Un produs Blogger.

vineri, februarie 05, 2021

Mitriță i-a lăsat pe crainicii arabi fără voce

36 comments


36 de comentarii:

Gigi spunea...

Dat dracului piticu'.

mosmartin16 spunea...

Superb !!

Gheorghita spunea...

Un jucator pe care regretatul Balaci l-a "mirosit" ca stie cu mingea si caruia i-a spus sa se distreze pe teren.E greu in fotbalul de astazi sa uiti de tactica impusa,de sumele ametitoare de bani sau de mofturile unor patroni atoatestiutori.El,Mitrita,fara a forta vreo comparatie, are ceva din adn-ul lui Dobrin,Balaci ,Hagi...Unuia ca el,e bine sa-i permiti din cand in cand sa faca ce vrea el cu mingea si-atunci apar faze ca cea postata de admin.

Leon spunea...

"Olteanul a primit mingea în propria jumătate de teren și a demarat, depășind 3 jucători în cursa către poartă. Pe ultimul dintre cei 3 l-a dezorientat total, acesta căzând în timp ce dorea să îl împiedice pe român.
Mitriță a șutat cu piciorul stâng la colțul lung imediat după ce a intrat în careul advers, iar portarul gazdelor nu a avut nicio șansă. Golul lui Mitriță nu a fost ultimul al meciului. La doar două minute distanță, Al Somah a stabilit scorul final, 4-2 pentru Al Ahli.
Victoria a propulsat-o pe Al Ahli pe primul loc în Arabia Saudită, la un punct deasupra celor de la Al Shabab și două peste Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu"
(Gsp.ro).

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

ABSOLUT SUPERB, IN STILUL DE EXCEPTIE A LUI DOBRIN, CARE VA MAI AMINTITI CUM NE SMULGEA LACRIMI DE FERICIRE! ABSOLUT ULUITOR ACEST SLALOM PRESARAT CU OBSTRUCTII! MITRIȚĂ, TATĂ, ESTI GENIAL SI IMPETUOS, CA UN TANC IN OFENSIVA!

Leon spunea...

,,Sâmbătă, 6 februarie, este Ziua Mondială fără telefon mobil, o iniţiativă a scriitorului francez Phil Marso, ajunsă la ediţia cu numărul 21. Acesta recunoaşte utilitatea dispozitivelor mobile de comunicare, însă atrage atenţia asupra pericolelor pe care folosirea excesivă o poate avea asupra tinerilor.,,
Astazi NU mai comunicam pe Celular..!

anonim spunea...

...si eu care voiam sa sun pe la ceva cu...8989...😄😄😄
dar daca ma suna am voie sa raspund? sau trimitem porumbei?
PS Dar mai trebuia inventata o idiotenie de "zi" care oricum nu intereseaza pe nimeni...si nici n-a interesat vreodata.Astea-s "ca calendarele" religioase....fiecare cand are interes si atat
Sa traiti domnu Leon!!
Nu stiam ca sunteti asa tanar,dar conteaza cum va simtiti nu varsta biologica.Aia e doar un numar(vorba cantecului)
Multa sanatate va doresc

anonim spunea...

...mic si-al dracu'!!😄😄😄

Leon spunea...

...)).
Multumesc, la fel ! Sunt de 20 de ani cititor si scriitor pe Celular..!!

GO spunea...

Felicitări eroului milițian care a reușit după lupte grele să aresteze o femeie de 21 de ani care făcea contrabandă cu ghiocei.

monteoru spunea...

Cornelius@ ce origine sanatoasa ai!Pentru asta te-a trimis col.Sora la mina.Acolo trebuia un membru de partid devotat partidului,care apreciaza aurul negru.Din cauza ta carbunele era mai mult pamant de ne dadea afara din unitate resturile nearse.Glumesc.
akord@mai tata esti polivalent.Am un vecin care are un tractor pe senile.Cauta tractorist.

anonim spunea...

daca-i fotbal sa vorbim de fotbal...ca e exact din timpul cand un mare col "natoist" era secretar UTC pe Cp. si era foarte mandru ca e mdp....acum e la fel de mandru ca e "natoist"
a avut timp sa naparleasca in anii astia
https://www.digisport.ro/special/au-venit-doi-militieni-si-mi-au-zis-mainile-pe-capota-de-ce-a-fugit-miodrag-belodedici-in-serbia-1000569

anonim spunea...

