Pentru cei din Țaratul româno-bulgar al nevaccinaților

"Referitor la vaccinare! Libertatea de a decide (mă vaccinez/ nu mă vaccinez) în legătură cu sănătatea și propria viață nu înseamnă și libertatea de a crea o stare de pericol pentru sănătatea și viața altora!", transmite Tudorel Toader, rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
Un produs Blogger.

sâmbătă, februarie 17, 2018

Cu drona la Poalele Bucegilor

7 comments






7 comentarii:

 1. Din toate aceste splendoarii montane, am remarcat un lucru uimitor, si anume ca in aceasta zona montana pare sa fi vazut un helesteu piscicol! M-au inselat ochii cumva?

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred ca imaginile sunt de la Fundata sau Fundatica , pe drumul Câmpulung Muscel - Brasov. Acum e problema cu dronele , pt. ca am citit ca iti trebuie autorizatie ca sa utilizezi o drona. Cam la fel cam cum iti trbuie ca sa utilizezi un microfon...

  RăspundețiȘtergere
 3. Leonard,
  Există și o diferență: dronei îi poți atașa cameră video și/sau microfon!
  Se pare că și viceversa este posibilă!
  Depinde cum intitulezi...microfon/camera video cu dronă sau....invers!
  Depinde și de scopul urmărit!
  Cică mixtura asta a fost omologată in via lui Ghiță! 😂😁🤗

  RăspundețiȘtergere
 4. Important este ca drona sa nu fie pierduta, cum s-a intamplat cu cea subacvatica si acum niste procurori prazulii au de lucru! Cat despre legalitate, sunt prea putini stiutori ca ele au totusi un regim special de folosire, nestiind chiar si dintre politisti, si ca ele pot avea un regim restrictiv-limitativ, doar in anumite situatii, dat fiind camerele si micrifoanele, mai ales pe domenii private, guvernamentale si militare. Dronele sunt o inventie fantastica si ne pot oferi imagini de vis, mai putin costisitoare si in conditii dificile, chiar si riscante, fata de cele cele din elicopter. De pilda, imaginile acestea le-am revazut repetitiv si cu mare placere si atentie, pentru ca sunt incantatoare, iar eu ador peisajele de munte, mai ales cele cu zapada,iarna! Camerele au o rezolutie foarte buna si o claritate cristalina...

  RăspundețiȘtergere
 5. Corneliunsson,
  Problematica dronelor tine de Autoritatea Aeronautica Română!
  Din câte știu eu sunt reglementari privind înălțimea de zbor și gradul de detaliere al obiectivelor fotografiate sau filmate!
  Una este dronă jucărie pt copii și alta o dronă profesională ce poate ajunge și la 80000 lei!
  Eu am una de 15000, la limită!

  RăspundețiȘtergere