Un produs Blogger.

sâmbătă, octombrie 05, 2019

De Iohannis a scăpat cu o șapcă pe cap. Duda l-a bătut la cap pe Trump să ridice vizele pentru polonezi

46 comments
Trump a anunțat în dimineața acestei zile, seara zilei precedente la americani, că a decis să propună eliberarea vizelor pentru cetățenii Poloniei.
Aceasta este deosebirea între un președinte bărbat de stat ca Andrej  Duda și altul lenes, ranchiunos, sfidător și dezinteresat de țara sa!

20 08 2019
04 10 2019

46 de comentarii:

Dan spunea...

Sa fim seriosi!Masonului Ciolanis i se falfaie de populatia asta de sclavi lasi!

Patrascioiu spunea...

Patroane nici in USA nu umbla cainii cu covrigi in coada.O persoana care merge curent pt. rezolvare de probleme in SUA mi-a explicat ca daca parasesti coasta si patrunzi in interior nu mai esti entuziasmat.Germania este la ani lumina.Viza sa fie singura noastra pierdere in viata.

Leon spunea...

Huhule, nu fi rautacios..!
Si Iohannis va ramane in istorie, ca cel mai slab Presedinte al Romaniei.

M spunea...

America e un continent. Nu poate sa fie populata la fel pe intreg teritoriul. E o tara extraordinara. Pentru romanii cei repede-parasitori de patrie la greu poate ca este de neinteles cum americanul de rand ridica zilnic drapelul national in fata casei si ii dau lacrimile cand aud imnul national.

Au si ei saracia lor, au prostii lor si amaratii lor.

Dar sa nu deturnam asa cum incearca iubitorii de Johannis!!!

Acum pe facebook a aparut ca:
America e nasoala d-aia nu a obtinut Johannis ridicarea vizelor. Daca era misto rezolva Johannis de indata.

Daca aveti rude mai pe la sfarsitul vietii asigurati-va ca prind Revelionul ca daca moare vreunul il pune Johannis pe afisul electoral. Am inteles ca s-a catarat si pe aia 10 de au murit in accidentul de azi. Oare admiratorii lui nu vad cat e de patetic? Sunt necrofagi sau necrofili?

Huhu Rezea spunea...

Nu-l știam pe Răzvan Cuc tare în clonț la politică.
L-a cam cioclit astăzi pe Iohannis!

„Constat ca singurul scop al lui Klaus Iohannis in functia de presedinte este sa se urce pe cadavre in scop electoral. Ceea ce pentru noi, romanii, dar mai ales pentru familiile victimelor, este o tragedie fara margini, pentru Klaus Iohannis este doar o alta situatie pe care sa o speculeze electoral.
V-ati mai urcat astazi pe inca 10 cadavre, domnule presedinte. Va ajunge? Mai vreti? Stati la colt ca un cioclu si asteptati noi tragedii? Asta suntem noi, romanii, pentru dumnevoastra? Doar cifre pe procesele verbale de vot? Sa va fie rusine!”




Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/liviu-ple-oianu-atac-fara-precedent-la-klaus-iohannis-necrofagie-politica-absolut-insuportabila-creatura_1389479.html

Mihai spunea...

Daca acest Cuc tacea era mult mai potrivit.
Multe victime din cauza infrastructurii si a lipsei de preventie din partea politiei rutiere pe sosele.
Cand ai un TIRin fata si doua in spate te poti astepta la orice.
Soferi obositi platiti la Km alergang in goana ,cu viteze peste limitele admise in localitati,cu incarcatura de asemenea peste limita ,nu respecta si nu-i controleaza nimeni daca respecta timpii de odihna.
Te claxoneaza si te semnalizeaza cu farurile daca nu respecti limitele in localitati mai ales ca acum in unele zone sunt amplasate radare pe masini civile
Am vazut Tir rasturnat pe serpentine in curba pe contrasens,putea prinde trei masini mici sub el.Asta m-a ingrozit pe langa multe altele.
Trafic absolut infernal ,infrastructura lipsa,centuri ocolitoare lipsa in multe orase.
Noroc ca Oradea are centura pe 4 benzi ,Sibiul la fel altfel s-ar bloca orasele si E 60.
La intrarea in Oradea pe E 60 sunt cozi de mers bara la bara si 10 km pana intri pe centura spre Bors.
Sibiul fara centura ar bloca Valea Oltului.
Da ,domnule Cuc ,infrastructura proasta ,nesemnalizata de multe ori ,cel putin cu o trecere de pietoni in localitatile de pe traseele europenelor E 60 ,etc face zilnic victime.
Faceti autostrazi ca au ajuns ungurii cu autostrazile facute cu nisip si pietris din carierele de piatra romanesti in granita si lasati gargara. Faceti proiecte si receptii de calitate nu precum Lugoj -Deva ,etc.
Cei de la Satu Mare si Oradea spun ca vor merge la mare mai bine pe ruta autostrazii Debretin -Belgrad-Sofia -Varna.

