3 iunie 2019

Adăugat în: ,

Băsişti, ascundeţi-vă de rușine!

Articolul se adresează în special talibanilor naivi, dar cinstiţi, care din îndărătnicie nu urmăresc şi Antena 3.
Antena 3 a prezentat aseară documente din Dosarul cu nr.
3160/2/2019
 pe care CNSAS l-a depus la Curtea de Apel București pentru constatarea calității de colaborator de poliție politică a fostului președinte al țării, marele farsor Traian Băsescu, cel care, chipurile, a condamnat comunismul.
Colaborarea lui Băse cu Securitatea  a fost ascunsă timp de 15 ani de sistemul mafiot care s-a creat în România din ordinul  Deep State din USA de sub administraţiile  Clinton şi Obama. .
Pentru edificare  cititi  incredibilele dezvăluiri ale unui ofiţer CIA,  Kevin Shipp
Un necunoscut funcţionar CNSAS şi-a pus şefii cu botul pe labe, scoţînd la iveală documente pe care fostele conduceri SRI şi CNSAS le ascunseseră bine.
Deep State Romania se teme că, în viitor, va fi ales şi în România un preşedinte de tipul lui Trump.
După numerotarea notelor informative semnate cu numele Petrov, de către Traian Băsescu, în dosarul de colaborare cu număr unic la Securitate, rezultă că mai sunt cel puţin încă 20 de note informative neidentificate.


43 comments:

Iulian Mareș spunea...

Un derbedeu mizerabi! De mic!

reddog spunea...

Semper Fidelis!

Liviu PO spunea...

Asa stat,asa presedinte...

CEZAR spunea...

Ce porcarie ..din liceu sa dai note informative ..despre colegi !
De kkt se face si fosta scuritate care se ocupa cu asa ceva..
Un liceu de marina ..sa fie obiectiv...sa mori de ras..
Oare Liceul militar cam cati or fi avut...
Aflau la zi ..care a mai injurat un profesor ..care a fumat in buda ..care face sex oral cu vreo profa in ..vis desigur
Si ei zic ca lucrau ...securistii vreau sa zic.

Sorin spunea...

Scrisul nu se modifică foarte mult in cursul vieții, deci se pot compara înscrierile lui Petrov cu ale lui Basescu. Lt col Tudor a fost CI stul Institutului de Marină in perioada aceea, iar cabinetul de artilerie, unde s a primit nota, exista atunci. Cei din promoțiile 72-76 ii pot recunoaște pe subiecții notelor. Mai ramane de vazut daca Petrov este Basescu. Scrisul este o dovadă pertinentă.

Iulian Mareș spunea...

Liviu,
10 ani cu cel mai teribil escroc și neroman..." O sugea de la licuriciul mare"!

Gigi spunea...

Să se ascundă? Or avea ei rușine?
Nu ajunge ori-cine în PE.
Este o valoare inestimabilă pt.popor!
"Frunza verde de pelin,noi pe tine te iubim,că ca tine nu găsim"
Vai mamă de român!

Arfy spunea...

Etichete! Să așteptăm verdictul justiției! Documentele sunt neclare! Să nu fim așa naivi! N-ai cum să ascunzi documente într-o arhivă! Arhivarii, mânuitorii de documente etc întotdeauna au fost și sunt colaboratori ai fostei și actualei securități a statului. I-am prins agenda unui asemenea individ care scria despre mine că joc biliard și beau bere în loc să stau la studiu! Așa că nu cred că un prieten apropiat, mai ales că ciudatul de traian este cunoscut din guvernarea roman, să nu aibă o fotcopie mai ales că în 1990 copiatoare găseai în orice colț de stradă și în aproape toate birourile. Dacă este dovedit să plătească și să intre la coșul de gunoi al istoriei lângă năstase, dragnea, severin și alți infractori în funcții mari de stat! Aaa, era să o uit pe elena "reșapată"(un apelativ gen Mares)! Dle Huhu, un blog cu echidistanță aduce mai mulți cititori și în același timp, profit! Am mai scris! Lupta pe blog-net se dă pe idei nu pe persoane și orgolii. Sigur, de multe ori n-am dreptate așa cum nu o dețin mulți alții, dar nu etichetez! Apelative gen: mutu, șutu, chioru, strâmbu, șchiopu etc vin dintr-o epocă medievală! Mama mea, deși nu am cunoscut în familia mea și neamurile mele persoane cu asemenea handicap Și pt aceasta mulțumesc lui Dzeu, îmi spunea: să nu râzi niciodată de cel oropsit, bolnav sau neajutorat. În lumea modernă asemenea fapte se pedepsesc.

