30 martie 2017

Adăugat în: , ,

Si Tudorel a doctoricit o Cucuvea cu un plagiat

Tudorel Toader în Comisia de la Universitatea de Vest care o ascultă pe doctoriţa în Drept. Care va să zică, actualul ministru de Justiţie face parte din SISTEM.
Pentru mai multe amănunte şi imagini citiţi Binomul a doctoricit-o pe Kovesi cu un plagiat.

12 comments:

Adevăratul Paisie Agoristeanul spunea...

Toți care ajung la putere fac parte din sistem si din republica paralela condusă acum de Soros'' junior''( ala cu ratele din baie) .Doar rolurile jucate sunt diferite .Unii sunt acum opoziția, alții sunt puterea iar restul se pregătesc ca rezervă în caz că se trezește populatia.Totul coordonat de perciunati stăpânii coloniei.Nu există speranță pentru Romanistan .

Iulian Mares spunea...

Categoric Tudorel este parte din binom! Aveati alte asteprari?
A zis ceva despre managementul de la varful DNA? ...parca era un punct din domeniile analizei!

[email protected] spunea...

PACAT ,unde e multa minte se zice ca e si multa prostie. Nu ma asteptam la acest om sa nu fie demn ,ce putea pati daca ii trimitea lui MLAI MARE propunerea de demitere?in cel mai rau caz , din nou manifestatii ,ei si?

Iulian Mares spunea...

Mirela,
Implicatiile ar fi fost mult nai nari!

elisav spunea...

Acest Tudorel Toader este PENIBIL ca sa fiu bland. Penibili sunt insa si cei care l-au desemnat si numit.

Iulian Mares spunea...

Elisav
Tudorel nu a fost penibi...a facut ceea ce era mai bine pt moment! Asta au dorit si Dragnea si Grindeanu!...crezi ca avea sa-i destituie pe Lazar si Cucuvea ..KWI?

reddog spunea...

Povesti cu vanatori...

https://www.riseproject.ro/articol/dragnea-secretul-din-padure/

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un PSD naiv rau de tot, care l-a pus pe Tudorel, fratele in rele a binomului de procurori, pe o functie de unde poate sa-i promoveze in Procuratura europeana, cea care se constituie in prezent! Fost-a el si in Comisia de Doctorat a lui Kovesi, alaturi de gasca basanist-iohannist consacrata. PSD-istii, au cateva sute de juristi, avocati, etc in partid, dar numai la un basisto-iohannist s-au putut raporta sa fie numit! Au uitat ca din CCR a dat numai solutii dictate de la Cotroceni, ani de zile! Dragnea, zi de zi a sustinut neanlocuirea lui Kovesi, dupa acest raport brusc o dorea schimbata! Grindeanu aseara explica din barci ce crede el despre toate astea: Nici pro, nici contra, ba inca in favoarea Tudorelului tehnocrat, ca va ava el grija ca de acum incolo, pan' la Pastele cailor, s-o monitorizeze pe Kovesi. Asadar, justitia continua sa ramana tabula rasa...Adio, democratie!

PS: Remember: Va mai amintiti de anii '90 cand toate fufele, patzachinele, imoralii si toti golanasii de prin show bizz-urile televizate, baruri, baluri, ceiuri, disoteci si chermeze cand erau intrebati ce studii superioare au la baza, sau urmeaza, ori au de gand sa urmeze, raspundeau dupa acelasi tipar: Dreptul?! Pentru ca in acei ani toata lumea inteligenta, culta si pregatita ocolea sa urmeze Dreptul, fiind ramura cea mai ingrata si mai prost platita, si chiar era o problema de personal. Intrai la Drept doar cu buletinul! Au fost care au intrat si fara Bac, l-au dat la fara frecventa, dupa ce au terminat Dreptul! Astazi, se pare ca acea generatie ne fac noua de petrecanie! V-ati gandit ce inseamna pentru societate peste 3.300.000 de dosare pe rol la ora actuala? Ehei, dar cate dintre procese se intind pe ani si ani de zile, pana la expirare! Ce buna justitie avem! Coliva sa fie...

Iulian Mares spunea...

Red
Cu ceva secrete din Sibiu sau Miami nu ai?
Cu sase cai frumosi! Pardon 6 case manarite!
Pe cand si P Cotroceni? Basta aia...baba vie nu cerut retrocedarea camerei din mojloc, cumva? Eu am auzit ca da...ca a maturat ea odata, noaptea, adusa de la Malmaison!...prin 1939, toamna, de baietii de la moravuri!

[email protected] spunea...

DA DLE MARES , implicatii , dar probabil ca acest domn TOADER a fost informat ca se face dnei CUCUVEA un loc mult mai special afara ,nu mai era nevoie sa o manjeasca ,dar oricum raportul facut e foarte urat si nu se pupa cu concluzia finala , Asa ca asta cel putin ramane in tara ,CALATORIE sprancenata ,dnei LULUTA

reddog spunea...

@Iulian Mares
Nu am dar puteti posta dumneavoastra daca aveti!

Iulian Mares spunea...

Mirela
Tocmai asta-i farmecul.....o fac de KK si o dau la export!

Red
Eu nu am, dar au avut cateva instante cu hotarari definitive si in veciul vecilor irevocabile!
Sa vwsi daca dupa terminarea mandatului nu cere P. Cotroceni!