In atentia celor cu sporuri pt conditii vatamatoare de praf/de arhiva si de antena ca tot se streseaza bietii oameni de la cate un Iphone "de fite"...acusi se face septembrie si apar si pensiile
E bine de mine ca daca n-am avut nici n-au ce sa-mi ia.Iar ce am avut,obtinute perfect real, au fost platite cu varf si indesat in ani si ani de zile...de m-au distrus!

https://stirileprotv.ro/stiri/financiar/legea-salarizarii-va-fi-modificata-o-parte-dintre-sporurile-date-bugetarilor-vor-fi-taiate.html

anonim spunea...

Astia nici macar nu sunt "natoisti"
Tot ca la comandamente la "miticii de la mucuresti unde frigulesti" unde sunt aia "vatamati" rau de la hemoro-easy facuti din/pe motiv de scaun
https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/control-la-ipj-vaslui-salariile-politistilor-sunt-marite-artificial-pentru-a-obtine-pensii-mai-mari.html


Iulian Mareș spunea...

Dat afară...

Iulian Mareș spunea...

La arabi se poate...in fotbalul mare nu se întâlnește cu mingea...complet dezavantajat de fizic... Fotbaliștii mari cu H 1,65-1,70 sunt câțiva. Amintiti-va de Elton....

M spunea...

Nici nu meriti raspuns, esti prea prost!

Huhu Rezea spunea...

Hai... că nu-l prea duce capul pe polițistul care a făcut scandal pentru câteva chite de ghiocei. Asemenea băieți sunt buni de paznici nu de mentinerea ordinii publice.

M spunea...

#Huhu

Chiar crezi că pentru ghiocei? Dacă trece Poliția pe lângă un cerșetor și nu face nimic, e rău! Dacă face, e rău! Băi, suntem duși cu capul?

A oprit pentru că doamna de etnie rromă cerșea. A cerut un act de identitate probabil pentru a l verifica daca nu e căutată (cum credeți că sunt prinși ăia căutați?). Doamna de etnie rromă a început să facă scandal și apoi a fugit. A fost prinsă după câteva străzi când, evident, și-a adus aminte că e gravidă! 😂
Conform procedurii, dacă fugi ți se pun cătușe și dacă refuzi să te legitimezi ești condus la secție. Punct!

Dar țara asta e în rahatul in care e și pentru că mai repede ținem cu ăla care a încălcat legea decât cu cel care o aplică.
Subiectul a fost dezbătut de televiziunile infractorilor nu cred că cineva care a purtat uniformă chiar e nevoie să se situeze imediat de partea infractorilor.

Polițistul nu face legea, o aplică. Vorbiți cu deputatul care vă reprezintă să scoată din codul penal tot ce nu vă place. Ghiocei sau nu, cerșetorie sau nu, rroma a încălcat legea. PUNCT!

Ete, na! De ce nu doarme unul sau altul? Băi, amenzi să se de-a numai celor aprobați de mine!
Fac pariu că o să fie zeci de exemple care incep cu "da, pe ăla care...."
Lăsați-i să își facă treaba că nici eu nu îl învăț pe Olescu cum să fie vânător de munte!

Huhu Rezea spunea...

Nu ai deloc, deloc dreptate, d-le @M.
Comercializarea de ghiocei este un mod onorbil de supraviețuire, nu este cersetorie.
Intervenția este complet disproporționtă. Nu era un pericol public și putea găsi și alte metode de a aplica legea și de a identifica persoana. De ce au polițiștii telefoane moderne în dotare?

Iulian Mareș spunea...

Adica, făceau skimb de numere și își trimiteau emoticoane?

Burebista spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...

De unde știți că vindea ghiocei? A spus Antena 3? A spus și că e minoră.....
Chiar și așa, nu eu am făcut legea, dar nu e legal ce făcea doamna respectivă. E ok să vinzi flori pentru a supraviețui? Bine, schimbați legea!!!!!!

Stațiile sunt bune dar trebuie să pleci de la ceva. Doamna in cauza a refuzat să se legitimeze sau să dea datele de identificare. Conform procedurii urma să fie condusă la secție pentru a fi identificată. A început o altercație. Mă rog....

Ideea mea era să nu sărim imediat în apărarea celui care a încălcat legea.

Vi se pare dumneavoastră că e disproporționată. Ce făceați?
O lăsați să fugă?
Ha,ha,ha ce polițist incompetent, a scăpat cu fugă!
Vă făceați că nu vedeați că cerșește?
Huo... Milițienii își iau bani și se fac că nu văd cerșetorii!!!! Sau sunt pe mâna cu ei!!!!!

