Un produs Blogger.

marți, octombrie 01, 2019

Haos a creat, anarhism are! Românii suportă şi consecinţele respingerii Referendumului pentru valorile familiei

22 comments

Când tu, președinte de țară, îți permiți să încalci repetat Constituția, când asmuți turmele #rezist împotriva Guvernului, când te solidarizezi timp de 5 ani cu abuzuri groaznice în justiție și servicii, când promovezi asemenea exemplare în plan european, mai ai pretenția ca un procuror șef din Parchetul General sa nu-ți răspundă cu același zeflemitor " de îndată", dacă te trezești să-i ceri demisia după 3 luni de joacă de-a crima organizată, doar pentru că ești în campanie electorală? Dacă Dăncilă cerea demisia procurorului sef DIICOT, astăzi era mare zarvă în propaganda antiromânescă aservită lui Iohannis, cum că este încălcată independenţa justiţiei şi curgeau reclamaţiile către forurile europene, pentru a ne scoate din Europa. 


Nu procurorii fac prevenție infracțională, domnule Președinte! 
Aparatul polițienesc se comporta ca niște funcționari care doar înregistrează plângerile cetățenilor...in cazul în care nu-i trimit la plimbare.
Cazurile Caracal și pedofilul olandez sunt eșecuri strigătoare la ceruri ale muncii informative din Poliție. Ce or face plutoanele de Chestori de politie? 
Tupeul infractorilor de o asemenea factură este şi o consecinţă a indemnului iresponsabil de a boicota Referendumul pentru valorile familiei!

Comunicat procuror șef DIICOT

Urmare a solicitării Președintelui României din seara zilei de 30.09.2019, procurorul șef DIICOT aduce la cunostinta publica următoarele:
Demisia este un act unilateral de voința, dar sunt împrejurări in care aceasta ar putea reprezenta expresia unui om laș și poate chiar lipsit de responsabilitate. Vă asigur că în cazul meu, nu se va întâmpla așa.
Fiind solicitată de Președintele în funcție al României, desigur că ea trebuie tratată cu maximă seriozitate, ceea ce voi și face, în mod neîntârziat. Așa că, voi culege opiniile colegilor mei, ale șefului ierarhic și al celor implicați în actul numirii procurorului șef al DIICOT, după care voi aduce la cunoștință publică rezultatul deciziei luate.
Instituțiile sunt formate din oameni, însă demisia șefului DIICOT, mai ales în astfel de împrejurări, poate avea consecințe deosebite, până la instabilitate, iar eu nu pot concepe că așa ceva ar fi de dorit, intr-o țară membră a UE și a NATO, aflată la frontiera acestora.
Activitatea DIICOT nu se rezumă numai la cazul Caracal și de aceea, vreau să vă asigur despre faptul că demisia șefului DIICOT, dacă aceasta se va produce, va fi rezultatul unui amplu proces cognitiv și nu doar expresia unei simple porniri instinctuale, golită de importanța funcției, de care, de altfel, sunt pe deplin conștient.

Bănilă Oliver-Felix

22 de comentarii:

Patrascioiu spunea...

Imi place CV mai ales partea a 2-a.Se cunoaste ca e intocmit de un pesedist autentic.
Bravo ei.S-a pisat pe nasul lui Dragnea,Voiculescu ,Ghita si a celorlalti care au atacat-o.
Abuzurile petrecute in fosta sa parohie imi aduc aminte de fapte si evenimente din perioada anterioara lui 1990.Plimbarea a doi soldati s-a intersectat cu cea a unui Lt.maj.Unul din soldati isi exprima mirarea cum ca il stia pe ofiter capitan si nu lt.maj.Celalalt soldat nu s-a abtinut sa nu se laude.Pai nu stii?L-am retrogradat.Mai zilele trecute am facut una lata si ofiterul a fost pedepsit.
Incepand de la ministrul Coman in armata a fost introdusa "practica si starea disciplinara" precum si "evenimente deosebite".Aprecierea de serviciu era leggata de evenimentele deosebite.Asa comandantii de toate nivelurile musamalizau pe cat le statea in putinta inclusiv fapte penale.Dece ,ea din functia de sef DNA trebuie sa plateasca pt. abuzurile savarsite de procurori de la Prahova?

totoiany48@gmail.com spunea...

