Un produs Blogger.

luni, februarie 15, 2021

Considerentele unui Tribunal despre solda de funcție din anul 2017

72 comments






72 de comentarii:

Xman spunea...

Cate bordeie atatea obiceie...

Leon spunea...

Deci, ca Pensionar, NU poti solicita un Venit pe care NU l-ai avut in Activitate...!

DjSAX spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cezar spunea...

Tocmai de aia îi bun Plx-.-99
Ai pensie minima de baza

Leo spunea...

Leon , poți solicita actualizarea cu majorarea acelui venit.
Venitul e una majorările la venit sunt alta. Iar "ORI DE CÂTE ORI" majorările - sunt în legătură cu actualizările în toată perioada 01.01.2016 - 15.09.2017.

Gigi spunea...

....Pîrîta, solicitã respingerea actiunii deoarece,reclamantul, a solicitat PRESUPUSE DREPTURI SALARIALAE...

Vedem cã "RECLAMANTUL" a insirat toate actele normative,dar degeaba,instanţa a luat de bunà ce a spus"pârâtul",adicã,Respingerea actiunii.
Întreb,dacã era vorba de drepturile lor,tot aşa puneau problema?

CEZAR spunea...

PENSIA NONCONTRIBUTIVA...nu poate si NU TREBUIE sa fie legata de ELEMENTE SALARIALE !
Doar jmecherii de pe la noi cu gusa si ceafa de bulgar au facut altfel..pentru a se infrupta pe rupte
Vezi m-Alul !...

Iulian Mareș spunea...

Asa au magistrații?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cu balanțieri fătați pe banda rulantă si bani la Facultatea de fufe si nătăfleți, la Spirtul Hârleț, sa nu va asteptati dreptate sa aveți!

Cezar spunea...

Si pentru CHESTORITA NETERMINATA
Ii foarte bun PLx.. unu99
Sînt curios cîți ANI DE MILITAR PUR ARE....????@

Xman spunea...

Inclin sa fiu de acord cu tine,dar de ce sa fie legata?De salariul mediu brut pe economie ,sau solda medie bruta pe armata?Cum consideri ca ar fi mai bine,vechimea efectiva sau cumulata de inmultit cu un anumit procent,sa spunem 2.5%?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sunt prieten virtual cu petentul si il stiu de un luptator indarjit, care nu se va lasa cu una cu doua, si o sa mearga mai departe in Apel. Desigur ca si acolo decide virtutea geniala din Spirtul Hârleț, dar daca s-o nimeri cei cu virtutea de la Stat, poate ca va avea de castigat

Alex spunea...

O fi fost si madam printre specialistii cu 10 de M.A.I.si restul din afara.Ptr.specialisti ...se poate !

anonim spunea...

@Cezar
Ciocu' mic!!
Chestorita neterminata a iesit la pensie in ACELASI AN cu mares pe acelasi OG despre care au stiut cativa dupa cum zice huhu
Uite ca a stiut si mares si dpdv legal e "beton" dpdv moral e "mares'(cuvantul asta incepe sa devina sinonim cu ...)
Mie imi pare bine totusi ca lui mares i-a scapat un spor,in rest le-a inhatat pe toate pana si-a triplat baza de calcul(evident nemeritat)
Ghici ce spor a uitat mares!!=100 puncte
PS Degeaba o injura huhu pe chestorita ca pe mares il avea sub nas....doar ca nu-l vedea(cica) :)))

Alex spunea...

Cica ptr.chestoritele neterminate se lucreaza din greu ptr.terminare.Este pusa pe tapet deja plx.69.

Viorel spunea...

Ave Cezar, ce tot îi trageți cu PLx-99, ori este PLx-199 ori pentru dumneavoastră „ Poziția 69”.

monteoru spunea...

Bine a zis cineva.Excrocii.Dupa ce au inselat statul lucrand la negru ca sa nu piarda pensia pentru handicap fizic acum au ales pensie militara crezand ca pot capusa MApN-ul.Uite ca nu si-au gasit prostii cum credeau.Acum umbla ca milogii pe la portile ministerului si se vaita in stanga si in dreapta ca sistemul e nedrept cu ei.

anonim spunea...

