Un produs Blogger.

duminică, octombrie 06, 2019

Slugile statului paralel, „victime” ale abrogării Ordonanţei 13

25 comments
Mare greşeală făcuse Iordache în calitate de ministru al Justiţiei. Prin Ordonanţa 13/2017 eliminase infracţiunea de abuz în serviciu din Codul Penal. Coldea, Kovesi şi toţi agenţii din sistem ai Deep state of America au mobilizat corporatiştii din Bucureşti în mitingul maraton, până la 10 august 2018,  din Piaţa Victoriei  împotriva guvernulor Grindeanu, Tudose şi Dăncilă. Spuneau ei atunci că era o ordonanţă cu dedicaţie pentru Dragnea. 
In timp ce eforturi colosale se făceau pentru condamnarea lui Dragnea, presa a dezvăluit abuzuri inimaginabile săvârşite de sistemul represiv,  iniţiat în deceniul beţivanului şi continuat în cincinalul leneşului
Vărful de lance împotriva abuzurilor din sistem,  protejate de preşedintele cu apucături anticonstituţionale, a fost Curtea Constituţională, mai ales după ce DNA Kovesi şi SRI Hellvig +Coldea au intins pelteaua până intr-acolo că au arestat un judecător constituţional, ca ripostă la declararea ca neconstituţională a legii big brather.
Legislativul a venit şi el cu o reglementare care a deposedat DNA de jucăria prin care judecătorii erau ţinuţi în lesă prin dosare penale deschise din oficiu, pentru decizii contrare rechizitoriilor întocmite de DNA. Potrivit acelei legi, magistraţii pot fi investigaţi penal de o sectie specială scoasă complet de sub influienţa politicului prin procedura de numire a procurorilor care o compun.
Corupţia din justiţie a simţit pericolul şi face orice, inclusiv prin politicul coordonat de Cotroceni şi prin  intruziuni din exterior, pentru desfiinţarea acestei SIIJ.
Până atunci, SIIJ  a avut curajul să dreseze câteva urmăriri penale  împotriva  celei care a patronat  timp de 10 ani, în regimurile Băsescu şi Iohannis, abuzurile, poliţia politică şi justiţia selectivă  în calităţiile sale de Procuror General şi Procuror şef  DNA.
Astăzi aflăm că şi două doamne judecătoare, Stanciu şi Tarcea, care  au fost mâna lungă a Deep State la vârful instanţelor de judecată, sunt cercetate penal, de aceeaşi SIIJ, pentru abuzu procedural în constituirea completelor de 3 judecători de la ICCJ  pentru judecarea infracţiunilor de corupţie (legea cerea complete specializate) şi incălcarea dispoziţiilor privind constituirea aleatorie a completelor de 5 judecători. 
Aceste vicii de procedură, veritabile excepţii de ordine publică, au anulat sute de hotărâri judecătoreşti definitive pronunţate de ICCJ.  
Credibilitatea celei mai înalte instanţe de judecată a fost serios zdruncinată, mai ales că abuzurile celor două şefe ale ICCJ  au fost constatate doar de CCR, nu de judecătorii care au judecat excepţiile ridicate de apărările inculpaţilor în timpul derulării normale a proceselor.  

Intreg articolul din Lu.ju AICI




   

25 de comentarii:

M spunea...

Hi, hi, hi. Să vedeți cum niște penali o să spună că SIIJ acționează politic exact, dar EXACT, cum și alții spuneau că DNA face dosare politice.

Probabil că și unii și alții au dreptate. Dar să vedeți bălăcăreală.

Repet: să arunce cu piatra ăla de poate demonstra că el e altfel.
Să zică "PSD nu construiește autostrăzi" partidul care a reușit să construiască o 1000 de km. Și așa mai departe! 😁

Mihai spunea...

Fac ceva pe Luju lui Felix 🚮
Doar metode de scapat infractori si timorarea sau chiar anularea DNA.
Mai exista DNA,sau s-a in heiat cu infractiunile de coruptie ?

reddog spunea...