Intrebarea dlui Patrascoiu ,doreste sa fie una de ...bascalie sau serioasa . Pai doamna ,daca o fi ,stia de practicile lui portocala si onea cu ...datul la temelie si nu a luat masuri ,ci erau incurajati sa distruga destine ,oamenii incomozi betivului,ulterior sasalanului cu multe case din meditatii .

M spunea...

Observati cum infractorii sunt admirati in Romania? Depinde de clanul din care fac parte. Fiecare clan isi apara membrii si considera ca infractiunile lor sunt motivate si chiar corecte. Uite ce spune militianul ploiestean Patrascoiu: "Bravo ei".

De ce ,ea din functia de sef DNA trebuie sa plateasca pt. abuzurile savarsite de procurori de la Prahova?
Pentru ca atunci cand infractorii de rand sunt prinsi si capul lor trebuie taiat. Altfel acesta va continua activitatea infractionala. Ce sa inteleaga un paznic?

Cezar spunea...

@/Patras Koiu
Te.ai facut de tot..rahatul
Da.te beat...😂🤣😂🤣

Fost parasutist spunea...

Dom' Patras ai fost cumva coleg la universitatea aceea de la subsolul de la Budureasca si i-ai turnat in pahare? Ca prea o divinizezi (ca sa nu folosesc alta expresie)!
Asa-i peste tot: daca subordonatii fac prostii inseamna ca managerul (seful, comandantul) este incapabil sa-i conduca si trebuie sa plece. Aici a fost mai rau: ea le-a pus sula-n coaste sa faca nefacute si le-a dat lista cu cei ce trebuia sa fie executati! Mai mult, o parte din lista o primea din afara, alta parte din interior la care ii adauga si ea pe aia care-i produceau neplaceri la lingurica. Eu cred ca, de pilda, Ana Pauker, a fost cu multe clase peste asta.

Gigi spunea...

Eu nu înțeleg niște chestii care îmi dau bătăi de cap:
1.Cum sunt votați unii si ajung în functii mari de stat când au săvârsit fapte de natură penala?
2.Cum de unii sunt mai penali decât alții,care și ăilalti au comis fapte penale?
3.Cum alegătorii votează penali,chiar daca nu sunt condamnati,dar sunt semnale în acest sens?
Asta nu am înțeles și nu voi înțelege niciodată!!!
Bag seamă ca oamenii au afinități la astfel de aleși?
Întreb și eu,nu dau cu bâta!

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Toantă aia nici nu merita o frază; în spatele ei trebuie să vezi SRI!
În ceea ce privește faptul că o apreciezi, ceilalți colegi sa țină cont că ai postat după Miră, sau după Ora satelor!
Ești scuzat!

M spunea...

@Gigi - românii nu au probleme cu infractorii cât timp cred că ăia nu fură de la ei.
Sapte ani cu voinicie
Si-a batut joc de domnie
Si tot prada ne-ncetat
Andrii Popa, hot bărbat.
Dacă vrei să câștigi alegerile trebuie să convingi românul că a furat de la el.
Kovesi a nenorocit firme românești dar a avut o propaganda eficientă care a pus accentul pe patronii arestați nu pe miile de angajați rămași fără locul de muncă.

Mihai spunea...

Tot m- am abtinut ,zic doar cateva fraze.
M-as fi asteptat de la Tudorel ( viitor presedinte pentru unii ) sa se fi ocupat de problemele grave din justitie precum;
- unicitatea legii in instante
- confiscarea extinsa a averilor dobandite fraudulos
- abuzul si neglijenta in serviciu
- eliminarea taxei de timbru pentru ca oamenii cu venituri reduse sa - si poata cauta dreptatea cat de cat in justitie
- eliminarea castelor de familie mama-tata - fiu ( judecator -procuror-avocat) din instante
- sali de judecata reamenajate
- penitenciare renovate pentru a nu mai permite recursul compensatoriu
- inasprirea pedepselor pentru fapte penale ,mai ales in coruptia si
traficul de influenta la nivel inalt
- revizuirea sau anularea tuturor regulamentelor si instructiunilor,metodologiilor de aplicare a legii,ordinelor de ministru care reglementeaza in afara legii
- interzicerea prin lege cu pedepse severe consiliilor judetene ,comunale sa legifereze in afara cadrului legii generale de reglementare in anumite domenii.S -ar elimina foarte multe abuzuri asupra populatiei dezinteresate sau necunoscatare a legii
- adaptarea legislatiei interne la legislatia internationala si UE ,tratate ,conventii ,etc
- etc...