Cezar
chestorita= varsta 42 deci cel mult 23 ani vechime(cu scoala) cam un grad la 2 ani si ceva(in medie) de la subinspector la chestor cu 0(zero) zile operativ repartizata pe functie de subcomisar direct din scoala in "structurile centrale".Si nu,n-a fost nici pe departe sef de promotie cu 10 pe linie ca sa zici ca are vreo scuza...
Dar va spun ca a avut minima decenta sa nu vina macar pe filiera indecenta cum stiu eu pe unul.Deci si gagica asta chestor(ca nu-i pot zice tanti) a iesit la pensie tot in 2015 ca un "pretin" de pe aici,la care repeta ca un papagal..."Sa traiasca si sa infloreasca...bla,bla multilateral dezvoltata"...(aplauze indelungi,urale prelungite)
Uneori ma mai amuz vazand faze de genul pe youtube.Niste kknari!:))

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

(P)e aia (L)ungă (X) (199) i-a adus voturile boului baltii, sa ramana sinistru cu o comisie de mediere a agapelor si biletelor pentru statiunile balneare cu traseiste de lux, ca ce penzii brostace sa mai medieze cand ei abia de mai au timp sa se prostitueze?!

Leon spunea...

https://mfinante.gov.ro/documents/35673/1020142/proiectougmodifmasuri_15022021.doc

Viorel spunea...

16 februarie 2021, marea confruntare dintre finanțiștii și juriștii C.P.S. a M.A.I. și cei ai Curții de Conturi arbitrate de C.Ap.București. Emoții mari pentru pensionarii din toate structurile militare. Fiind marți, să fie într-un ceas bun.

Viorel spunea...

MĂSURILE ART. III SUNT LUATE DE NIȘTE DOBITOCI FĂRĂ SUFLET (LOR NU LE PLÂNG NICI BUNICI ȘI NICI PĂRINȚI DE FOAME PENTRU CĂ AU GRIJĂ NEPOȚII ȘI COPIII DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI DE EI). LA TICHILEȘTI CU EI.

Burebista spunea...

Pai ce faceți mai nene mă... Nu voiați ca pensionarii militari și polițiști din MAI să fie eliminați din Legea 223??
Acum va bazați pe ei sa va apere și vouă drepturile?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Viorel, parca vad ca adresele secretizate catre Curtile de Apel, ICCJ si chiar tribunale isi vor face efectul si in acest proces! Asa cum cred in Hristos, asa cred ca sunt ordine secretizate sa fie toate procesele pe drepturi financiare la pensii si salarii trantite de pamant, ca la Sumo! NU CRED IN JUSTITIA DIN ROMANIA SA FACA DREPTATE ROMANILOR DE RAND, NICI CU STREANGUL LEGAT DE GAT SI CU SCAUNUL SUB TALPI!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leon, asta este maCIUCA bine pălită pe la spate peste carul cu oale sparte! Asta vara am confiat munți de mure de sub stufoasa pădure sa le dau guvernarii lăbărale, cu măsurile dure, cu gura plină sa nu poata sa ma injure!

Leon spunea...

Fata de Varianta Avizata de Consiliul Legislativ, acest PROIECT de OuG postat astazi pe site-ul Minist.de Finante, are ceva modificari !
O modificare foarte importanta este ca Art.III, ABROGA alin.3-8 de la art.86 din L.127/2019, adica VPR(Valoarea Punctului de Referinta), deci ADIO CONTRIBUTIVITATE MAI AVANTAJOASA..!

valy spunea...

Cornel poți să te muți la Craiova, numai Olguța Vasilescu te mai face bine.

anonim spunea...

pt 5%?...pai la pensia mea nu ajung nici de tigari
Eeeee la mares alta treaba....mai pune 2000 si isi ia un Q7...nou!

Viorel spunea...

