Oricum Putin a făcut o tâmpenie mai mare decât tot țăroiul pe care îl împărățește! Ocupase Crimeea și lumea se obișnuise cu asta, ocupase jumate din Donbas și lumea se obișnuise cu asta, între Ucraina și Donbas erau interpuși observatori OSCE care declaraseră că în 2021 luptele și implicit victimele de ambele părți scăzuseră foarte mult!

Clar e un singur lucru: până acum Ucraina învinge pentru că din cele 3 atribute ale unui stat: independență, suveranitate și integritate teritorială le-a păstrat pe primele două!

În rest... război hibrid în care imperiul fascist (am explicat de ce Rusia este fascistă d.p.d.v. al doctrinei politice nu al aiurelilor despre Ucraina ventilate de RT) face victime printre "idioții utili".
În mintea lor cred că dacă laudă Rusia dau o scatoalcă americanilor sau UE! 😂 Patetic!
Niște bieți pisoiași cu vise de tigri!

Huhu Rezea spunea...

Adrian
Mulțumesc pentru că ai dat acest link. Eu nu am urmărit postul Nașu și nu știam că acest tupeist de Buzescu mai are curajul să se afișeze la un post de televiziune.
Nu știu cât de vinovat este pentru masacrul de la Otopeni, însă este evident că în prezent nu este sănătos la cap.

Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Trofin spunea...

Huhule , ai ajuns și la limbajul golănesc. Tu nu poți să înțelegi nimic din lumea de azi. Ești marcat de ură.
Cât îl privește pe Dracu , te așteaptă.

Dan B. spunea...

@All:

Iată cum scursura securistoidă a vremurilor din 1989, trădătoare de felul său, și-a pus pe cei mai idioți dintre cadrele sale să procedeze cum îi taie capul pentru executarea misiunii primite, cu rezultat scontat 50%, în ambele cazuri liderii securiști având de câștigat.
Să nu vă mire că tembelul Adrian are prozeliți destui și pe acest blog, ori din aceia care la vremea respectivă erau militari ai securității (Huhurez fiind unul dintre ei), ori din aceia prea dobitoci și lipsiți de o minimă cultură militara, apți doar pentru a comanda efectivele bovine din GAZ.
Pe mine m-a salvat procuratura, organism al statului care a fost complice zeci de ani cu securitatea politică ba lui Del și Ceaușescu? Pe mine, care a relevat dispariția fizică a probelor incriminatorii (autobuz topit rapid, cu acordul procurorilor securiști, săculeții cu tuburi tipice lotului de la Câmpina și atipice cal 5,4 din liziera din drt, ale unora care au executat foc la sosirea convoiului, pe un traseu neinclus în planul Movila, înlocuirea repetată a sefului convoiului, până ce s-a găsit unul care să forțeze intrarea în aeroport pe D 9, nu pe D 10, adică așa cum era prevăzut în plan, etc)
Am părut eu speriat? Nu, doar nervos ca, singur fiind, trebuia să fac față idioțeniilor a cca 9 securisti, securist fiind și scriitorașul de doi bani promovat la Relații publice a MApN, dar cu nume de cod în dosarul de informator al securității. V-ati pus întrebarea cine și de ce l-a „plouat” cu grade pe scriitoras, care a negat că un dispozitiv de luptă poate fi constitui și dintr-un șir de camioane?

Și, uite așa, dintr-un martor în dosar, am ajuns acuzator al acțiunilor prea-proștilor lideri ai CTS, eu fiind definitiv scos dintre cei rămași din grupul culpabilizat atunci.
Pentru amatori, ca alde Adrian, Huhu, Cezar ș.a. vă recomand să lecturați codurile juridice pentru a afla despre noțiunea de „calomnie” și despre „delictul de opinie”, înainte să mai mâncați căcat cu polonicul!

Dan B. spunea...

@Viorel:

Să-ți aduci aminte că subordonarea ta, ca CI-st era către DSS!
Alt rahat, fără minimă cultură militară.

M spunea...

vă recomand să lecturați codurile juridice pentru a afla despre noțiunea de „calomnie” și despre „delictul de opinie”... (restul este sub-urban și nu mă pretez la așa ceva)

Ia să lecturăm Noul Cod Penal și să căutăm "calomnia" și "delictul de opinie"! 😂

Huhu Rezea spunea...

@Trofin
Da, îi urăsc pe cei care sunt apostolii statului cu mâinile încrucișate în fața dușmanilor istorici ai României. Cu asemenea fricoși, care justifică lașitatea lor, nu se realiza nici Mica Unire de la 1859 și nici Marea Unire de la 1918. Nici aderarea la NATO și UE!
Și mai mult îi urăsc pe cei care propagă din convingere sau inconștient teme ale propagandei țarist-sovietico-ruse.
Te las pe d-ta să te amăgești că te așteaptă cineva dincolo de moarte!

Viorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dan B. spunea...


Repet pentru comentatori:

Eu nu am fost călăuza coloanei auto de securiști, ci doar i-am oprit, după 7 ore de la ora anunțată de sosire, spre recunoaștere și am intermediat legătura dintre mr Popovici și lt maj Ionescu, șef BOPL la Dn Pz Aerop, fost sef de promoție la AMG-Arme întrunite, ocazie cu care au purces la deplasarea convoiului. De ce pe D 9, de ce nu pe D10, conform planului de intervenție? Cert este că pe lt maj Ionescu l-am găsit împușcat în cap, din spate-drt, indiciul conducând la uciderea lui de către falsul lt col Patraș, cel care a urcat în cabina primului camion, după infanteristul Ionescu (călăuza nu trebuia să se poziționeze către ușa cabinei?). Apoi, Ionescu era probabil deja mort după urcarea în cabină și nu a putut răspunde lt maj Zorilă, prin radio, cu privire la natura coloanei ce a accesat D 9.