Arfy spunea...

Iarăși cenzurat dle Huhu! Interesant cum scapă mesajul pro, indiferent de formulare și realitate și cât de strict ești cu cei care au i altă părere!

Huhu Rezea spunea...

@Arfy
Faci pe Toma necredinciosul când ai dovezi compromițătoare despre mutu și chioru(poreclele acestea nu sunt mai mizerabile decât cele folosite de voi)
Mafioții care l-au făcut președinte de două ori, manipulând naivii, i-au dat asigurări că dosarul cu angajamentul i-a fost distrus.
Urmele colaborării au rămas în dosarele de urmarire ale celor care au avut de suferit din cauza delațiunilor lui Petrov. Cu puțină răbdare se găsesc și celelalte 20 de ote informative.
Crezi că Băse are tupeul să mai și ceară expertiza scisului, când știe sigur ce a făcut?
A dat zeci de declarații sub jurământ că nu a colaborat cu securitatea.
Fals și uz de fals!

Arfy spunea...

Dle Huhu, eu nu fac parte din "voi!" Crede-mă că nu merg cu nava la fund dacă am observat că cârmaciul este nepregătit! I-au un colac de salvare și-l las să se scufunde dacă este obtuz! Știi ce ne face diferiți? Eu nu pot sa fiu alături de un om care m-a trădat! Fie el și cel pomenit de tine! Dar nu înțeleg cum pot fi apreciați pușcăriașii dovediți! În rest să auzim de bine! Succes maxim în orice faci! N-o să mai scriu dar nici nu o sa mai intru pe acest blog, atâta timp cât numai unii au dreptate! La revedere!

Huhu Rezea spunea...

@Arfy
După ce ați scufundat țara cu matrozul și mutu mai vrei să ți se dea și dreptate.
Aici este luptă de idei în care cel mai slab pleacă.

Iulian Mareș spunea...

Arfy,
Ține de folclor... Toma Grosu și Arțăgosu, Câinele Roșu, Gerilă, Iuțilă, ReAlesu....Sică Mandolină, Partizanul,...etc

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Aici se limpezesc apele în privința celor 2%, marja de eroare biologică!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Acest articol, cand l-am gasit, l-am imprastiat pe fb sa-l vada fanii basisti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Arfy, eu am demnitate si onoare, curajul afirmatiilor si nu ma ascund dupa pseudonime, pitit in buruieni, ca sa nu ma cunoasca nimeni cand debitez! Ma prezint: Corneliu Ifrim, si n-are de ce sa-mi fie rusine nici cu ce am facut in viata, nici cu opiniile mele, pentru ca am onoare!

Dan spunea...

V-asi povesti niste fapte reale ale basinosului (de cand era turnator recrutat de
manastirea secu ( auzite din gura unui ofiter de marinâ coleg de promotie cu chiorul)dar nu am chef sa lupt cu cenzura lui Huhu.

J spunea...

Domnule Huhu uiti cam repede.Numai ca nu am coincis ca idei ai avut grja sa banezi sau in cel mai fericit caz sa etichetezi nejustificat.Cu toate ca eu am protestat impotriva lui Basescu si PDL nu de putine ori mai gratulat drept basist.
In concluzie aplici cu gratie "cine nu e cu mine e impotriva mea".
Ma adresez celor ce cer violenta. Cei ce au au acceptat sa fie unelte docile in 10 august 2018 vor plati nu numai cu functia dar si cu libertatea.Politicul nu pune palma pentru ei.

Iulian Mareș spunea...

Din domeniul ATAM?

Iulian Mareș spunea...

Arfy
Tu nu ai nume, prenume, o identitate asumată? De cine te temi? Daca ai fi activ as mai înțelege...
Uite sunt unii care au fost șoptitori prin fosta Cehoslovacie și tot au curaj...

