Un produs Blogger.

luni, septembrie 26, 2022

Este extremist discursul Giorgiei Meloni?

30 comments


Eu zic că este doar un discurs antiprogresist.

 

30 de comentarii:

GO spunea...

Nu este deloc un discurs extremist. Cum nici AUR de la noi nu este nici pe departe un partid extremist.

Este vorba pur si simplu de o tactica de 2 bani a globalistilor care catalogheaza ca fiind extremist, pe oricine se impotriveste globalismului. Sau - cum este tactica tot de 2 bani abordata in Romania de unii tot globalisti in esenta lor, cum ca romanii care revendica teritoriile detinute de Ucraina, ar fi rusofili. Astea sunt doar niste tactici de 2 bani si atat. Tacticile astea au la baza metoda subversiv subliminal psihologica, cf. careia daca ii zici unuia ca este prost sau beat - preferabil de catre mai multe persoane, in mod repetat, persoana victima ajunge sa te creada, chiar daca este doctor in domeniul lui si nu consuma deloc alcool.

Asa si cu extremismul imaginat de globalista Ursula la adresa italiencei noastre! Ursula - in disperare de cauza ca o noua natie si inca foarte puternica (italienii in pofida aparentei lor de flexibilitate, pot deveni oricand in extrema opusa) va spune pas valorilor UE - cu gandaci, popo.ari, tari de mana a 2-a etc.. Asa ca tanti Ursula nu incearca decat sa ii prosteasca pe italieni si pe intreaga Europa, cu mesaje subliminale.

Viorel spunea...

Bravo ei. Nu este nici un discurs extremist. Este o realitate a zilelor noastre. Extremiști sunt cei care ne impun aceste reguli. Părinte 1, părinte 2. Cum ne vor mai reprezenta interpreții populari părinții în cântecele lor ? „Dor de mama, dor de tată / Dor de nucul de la poartă” sau genul X, Y sau Z. „Am și fată și băiat”. Deci ne fură folclorul românesc. Cum le vor spune copii părinților. Vă iubesc părinte 1 și 2. Sau când le pleacă (,) copii în țări străine. Drum bun X și Y. Eu i-aș bate cu barosul numai în cap. Cum este un discurs antiprogresist când, folosind cuvântul părinte 1 și părinte 2, X, Y sau Z se rupe relația de dragoste dintre părinți, te îndepărtează, te înstrăinează sufletește și în loc să creeze armonie, înțelegere, duce la rupture sentimentale și material. Și așa unii copii fiind plecați au uitat de părinți cât și de proprii copii. O rușine pentru europenii cu aceste idei IDIOATE.

anonim spunea...

Si pentru ca exista o legatura, Ursula cu trei zile inainte de alegerile din Italia si-a permis sa ameninte.
Nu cumva si-a cam luat-o in cap birocrata asta nealeasa de nimeni??
Si ne miram acum despre reactia italienilor? Pai e normal!!

https://youtu.be/pVchREwSB3M
https://youtu.be/qiuvIiEVyQQ

csej spunea...

Hopa.Ca sa vezi!Ofițer român,superior in primul grad propagandist al Gavarite paruschi iazac.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sexoasa, Giorgia, o imagine Che Guevara made Italia, este o politiciana patriotă echilibrată si axata pe apararea identitatii, suveranitatii, independentei si demnitatii italiene incadrul Uniunii Europene, chiar daca trecutul partidului are radacini musolliniene! Pentru ei, Musollini este aidoma unor eroi, precum Ion Antonescu de la noi, acum cand avem si o lege care din Istorie il sterge. Angelica si suava, Giorgia, va mobiliza, intari si ridica Italia, si veti vedea curand asta!
Ii admir ambitia personala si scara ierarhică si valorica obtinuta prin muncă, faptul ca nu admite ingenuncherea italienilor in fața greilor care conduc destinele europenilor, Italia fiind a trei-a forta economica europeana, dupa cea britanica si germana.
Aur e un partid popular, nicidecum unul fascist sau legionar, ce se vrea o copie, mai degraba o stafie stacojie ce se vrea sa fie aidoma celei care a fost candva aRomaniei onoare, Romania Mare, iar Simion fiind prea năpârstoc, afon si minim sa-l poata inlocui ca un mim pe marele Vadim!
Atentie mare:
Dar, si subliniez asta, daca Aur nu exista, sa dinamizeze activ toata politica, si de stanga si de dreapta, insamantand frica ca se va ridica sa preia puterea, precum Giorgia cu partidul ei in Italia, insemna ca celelalte partide de pe lista electorala aveau sa se puna pe cu lenea fata de popor pe tanjală, dar asa, prin existenta Aur si Simion, le-au dat un imbold de bonton sa pluseze cu masuri speciale la toate categoriile economice si sociale! Ma bene, salve e auguri, Italia e madonna sixtina, Giorgia!