Iulian Mareș spunea...

M,
Groful ăsta, baron scăpătat, milog veșnic, scriitor cu tesla, navetist de ziua a 4-a pare că este și autist!
Pe un căcat de șepcuță a promis câte în lună și stele, dacă-i dădea un ciob de oglindă dădea și "capra"!

Liviu PO spunea...

@iulian Mares
Nu numai a promis ,ci a venit in mapa cu modificarea legilor off-shore si a petrolului.Primim doar 20% pentru ca e gazul nostru...Ce noroc.Sa vedeti ce repede se vor executa cu ordonanta de urgenta noul guvern de tehnocacati...Vae victis!

Dan spunea...

Toti politicienii romanistani din ultimii 30 de ani trebuie acuzati si inchisi pe viata pentru genocid organizat ! Lipsa autostrazilor si spitalele infectioase asta inseamna!

Iulian Mareș spunea...

Liviu PO
Afirmativ!
Nu am dorit sa o spun eu ca iar incepe sibianul maritat cu povesti de partid!

Gigi spunea...

***Dacă nu s-ar pune pe primul plan interesele proprii și de partid,țara asta ar începe să miste.
Cum să meargă treburile bine când tu, partid care ești la guvernare te gândesti în primul rînd să-ți mulțumumești pe ai tăi,iar tu președinte în loc să te gândești cum să faci în așa fel încât să colaborezi cu cei din executiv ca țara ta să progreseze în toate domeniile, ești primul care urmărești să le dai în cap?
Eu asta nu înțeleg! Bine,înțeleg când esți în opoziție,dar și atunci trebuie să faci una constructivă,nu distructiva că până la urmă interesul tuturora este acela ca țara ta să prospere.
Am întâlnit prostovani,oameni ca si noi,simpli,care se bucurau că nu mai plouă și nu se mai fac recoltele,iar PSD-ul cade!? Vă dați seama unde a ajuns prostia unor semeni de-ai noștrii?
Cum tu,parlamentar EU,trimis să reprezinți interesele propriului popor în cel mai înalt For EU,îți sabotez tara,pe cetățenii ei,că ala este de la alt partid,că este de altă culoarec etc?
Eu asta n-am înțeles,nu înțeleg și nu voi înțelege vreodată!
Toți sunt o apă și un pământ! Asta este tot ce pot să constat după 30 de ani.
Atât,că dacă zici mai multe,se găsesc unii să-ți pună eticheta:ești comunist nostalgic.***

Dan B. spunea...

Sunt două aspecte diferite:

1.Deși România a stabilit, prima dintre statele est-europene, alianță cu USA prin cel numit PfP, accesul fără vize a fost atribuit mai tuturor. Eu cred că ar fi trebuit aplicată reciprocitatea.
Și cum polonezii sunt extrem de naționaliști, cu demnitate, nația asta a negociat dur amplasarea scutului american (chirie teren, civili angajați în bază, respingerea imunității civile și penale pentru yankei), dar au liber la intrare în USA.
România le-a dăruit totul și ...IOC.

2.Cumva guvernele lui Băsescu și Iohannis au împânzit țara cu autostrăzi și guvernarea PSD le-a demolat? Comparați prestația lui Cuc cu cea a foștilor ministri Băsescu și Orban și veți realiza că actualul ministru, nefiind spăgar, realizează mult mai mult cu resursele financiare repartizate.