LUJU mananca adesea mult rahat.
Mai ales baiatul ala trompetist PSD, Savaliuc.
Alta trompeta, a Kremlinului, zice ca astia sunt cei mai buni. 😁

https://ro.sputnik.md/amp/society/20181230/23889882/Clasamentul-presei-cei-mai-buni-ziariti-i-realizatori-TV-ai-anului-2018.html

gigi 2 spunea...

avianyc si reddoc niste basisti cu nasu in suflet.

Dan spunea...

Statul asta e pur mafiot.

Iulian Mareș spunea...

M,
Exista o mare diferență: procurorii SIIJ au dat examen pt posturi pe când la DNA nu, acolo s-a mers pe fidelitatea față de Deep State! De regulă de la cele mai de jos unități de parket și cei mai nepregătiți!

*Să-ți inkipui pe caporalul "C" pe la Doctrină și instrucție/învățământ, implementând un manual de 400 pag. cu titlul: Plantonul de zi și noapte în structurile zootehnice permanente și mobile! 😂🤔

Iulian Mareș spunea...

Red,
Demonstrează că Luju minte, pune aici proba!

Huhu Rezea spunea...

Am lăsat comentariile aerianului @avianyk şi ale paznicului de deținuți @ reddog pentru a vedea că asemenea scursuri umane pot accede și în structurile de apărare și justiție. Pe asemenea smințiți s-a bazat și Statul paralel.
Vine, vine URAGANUL GIULIANI și în România.
Ce au făcut democrații lui Biden în Ucraina este floare la urechhe pe lângă grozăviile pe care le va auzi lumea întreagă despre statul represiv creat de Deep State of America în România.

Iulian Mareș spunea...

gigi,
Cu nașul în suflet și cu nasul (👃) maro! Culoarea nu este întâmplătoare...

CEZAR spunea...

Bine ai facut HuHU...
Acum daca MaKiss..ii la carantina ..NE MAI RADEM SI DE ASTIA.....
Sa-l lasi si pe m-Al!
Zice asta la prostii ....razi de mori ..!!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Eu zic sa nu lasati comentariile scursurilor si ale smintitilor. Uitati-va in oglinda si lasati doar comentariile celor care va seamana. O sa fiti mai fericit (si o sa pareti mai educat. Nu o sa fie nevoie sa va comparati cu altii. ).

reddog spunea...

Iulian Mares

Nu un exemplu ci nenumarate.

Dar nu le publica Huhu Rezea.

Fake News

http://mobile.hotnews.ro/stire/22060205

M spunea...

@Mares - am zis "niște penali o să spună că....", nu am spus ca unii sau altii ar avea dreptate!

@Gigi - eu cred ca avyanic, reddog, cezarica si altii ca ep sunt in realitate agenti PSD. Sa explic:
- aseara Rares Bogdan si-a asumat greselile PNL din perioada Boc si a spus ca nu o sa le repete. Propagandistii de mai sus neacceptand ca PDL = PNL fac jocul PSD care zice: "vedeti? nu isi asuma trecutul, vor face la fel !!!"

- Propagandistii de mai sus neacceptand ca SIIJ este la fel de "parchet", de "JUSTITIE" ca si DNA face jocul PSD care zice: "vedeti? PNL ataca justitia desi spun ca o apara !!!"

- PNL afirma ca s-au facut greseli, ca protocoalele trebuiesc analizate. Propagandistii de mai sus spun ca justitia e perfecta si fac jocul PSD care zice: "vedeti? nu accepta deciziile CCR, vor sa isi subordoneze justitia!!!"

- Basescu a fost declarat colaborator al Securitatii ca politie politica. La fel ca si Voiculescu. Propagandistii de mai sus neacceptand ca Basescu este o javra securista fac jocul PSD care zice: "vedeti? pe noi ne ataca dar ii protejeaza pe ai lor !!!"

