Un produs Blogger.

vineri, octombrie 04, 2019

Viorica este pregătită să se bată din opoziție

28 comments
Din ultimele declarații, rezultă că Viorica Dăncilă și conducerea PSD par să fi luat decizia strategică de a pune umărul la succesul moțiunii de cenzură, folosindu-se de propaganda iohannist-liberală și de blocarea Guvernului. Trebuie schimbată paradigma pentru ca electoratul iasă din zona de confort a indiferenței, convenabilă lui Iohannis.
Par a le spune liberalilor și lui Iohannis:
Fiți atenți ce vă doriți că...se va întâmpla!

Intrebată fiind ce va face dacă moțiunea de cenzură trece, Dăncilă a spus la RTv:

„Este un scenariu nerealist. În primul rând, primarii nu vor aduce voturi altui candidat decât al PSD-ului. În al doilea rând, să presupunem că va trece moțiunea. Voi lupta și mai mult! Mai avem alternativă, din opoziție! Din opoziție să câștigăm alegerile prezidențiale și să revenim la guvernare. Este singura alternativă pe care o au primarii, singura alternativă pe care o au președinții de organizații. Cred că sunt conștienţi de acest fapt.” a spus Viorica Dăncilă,la România TV, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu.
Iși dorește ca Iohannis să-și piardă imunitatea în urma alegerilor prezidențiale pentru a-l acționa în penal pentru abuz în serviciu prin încălcarea repetată a Deciziilor CCR şi blocarea Guvernului.

”Tot ce face merge spre Penal. Mă voi consulta cu juriștii și vom vedea ce vom face. Sunt alegeri prezidențiale... și poate nu va mai fi președinte. Atunci nu va mai avea imunitate și va trebui să răspundă. Sper să am sprijinul populației și să aducem echilibrul pentru lege în această țară”, a zis Viorica Dăncilă.

28 de comentarii:

Stelian P. spunea...

@Huhu
Aceasi placa de vinil si aia zgiriata. Dvs. scriati aici ca Basescu va fi arestat la 24 de ore dupa ce preda mandatul. Au trecut orele alea ? Acum il arestati si pe urmasul lui ? Chiar asa naivi credeti ca sunt cititorii dvs. ?

Arfy spunea...

:))))))) nici opoziția nici puterea nu vor să treacă moțiunea de cenzură! Jocuri murdare de ambele părți! Se joacă cu electoratul buimac! Principala problemă pe care se axează acum este alegerea președintelui. Un tur doi cu romanticul Paleologu și naivul Barna! Ceilalți sunt iepurași! KWI a dezamăgit suficient cinci ani!

brenda spunea...

AIUREA

Leon spunea...

Victor Ponta urăște PSD. Am văzut disperarea sa de a lua oameni de la PSD. Urăște partidul ca o răzbunare. Nu știu de ce. Vrea să se răzbune pe PSD. Nu ar avea motive. Partidul i-a oferit destule. El și-a dat demisia din funcția de președinte al partidului într-o perioadă nu prea bună pentru PSD. A dezamăgit pe toți cei care au votat PSD pentru a avea guvernarea. Chiar dacă dumnealui vine cu jigniri... sunt mai puternică decât el. Am avut multe obstacole, dar nu m-am gândit niciodată să demisionez și să-mi dezamăgesc votanții și colegii de partid”, a zis Dăncilă.

”Când Victor Ponta a candidat, am făcut campanie pentru el, am mers din casă în casă”, a mai spus actualul premier la România TV în emisiunea lui Victor Ciutacu.

capitanu nemo spunea...

PSD va disparea,de viitor ca partid de stanga este Pro Romania.Ciuma Rosie se dizolva!

Leon spunea...

@Nemo, Vine Iarna...! "Am prezentat ieri programul de guvernare al PNL: 1 din 3 bugetari rămâne pe drumuri, cresc impozitelor pe salarii (inclusiv la privat, inclusiv la IT-isti!), stop creșterilor de pensii prevăzute în lege, se șterg de pe hartă județele și 2.000 de comune. Nu m-a contrazis nimeni. Dimpotrivă, „ministrul to be appointed la Finanțe" din partea PNL a plusat: anularea voucherelor de vacanță, a sporurilor și bonusurilor, dar și impozitarea suplimentară a salariilor bugetarilor.