Tudorel a plecat pe usa din dos ,dupa ce a executat niste ordine venite din partea celor care voiau sa scape de mana legii.
Sa vedeti ce lovitura pentru unii in momentul in care Tudorel va pierde in mod sigur la CEDO in urma sesizarii depuse de LKC in privinta destituirii acesteia intr-un simulacru de judecata fara drept de aparare in instanta pentru cel acuzat( LKC).

Sfat;
Militari map n in special invatati drept astfel veti fi mereu perdanti in fata politicului si in instante pana inclusiv la CCR.
Justitia are tarele ei si are nevoie de motivatii temeinice intemeiate pe legi ,cu expunere pe n coli de hartie a 4 ca sa fii castigator.

Inchei ,ultima gaselita a mafiei din instante consta in stramutarea proceselor spre orase ,resedinte de judet unde "se stie" ca functioneza lozinca " esti om cu mine sunt om cu tine".... Infloreste pe zi ce trece ....
Din pacate odata cu inchiderea bosului comisia de legiferare din parlament ( I-che ,C- niciu,N-licea)si-a pierdut obiectul de activitate😂
Bietii de ei orfani de stapan .......

Huhu Rezea spunea...

Fugi cu Cucuveaua la prins şoricei, că la CCR a fost judecat un conflict de natură constituţională între 2 instituţii de stat, nu între 2 persoane fizice, Cucuveaua şi TT ul. Nu are nicio treaba CEDO cu un asemenea contencios constituţional. Nici nu cred că va fi admisă pe rolul CEDO actiunea.
De altfel, Lazăr mai deştept decât Codruţa în probleme de drept, s-a adresat instanţelor de judecată pentru a prelungi destituirea, cu concursul celui căruia i-a închis yeci de dosare penale, până la pensie. Cand şi-a pierdut calitatea de procuror şi-a retras si acţiunea.
Exemplul lui Lazăr ar putea fi urmat şi de seful DIICOT, Bănilă, dacă îi trece prin minte conţopistei demise de la Justiţie să ceară revocarea sa.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
contopista, contopsta, dar ce-i mai placea a lui Geoana!

Iulian Mareș spunea...

Nic_T_Avya,
faptele sunt din 90!!! Daca aveau ei SLUJIREA, era de mult la tzuhaus! Nu?

Coruptia lor este mai putin importanta decat coruptia noastra!?? / Postare care ar_fy interzisa celor #2%, pe motiv de ... functionali!

Fostul premier Edouard Balladur va fi judecat în Franța.

"Afacere Karachi"Darius Muresan /
Fostul prim-ministru francez Edouard Balladur şi fostul ministru al apărării Francois Leotard vor face obiectul unui proces în legătură cu aşa-zisa "afacere Karachi", care are în centru presupuse comisioane dubioase acordate în anii 90 în marja unor contracte de livrare de submarine către Pakistan, relatează marţi Reuters, citând surse judiciare.
Fostul prim-ministru francez Edouard Balladur şi fostul ministru al apărării Francois Leotard vor face obiectul unui proces în legătură cu aşa-zisa "afacere Karachi", care are în centru presupuse comisioane dubioase acordate în anii 90 în marja unor contracte de livrare de submarine către Pakistan, relatează marţi Reuters, citând surse judiciare.
Procesul urmează să se desfăşoare la Curtea de justiţie a Republicii, cu competenţe pentru fapte comise de membri ai guvernului în exerciţiul funcţiunii.
Atât Balladur, care a fost premier între 1993 şi 1995 iar acum are 90 de ani, cât şi Francois Leotard (77 de ani) au dezminţit că ar fi comis ilegalităţi."

Afacerea Karachi" cu submarine către Pakistan

"Afacerea Karachi" a ieşit la iveală după atentatul din 8 mai 2002 din oraşul-port pakistanez, soldat cu 15 morţi, dintre care 11 angajaţi francezi ai Direcţiei şantierelor navale, şi 12 răniţi. Toţi lucrau la construcţia unuia dintre cele trei submarine Agosta contractate de Pakistan în timpul guvernului Balladur.
O anchetă antiteroristă lansată după acel atentat, care privilegia iniţial pista Al-Qaida, a început să exploreze în 2009 ipoteza încă neconfirmată a unor represalii după decizia lui Jacques Chirac, care îl învinsese pe Balladur în alegerile prezidenţiale, de a pune capăt vărsării de comisioane aferente acestor contracte, după ce va fi ales", a precizat France Presse.
"Înaintând pe firul acestei ipoteze, magistraţii francezi au conchis că aceste comisioane ilegale - şi cele care au însoţit contractul Sawari II de livrare de fregate Arabiei Saudite -, estimate la un total de 13 milioane de franci (aproape 2 milioane de euro), au contribuit în parte la îmbogăţirea conturilor de campanie ale lui Balladur."

