9 septembrie 2019

Adăugat în:

Moșilor, nu împrumutați telefonul persoanelor necunoscute! !

Uite cum se lamentează un galanton pe o rețea de socializare!

"Ieri, cineva mi-a cerut telefonul pe strada sa trimita un SMS “pentru ca a ramas fara baterie”. Am observat astazi ca am 40€ cost suplimentar, asa ca am sunat la Relatii Clienti sa verific ce s-a intamplat. Domnisoara mi-a explicat ca s-au trimis doua SMS-uri la un numar cu suprataxa."

19 comments:

Leon spunea...

Cine l-a pus sa treaca pe..Abonament !..:)).

Iulian Mareș spunea...

Leon,
A cedat și omul ispitei, căci se vedea pielea inghinală prin blugii tăiați bine, conform unui studiu la oglindă!😂😇
*Acum, să o caute și să-i de-a un număr....de SMS!😎

Leon spunea...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.politiaromana.ro/ro/prevenire/furturi-din-buzunare&ved=2ahUKEwjp4oSUlsPkAhWvmIsKHUNMCI8QFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw3aaWZZCAJzANgjsuk2R6YW&cshid=1568012639950

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am patit-o acum vreo 5 ani:1000 lei factura! Orange m-a inteles si m-a iertat, ma mir si azi cum de m-au pasuit cei de la serviciul telefonic-clienti, de la Bucuresti! Mi-au pus o conditie: Sa accept un telefon-rapandula gratuit, dar sa mi se faca abonament cu 10 lei in plus. Asta e.

Leonard spunea...

Apelativul de "MOŞ" este pe cât de neadevărat pe atât de inadecvat.
O să vedeţi voi azi , de ce este în stare un "MOŞ" student silitor la APM ( academia de Pensii Militare).
Va să zică "MOŞ" ? ( Cine zice acela este ca motanul din poveste....)

STELIAN PALAGHEANU spunea...

Pe mine nu mă poate prosti că detin un telefon de ăla de pe timpuri cu fise care se pune pe perete .Pun fise de 50 bani si tot eu le recuperez .L-am luat din Gara din Dolhasca

Patrascioiu spunea...

Dan B@ din partea mea sa ai pensie cat vrei.Problema e ca rauvoitorii sa nu poata specula cum ca eu am pensie ,vorba chiorului,nesimtita.Pentru asta sustin ca cei ca voi sa nu fiti tratati ca pensionari militari.Luati-va pensia de ori unde dar nu de la casele de pensii ale MApN sau MAI.
In mediul civil s-a indus precum ca noi militarii avem pensii enorme lucru pentru care suntem invidiati nemeritat daca nu chiar urati.Am ajuns sa ma feresc sa spun ca sunt militar la origine.Culmea.Daca spun ce pensie am nu sunt crezut.

Patrascioiu spunea...

Dan B@ din partea mea sa ai pensie cat vrei.Problema e ca rauvoitorii sa nu poata specula cum ca eu am pensie ,vorba chiorului,nesimtita.Pentru asta sustin ca cei ca voi sa nu fiti tratati ca pensionari militari.Luati-va pensia de ori unde dar nu de la casele de pensii ale MApN sau MAI.
In mediul civil s-a indus precum ca noi militarii avem pensii enorme lucru pentru care suntem invidiati nemeritat daca nu chiar urati.Am ajuns sa ma feresc sa spun ca sunt militar la origine.Culmea.Daca spun ce pensie am nu sunt crezut.

Leonard spunea...

Iarăşi l-au amânat pe "MOŞ" Flavius care mi-a zis că era pregatit pt. orișicare variantă , inclusiv cu recursul.
Dar "MOŞ-ul" este răbdător și cu tolba plină de surprize împotriva LICHELELOR GULERATE.

STELIAN PALAGHEANU spunea...

Domnul Leonard
Domnul Flavius a intrat in Pronunțarea inițială iar la termenul din 18 .10.2019 va intra in Pronunțare prealabilă și ulterior primește Hotărărea .termenele între ele nu trebuie să depașească 15 zile .
Pe mine m-au băgat la cancelare pentru că Părații umblă cu CIOACE și auzi ,NU au răspuns la OBLIGAȚIILE INSTANȚEI în termen de o lună .


Nume Calitate parte
PALAGHEANU IONEL STELIAN Reclamant
MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE Pârât
CASA DE PENSII SECTORIALĂ A MINISTERULUI APĂRĂRII NAŢIONALE Pârât

Şedinţe
30.10.2019
Ora estimata: 9:00
Complet: civ CM 1
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

04.09.2019
Ora estimata: 9:00
Complet: civ CM 1
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână cauza pentru a fi comunicate precizările formulate de către reclamant. Se va solicita pârâţilor să formuleze precizările puse în vedere la termenul de judecată din 21.03.2019.
Document: Încheiere de şedinţă 04.09.2019
Să vezi ce panaramă fac pe tema asta la următorul termen prin Înscrisuri privind IGNORAREA OBLIGAȚIILOR STABILITE DE INSTANȚĂ ,TERGIVERSAREA PROCESULUI ,ETC.
Dar în două luni ???????
Acum să vezi ciocneală
Eu am comunicat instanței faptul că, CONEXEAZĂ două dosare care au cauze și obiecte diferite .Dar asta este , MASpN este puterea statului pe când justițiabilul pensionar militar un produs care a fost exploatat la ordin și acum la gunoi pentru faptul că nu mai produce nimic.

STELIAN PALAGHEANU spunea...