Nici USR nu se lasă mai prejos: mâniosul Andrei Caramitru, propus tot la Finanțe, anunță și el concedieri masive la stat, dar și fabricarea de dosare pentru DNA pentru toți bugetarii, așa... ca să nu mai miște nimeni în front!

Nu e deloc o glumă. Îi putem opri doar dacă vom fi uniți la votul din noiembrie! Pensionari, medici, profesori, polițiști, militari, IT-iști, constructori, fermieri, angajați la stat sau la privat, în mediul rural sau urban... Pregătiți-vă! Winter is coming!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Huhu Rezea spunea...

@Leon
Asta va fi schimbarea de paradigmă care va trezi electoratul din topropeala de asistent la propaganda antinațională care a permis alegerea a 2 preşedinţi străini de simțirea românescă şi invalidarea referendumului privind valorile familiei.

Mihai spunea...

@ Leon
Poate totusi reusiti pana la viitoarele parlamentare pensii speciale si pentru profesori, ,dublarea indemnizatiilor pentru primari si introducerea indemnizatiilor speciale si pentru consilierii locali🙋‍♂️

Decebal spunea...

Veorica e pregătită să bată covorul după ce trece în opoziție !

Iulian Mareș spunea...

Știe cineva de ce un post de titular, catedra de fizică, este blokanis, de 20 de ani la Colegiul Brukenthal din Sibiu?
O fi în legătură cu romanul "După 20 de ani"?
O fi legal sau/și moral?

Leon spunea...

Iulica, T3 o sa spuna ca este legal, iar eu spun ca este Imoral ca orele de Fizica sa fie tinute numai de profesori Suplinitori..!

Huhu Rezea spunea...


CTP:
Cu acest tip de mesaj, însă - „nu am SPP, nu am elicoptere, sunt Mircea care merge cu mașina lui în campanie, fără gărzi, nu sunt cu niciun partid”. Bineînțeles că este, așa cum Sorin Oprescu a fost susținut tacit de PSD, Diaconu e susținut de Pro România, de ALDE și probabil că și multor pesediști le-ar conveni.
Dacă dna Dăncilă cade în urma acestei moțiuni, dl Diaconu are șanse mari să intre în turul 2. Dl Barna, după părerea mea, nu îl va putea depăși, pe dl Diaconu, dl Barna e din ce în ce mai puțin convingător, are tendință de scădere, ceea ce e inadmisibil. Dl Barna nu a venit ca un om cunoscut în povestea asta, cum e dl Diaconu, care are notorietate mare. A venit ca o persoană cvasinecunoscută și ca să scazi în loc să crești, când vii din zona aceasta, e un semnal fatal. O să avem un tur 2 cu dl Iohannis și dl Diaconu.

Dan spunea...

Dupa ce din prostie a falimentat Romanistanul a furat praduit si ruinat bugetul de stat impreuna cu discotecarul Teodorovici , obligand ministerele sa dea date false pentru a ascunde deficitul imens si lipsa a 64 miliarde lei sansele "inteligentei" Dracila de a scapa de puscarie sunt 0.Asta daca nu incepe mamaliga sa dea in clocot pe strazi! Si rezervistii sunt gata sa izbucneasca dupa ce au fost batjocuriti 3 ani la rand!

Iulian Mareș spunea...

Băiatului ăsta ar putea rămâne și fără banii de cafea de la automat! Incredibil...🤔😱👿☠️

https://www.capital.ro/dauna-totala-pentru-omul-cu-cea-mai-mare-pensie-din-romania-ii-taie-mai-mult-de-jumatate.html?utm_source=capital&utm_medium=recomandari_AI

Leon spunea...

Asa este Iulica, fostul procuror Balasoiu va ramane sarac cu numai 34 000 de lei/luna, pensie..!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Vai de capul lui!
Cred că familia îl va da afară din casă... mănâncă degeaba!