Observati cum toate iesirile propagandistilor pretins USR-PNL de fapt demonstreaza jegul, mizeria, prostia si impostura acestor partide. Sunt convins ca fac jocul PSD! Un om normal la cap nu poate sa scuze violentele animalice ale "diasporei" din 10 august. Fac jocul PSD!!!!

Leon spunea...

https://www.cotidianul.ro/nechezol-de-presedinte/

Iulian Mareș spunea...

Red,
Pune dovada sau nu ai ce pune?
Atunci, tu arunci știri false!
Când nu respectau deciziile CCR făceau sau nu abuz și kiar încălcau legea, privind tragerea la sorți a completărilor?! Madam Tarcea o să zică iar că a plecat cu pantalonii lui Dorneanu? Dar madam Stanciu care și-a condamnat creditoarea căreia nu voia să-i returneze banii?

reddog spunea...

Alte minciuni ale celor de la LUJU

LUJU prin varful de lance Savaliuc este platit de PSD pentru aceste minciuni.



https://newsweek.ro/politica/dupa-ce-l-a-dat-in-judecata-pe-timmermans-in-2006-si-2007-sts-a-incheiat-opt-contracte-cu-csr-in

reddog spunea...

Edifificator dialogul. 😁
Plud ca le-a zambit ironic...😁😎😂


Petras Austrevicius: „Toata lumea a avut aceleasi drepturi aici.
Razvan Savaliuc: E opinia mea.
Petras Austrevicius: Nu. E fake news. O sa zic ca Trump: „You are fake news”. (Sunteti fake news)
Razvan Savaliuc: Imi plac fake news.
Rebecca Harms: Noua nu ne plac minciunile.


https://www.aktual24.ro/cei-trei-penibili-de-la-bruxelles-cer-acum-demisia-lui-kovesi-pentru-ca-le-a-zambit-ironic-uitati-va-bine-la-mimica-ei-o-filmare-care-face-cat-1000-de-cuvinte-video/

reddog spunea...

Zambetul ironic poate fi o arma extrem de puternica uneori.
Sau cum ar spune aia de la Aneta3: Kovesi le-a dat nucleara micutilor Savaliuc, Plesoianu si Curea. 😁😋😎😇😂

Leon spunea...

Șerban Nicolae sugerează cine poate ar fi trebuit să apară în reclama eMAG în locul lui Mihai Șora.

Senatorul PSD a vorbit despre Aurică Antonie, prizonier în URSS în 1944. A stat în lagăre de muncă până în 1950. Întors în țară, a devenit deținut politic.

”AURICĂ ANTONIE - 105 ANI. Prizonier în URSS în 1944, a stat în lagăre de muncă până în 1950. Întors în țară, a devenit deținut politic. Nu joacă în reclame comerciale. Vorbește cu dragoste și demnitate despre patria și poporul lui. Povestește despre viața din lagărele de muncă și cea de deținut politic.

L-am vizitat pe Aurică Antonie, recent înaintat la gradul onorific de maior, acasă, la Horezu. În decembrie anul trecut și în octombrie anul acesta. Pe 26 octombrie împlinește 105 ani!”, a scris Șerban Nicolae pe Facebook

M spunea...

Domnule reddog fiti stimabile om cumpatat!!!
Citati din newsweek? Ha, ha, ha! Ala a lui Sabin Orcan care de rusine nu isi zice Borcan asa cum il cheama?
Si va oripilati ca altii citeaza din luju? Nu mai aparati o penala!!! Asa cum cer si psdeilor sa nu il mai apere pe Dragnea.

Kovesi are 3 probleme imense:
1. a plagiat,
2. a luat mita de la Ghita,
3. a implicat DNA in luptele politice.
Ca zambeste? Ha, ha , ha! Il mai tineti minte pe Cioaca (alt infractor) ce mai zambea?
Fiti om cumpatat si drept. Kovesi ESTE o infractoare. NU este inca condamnata dar asta nu o face Fecioara Maria. Cum naiba ati pazit infractori daca aveti asa dragoste de ei! La naiba!

Ela Pop spunea...