Arfy spunea...

Gigi- e greu a înțelege economia mondială! Hai să-ți dau un exemplu: vrei să-ți curețe cineva puțul dar vine să scoată apa cu o găleată ruginită și spartă, îți cere un preț de cost consistent plus mâncare, țigări și băutură etc. Toată treaba ar dura o zi întreagă. Vine un altul cu o pompă performantă și în același cost îți scoate și nisipul depus, în timp de 15 minute! Pe cine-l preferi? Vezi cazul Venezuela! A naționalizat extracția de petrol și au pus țara pe butuci! Problema este simplă, ai nevoie de negociatori isteți pt redevențe etc. De ce nu fac românii prin ei însăși autostrăzi, spitale, școli moderne? Exemplul tău cu ploaia nu este din agricultura modernă! Agricultura performantă nu se face pe 3 ha cu sapa și așteptări de... sus. Ai nevoie de mii de ha plus industrie de prelucrare, lanțuri de mari magazine de desfacere etc. Nu te lauzi cu 9 tone de porumb la ha iar tu nu reușești să-l vinzi decât boabe sau tărâțe! Ești un pic nostalgic dar este de înțeles- compari ce este rău acum cu ceva fost bine înainte! Comparație sentimentală și nu realistă!

Gigi spunea...

***Întreb,nu dau cu bîta:Pentru ce s-or bate aâta,oamenii politici?
Unii au început campania electorală,furãnd startul,cum s-ar zice.Oare,dacă n-ar avea nimic de cãștigat din funcțiile respective,s-ar mai fi înghesuit așa pentru obținerea acestor funcții?
Iar s-a început campania minciunilor și a promisiunilor.Au fost date uitării de la precedentele alegeri.Lupta s-a dat până acum în tranșeele celor două palate,acum decidenții au ieșit din aceste tranșeie și a început lupta la baionetă,în câmp deschis.Treburile țării au fost trecute pe un loc secundar.Bine,de către o anumită persoană au fost trecute încă de la început,dar crede în continuitate,adică tot de tăiat frunze la cãini! Ne bucurăm sa nu plouă,ca să cadă alți tăietori de frunze,la dulăi!?
Hai,că ne cam merităm soarta!

reddog spunea...

In opinia mea, in aceasta chestiune a vizelor, pentru americani cantareste foarte mult fenomenul infractional reprezentat de clanurile mafiote.
Traficul de carne vie mai exact.
Stim foarte bine cum stam la capitolul asta.
Ne vindem femeile si pe copii ii trimitem la cersit.
Evident, doar o mica parte dintre cetatenii romani fac asta dar asta este eticheta pusa acestei tari.

In rest e gargara si partizanat politic, bla blauri cu sepci...
Vedeti zonele controlate politic de PSD si vedeti cum e cu fenomenul infractional si traficul de carne vie.

Daniel Craciun spunea...

Incredibil, cat de lingai pot fi Ciokhanistii, ex-basisti !!!
Sa ii iei apararea, sa ii justifici declaratia IRESPONSABILA a lui Ciokhanis, doar pentru ca URASTI psd, mi se pare impardonabil...Nici dk as fi fost platit, nu as fi incercat sa justific declaratia IRESPONSABILA a lui Ciokhanis !!
Chiar nu puteti sa delimitati Ura impotriva psd , de ineptiile si aberatiile lui Ciokhanis ?!
Apropo, cazul Colectiv va spune ceva ?! - nu va mai intereseaza deloc, asta pentru ca nu mai e de folos Dulapului de la Cotroceni !!! Sper ca peste ani sa aflam adevarul, ca si in cazul basescu-petrov ( chiar asa, mai aveti inca spumele la gura, din perioada cand ii luati apararea Chiorului ?! )

Cu scarba fata de talibani,
Cu respect fata de oamenii integri !

Huhu Rezea spunea...

@caine rosu
Voi sunteti bolnavi de pesedita. Cei mai mari oameni de afaceri sau intreprinzatori privați, mulgatori din bugetul de stat nu sunt pesedisti.
În mintea voastră bolnava PSD ii adoarme
si pe șoferi la volan.
Un șofer adormit produce accedent și pe autostradă.
Băi natangilor, aveti drept de călătorie în Europa datorita negocierilor PSD în 2002, după dazastrul guvernării PNL, PNT,, când nu fuseseră votați blicanti ca Base și Mutu.
Abia aștept sa înceapă guvernarea lupilor hamesiti!

reddog spunea...