Oare de ce încalcă constituția? Sa fie o problemă de sănătate? Sa fie răcit/ rătăcit și să fi plecat de joi dimineață?
Să aștepte moțiunea?

Unknown spunea...

Cine este naivul care crede că într-un final,CCR va fi de acord cu taxarea magistraților,fără că militarii sa fie afectați(inclusiv magistrații militari)??

Patrascioiu spunea...

Patroane,hai sa fim seriosi.Cine a auzit de Veorica pana cand Dragnea a bagat mana in palarie si a scos un loz?Pentru ea munceste o armata de pesedisti constienti fiind ca daca se scufunda ea, acestia pierd ciolanul.
Atentie ca daca PSD pierde guvernarea Veorica trece urgent la cratita ,ea nefiind nici parlamentar si nici europarlamentar.
Ponta va ajunge balama.
Unul pe aici,pesedist ,incearca sa ne bage frica in oase.Tin sa-i atrag atentia ca mi se rupe in paisprezece.Cu exceptia invatamant,sanatate,aparare ,ordine publica,siguranta nationala ,celalti bugetari sunt burghezia pesedista.Angajat la stat nu se poate ajunge fara PCR.
Altul ii tot da cu mesajele lui Fifor-racheta,pe facebook de parca nu ar stii ca daca il intrebi pe cel ce se da autor habar nu are .Colegule,retine ca mesajele pe facebook chipurile scrise de Iohannis,Veorica etc nu sunt rodul gandirii lor ci a cateilor.

Sorina spunea...

Les la interne atunci sa se ocupe si de puf.

M spunea...

E adevarat ca am pierdut comisarul pe transporturi si ne-am ales cu cel pentru "buna vecinatate"?

Felicitari PNL + USR. In bataia voastra oarba cu PSD ati mai nenorocit o data tara asta!
Buna vecinatate ne trebuie sau ceva autostrazi?

kostas spunea...

L-as ca-i bine asa. Poate CCR o sa spuna din nou ca trebuie sa fie egalitate de tratament la pensii intre militari si magistrati.Decizia CCR din 2000 e veche si actualii guvernanti se fac ca nu o inteleg.

M spunea...

Încă un "succes" în politica externă :
Donald Trump a declarat vineri presei că şi-a dat oficial acordul pentru intrarea Poloniei în Programul Visa Waiver al SUA.

Da, bă, ar fi zis Johannis, dar mie mi-a dat șepcuță!

Leon spunea...

http://ladpm.blogspot.com/2019/10/atentie-vin-timpuri-grele.html?m=1

Huhu Rezea spunea...

Suspendatul de Hurziceni ne vorbeşte de un plan de prelarea puterii dacă nu se revine la forma iniţială revăzută a L 223/2017.

„@huhu, eu sunt anti Consiliu deoarece grupul G3(Gachi, Gligor si Gropan) vor doar niste drepturi limitate , cam 20% dintre cele ce ni se cuvin(interes de grup egoist).Amanunte despre discutiile de azi si de maine sau luni cu doamna 'suprema" care va fi sigur ,indiferent de motiune [care are sanse in jurul a 50%(+/-) sa treaca].
Doamna nu va fi inlaturata(nu va putea fi) decat daca isi va da demisia , dar exista plan de rezerva si pentru asta, asa ca tot partizanatul nostru va fi la butoane...nu am aprobare sa spun despre "sforaraie".
In principiu, noi am cerut :
-O hotarare prin care L223 in forma originala adaptata la toti pensionarii sa fie pusa pe tapet pana pe 25 octombrie, daca nu "PALMA" noastra , mica , mare va fi foarte periculoasa
alegerile prezidentiale si va declansa si alte adversitati.

Cat priveste pnl , astia se comporta precum moliile la lumina, n-au niciun plan decat gargara si hamaiala pentru a prinde ciolanul.
alegerile prezidentiale si va declansa si alte adversitati.