Gata! E oficial.Pensiile militare au scapat de impozitare ,s-a laudat Ponta la radio! " am promis asta militarilor si m-am tinut de cuvant"!

CEZAR spunea...

Rudolph Giuliani:

"În plus, faţă de excesele făcute de DNA în numele „aplicării legii”, am luat la cunoştinţă cu tristeţe în cursul ultimelor luni despre existenţa „protocoalelor secrete” pe care mai multe instituţii publice le-au semnat cu Serviciul Român de Informaţii („SRI”). Acestea includ protocoale secrete cu: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României; Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Consiliul Superior al Magistraturii.

Semnatarii protocoalelor secrete includ: Laura Codruţa Kovesi, din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi George-Cristian Maior, care acum îndeplineşte funcţia de ambasador al României în Statele Unite, din partea SRI."

M spunea...

Despre Șerban Nicolae nu am avut o părere bună. Îl văzusem la TV arogant și pus pe cearta.
Apoi l-am văzut la negocierile privind Salarizarea și mi-am schimbat complet părerea. A fost parlamentarul cel mai apropiat de militari. Uneori chiar pe față făcând-o pe Olguța să îi ceară o discuție separată. Șerban Nicolae ne-a cerut o listă cu punctele pe care să le susțină în numele nostru.
Respect, Șerban Nicolae.

Dan B. spunea...

Nu voi face apologia vreunui partid politic, căci niciunul nu merită atenția mea!
Însă, mă voi referi, la o structură independentă a Justiției, respectiv SIIJ, o secție încadrată pe baza unor concursuri organizate sub stricta supraveghere a CSM. Și, afirm cu tărie, că cine n-o „are la suflet”, ori e cretin, ori idiot! De ce?
Înainte vreme, respectiva secție era ascunsă, pentru că nu există baza legală a înființării ei, în organigrama DNA, Koveși fiind cea care dispunea încadrarea ei cu personal funcție de gradul de vasalitate asumat de candidat, precum și de programarea „țintelor” ce urmau a fi anchetate pentru nesupunerea profesională față de șefă și de Coldea.
Noua secție, ieșită de sub „papucul” DNA, a fost încadrată cu acei candidați declarați reușiți in urma concursului susținut pe post.Odată cu Adina Florea, la concurs, s-a prezentat și otreapa parchetelor, cel declarat „respins” cu media de puțin peste nota 3. Iar din Afganistan, l-au gonit yankeii, pentru că avea cu totul alte preocupări decât cele înscrise în fișa postului.
Așadar există o mare diferențî de pregătire și competență între persoanele angajate în cele două sectii; sau, mai bine zis, intre personalul aceleiași secții, cel de dinainte de 2018 și cel de după.
Reticența manifestată față de această SIIJ, coordonată oarecum și de la extern, este cauzată de „bubele” de pe capul „dalmațienilor” magistrați, căci a trece de la retribuții de zeci de mii lei pe lună la salarii cu 4 cifre sau, mai rău, la „inchirierea” unei părți dintr-o cămăruță de la stabilimentul Rahova, Văcărești sau Mioveni, este de neacceptat pentru derbedei.

În altă ordine de idei, publicația „luju.ro” a reușit să devoaleze rețelele mafiote din politică și economie, ceea ce nicio altă publicație sau alt reper media s-o fi făcut-o.
Nu pot confirma sau infirma apartenența publicației la Trustul INTACT, dar știu că liderii săi, Adina Anghelescu și Răzvan Savaliuc coordonează un colectiv de profesioniști, care, până ascum, n-a dat-o-n bară.
Îi rog pe denigratorii ai acestei secții, din acest grup, să fie lucizi în analiză și, așa cum au acceptat măgăriile sub oblăduirea lui Koveși, tot așa să accepte noul „chip” al SIIJ, oricum superior calitativ vechii secții!

Leon spunea...

https://m.jurnalul.antena3.ro/stiri/justitie/ccr-instanta-suprema-si-csm-trebuie-sa-specializeze-judecatorii-pentru-cazurile-de-coruptie-823896.html