Chiar daca cred in sistemul democratic as prefera o guvernare militara cativa ani.
Dupa Revolutie vina e impartita intre PSD+UDMR= 75% si restul 25%

Mihai spunea...

@ Dan B
Eu nu as zice de doua ori cuvantul " demolare".😂😂🤣
Din cate constat ,de la inaugurarea de catre Ponta ,tronsoanele Lugoj -Deva si alte ba se inaugureaza ,ba se demoleaza pentru refacere.
Acum dupa inaugurare iar se demoleaza pentru reparatie.
Circul saptamanal pe A3 facuta de Bechtel ,C.Turzii- Gilau si este in stare perfecta.
La Oradea primarul a facut o megacentura ocolitoare pe patru benzi iluminata de 20 km cu n subtraversari si sensuri giratorii plus 4 poduri peste Crisul Repede si inca unul largit la 4 benzi in doi ani de zile iar de 4 ani actualii nu au reusit sa faca 20 km intre Ogra si Chetani ,terminand cu chiu cu vai 10 km Ogra ( cu terminal in camp deschis)- Iernut.
Sebes Turda si A3 Nadaselu -Oradea ,dupa ritmul de lucru cred ca le termina peste 20 -30 de ani.

@ Huhurez
Nu- i tin in brate pe altii ,dimpotriva ,dar sa ne aducem aminte cine a infiintat asa zisii " baroni locali".
La furat uniti la "realizari " separat" Unii incep lucrarile ,altii pun asfaltul.In astfel de conditii hai sa
ghicim cine a facut drumul asfaltat ?
Cam asa vin lucrurile pe la noi.
Daca dupa ce Tudose a pus A3 pe fonduri europene si a miscat lucrurile pe Sebes -Turda ,dupa ce C.Cretu te imbie cu bani europeni conditia numai sa depui proiectele sa vii sa spui ca faci autostrazi in sistem " public-privat" mi se pare o sfidare grosolana la adresa inteligentei acestui popor.
La fel cu aruncarea la cosul de gunoi a propunerii lui Tudose de a fi realizate autostrazile de catre Banca Mondiala cu decontarea contravalorii din cota Romaniei de la UE.Pe metoda asta au autostrazi ,chiar si polonezii. Si nici nu se furau banii de catre smecheri.

Mihai spunea...

@ PS
Cand in traficul supraaglomerat intalnesti pe soselele europene utilaje agricole ,carute ,etc ,soferi necontrolati la diagrame ,etc ce poti sa mai spui despre infrastructura.
Cat am calatorit prin UE asa ceva nu am intalnit.

M spunea...

@Arfy - ce faci daca ai la licitatie doua variante:
- unul care scoate apa cu o găleată ruginită și spartă, face treaba intr-o zi si îți cere 1000 de lei.
- unul cu o pompă performantă și îți scoate și nisipul depus în timp de 15 minute si iti da si garantie 2 ani dar iti cere 1100 de lei.

Si stai sa iti bati capul cum e mai bine! Il alegi sa zicem pe al doilea. Primul contesta licitatia. Pierde in prima instanta, pierde in a doua instanta. Faca reclamatie la DNA. Vin politaii si iti ridica toata documentatia si vreo 3 calculatoare. Cerceteaza 2 ani si apoi inchid dosarul. Si tu esti tot cu putul necuratat!
Te inteleg, camarade dar intelege-ma si tu ca cu legi date de boi si aplicate de infractorii lui Kovesi ne invartim in cerc!


Eu zic ca multi anti-psd-isti sunt un pic dusi cu capul! Sunt de acord ca psdeii sunt cam tampitei dar sa imi spuna mie un PNL-ist performant la Ministerul Transporturior!

O sa ajunga sa zica: afara ploua din cauza PSD!

