Un produs Blogger.

duminică, februarie 14, 2021

Fugăriți pe trecerea de pietoni... pe B-dul Militari din Buc

23 comments

 Filmat vineri, 12 02 2021, seara, pe un bulevard din Militari, Buc. Sursa: Facebook





La un pas sa fie spulberați de pe trecerea de pietoni


23 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mi se intampla zilnic s-o fac pe atletul la trecerea de pietoni dar, fata de ce vad aici, la mine e floare la ureche, aia mai mult fortand cu turatii intimidante, sau apropierin cu viteze modice sa ma faca sa ridic tensiunea! Porcului asta de la volan, care are pe putin 90-100 km/ora, i-as lua permisul 1 an sa-l invat minte! Uluitor cat de criminal poate fi si l-as baga la intentie de ucidere cu premeditare!

anonim spunea...

'tu-i mama lui de dement vitezoman!!...da si aia trebuiau sa caste ochii ca vedeau dementul cum vine

anonim spunea...

Na belea ca e de ieri..
Discurs ameninţător la Moscova la adresa Turciei: „Dacă vor să testeze pe pielea lor puterea armelor noastre, atunci să încerce”. Ce i-a deranjat pe ruşi?

Citeste mai mult: adev.ro/qogl2i
Nu cred ca va asteptati la asa ceva.Oricum rezolva mares asemenea probleme....le face niste harti turcilor.. ca nu mai au rusii nici o sansa
In tara lui Erdogan asa ceva nu apare fara ok-ul de la cel mai inalt nivel.Astia precis au aflat ca exista mares si au prins curaj:))

Iulian Mareș spunea...

Abateri in lant...:
-skimbarea benzii fara semnalizare si pe linie continua;
-nereducerea vitezei in apropierea unei intersectii, implusivul kiar accelereaza; a avut si acele benzi de presemnalizare, inaltate, perpendiculare pe directia de deplasare, pentru avertizarea ca urmeaza o trecere de pietoni....;
-lumina intermitenta a semaforului nu modifica obligatiile dobitocului, cu atat mai mult cu cat pietonii traverseaza sensul lui de deplasare.
-neacordarea de prioritate pt pietoni.

*Soferul in culpa este AERIAN (A)!

Leon spunea...

Iulica, ai dreptate, cred ca la volan era @Avia, se grabea spre Cotroceni pentru noi Ordine..:)).

Mihai spunea...

Asta era Mares fugarit de Ceausescu si Malin Bot.
Voiau sa-l întrebe care-i rezultatul "lucrării de excepție" încununată la ieșirea la pensie cu OSKAR.
Il mai puteau întreba de cand elicopterele din dotarea armatei Ro zboară la VRF cu 300-350 km/ h.
Dacă Mares facea asta in Hungaria, nu mai vorbesc de Austria ,unde traficul este împînzit si monitorizat de
camere de luat vederi se trezea cu " placinta" acasa alături de videoclipul doveditor si invata regulile de circulație ca si
pieton.
Plus ca nu mai intra in Hu pana nu plătea amenda .Iar daca era depistat în trafic cu amenda neplatita i se imobiliza autovehicolul pana la plata amenzii.
Iar daca Bolojan vrea sa introducă reguli de civilizatie urbană incepand din Vest spre Sud -Se se opun toți......
Vedeti ,de asta nu mai vizitez eu "țări străine" ca Oltenia ,Muntenia , ......... 🤣🤣
Iar când " ne calcă teritoriul" sunt monitorizati si ținuți sub strictă observație .........

https://youtu.be/B4WdtOu6PmQ

monteoru spunea...

Atentie colonele ca unii te musca.Prosti dar guralivi.

merlot spunea...

1)Sunt multi dementi pe drumurile publice si soferi dar si pietoni.O mica neatentie si platesti cu viata. Deschid o paranteza care nu are nimic comun cu "fugariti pe trecerea de pietoni". Motoarele puternice cer viteza.Nu ma laud cu autoturismul dar sa tii viteza la 50 km/ora la trecerea printr-o localitate dispusa pe DN si sa mai inapoia ta un ditamai TIR nu este prea confortabil.
2)Excroci.Dupa ce o mare perioada de timp au excrocat statul lucrand la negru concomitant beneficiind si de o pensie de handicap fizic au aplicat la o pensie militara crezind ca poate capusa MApN-ul.Uite ca aici nu si-au gasit prosti care sa se lase induplecati de milogeala lor.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Acesta nu este un blog al alcoolicilor anonimi! Poti opri inteligenta ecologista?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Acord, Erdogan e conflictual, dar cel putin isi iubeste tara si poporul si nu permite nimanui sa i se bage in borsul lui, nu ca Plăvannis, mamaligarul si tradatorul, care ne vinde si ultimile redute ale industriei, padurile si ne trateaza ca pe slugile Europei si ale lumii! Mai trage si el cate un pârțoi, ca asa a facut si cu germanii si frațuzii pentru egalitate de drepturi europene, si cu americanii in privinta unor spioni dintre cetatenii turci, sau ,,refugiati politici'' de fapt niste tradatori, ori jeguri ai #Rezist-sorosisti ai ocultelor mondiale, care au incercat ca la noi sa se infiltreze la putere, procedand bine arestand de-a valma militari, politisti si civili, varandu-i ani grei la bulău. E mare lucru cu Bosfor Dardanele, detinand controlul stramtorii si jucandu-i pe toti pe sarma ca le poate taia macaroana traversarilor. Nu cunosc despre conflictul cu rusnacii, deci nu pot emite judecati de valoare, dar de tinut, in aceste conflite, tin cu Erdogan ca are demnitate si coloana verticala, nepermitand nimanui sa-l calce pe batatura! Plavane spanzurat in inaltul prepeleac, ia exemplu de la mândrii sub semilună ca nu se lasa trasi pe vulă!