Domnule Burebista, nu exagerați. Noi nu avem pilele dumneavoastră (nu ale dumneavoastră personale), adică ale instituției ca să intrăm la priorități. Pentru M.A.I. și celelalte structuri am fost buni doar atunci când s-au preluat art. din O.U.G. nr. 7 / 1998 și s-au transpus în Legea nr. 138/1999 (art. 1 și 31).
C.P.S. a M.Ap.N. dă în judecată Curtea de Conturi și Comisia….etc. pe data de 13.08.2020, sedința se stabilește pe data de 18.02.2021 (după 6 luni).
C.P.S. a M.A.I. dă în judecată Curtea de Conturi pe data de 07.12.2020, sedința se stabilește pe data de 19.01.2021 cu reluare (pentru a se consulta VAR-ul dacă a fost ofsaid) pe data de 16.02.2021 (după 1 lună și 2 săptămâni).
Întrebare: Care este logica ? Logica era să fim noi primii. Primul venit, primul servit. Atunci ați fi gândit la fel. În fond, dacă rămân pct. 1i și 1ii și pică 1iii este bine pentru toți. Și indiferent cine ar fi fost primul în fața Împăraților, ce se hotărăște mâine, tot aia se va hotărâ și pe 18. Decizia pe pct. 1iii contează.

Leon spunea...

"Despre sporul de antenă, Turcan a spus că ar trebui să fie acordat într-o sumă fixă. „Dacă există un nivel de radiații sau expunere la radiații, funcționarii să fie recompensați”, admite ministrul Muncii.
Despre sporul de calculator nu are, însă, aceeași părere.
„Nici nu ar trebui să existe (spor de calculator – n.r.), din punctul nostru de vedere, și vom propune eliminarea. Așa cum am propune eliminarea și pentru sporul de confidențialitate. Dacă lucrezi într-un domeniu care presupune confidențialitate, nu trebuie să fii răsplătit pentru faptul că respecți legea”, a mai spus ministrul Turcan la Realitatea Tv"

Leon spunea...

@Avia intraba si Orban&Cîtu, raspund:
1.Cresc pensiile in acest an ?
- DA, de la 01.01.2022.
2.Se dau vaucere de vacanta in acest an?
- DA, se folosesc cele din anii 2019 si 2020.
3.Studentii mai au gratuitate pe CFR ?
-DA, cu plata a 50% din valoarea biletului la clasa 2 a..!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Valy, pentru cine dansezi in hora asta in care aiurezi? Ce entitate reprezinti in aceasta comunitate? Lumineaza-ti bustul, ciupilica, perciunii, fața si mustața să vedem cu cine joci rața, palid in team-ul lui David!

Burebista spunea...

Eu am mai scris pe aici ca decizia din acest proces nu ma afectează personal , dar am susținut întotdeauna ca indexarea de 5 % din 2016 trebuia acordată la toate pensiile militare indiferent de ministere sau alte instituții militare, pentru ca asa prevedea legea atunci.. Asa cum era prevazut în lege numai indexarea din același an cu actualizarea era eliminata dacă prin aceasta rezulta un cuantum mai mic al pensiei...
Eu sunt de părere ca indexarea cu inflația produce efecte și modifica toate valorile elementelor din care sau calculat pensiile, mai precis baza de calcul... Asa cum se întâmplă în prezent cu indexarea pensiilor militare stabilite după 15.09.2017 la care indexarea cu inflația de anul trecut a produs modificarea bazei de calcul cu același procent, precum și a pensiei nete în plată exact cu 4,6 % ceea ce nu s a întâmplat cu pe stabilite înainte de 15.09.2017 care nu au crescut la net cu 4,6 %.

Burebista spunea...