Care RECURS ???????
ASIGURARILE SOCIALE se opresc în CALEA ORDINARĂ DE ATAC = APEL ,devenind DEFINITIVE. La care aceasta mai poate fi atacată cu Contestație în anulare sau Revizuire ,dar greu de trecut prin aceste două cai extraordinare de atac care sunt limitate prin lege .

Leon spunea...

Biroul permanent al Senatului a discutat cele zece propuneri legislative iniţiate de ministrul Finanţelor, senatorul PSD Eugen Teodorovici, şi a dat termen pentru raport în comisiile sesizate marţea viitoare, astfel încât în plenul de miercurea viitoare să fie supuse dezbaterii şi votului în plenul Senatului, inclusiv propunerea vizând taxarea pensiilor speciale.

"La Biroul permanent au fost discutate cele 10 propuneri legislative (n.r. - al căror iniţiator este). Termen pentru aviz s-a dat pentru mâine şi termen pentru raport săptămâna viitoare, marţi, astfel încât miercurea viitoare la plen, sub rezerva primirii raportului, să fie discutate şi dezbătute în Senat", a afirmat Teodorovici, marţi, la Senat.

Leonard spunea...

Stelica , Stelica ,
se vede ca nu ai pus în aplicare actiuni cu cererea de seizare a ccr. Flavius fiind silitor și ascultator , nu a lipsit de la Kursurile MAESTRULUI privind sesizarea ccr. În total suntem cam 50 de cetațeni la ccr iar cu Flavius vom fi MINIM 51.....
RECURSUL în 48 h , daca i se respinge cererea de sesizare a ccr . Dar mai bine întreabă-l pe MOȘ Flavius că el știe cel mai bine ce și cum și ce are in tolbă.....

STELIAN PALAGHEANU spunea...

Donmule Leonard
Păi nu cunosc scopul acțiunii principale .
Eu am comentat numai pe faptul ce am citit respectiv Obiectul cererii = recalculare pensie .
Art. 413: Suspendarea facultativă
(1) Instanţa poate suspenda judecata:
1. când dezlegarea cauzei depinde, în tot sau în parte, de existenţa ori inexistenţa unui drept care face obiectul unei alte judecăţi;

Se suspenda până la judecarea dosarului nr. 2033/110/2018
Verdictul este destul de clar în acest dosar ținând cont de PROCEDURĂ iar instanța va emite Încheiere finală (dezinvestire) .
De asta Termenul din dosarul următor a fost fixat pentru data de 16.10.2019,ca să nu se suprapună .
Este numai o părere personală .
Numai Domnul Flavius știe ce are de făcut.Din parte mea BAFTĂ și SUCCES.

Leon spunea...

Șeful Comisiei de control al SIE, deputatul Mihai Weber (PSD), cere ca, în cazul în care în Parlament inițiativa desființării pensiilor speciale va fi amânată, Guvernul ar trebui să ia în calcul promovarea acestui act normativ printr-o ordonanță de urgență.

„Pensiile speciale vor fi istorie

Am susținut necesitatea desființării pensiilor speciale sau găsirea unei variante care să elimine diferența nejustificată dintre pensiile milioanelor de români, cu pensii calculate după criteriul contributivității, și pensiile uriașe ale unor privilegiați. Nu pot fi de acord, și nicăieri în lume nu se întâmplă asta, ca o persoană, indiferent de domeniul în care a activat, să iasă la pensie cu o pensie mai mare decât salariul pe care l-a avut.
Inițiativa este depusă în Parlament și îmi doresc să fie discutată în regim de urgență.
De asemenea, fac un apel către Guvernul României, ca în cazul în care în Parlament această inițiativă o să fie amânată, din diverse motive, să ia în calcul promovarea acestui act normativ printr-o ordonanță de urgență. Este timpul ca pensiile speciale din România să devină istorie!”, a scris Mihai Weber pe Facebook.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Stelica, ei au vrut sa faca o porcarie, de fapt facand mai multe: in Dosarul 20 33 au strecrat o decizie in Intampinare, a unui Capitan, cunoscut mie, ca sa duca Instanta in eroare ca mi-au facut o alta actualizare, deci la modul penal si ca sa tergivereseze processul, in al doilea proces au indus Instantei ideea ca al doilea acest proces este dependent de primul proces, ceea ce este imposibil: PRIMUL PROCES ESTE CONTESTATIE ACTUALIZARE, IAR AL DOILEA ESTE STRICT PE RECALCULARE SI ADMITEREA LA CCR! Ei au vrut sa complice procesele, cu fapte penale, dar au infuriat instantele! Ei se bazeaza pe viclenii, eu ma bazez pe probatoriu! E o mare diferenta, pentru ca Legea cere doar probatoriu, nu ca la Iasi cand i-au influentat pe judectori cu vuclenii, cu taieturi de pe aici sa le aduca in instanta ca probe, pe ce? Asa ca tu, Stelica, fa plangere sa se faca ancheta in dosar pe netemeinicie si judecatorii tai sa foie adusi in fata celor care poate sa-i traga la raspundere!

Cezar spunea...

Uraaaaa...il frige pe m.Al!😂🤣😜😜😜😎

STELIAN PALAGHEANU spunea...

Domnule Flavius în dosarului nr. 2033/110/2018 din Dolhasca se vede că este o manevră neortodoxă a INCOMPETENȚEI din MApN.
La mine tot așa au conexat două dosare, unul de Recalculare CU unul de Contestare Decizii de Debit emise de CPS la botul calului .
Ce plângere să mai fac ,de acuma pun mâna de par.


Cezar spunea...

Nici dacă ne arata...tata??😂🤣😂🤣