Cu cateva exceptii (militarii fiind una din aceste exceptii) guvernarea PSD este una de succes. Sa nu recunosti asta trebuie sa fi retard! Trebuie criticati pentru ce nu au facut:
- situatia militarilor,
- constructia de autostrazi si spitale,
- modificarea coerenta a codului penal si CPP,
- intarirea pozitiei externe.

Dar hai sa vedem si guvernarea PNL ce a facut in aceste domenii:
- situatia militarilor - au desfiintat pensiile militare
- constructia de autostrazi si spitale - ZERO km de autostrazi si peste 100 de spitale inchise
- modificarea coerenta a codului penal si CPP - au redus pedepsele pentru infractiunile cu violenta si au bulversat justitita cu protocaole ilegale.
- intarirea pozitiei externe - ZERO.

Unknown spunea...

Huhurez,te rog frumos,tempereaza-l pe acel caine răpciugos:sa afirmi in 2019 că ar fi buna o guvernare militară,înseamnă că ți-a luat Dumnezeu mințile!!Sa spui că PSD este de vina pt. accident,înseamnă la fel!!Sa vii de la Casa Alba cu o șapcă de doi bani...te ia cu leșin!!!

Gigi spunea...

@Arfi
***Exemplul ăsta cu găleata,trebuie să recunosc,mai dat gata,ci numai pe mine!😀

Bag samă,că românașii noștrii dragi
și iubiți,când se învață cu binele trebuie să clocească ceva să fie rău.Parcă suntem setați în sensul ăsta!
Deunăzi, îmi spunea cineva,că nu mai avem specialiști în ale legislației!
Că d'aia ies legi proaste.
Eu aș spune altceva:legi avem,bune sau rele,aplicarea acestora este deficitară! Că sunt și interpretabile,nu neg,dar cum dracului sunt interpretate numai într-o singură direcție,ci nu în cealaltă?***
Și,ca să fiu pe linie cu tema propusă de gazda noastră, o să spun numai atât:Atâta timp când ai nștri conducători vor aborda teme de interes pt.țară și vor lua poziția aceea de slugă credicioasă,nu vom obține nimica.Poziția ghiocelului,se va teansforma în poziția capră!




Iulian Mareș spunea...

Camarazi de blog cantonați in acest punctaj de idei!
Foarte ușor îi puteți identifica după conținutul postărilor....

https://www.capital.ro/incredibil-liderii-pnl-obligati-sa-spune-asta-despre-iohannis-la-tv-document-intern-bomba-din-pnl-s-a-aflat-acum.html

Patrascioiu spunea...

Pesedistii se bat cap in cap cu antipesedistii.
Multi pun in carca PNL-ului ce a facut PDL si chiar Ciolos.Din prostie sau din rea vointa uita ca Tariceanu la vremea respectiva penelist s-a batut cu PDL.Pesedisti voi procedati exact ca Iohannis.Cand unul face fisura anala e de vina PSD.
Unul Milica, care se da atotstiutor in idiotenia lui uita ca cel ca a initiat desfiintarea pensiilor militare era de la PSD,Marian Sarbu,ministru muncii in guvernul PDL-PSD.
Boule,gresala lui madam Pruna a fost amplificata de un alt mai idiot decat aceasta de la PSD,Nicolicea.Si fiindca veni vorba de Nicolicea ,redusul mintal uita ca Nicolicea ,intr-o vreme la UNPR aliatul PDL cand venea vorba de pensie militara iti cerea sa scoti la vedere mandatul postal.
Boul de Milica,in prostia lui,nu vrea sa recunoasca ca toate prostiile facute de guvernul Ciolos au fost girate in primul rand de PSD care la vremea respectiva controla parlamentul.
Boule,nu mai afirma ca rata impunge.Aliante politice contra firii au fost si vor mai fi atata timp cat politicienii vor face politica nu de dragul politicii ci pentru ciolan.PNL de azi nu e PNL de ieri.Sa vedeti circ pe paine cand opozitia actuala va ajunge la putere.Nici opozantii nu vor face rahatul praf.
Daca starea de sanatate va permite mergeti la miting pe 25 octombrie si numai stati cu protapul in sus asteptand ca cei de la putere sau opozitie sa va respecte.Ati suportat privatiunile serviciului militar.Multi dintre voi ati fost obligati sa va neglijati familia,ati suportat arsita si frig,stres cat cuprinde,ati plecat cu gandul ca e posibil sa nu va mai intoarceti iar asta trebuie platit de statul roman indiferent cine e la guvernare.Lasati galceava si invidia ca in situatia de pensionar gradul si functia nu au importanta.Voi nu vedeti ca noi disparem fizic pe banda rulanta.Nu astepta ca lupta voastra sa fie condusa de nu stiu ce mare scula pe bascula.Scula pe bascula e obisnuit sa bata din pinteni in fata sefului si sa spuna -am inteles.Trebuie la timona un tanar,precum acel capitan Alexandru care are sula si nu un castravete flescait.
Unii vor spune ca eu am consumat tarie.Precizez ca nu .La varsta mea imi permit sa fiu sincer cu mine si cu voi.

Ein Stein spunea...

Nu va faceti iluzii, in Romania lucrurile nu au cum sa mearga bine. Am scris in nenumarate randuri ca nu politicul, in special, e raul, indiferent de culoare, ci STATUL. Un stat perfect mafiot, corupt, analfabet, politicul doar se foloseste de el pentru a-si atinge obiective meschine, mafiote.
Cred ca ati vazut cu toti faza schimonosita a acestui stat mafiot in evenimentele nefericite de la Caracal unde clanurile interlope si-au dat mana cu clanurile mafiote ale statului, sa fie bine pentru toti.
Credeti ca doar in acest orasel, de fapt un sat mai rasarit, se intampla astfel de lucruri? Oare ce se intampla in orasele mari unde mafiotii sunt mult mai bine organizati, unde se umbla cu grija sa nu cumva sa transpire "afacerile" incropite intre mafia statului si bandele si clanurile interlope?

Ein Stein spunea...

Ce au de castigat "politicienii"?
Pai cine credeti ca sunt cei vreo 600 000 de bugetari surplus? Oare nu amante, neveste, odrasle, prieteni, etc?
Am citit zilele astea o gaselnita a "politicienilor" de a mai indesa cateva mii de rubedenii in randul bugetarilor, acei bugetari la care se referea Vipera Rosie, "am marit salariile". Cica ANAF vrea sa mai angajeze 2500 de "tineri", fara experienta si fara examen, doar pe baza de interviu. Ma intreb daca la "interviu" participa 10000 de "tineri" cum vor fi selectati cei 2500, de alesi?
Asta este esenta raului in Romania!!!! Aceasta increngatura de relatii si pile, rubedeniat si amantlacuri, acesti indivizi perfect analfabeti care patrund in institutiile statului pe cai obscure.
Are cineva imaginatia suficient de bogata sa scrie aici in cateva cuvinte cam se sanse sunt ca in Romania sa se mai construiasca obiective de mare anvergura gen Portile de Fier, Barajul Vidraru, Canal Dunare Marea Neagra, etc. Sau cam cum ar arata o astfel de constructie?
Statul mafiot de azi nu e in stare sa carpeasca o parlita de autostrada nou contruita, care se surpa inca din prima zi de la darea in folosinta.

M spunea...

Eu chiar am crezut că acel "a fost nevoie să moară oameni" după Colectiv a fost doar o scăpare.
Se pare că nu e așa. Iată că după altă tragedie repetă schema. Tipul ăsta este complet lipsit de empatie, cred că ar râde la o înmormântare și că el chiar se bucură de moartea unor oameni.

Doamne Dumnezeule, vă dați seama că sunt români care îl văd pe Johannis ca reprezentând o valoare, un om de viitor?

Ein Stein spunea...

Cine nu e convins de zicerile mele am sa mai dau un exemplu, Corea de Nord si Corea de Sud, doua tari aproape identice ca populatie, rasa, resurse, asezare geografica, etc. In nord unde la conducere este un stat profund corupt si mafiot a carui singura preocupare e sa tina la putere acele bande de hoti care si-au creat propria lume fata de o populatie perfect saraca si abrutizata, statul din sud un stat democratic, competent, asezat dupa toate canoanele importate de la Marele Licurici.
Sau de ce nu o comparatie intre Romania si Moldova. In Moldova statul mafiot e si mai puternic, na ca se poate si mai rau, si in acelasi timp o populatie si mult mai saraca si indobitocita.
Factorul comun este CALITATEA STATULUI !!!!

Ein Stein spunea...

Retorica asta cu hotii nostri sunt mai de treba ca hotii vostri ar trebui sa dispara din mintile oamenilor care au cu cat de cat creier. Singura noastra sansa este destructurarea statului mafiot!!!
Noi ca cetateni asta trebuie sa cerem politicienilor, restructurarea statului, profesionalizarea, promovarea meritocratiei, interzicerea de angajari fara examen.
Ca o simpla observatie, trancanea un imbecil de "dreapta" ca vine el si da afara 400000 de bugetari. Pai intreb eu, cum o sa faca asta? Cine o sa organizeze listele "negre"?
Cumva intai trebuie sa vina banditii de "dreapta" in locul astora de "stanga" la conducerea institutiilor, companiilor, deconcentratelor, etc? Si apoi in locul celor 400000 vor aduce unii buni si adevarti din gasca lor?
Eu nu am auzit absolut nimic despre restructurare, competente, examene, criterii, doar ifose de prost harnic.
Asta ne dorim?

Ein Stein spunea...

A mai auzit cineva de "lupta impotriva coruptiei", razboiul cu infractorii corupti, Slujirea, politicieni corupti, etc? E liniste de mormant in sectorul asta de cand a plecat Slujirea de la DNA. Oare ce s-a intamplat? S-a starpit coruptia? Inseamna ca ne este bine si nu stim noi.
Era culmea ca lucrurile sa se indrepte, statul mafiot sa fie destructurat de o institutie a aceluiasi stat mafiot.
Avem nevoie ca de aer de un spirit ca cel de la 1848, de oameni de acel calibru, patrioti, educati, echilibrati care aseze statul pe un fundament normal si care sa urmareasca interesul national. Fara asa ceva nu avem NICIO sansa. Sa fie clar!
Cu gargaragii astia din ziua de azi Romania se indreapta cu pasi mari catre groapa, fara niciun dubiu.

Ein Stein spunea...

Cum o poza face cat o mie de cuvinte uitati-va la bufonul ala cu sapca si o sa intelegi mult mai bine ce vreau sa spun. Cica presedintele Poloniei a fost invitat la Licurici pentru ridicarea vizelor, din fericire pentru polonezi el n-a primit sapca.
Poate avem norocul sa vina la conducerea statului un guvern condus de Orban cu ministri gen Turcanu, Citu, Gorghiu si poate ne vom trezi dracu din amorteala.

Dan spunea...

Ein Stein.Care stat ?

Patrascioiu spunea...

Dece nu e posibil ca la conducerea unui stat sa vina oameni care au fost militari activi?Priviti Israel unde un partid din fosti militari este arbitru politic.In Bulgaria este presedinte fost militar activ.Daca se ajunge la putere prin mijloace democratice UE si SUA nu au dece se opune.Pentru asta trebuie sa fiti uniti,sa lasati galceava,invidia ,sa va organizati si sa fiti uniti.Va dati inteligenti si atunci dece sa nu reusiti?.Un an,doi ani,mai multi ani,cu rabdare construiti un partid.USR-nu ca ar fi corespunzator idealurilor noastre- a aparut din nimic.Nu va puneti nadejdea in Orban&comp.Nici astia nu vor face rahatul praf.Probabil ca vor lua masuri necesare dar greul il va suporta toti mai putin ei
Statul este politicul cu toate neamurile si amantele lui si atunci cum nu e de vina politicul.Politicul e infiltrat in mai toate structurile statului.Asa de curiozitate,aveti ideie unde sunt angajate odraslele si sotiile,sotii marimilor de la guvernare si opozitie?Caracatita politica este in toate si peste tot.Si pe timpul PCR exista dar parca mai putin.

Iulian Mareș spunea...

Stein,
Hai că ești de comă!
Rahatul ăla de șapcă, de covrigar ambulant, face cat 50% producția de gaze și țiței din M. Neagră!
Îți dai seama ce valoroasă este?
Domnitorii/Voievozii purtau căciulă/cușmă, regii coroană din oțel de tun capturat, secretarii PCR bască și autiștii poartă șapcă de vânzător ambulant de baloane colorate, pe principiul pentru fiecare idiot așteaptă o șepcalie!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

Cum se vede din „Occidentul romanesc ”
pesede - o manea rasuflata cu orchestră sudista care zgârâie la timpan
peneledele-usere- o adunatura de haidamaci nesuferiti
Încă o tură lăutar. Să curgă vinul din tavan .
Iohan - produsul politicii romanesti de peste 30 de ani
Încă o tură lăutar . Precum turcul si pistolul.
Ș-apoi ”ne distrăm cu ” Zorba –grecul”

https://youtu.be/Q67SFp9gr8w
https://youtu.be/UhDgpXWkFHE

O să vedeti că si la Ottawa asfaltul este crăpat .......... si grecii migranti veseli ................

reddog spunea...

Munca in echipa da roade.
Militarii rezervisti ar trebui sa ia exemplu. 😁
Asta e calea pentru a obtine succese. 😁
In schimb lipsa de unitate si disiparea in miliarde de organizatii ale militarilor aduce cu siguranta multe succesuri.
😁😎🤠

https://www.facebook.com/676835859036018/posts/2706126459440271/

M spunea...

Deci pe diasporeni i-a durut fix în kur să se înscrie pe listele de vot dar statul român cheltuiește banii fraierilor din țară ca să tripleze numărul secțiilor de votare.

Chiar nu vedeți ca PSD e în degringolada și e pe blat cu Johannis? 😁

Iulian Mareș spunea...

O sapca scumpa tremura in vant!

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, face o afirmație explozivă la postul de televiziune Fox News, în scandalul uriaș cu Joe Biden!

”Am totul aici” a spus avocatul lui Donald Trump în timp ce arăta o tabletă pe care o ținea în mână. ”Am multe dezvăluiri. Încă nu ne-am mutat atenția asupra României. Așteptați să ajungem la România.” a spus Rudy Giuliani, dând de înțeles că urmează să vorbească despre legăturile lui Joe Biden în România.

Afirmațiile au venit în contexul în care Rudy Giuliani se plângea de presă și afirma că el nu apucă să ducă la bun sfârșit o propoziție, ba chiar că nu apucă să spună nimic, pentru că e contrazis cum deschide gura, în schimb oamenii lui Biden primesc 15 minute pentru un răspuns, pentru a spune prostii precum: Hunter Biden nu e de vină și punct. Rudy Giuliani este de părere că nu-l vor în direct pentru că se știe că el are ceva despre care presa nu vorbește.

Iulian Mareș spunea...

Despre "CRIZA", de la oameni pt oameni!

Ioan Stoian
CUM VINE LA ,,PUTERE ,, DREAPTA , REPEDE VINE SI CRIZA . G H I N I O N !!!

Gradinaru Neculai
NU VĂ JUCAȚI CU CE POATE FACE POPORUL

Ioan Mirea
Din așazisa Criză, s-au îmbogățit mai marii PNL ului (Băse, Udrea, Neluțu Mexicanul, Pinalti, Videanu, Blaga...si alții)

Iulian Mareș spunea...

Ce vor genunkiul subred si muskii lui Ponta?!!

"După moțiunea de cenzură de joi se poate reface o majoritate de stânga cu Pro România, PSD, ALDE, cu un Guvern bun și care să înceapă să facă acum ce nu s-a făcut în urmă cu doi ani și jumătate”, a susținut Victor Ponta

M spunea...

Noaptea trecută a murit unu într-un accident pe autostrada Gilău Turda.

Știe cineva la ce oră iese Johannis să spună că ăla a murit din cauza PSD care a construit autostrada? 😁

Leon spunea...

Validarea mandatului şi depunerea jurământului

(1) Rezultatul alegerilor pentru funcţia de Preşedinte al României este validat de Curtea Constituţională.

(2) Candidatul a cărui alegere a fost validată depune în faţa Camerei Deputaţilor şi a Senatului, în şedinţă comună, următorul jurământ:

Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!.

Leon spunea...

https://m.jurnalul.antena3.ro/editorial/iohannis-dricarul-duce-mortii-in-curtea-psd-823812.html