Sporul de antenă, de fapt este spor pentru condiții grele de muncă și toxicitate... Și aici pot întra mai multe situații nu doar radiațiile antenelor radio...
Numai dacă acest spor va fi transformat în indemnizație în cuantum fix poate avea aceeași valoare.. Sporul chiar dacă este în același procent, este diferit pentru ca salariile sunt diferite...
Sporurile vor putea fi eliminate numai dacă se va schimba legea salarizării și vor fi modificati coeficienții salariilor de funcție în sensul ca un militar chiar subofițer dacă lucrează în condiții deosebite, radiații, etc sa aibă coeficientul de salariu mai mare chiar și decât un ofițer care lucrează într-un loc călduț...
Ceea ce nu cred ca se va întâmpla niciodată.. Însă prin sporuri un subofițer poate ajunge sa ia o solda brută nai mare decât un ofițer de la centrul militar de exemplu... Același lucru este valabil și pentru un ofițer inferior fata de unul superior...

Viorel spunea...

Domnule akord-75, credeți că la vârsta dumneavoastră dacă luați biluța va fi mai tare și mai mare decât sticla de bere ? În plus, aveți grijă cu inima. Au fost unii care de la biluța albastră au rămas cu capul între ț..e pentru totdeauna.

Iulian Mareș spunea...

Nu mai fuma....

Iulian Mareș spunea...

Repet intrebarea!
Daca vezi actele, in afara faptului ca toti vor rade de tine, faci ceea ce trebuie, in direct pe Facebook si eu promit sa gust din coliva ta? Promiti?
Sau de nu ori taci ori scrie ca din spitalul de nebuni!

Iulian Mareș spunea...

Dar ”ELEMENTE SALARIALE” de ce sunt legate? Tu nu vezi ca te invarti in jurul cozii?
Pensia sa fie in concordanta cu ce? cu vekimea, cu parul, doar cu functia?
Ai analizat comparativ cu altii, care isi trec toate veniturile?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Valy, vezi ca te-am ginit: Nu scrii din sentimente personale, nu ai treaba cu pensiile sau sa ai probleme personale sa te avante pe aici: Esti numit la ordin, provocator-ginitor cu bățul prin gard! Da-ti dracului numele real, si vezi ca in loc sa-ti innodezi cravata de lustra sa te legeni adormit cu picioarele atarnand, ti-ai legat perciunii de gat! Daca esti in solda, haleste-o de la serviciul de ginitori, ca pana la penzie o sa ti se usuce mucii in nas!

HALA spunea...

Cu regret trebuie sa recunosc totuși ca militarii sunt cei care au deschis Cutia pandorei cu sporurile la ceilalți bugetari, când odată pensionați, au năpădit ca înecați birourile instituțiilor de stat unde și-au descarcat sacul de nazdravanii și descurcăreli salariale și de pensionare la toate pipitele care le aruncau câte o privire, credeau ei mai admirativa, în realitate un rânjet de scârbă și invidie la adresa unuia care le fura locul de chicoteli bugetare. După ce i-au scuturat de informații, i-au scuipat de prin birouri ca pe ultimile otrepe, i-au supus dezaprobului public implicând întreaga armata iar toate sporurile și alte specificitate salariale și de pensie au fost însușite de bugetari și în special de magistrați. Chiar și în cel mai îndepărtat cătun s-a întors badea cu grad de colonel sau adjutanți șef, ori principal (alegeți cum va place) și i-a lăsat u gura căscată pe angajații primăriei printre care și-a găsit și el un post de paznic sau referent, agent sau orice post de pupat funduri civile. Aceștia au fost descurcăreții armatei care ne-au dat și ultimul șut în fund chiar și ca pensionari.

Gigi spunea...

Dar spor de hotie nu le dã ãştia?
Se cunoaşte f.bine cine trebuie sã ia spor de Antena.

Iulian Mareș spunea...

Viorel
Iti dai seama cu cine avem discuții? Cu obsedați...cu bolnavii, violatorii ...

M spunea...

Eu nu am găsit"sporul de calculator" în lista publicată. Unde e că toți vorbesc de el!

Sporul de confidențialitate? Nu trebuie să existe. Dar, așa cum zice și Burebista, trebuie modificați coeficienții din legea salarizării. Altfel nu că suntem la baza piramidei dar suntem sub fundația piramidei.

Eu nu am nicio problemă ca un subofițer să aibă solda mai mare decât un ofițer. Bravo lui! Transformarea sporurilor în sumă fixă o să permită asta mai ușor.

Burebista spunea...

Iată care au fost procentele de creștere a salariului mediu brut pe economie din 2017 pana în 2020...
3.131 lei +32,94%(2018)= 4162 lei +24%(2019)= 5163 lei +5,19%(2020)= 5429 lei
Deci în 2022 creșterea punctului de pensie va fi cu 2,63 inflația 2020 + 2.595 maxim jumătate din creșterea reala a salariului mediu brut pe economie 2020, total 5,225 % pentru ca la 1 ianuarie 2022 aceștia vor fi singurii indicatori cunoscuți....
Dacă anul trecut când s a acordat totuși acel sfert din diferența de crestere a salariilor 2022/2018, abia a mai crescut salariul mediu brut pe economie cu 5,19 % însemna că anul acesta nu va mai creste cu nimic, poate chiar va scădea dacă se umbla la legea 153 și la sporuri....
Acum o întrebare...
La noi la pensia militară indexarea din 2022 va avea și procentul neacordat de 3,8% pentru anul acesta? Sau vom fi faultati și ni se va acorda doar 2,6 % inflația 2020...

anonim spunea...

E una din reclamele care ruleaza pe blog daca deschizi acest site prin telefon....adica e(si) a lui huhu :)))))))) Am copiat una la intamplare si v-am servit-o.Daca va uitati in partea de jos se vede scris clar"...Dwww.huhurez.com%26utm_match%3D%26xutm_content%3Dwww.huhurez.com%26utm_content%3Dwww.huhurez.com%26utm_source%..."

da trebuie sa recunosc ca trebuia sa dau si sursa dar m-a interesat mai mult sa vad care-i ala care bate recordul prostiei
mares este pe locul I in "top 10" deci i se acorda si diploma de licenta cu titlul:"maximus prostisimus"
:))))👏👏👏(aplauzeeee!!!)

sky-zone spunea...

Astazi are loc procesul intre MAI si Curtea de conturi?

Huhu Rezea spunea...

@akord
Am mai precizat că reclama respectiva si altele apar numai pe dispozitivele pălmașilor care in mod curent se uită pe astfel de site-uri.
Cu alte cuvinte, reclamele adSense te servesc cu ce îți dorești.

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

@Bure, este posibil ca in anul 2022, VPP sa creasca NUMAI cu Inflatia din 2021:
1.Salariul mediu brut in 2021 este in BAS de 5380 lei, MAI MIC decat cel din 2020 de 5429 lei.
2.In Proiectul de OuG, NU se mai precizeaza ca cele 2 valori(Inflatia si SMB) sunt cele comunicate de INS..!
PS. Nu mai avem nevoie de Inflatie, deoarece Ciuca ne face Actualizarea ..:)).

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Deci tot tu ești de vina pt ca el are palmele roșii? ��������
Lume, lume ești nebuna...punti-i Control Parental!
...atat il duce...mintea.

Anton spunea...

Nu se va da niciun leu în plus la pensii pană în anul 2023.

Burebista spunea...

M, sporul de calculator este unul din cele incluse în condiții grele și toxicitate și a fost introdus când în instituții și ministere se utilizau acele computere cu monitoare cu tub și care emiteau anumite radiații sau care afecta vederea... Prin unele instituții cred ca mai sunt și acum... În restul au fost schimbate cu altele mai moderne însă nu de ultima generație....

Viorel spunea...

Domnule sky-zone, deschideți calculatorul, intrați pe google, scrieți Curtea de Apel București și va apare: Curtea de Apel București-Căutare dosare-Portal Just, dați clic stânga și vă apare scris pe fundal negru Căutare dosare, sub el apare un dreptunghi în care este scris număr dosar, obiect, parte, în dreptunghi treceți 7095/2/2020 și dați Enter, apare: Număr unic de dosar: 7095/2/2020, dați din nou clic stânga, deschideți și vă apar (date din proces, părți, ședințe, etc.). Diseară după ora 18 urmați pașii pe care vi i-am enumerat și veți citi Hotărârea zilei de astăzi. Sper să nu ceară un punct de vedere de la ICCJ pentru că atunci chiar au b….o polițiștii pentru că li se vor lua bani din pensie și vor da și sumele primate înapoi (parte dintre ei). La fel și noi (parte dintre noi, cei cu peste 85%) dar mai puțin pentru că nu am primit Actualizarea de 5%. Joi, pe 18.02.2021 când are loc procesul dintre C.P.S. a M.Ap.N. și Curtea de Conturi și Comisia….etc., faceți la fel și aflați și Hotărârea în acest proces.

Viorel spunea...

Domnule Iulian Mareș, frecând țeava tunurilor zeci de ani capeți dexteritate, acum când tunul a ajuns pe post de râmă și nu vrea să mai stea în poziție verticală sau măcar orizontală (este și supărat pentru că ar trebui să stea în poziția drepți în fața superiorului) își stimulează neuronii vizionând astfel de filmulețe și își aduce aminte cu regret de secretara domnului secretar de partid, doamna Oara, etc. Ce viață, ce trai domnule.

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/orban-paseaza-eliminarea-sporurilor-in-curtea-lui-citu-parlamentul-nu-poate_802160.html

anonim spunea...

@meheheaares...
degeaba il intarati pe huhu.Tu esti singurul "ficus" pe aici...uniq-ul!!.Priveste-te in oglinda si te vei vedea mister "topgun":))) Ai luat-o?...tine-o strans!:)

M spunea...

@Burebista

Da, asta stiu, dar vorbesc astia mereu de "sporul de calculator". Cand aveam CRT-uri era justificat dar nu era "de calculator". Daca stateai 8 ore la 50 cm de tubul ala nu mai vedeai bine toata dupa-amiaza. Deci nu era "de calculator".

Nu cred sa mai fie o institutie care sa aiba asa ceva din SNAOPSN (adica spor de radiatii cand lucreaza pe LCD). Se intocmesc "buletine de determinare prin expertizare a locurilor de muncă". Nu sunt corect intocmite? Baga-i la puscarie pe aia de le-au intocmit! Dar nu manca kkt cu lingura vorbind de "bugetarii cu sporuri de calculator".

Ce intelege privatul cu creierasul lui micut spalat si apretat? "Ia uite la bugetari! Iau sporuri ca se uita pe telefonul mobil grasii dracului!!!!"


Ia mai bine masuri sa nu mai fie asemenea locuri de munca!!!! Sau trebuia un subiect mai interesant sa uitam de Voiculescu si diplomele lui?

Uite un subiect pentru guvernul Catu: avem cea mai mare evaziune fiscala din UE. Practic doar 2 din 3 privati platesc ceva impozite la stat. Multinationalele au o cifra de afaceri imensa (de doua ori mai mare decat firmele romanesti) dar contribuie cu doar 30% din PIB (firmele romanesti facand restul de 70%). Hai, Catu, ai curaj???? Sau mai gasesti tu un subiect sa dai ciolan de ros la trepanatii?

Burebista spunea...

Dacă se respecta legea 263 punctul de pensie civil ar fi crescut de la 1 ianuarie 2017 pana în prezent cu...917.5 ianuarie 2017 +9% iulie 2017
1.000,0822, + 17,77%(2018)+16,6%(2019)+6.395%(2020) = 1461 lei, mai mare decât 1442 cât este în prezent....
Dacă totuși la 1 iulie 2017 nu ar fi crescut cu încă 9 %
din pix în plus , față de indexarea de la 1 ianuarie 2017 de 5,25% punctul de pensie Cfm 263 ar fi ajuns de la 917.5 lei la 1340 lei mai mic decât cel 1442 lei făcut din pix....
Dacă s ar fi acordat și inflația 2020 punctele de pensie ar fi crescut cu 2.63 % pentru ca creștea salariul mediu brut pe economie a negativa... 1340 +2.63%= 1376 ar fi trebuit să ajungă punctul de pensie anul ăsta....

anonim spunea...

Ce faci mai meheheares promotie(de pensie) cu chestorita?...de stai cu fruntea sub buricul lui viorel tot timpul?Ce-ti mai placeeee!!

Viorel spunea...

Domnule Anton, vorba cântecului „Nu sunt prost, dar nici deștept, Sunt ca orice om”. Dacă (,) C.Ap.B. în procesul de joi 18.02.2021 dintre C.P.S. a M.Ap.N. și Curtea de Conturi și Comisia …. etc., dă următorul verdict: Se pun în aplicare de către C.P.S. a M.Ap.N. pct. 1i și 1ii din Decizia nr. 4 a Curții de Conturi și se abrogă pct. 1iii, atunci procentul de 5% trebuie introdus în modul de calcul al Deciziilor de actualizare din 2017. Cred și sper că asta dorește și domnul ministru Ciucă pentru a compensa dezechilibrul creat (el rămâne, dar cel puțin primim și noi ceva) prin aplicarea Legii nr. 168/2020 și neacordarea indexării din acest an. Concluzia o putem trage și după ora 18 când apare Hotărâre pe dosarul M.A.I.

Huhu Rezea spunea...

Viorel
Muta comentariul pe topicul următor. Aici își pierde utilitatea.

Burebista spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Viorele,
Tu știi cu cine se cearta subspecia asta, care se baga printre oameni? Ce buze de XXX are!

Iulian Mareș spunea...

Cineva cauta o adresa. Iată...

Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”
Sos. Berceni nr. 10, Sector 4, 041914, Bucuresti, Oficiul postal 8

E-mail:
alex_obregia@yahoo.com

Camera de garda: 0213344025
Cabinet consultatii medic: 0770 415 316
Asistenti medicali: 0770 413 402
Biroul internari: 0770 414 897

M spunea...

Domnu Huhurez faceti ceva cu AdSense ca mie imi da numai reclame cu Mercedes si Audi. Ce se intampla????😁😁😁

Pentru abagii care primesc reclame porno sunt doua rezolvari:
1. nu mai intrati pe site-urile porno!!!!
2. va duceti pe https://adssettings.google.com/ si dezactivati de acolo subiectele porcoase!!!

PS I-am scris domnului Huhurez, cei neinvitati in discutie sa se abtina!!!!

Huhu Rezea spunea...

Greșit
68% dintre pensiile militare în plată au continuat să primească în anul 2017 si ulterior, dar si în prezent, indexarea de 5% din anul 2016, Sunt cei cărora algoritmul de calcul inventat de gulerați le-a diminuat cuantumul recalculat potrivit L 223/2015. Doar pensiile stabilite în anul 2016 si cele cu un cuantum mai mare prin recalculare au fost afectate de măsura ilegală a 2 case sectoriale.

Iulian Mareș spunea...

In concluzie...cine este acyorul xxx din Top 10, de pe locul 1?
*ce poate face lipsa școlilor din om... De ce nu ma mir?
*condiția minimala si suficienta ca sa crape cu capul intre ele este sa-l si aibă!
...ce coliva bună se face în zona aia...
Sa avem noi norocul asta?

Iulian Mareș spunea...

Da, paznici la PROTAN!

Huhu Rezea spunea...

Mares și Akord, încheiati războiul de uzură.Incepe să devină plictisitor.

Iulian Mareș spunea...

M,
Ligica este Franța și are nasul putrefacție...
Dacă Premierul trimite Corpul de Control la Ministerul Finanțelor sa studieze ce si cum cu sporurile...va dați seama?
Pai cine a fost ministru? Ești cu capul Cîțule?

Iulian Mareș spunea...

Pornografia este interzisa în mediul public? Da jos reclama postata de actorul xxx

Iulian Mareș spunea...

Sunt campioni...