In momentul când doamna a început scandalul, a pornit inevitabil spre încătușare. Nu o să fie bruscat unul care cooperează.

Oh, ce simplu e din tribună!!!! Ca la golul lui Mitriță!
Acolo, la firul ierbii,e al dracului de greu.

Deci, închei, domnule Huhurez, sunt tot oameni în uniformă, mă abțin să îi blamez. Mă abțin să mă plasez de partea celor care încalcă legea, bună-rea!

Mihai spunea...

Ce s-au mai extaziat oltenii pentru niste expirati, obosiți sa contreze un alt expirat introdus in min 60.
Dacă jucau cu Hermannstadt sau Sepsi nu făcea doi pași cu mingea 🤣🤣🐒
Mai bine vedeti pe unde ati pierdut palmaresul Craiovei maxima !

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1365188277197869&id=100011201290539

Iulian Mareș spunea...

Oare ne deranjează numele fara rost in germana sau maghiara?
Pe când doar nume străine pt Oradea, Timișoara, Brașov sau Cluj?
Exemple jenante, trecute cu vederea..: Hermannstadt sau Sepsi.
Va place? Sunteți progresisti? Inteleg.

M spunea...

Chiar acum, evident tot pe Antena 3, vloggerul X se plânge că i-au dat jandarmii amendă.

- Eu nu mi-am chemat fanii in Piața Constituției. Am zis că o să fiu acolo de la ora XX dar că nu le recomand să vina să vorbească cu mine.

Râde apoi șmecher!!!! Ceva de genul "eu le-am zis că îi aștept dar să nu se supună că i-am chemat". Și continuă:
- M-am dus apoi în Piața să mă văd cu fanii dar au venit la mine niste jandarmi și mi-au spus să mă duc acasă. Am refuzat. Atunci mi-au cerut să mă legitimez și le-am zis să se legitimeze ei mai întâi. Dar nu au vrut!
- Pe filmare apare că s-au prezentat cu gradul numele și prenumele și unitatea. Mai mult se aude cum îi înjurați.
- Da, și îmi pare rău dar nici ei nu vorbeau respectuos cu mine! Totuși, sunt cineva, nu degeaba sunt invitat la televiziuni.
- Pentru ce v-au amendat? Pentru injurii?
- Nu, pentru "nerespectarea indicațiilor". Dar mint! Nu mi-au dat indicații! Doar mi-au spus să plec acasă! Vedeți că mint? Îi dau in judecată! M-am sfătuit cu prietenul meu, Mălin Bot și îi dăm în judecată!

Păi măi boule,"du-te acasă!" nu ți se pare o indicație suficient de clară?
Să îi zici unui jandarm care îți cere să te legitimezi: du-te bă în p..la mea! E normal?

O lume plină de dilii!!!,😁

Burebista spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

Bravo, halal disciplină militară!
Intră omul să citească ce zic vechile cătane despre driblingurile lui Mitriță, care i-a extaziat pe arabi, și citesc despre legionari și teroriști...oare din deșert vine boala asta?

y spunea...

Da, așa este, ce timpuri mai trăim și noi! Parcă era mai bine pe vremuri, alea femei adevărate. Îmi curge și-o lacrimă când rememorez.
https://www.stiridecluj.ro/national/andrei-placinta-fiul-sorinei-placinta-a-urinat-pe-o-troita
https://www.mediafax.ro/politic/elena-basescu-ar-fi-de-acord-cu-legalizarea-marijuanei-video-4464261
https://ziare.com/udrea/stiri-elena-udrea/opinii-dictatura-luminata-a-doamnei-udrea-sau-despotism-luminat-1007789
https://www.cotidianul.ro/in-camera-erau-100-de-deputati-la-vot-s-au-numarat-175/
https://forum.softpedia.com/topic/1033571-andreea-paul-vass-sau-cat-de-blonda-poate-fi-ipocrizia-unui-politician/
Am făcut o foarte scurtă selecție din amintiri, dar dacă doriți, mai am.

y spunea...

deh, doar niște ghiocei? păi dacă avea și ea niște cisterne de motorină sau vreo 2 - 3 vapoare, alta era situațiunea ...

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
anonim spunea...

ce tigaie,ce cazan!!😄😄😄
2-erau in pregatire la sil fors sau la grin bereț cu ceva babe redsperău

ifrim spunea...

Tunde-i zero șefu,apoi la țambal cu indisciuplinații!