Mai exista un plan, preluarea puterii cu totul ...sa se schimbe pe isi pe colo dar sa nu se schimbe nimic , prin ASul din maneca ...Viktoras cu mentiunea si conditia "Repunerea L223/2015 in drepturi, fara alte smechereli.


ifrim spunea...

@Huhu.Pe blogul d-stra sunteti presedinte.Aveti la indemana intitutia amnistiei si gratierii precum si a recursului compensatoriu .Iertati-l si d-stra ca este si el un sufletel zbuciumat ca si noi dealtfel!Mai minte el ca acuși se rezolva dar mai ridica moralul asteptand indeplinirea gogoritelor.

Sorina spunea...

Deci cade sau nu guvernul,dar o safie interimar 45 de zile fara sa poaa da oug asa ca sa speram ca nu cade si pana la alegerea președintelui sa le vina mintea

...sa speram .

Mihai spunea...

Succes tigri2!!!
Initial am crezut ca esti la repetitii pentru miting.....cand colo ....
Daca "preluati puterea " ,fara Olescu daca se poate ,am si eu doua amendamente;
2 ani cu suspendare pentru Huhurez si restrangerea unor drepturi de exprimare politica timp de 10 ani incepand cu 1 ian 20 20
1,5 ani cu suspendare si aceleasi interdictii si pentru @Leon
Restul( Mares ,M,etc) pot fi lasati in libertate fiindca oricum traiesc in lumi paralele.....departe de viata pămînteană

Leon spunea...

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a explicat care sunt motivele pentru care apreciază că moţiunea de cenzură nu va trece.

"Să vă spun de ce nu va trece moțiunea:

1. Niciun partid din opoziție nu vrea să vină la guvernare! Ar fi o misiune imposibilă să obțină cea mai mare creștere economică din UE, să ducă șomajul mai jos de 3%, să crească salariul mediu net la peste 44%, iar pe cel minim net cu 41%, să crească pensia medie netă cu peste 54%, să crească puterea de cumpărare a românilor cu peste 40%.

Orice partid ar veni la guvernare după PSD, va arăta cât de slab e în comparație cu PSD! Nimeni nu-și permite asta înainte de parlamentarele din 2020!

2. Singura propunere de premier din partea opoziției pare a fi Ludovic Orban. Jalnică situație pentru opoziție!

Cum să votezi această „glumă de premier”? Pe cel mai puțin credibil politician al zilei?! Pe un fost ministru al Transporturilor codaș la km de autostradă realizați?! Pe cel care ar avea în programul de guvernare disponibilizări în masă, majorarea impozitelor pe salarii, oprirea creșterii pensiilor, anularea voucherelor de vacanță, impozitarea IT-iștilor, sâmbăta zi lucrătoare etc. Refuz să cred că în opoziție sunt doar sinucigași!

3. Vor fi voturi împotriva moțiunii inclusiv de la PNL. Asta pentru că Iohannis preferă în turul doi o confruntare cu Viorica Dăncilă, vizând acumularea votului anti-PSD. Campania lui Iohannis mizează pe confruntarea cu acest guvern, nu pe căderea lui! Ce nu ia PNL în calcul, e votul anti-Iohannis care crește în fiecare zi și se va exprima în turul al doilea.

4. La această „trădare” face trimitere și UDMR, care și-a tot exprimat îndoieli, justificate, că nu toți semnatarii moțiunii vor veni la vot sau, dacă vor veni, nu toți vor vota.

5. Nu vor fi trădări de la PSD. Cei care au avut de tradat, au tradat deja.

6. Singura alternativă a opoziției e declanșarea alegerilor anticipate! Puneți-vă în pielea lor! Cum să voteze o moțiune de cenzură a cărei consecință va fi scurtarea propriului mandat de parlamentar?! Să fim serioși!

7. PNL este campionul moțiunilor eșuate. Toate moțiunile lor au primit mai puține voturi decât numărul semnatarilor. În istoria României, singurele moțiuni de cenzură adoptate au fost cele susținute de PSD.

Concluzie: Stați liniștiți! Moțiunea nu va trece!", a transmis Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook