Un produs Blogger.

marți, februarie 27, 2018

Daună totală dată gulerelor albe. Presedintele ANCMRR din MApN, bugetar al Consiliului National al Persoanelor Vârstnice.

13 comments
Evenimentul de ieri, la care a participat ministrul muncii, doamna Lia Olguța Vasilescu, a scos din anonimat un organism bugetat de Ministerul Muncii, creat prin Legea nr. 16/2000 pentru reprezentarea persoanelor vârstnice în raporturile cu instituțiile statului. .
Potrivit acestei legi, președintele CNPV are o indemnizație lunară egală cu salariul mediu pe economie, iar vicepreședinții au 75% din indemnizația președintelui. Pe site-ul CNPV domnul g-ral Iliescu, fost președinte al ANCMRR din MApN, este și în prezent vicepreședinte. Mai sunt membre ale acestui organism ACMRR din MAI și Organizațiile de veterani din cele 2 ministere.
Potrivit informațiilor primite de la cititori, la această întrunire LOV a fost interpelată în legătură cu implicarea sa în înghețarea pensiilor militare prin OUG nr. 59/2017.
LOV ar fi răspuns: pentru art. VII din OUG nr.59/2017 adresați-vă la cei de la Armată, pentru că acest articol le aparține. Eu m-am implicat numai la cei din sistemul public de pensii.13 comentarii:

 1. Legea nr.16/2000, prevede ca Finantarea este asigurata din: Donatii, Sponsorizari, Activitati Nonprofit si transfer de la Bugetul de Stat prin Ministerul Muncii.
  Indemnizatii lunare primesc si cei 2 Vicepresedintii in valoare de 50% din Indemnizatia Presedintelui, iar Trimestrial, si Presedintii Consiliilor Judetene ale Persoanelor Varstnice primesc o indemnizatie la nivelul Salariului minim pe economie, iar Vicepresedintii, 75% din acesta.
  Din cate retin eu, una din Ordonantele de Urgenta aprobate in Decembrie 2017, prevade ca pentru anul 2018, aceste Indemnizatii se mentin la valoarile anului 2017..!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa-mi fie iertata ignoranta , dar nu inteleg unde este "dauna totala data guleratilor". Adica , ce dauna au ei , guleratii prin acest fapt precizat in Tema.
  Mai degraba eu vad "avantaj total dat guleratilor" , deoarece indivizii sefi de secta sunt acolo pe sinecura , si nu ca sa creeze probleme (daune) guleratilor.
  PS
  @@@ Leon, mai bine spune-ne , daca dupa TT-ul de 7,62 din '70 , apoi dupa Carpatiu-ul de 7,65 din '90, acum , in 2018 cum mai stai cu "pistolul" care nu am inteles de ce calibru mai este...:)

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Leonard, nu-i mai conteaza calibrul la pistoletul degetel, e pe cartuse...oarbe: Fassssss!Ha!

  RăspundețiȘtergere
 4. @Leonard
  Păi... mai poate să vină vreun gulerat sau vreun troll, naiv sau trimis, să ne spună că nu gulerele albe au inițiat celebrele ordonanțe 57, 59 care au măcelărit pensiile militare?
  Ce le-a plăcut să se ascundă sub fustele protejatoare ale unor ministrese ca Dragu(finanțista lui Cioloș) și LOV!!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. @all
  Nu cred ca printre noi, clienții fideli ai acestui blog specializat in problematica pensiilor militare mai exista vreunul care sa nu fie pe deplin conștient de faptul ca atât OUG 57/2015, cât si OUG 59/2017 au fost adoptate la inițiativa si cu contribuția semnificativă a decizionalilor MApN, MAI si structurilor încadrate cu personal militar.

  RăspundețiȘtergere
 6. @ Huhu Rezea, va complectez: Cu scopul clar de a fi favorizati pensionarii de lux, maharii politici cu epoleti, de-ai casei lor cu infratire si din incregaturile mafiote in dauna celor multi, asa cum vor constata si sfintii, deocamdata calugari si pochi in slujbe de exorcizare a cotloanelor financiar contabile!

  RăspundețiȘtergere
 7. "Artileristul
  (de ATAM)
  Cunoscuse-n parc o fată,
  Frumuşică şi suavă,
  I-a pus mâna pe culată
  Şi-a simţit... un foc pe ţeavă."