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Sper..

Mihai spunea...

Asta-i modelul Bolojan de care fug ca de dracu pesedistii si udmr-istii.
Nici narozii de la usr nu prea au multe in comun cu asa ceva.

https://www.facebook.com/1331135747/posts/10224518833181603/?sfnsn=mo

Iulian Mareș spunea...

Excelent scris...

monteoru spunea...

Ti-o spun direct.Insisti sa ajungi la Jilava.

Iulian Mareș spunea...

Poți citi...?
In definitiv, eu am făcut un calcul justificativ...dacă știi si poti fa-l tu si mai bine, însă tine cont și de frecarea roților...aproape neglijabila! In zbor, aeronavele frânează ca BMW-ul!

https://ukuytdom-nn.ru/ro/skolko-kilometrov-v-chas-letit-vertolet-samye-bystrye-vertolety-v-mire-samyi/

Iulian Mareș spunea...

Eu cred ca nu mai este mult si prietenii voștri,Ceausescu si Malin Bot, vor alerga după coloana oficiala...

Iulian Mareș spunea...

Niculae,

PUMA,Performanțe
Viteză maximă: 263 km/h.
37 km, pana la calculul acela mi-i asum in aceeași măsură în care si tu iti asumi actuala guvernare pe care si tu ai ajutat-o cu votul tău!

Mihai spunea...

@ monteoru
Ceparule ,ciocu mic ......că vine valul ....
De priceperea ta si a lui Mares & co la tras cu flinta ,tunul ,tancul sau linii pe harti depuse la arhiva sau distruse chiar nu mai avem nevoie. Traim cu totul alte vremuri ,alte preocupari ,alte cerinte .......
Asa ca ti-l poti lua pe ”reevaluatul ” @Mares acasa să va destainiuiti zi si noapte pana luati ””Hotararea” ........ Apoi dați cu banul sa vedeti care sunteti mai ...”destepti” .....adica rataciti prin sferele înaltelor tehnologii ..........si prin lumea asta in goana după afaceri ,bani ,lux ,”tehnologii cu senzori ........de sculat” si incalzit ........

anonim spunea...

@CFI
Vezi ca acolo e si o harta prezentata de tv turca.Nu prea mi se pare a fi patriotism farta aia ci altceva tot cu "ism" ma gandeam doar ce insignifianti suntem si noi pe aici printre astia precum rusii si a doua cea mai puternica armata a NATO...Numai una ca shoshoaca ne poate "salva",ca ea e specialista in manevre cu doua zile inainte de alegeri sare intr-un partid iar la doua zile dupa fuge inapoi...tipic anumitor "patrioti" care se vand vrac.Eu cunosc unul mic gras si indesat care crede ca patriotismul lui e direct proportional cu straturile de osanza si cu ingamfarea de cocos devenit clapon

anonim spunea...

@monteoru
mares are inca birou de sef la jilava?...hait! Nasol,desi nu e surprinzator pt unul cu state vechi de serviciu in domeniu(ala de informatii/informator)
PS Ce-o mai fi facand "Petrut"? sa-l intreb pe huhu ca el stie sigur sau si mai bine pe mares- direct la sursa.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

A murit tradatorul de Țară si popor, Mihai Pacepa! Sa fie neiertat si fie-i țărâna străina grea pe piept!

Iulian Mareș spunea...

Nicule,
acum am inteles care este marea ta suferinta....., dar nici intr-o armata nu este asa..
Marea ta frustrare este de ce au comandat, comanda si vor comanda militarii de cariera si nu ingineri/sing? Clar ca nu-ti voi raspunde, pt ca daca nu ai inteles asta pana acum nici nu are la ce sa-ti mai foloseasca! Comandantii dau ordine, ing executa! Ei aveau dreptul, kiar obligatia sa-si prezinte pdv, sustinut de argumente (calcule, skeme) pana la luarea deciziei!