Iulian Mareș spunea...

Nu o simpatizez, insa are dreptate vulpea:

"Concluzia lor/a Dulapului? E cel mai ineficient guvern din UE.
Dacă un guvern cu creștere economică pe locul 1 sau 2 în UE e ineficient, cum sunt celelalte din țările UE?

⁃Concluzia mea? Dacă și programul lor de guvernare e la fel ca textul moțiunii, prost și la fel de scurt, vin vremuri grele peste România...,"

Iulian Mareș spunea...

Reynders ar fy_mai tare ca Plumb, cu #2%!

"Reynders nu a putut fi contactat de jurnaliști pentru un răspuns oficial

Reuters precizează că Reynders nu a putut fi contactat pentru comentarii. Un purtător de cuvânt al lui Reynders a spus că politicianul veteran consideră primul caz închis şi a precizat că întrebările despre al doilea caz trebuie adresate avocatului lui Reynders, care de asemenea nu a putut fi contactat deocamdată de către Reuters. Reynders este propunerea Belgiei pentru postul de comisar pentru justiţie, o poziţie extrem de importantă, în viitoarea Comisie Europeană condusă de Ursula von der Leyen şi care ar trebui să intre în funcţie la 1 noiembrie. El urmează să fie audiat miercuri în PE ca parte a procedurii de confirmare."

M spunea...

Eu nu pot sa nu ma minunez cum cei care sunt cu justitia in gura apara cu cerbicie niste infractori.
O buna parte din politie, procuratura si instante a fost acaparata de un grup infractional. Ei tipa isterici: Vrem Justitie! Jos infractorii! E ca si cum Sile Camataru ar striga Vrem Justitie! Jos infractorii! Numai doua categorii de oameni pot pica in aceasta plasa: cei din grupul infractional si cei extrem de prosti.
Cum acceptati sa fiti minititi???
- unicitatea legii in instante? Ce naiba e asta? E o singura lege! Stii tu ca la Ploiesti e un alt Cod Penal?
- confiscarea extinsa - Modificarea a fost adoptata de Guvernul Tudose (Tudorel Toader ministrul Justitiei) in august 2017. Alooooo! Iar cu minciuni?
- abuzul si neglijenta in serviciu - puse in acord cu deciziile Curti Constitutionale!!!
- eliminarea taxei de timbru? Abia au fost reasezate prin OUG 80/2013 cu simplificari si reduceri. O alta minciuna marca PNL-USR
- eliminarea castelor de familie - ei, nu spune! Si cum faci treaba asta? Interzici dreptul la munca? Minciuni dupa minciuni si enunturi populiste! Ce mizerie!
- ma plictisesti groaznic! Numai minciuni! A fost demarata constructia a 3 noi puscarii, au fost reabilitate salile de judecata, sectii in penitenciare. Cum poti sa miniti in halul asta?

Poate zici ceva de infractiunile lui Kovesi, de luarea de mita evidenta, de falsurile lui Johannis, de mizeria facuta de Lazar. Ce zici de asta: nici un presedinte sa nu mai aiba voie sa numeasca persoane din acelasi judet cu el sau din judetele limitrofe. S-au umplut institutiile de paraziti din Sibiu!

Iulian Mareș spunea...

M,
Că să știi: unii au o altăe agendă, iar textul îl primesc!
Ar_fy bine sa fii mai gentil: nu mai folosi cuvântul proști, ci #2%! 😂🤣😎

M spunea...

@Iulian Mareș - nu îmi permit să spun despre oricare dintre stimații postaci că sunt proști. Eu vorbeam la modul general, "dacă cineva nu înțelege înseamnă că ori e prost ori e interesat". 😁

CEZAR spunea...

" BĂTĂLIA ORDONANŢELOR"
PARTEA a II a

...ERA ŞI ESTE ÎNCĂ foarte greu să se înţeleagă că nu ministrul LEŞ GABRIEL BENIAMIN sau cabinetul format pt. a-i sprijini activitatea în cadrul MApN era şi sunt încă vinovaţi de NEDREPTĂŢILE şi DISCRIMINAREA care au fost abătute asupra noastră,
REPET, ORICUM ŞI ORICÂT am fost etichetaţi şi acuzaţi, C.C.M.R.R. , A FOST CREAT ŞI FUNCŢIONEAZĂ !
Nu mă întrebaţi cât timp...
Crearea şi funcţionarea acestui CONSILIU CONSULTATIV, a deblocat dialogul dintre rezervişti şi reprezentanţii CSP şi ai Direcţiilor Centrale din Minister .
DEBLOCAREA DIALOGULUI A FOST ANEVOIOASĂ, am dus adevărate lupte şi am fost sprijiniţi atât de ministrul LEŞ cât şi de domnul Tase Marian, consilierul ministrului.
TIMP DE 3 LUNI primele noastre Grupuri de Lucru formate din camarazi membri ai unor structuri asociative sau "neafiliaţi", au transpirat pentru binele tuturor colegilor de suferinţă, primind "la schimb", gânduri nelalocul lor din partea colegilor care nu aveau capacitatea de a înţelege ceea ce se întâmplă de fapt...tot aşa cum, UNII nu pot înţelege că actuala guvernare nu are "capacitatea financiară" de a rezolva "dintr-o singură pocnitură de degete" mizeriile îngrămâdite sub preşul legislativ atât de ei înşişi dar şi de predecesorii lor...
CA SĂ NU MAI PRELUNGESC "SUSPANSUL", CONCLUZIONEZ PRIN A VĂ PREZENTA UN PUNCT DE VEDERE EXTREM DE SIMPLU ASTFEL :
ministrul LEŞ se află în posesia a 2 proiecte de OUG asupra cărora trebuie să hotărască pe care trebuie SĂ O SPRIJINE ŞI SĂ O PROMOVEZE pentru a fi aprobată ÎN REGIM DE URGENŢĂ. Grupurile de Lucru din cadrul C.C.M.R.R. şi-au îndeplinit misiunile.
oricare din cele 2 proiecte de OUG va fi acceptată şi promovată, militarilor în rezervă şi în retragere li se vor face "reparaţii" materiale, în mod gradual.
prima ordonanţă se înscrie în politica unor reparaţii graduale, fiind urmată în proiect şi de alte reparaţii care vor asigura în final, până înaintea alegerilor parlamentare şi locale,îndeplinirea DEZIDERATULUI nostru.
a 2 a OUG, pe care o denumesc " Dreptate urgentă, până la capăt !" poate asigura repararea nedreptăţilor legislative deasemeni, într o perioadă situată până în anul 2023 cu eforturi financiare mai mari, eşalonate anual.
a venit momentul să intensificăm acţiunile noastre pt. punerea în aplicare a REPARĂRII NEDREPTĂŢILOR LEGISLATIVE CARE AU CREAT ACTUALA CRUNTĂ DISCRIMINARE LA CARE SUNEM SUPUŞI TOŢI DEOPOTRIVĂ !
By Gligor..!

M spunea...

Deși nu mă așteptam Dăncilă l-a ignorat pe Johannis! Bravo ei!
Acu' primul turist al țării a sărit de kur că cică Dăncilă nu respectă Constituția. Are tipul ăsta un tupeu!!!!!
Numește dracului ministru de interne că ne mor copiii pe străzi!!!!! Sigur însă că admiratorii lui Johannis îi dau dreptate celui care a avut succes politic doar catarandu-se pe cadavre!

Leon spunea...

@CEZAR, in 22 septembrie, Col.Gachi David(LADPM), ne apunea ca una dintre Ordonante este la avizare la MI si SRI ( se faceau simulari..).
Adevarul o fi pe undeva pe la mijloc..??

M spunea...

Vin minicinosii si ipocritii la putere!!!!

Astazi liberalii au facut absolut tot ce au putut ca să nu vină la muncă în weekend.

Un proiect de lege depus de PNL prevede ca sâmbătă să devină zi lucrătoare pentru muritorii de rând.

M spunea...

Daca trebuie sa cada guvernul PSD ca tradatorii din C.C.M.R.R. sa si-o ia peste bot... atunci sa cada PSD.

Traiasca Johannis! Traiasca Orban! Traiasca Barna si Ciolos!

Sa nu va mai tin in suspans: ambele proiecte ale lui Les si ale grupului de basinosi au fost respinse de toate celelalte structuri din SNAOPSN.