Gigi spunea...

@arfi
Nu vă supărați,mai glumim și noi,ce dreaku!
Stați liniștit,nu puneți la inimă!Nici noi n-am pus când au fost tăiate salariile,când nu s-au acordat drepturile când am ieșit la pensie etc, etc.
Oricum,se aplică și în cazul omului, Prezumția de Nevinovăție!Mai e varianta cu pixelul...samd.
Până când nu e judecat și condamnat definitiv,nimeni nu este vinovat,ci doar "penal!"Așa,ca să-l citez pe un clasic în viață.

J spunea...

Domnule Huhu se stie de mult timp ca Basescu a fost informator initial al CI-ului si mai apoi al securitatii operatve.Angajamente au avut inclusiv tatal lui Tariceanu,Mircea Ionescu Qintus,Paleologu batran etc.Tatal lui Dragnea ca sef post militie avea si atributii de politie politica.Se pune problema daca notele informative au avut caracter politic.Poate nu stii dar ceistii excudeau din continutul notelor informative orice aluzie la NC si familia sa.


radu spunea...

Deep State Romania se teme că, în viitor, va fi ales şi în România un preşedinte de tipul lui Trump...
pai tocmai asta este cheita de la lacatul succesului in Romania
Tot respectul si admiratia Mr. President of the
United States of America, Donald Trump!

Arfy spunea...

Mor de râs cât de naiv poți să fii!

Sorin spunea...

Dacă va uitati cu atentie la prima fotocopie de nota, scrisul e lizibil, cred ca Petrov voia să si înfunde un coleg, probabil competitor. Nota e din 5 mai 1975, Base, daca el e Petrov, a absolvit în 1975, deci urma repartiția pe funcții în Navrom. Datul in cap rezulta din afirmația că acel coleg nu vrea sa ramana in Navrom pana la terminarea contractului.
Mai e si hilară afirmație cu relațiile cu cehoaice. Normal, e vorba de tineri, si la vremea aia litoralul era plin de cehoaice, poloneze, nemțoaice, suedeze. Ce vremuri frumoase! Am o singură incertitudine: la caracterul vulcanic al lui Base, prea e ordonat si egal scrisul. Totusi nu iese fum fara foc. Eu zic ca asta e doar inceputul, cineva mai are de dat, pac la Războiul!

Unknown spunea...

Cum credeti ca se poate aplica lui traian basescu urmatoarea lege: "Eu, curentul cel indus, totdeauna m-am opus. Cauzei ce m-a produs" ? Parerea mea este ca traian basesescu s-o rasculat impotriva cauzei ce l-o produs, numai dupa ce eleva sa eminenta in stiinte poltice si administrative, elena udrea a fost claustrata intern si extern.

J spunea...

Domnul Huhu este ultima mea interventie.Marturisec ca ideile mele despre lume si viata nu coincid cu a multora care bantuie pe acest blog.Se pare ca educatia preponderant primita inainte de 1990 este mai putin caineasca.Voi urmari numai ceeace se refera la pensiile militare.Ramaneti numai cu cei ce au nevoie de medic psihatru.

Iulian Mareș spunea...

J,
Macar cu Bobul lăsau? Hai fii serios, aveau fraze standard!

Iulian Mareș spunea...

C,
cred ca te tine scriau ca mereu copiai la teme si teze! Si uite asa ti-au proiectat cariera in scurt! :))

Iulian Mareș spunea...

J,
ori esti pudibond, ori 2%!

Cezar spunea...

Nu s.a dat publicitaii..rezultatul negocierii Dogaru..USR?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@J: Vai, Dle Doctor psihiatru, J, se poate? Noi suntem respectuosi si asteptam sa te tratezi tu primul! Daca tratamentele dau rezultate, mergem si noi sa te vizitam la Obregia!Iti aduc o sticla de vodca, din alea din care bei cand postezi aberatii basiste! Mereu cei impotriva lui Basescu au fost nebuni, tampiti, etc, dar numai el cu Udrea, Boc, Videanu, Berceanu, Anastase, Olteanu, Blaga, Gorghiu, Turcanu si alti draci beliti au fost geniile natiunii, nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le pute a rahat, pentru ca dupa ce se indoapa se spala in mufe cu Colgate!

reddog spunea...

Si Huhu Rezea cand era mai tinerel dadea note informative despre colegi.
Ceva gen: ieri juma' de clasa mi-a dat capace.
M-au facut si sifon.

Cătălin spunea...

DECIZIE DEFINITIVĂ LA CURTEA DE APEL PRIVIND AJUTORUL BĂNESC LA TRECEREA ÎN REZERVĂ: https://realnews.ro/un-fost-cadru-miliar-a-invins-in-instanta-sri-omul-va-primi-15-solde-ale-functiei-de-baza-cuvenit-la-trecerea-in-rezerva/

avianyc spunea...

@ein stein
Sângele apă nu se face!
Desi medicii s-au revoltat .....a ramas ca la inceput.

Firea a numit-o șefa CA la Spitalul Filantropia pe fosta consilieră a lui Gabi Oprea: 26 de ani, nicio expertiză pe Sănătate, master la Academia SRI și colecționară de 4 funcții publice, de la spitale la Ciclop!

Iulian Mareș spunea...

Catalin,
precis erau "in atentie sau kiar in lucru" magistratii astia de o ard cu impartialitatea, independenta si inamovibilitatea! Sa fi fost si Danilet in ekipa?

M spunea...

Arfy and Co. o tot ard cu "infractor dovedit".
Mă întreb dacă procuror șef ar fi fost din Teleorman, șefii de instanțe numiți de Dragnea, la SRI șef să fi fost Iordache, și mai ales procurorii să iasă pe treptele tribunalelor cu afișe împotriva PNL și USR câta încredere ar mai fi avut?
Dar asta e! 😁 Încă sunt oameni care cred ca soarele se învârte în jurul pământului.
Huhu, vezi? Nu ai înțeles!!!! Cine nu a făcut fals și uz de fals nu merită să fie președinte!! Băsescu și Johannis sunt două exemple clare. Ceaușescu știm toți cum și-a falsificat biografia, Iliescu sunt convins și rămâne Constantinescu. În rest, trăiască lupta pentru pace!

Arfy spunea...

Dle 🛂 M ești perfect! Un super om!

Arfy spunea...

Dle Mareș numele chiar nu contează! Poate sunt un... petrov! Haide să vorbim pe idei nu pe persoane sau afinitate personală! Ls ce-ți folosește dacă îți dau CNP nr de telefon si CV ul meu? Ti-am mai spus, că jignești chiar și atunci când spui un adevăr( cam 2% adevăr citat din stalin sau hitler ei clasificau public)! Nu t3 inteleg... cum pica unul din barca ta nu mai este Bună! Pff! Ce-mi amintești de vadim!

M spunea...

@Arfy - pe idei!
Eu pot sa inteleg ca Dan Carmen fiind din Teleorman TU si ai tai aveti dubii ca interventia jandarmilor ar fi sot mai putin legala si facuta sa il apere pe Dragnia! OK!
Te concentrezi?
Atunci fi si tu de acord ca Kovesi si Lazar fiind din Sibiu noi avem dubii ca nu aui facut dosare politice pentru a il scapa pe Johannis si a il baga la puscarie pe Dragnia.
Fi si tu de acord ca sa iei dosarul lui frac-tu si sa il inchizi miroase a kkt!
Fi si tu de acord ca sa il condamni pe ala care a falsificat actele dar pe ala care le-a folosit sa se imbogateasca sa zici ca nu stie nimic miroase a kkt!
Te bagi sau inca nu ai primit punctajul de la partid?

Iulian Mareș spunea...

Știi,
Este de prost gust să comentez cu cineva care se ascunde...astfel are și ceva de ascuns și dialogul nu poate fi decât de pe poziții egale: așa că nu mă interesează ideile lui Nimeni!

Iulian Mareș spunea...

2%,
Vrei să-ți dau exemple de comportament nazist al străzii, susținute de cel puțin un partid ce vrea la guvernare?
Prostiile tale le poți debita la orice colț de stradă...put a ipocrizie, duhnesc kiar!
Și da, iau peste picior prostii cu ștaif! Este firesc și normal.

Iulian Mareș spunea...

M,
Pute rău tare, dar întrei ei merge, că s-au obișnuit!