  RăspundețiȘtergere
 8. Daaaaa......Uite asa se dovedeste ca marele PSD este prea-curat si nevinovat....Ei, saracii au vrut, dar nu au putut de structurile dusmanoase pensionarilor militari din MApN si MAI...Traiasca PSD si sustinatorii lui........Va place, don Huhu?......Sunt in trendul blogului ?

  RăspundețiȘtergere
 9. @Alde fratii mei in suferinte,
  Uitati cum sta treaba in realitae: Guvernantii le spun acestor membrii de concilii si comitzii patronate de guvernanri, cam in halatul asta:
  - ,,Bai, geolgaior, bagati la proteza aia a voastra auditiva ca noi va platim in aceste fonctii, si nu de pomana! Tot ceea ce facem noi acilica, voi sa ne aprobati, sa ne aplaudati si bisati, pentru ca primiti cacalau de banaret, nu ca sa luati partea prostimii proletare, mujicilor de gios! Fiti jmecheci, daca vreti sa traiti bine din firimiturile nostre generoase de linge blide, ca pe langa paralele astea destul de consistente, va scapatam mai o agapa, mai o masa rotunda plina cu bunatati, acolo niste deplasari la bai cu frectii si masaje eroice, speciale la ciolanele voastre harbuite, mai o deplasare pe la Germanica sau Frantuzica sa vedeti in fro 2 saptamani din ferestre de hotele, sau hogeaguri cu felinare rosii, cum se lafaie penzionarii lor, asa ca, ciocu' mic si pe mana noastra cu adanci plecaciuni de recunostinta patriotica, slugi nerecunoscatoare!''
  Si, uite asa se face treaba, ca n-au drepturi de penzii nici mosul si nici baba!

  RăspundețiȘtergere
 10. Dacă m-ati fi ascultat atunci când am spus ca pe L223 originala nu s-au facut calcule si ca atunci când au făcut primele calcule după promulgare si publicare In MOf , vazând ce pensii ies pentru piloti ,scafandri ,etc , au gasit varianta OG 57 pe care au strecurat-o prin subsecretarii de stat psd-unpr de la apărare (O.Sava si - B-ulterior ministru ap in guv Grindeanu) in guvern care s-a vazut nevoit sa admita art 40 in OG 57.
  Guvernul Ciolos a fost acuzat degeaba ,nu avea ce sa faca in fata secretarilor de stat politici psd-unpr care au stat in spatele ministrilor tehnocrati si care subsecretari de stat raspuneau de anumite compartimente din ministerele de forta.
  Singurii care au mirosit ca la MapN se modifica L223 prin ordonanta au fost politistii Coarna si Surugiu care aflând pe surse s-au deplasat sa ceara explicatii la MApN, nu au fost primiti initial și au fost tinuti initial 3 ore in PC la MApN.
  După intrunire politistii au spus ca se pregateste o OG care pe ei nu-i afecteaza. Și intr-adevar lor nu li s-au taiat din drepturi.
  Asta a fost . OG 57 s-a nascut la Mapn.
  Destul de rău ca va prindeti greu si târziu. Și ce-i mai rau ca pe lănga faptul ca multi nu pricep prea multe , fac comentarii aiuristice complet și umplu cutiile postale ale politicienilor cu tot felul de ineptii nestiind nici macar ce sa ceara legal.

  RăspundețiȘtergere
 11. Leonard, ai uitat ca in timpul Postului, Pistoalele raman in Rastel..??

  RăspundețiȘtergere
 12. @avianyc mi-aș fi dorit să te cred. Cum explici faptul că OG 57 se referă și la alte domenii? Mi-e greu să cred că cei de la MApN s-au gândit la binele țării. Probabil că au făcut propuneri pentru OG 57 dar li s-a cerut. Cred că și alte structuri și-au dat cu părerea. Este posibil ca răul cel mai mare să vină de la MApN.

  RăspundețiȘtergere
 13. @ scmd Mangalia
  Dacă reveniți observați că este vorba de art 40 strecurat în Og 57.
  Am specificat că.... au strecurat art 40 în Og 57.
  Eu cred că oricine știe despre ce este vorba.

  RăspundețiȘtergere