Militar de la 14 ani spunea...

Este un discurs apăsat, adecvat realității, în contradicție cu birocrația și corupția UE păstorite de această Ursula. În majoritatea țărilor UE, în anii următori, votul cetățenilor va fi împotriva birocrației de la Bruxelles. Dacă acești ipocriți mai dau și indicații, cum a îndrăznit malefica Ursula, atunci votul suveranist/naționalist va fi devastator. Ceea ce nu ar fi un lucru rău în contextul în care suntem mințiți, manipulați și luați de proști, începând cu conflictul ruso-ucrainean și terminând cu criza energetică.
Mă întreb dacă e cineva în România, un om politic, care poate vorbi astfel oamenilor. Avem numai handicapați în discursuri începând cu Iohannis, Ciucă, Ciolacu și terminând cu isterici ca R Bogdan, Câțu etc. Problema la aceștia nu ar fi de discurs dacă măcar ar face ceva pentru cetățeni.
Mi-e rușine că sunt condus de astfel de specimene.

csej spunea...

Sunt cetățeni ai Chinei care folosesc ca hrana la ce noi europenii nici nu gândim.Asta nu inseamna ca ei sunt fotbaliști.Primii cunoscuți ca poponari au fost greci.Poponari au fost si unii cetățeni ai Romei antice.Asta nu ne împiedică să considerăm Grecia leagănul civilizației europene.Alexandru Macedon a fost poponar dar asta nu îi reduce faima de mare cuceritor.Exista poponari si ce trebuie facut?Sa-i ardem pe rug?La asta nu am raspuns. Hitleristii au facut-o si sunt criticați.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La ora actuala, patriotismul este considerat in Europa ca sinonim cu extremismul si fascismul, Giorgia reanimand acest sentiment de mandrie nationala impotriva oponentei #rezisto-europeana, de fapt o golaneală care ar dori sa stearga orice identitate nationala. Georgia o sa castige multa simpatie peste granite, facand sa se faramițeze acele oponențe, deja Cehia, Polonia si Ungaria tinand cu dintii ca fiecareia sa i se respecte Istoria si apartenența de sine statatoare intre granitele strabune, avand continuitate in acele state prin traditie proprie fiecare! Ati uita natia si patria, cand ai ales sa te aliezi cu gramada, ar suna cam cum zice verbis latina: ,,Nihil lacrima citius arescit''- In romaneste s-ar traduce asa: Nimic nu se usuca mai repede ca lacrima!

csej spunea...

Aveti prostul obicei sa generalizati.Daca unii din Parlamentul European visează cai verzi pe pereti asta nu inseamna ca o fac toti europarlamentarii.
Înțelegeți prost nationalismul.Sunt state multinaționale si asta nu le împiedică să fie dezvoltate economic.

anonim spunea...

csej
Nu am nimic impotriva poponarilor ca fiinte umane,imi sunt absolut indiferenti si daca a-si cunoaste vreununul nu as avea nimic impotriva unei discutii cu persoana respectiva.
Dar pt ca si aici exista un "dar".Nu credeti ca ar trebui sa-si vada de obiceiurile lor intre cei patru pereti? E necesar exhibitionismul asta public cu parade si defilari periodice/anuale? De ce ? Se incearca de fapt crearea de prozeliti? Noi cei asa numiti "normali" astia banali de ce nu simtim nevoia sa "defilam" si sa ne declaram heterosexualitatea "pe toate gardurile? Aaa? De ce?
De ce nu-si vad de saltelele lor ca n-ar avea nimeni treaba cu ei?
referitor la UE
Aia "unii" sunt exact cei care sunt cetateni "de rangul unu".Bag seama ca ai inradacinat adanc in oase microbul slugarniciei neconditionate.Acolo se afla doar un super aparat birocratic pompat cu bani din greu.De ce minele de carbuni di Germania se deschid iar cele din Romania se inchid si se si vand*(e doar un exemplu ca ar mai fi o mie de exemple)
In sfarsit trec peste faptul ca probabil ai devenit de o senilitate absoluta si renunt sa te fac sa gandesti cat de putin. Oricum nu mai poti.
Te las cu placerea perversa de a te apleca de spate in fata oricarui ghiseu aflat cu 30 de cm mai jos decat inaltimea ta,chiar daca se afla la Buxelles...
La revedere parinte 1sau2 (pana te hotarasti) si spor la importuri de hrana din Germania sau de unde aiurea...ca le plac foarte mult, banii multi la cea mai slaba calitate
Ai ajuns colonel degeaba! Lasa-l pe GO ca esti primitiv in gandire...asa cum sunt slugile de obicei.Culmea e ca esti si mandru de statutul tau de sluga europeana

Huhu Rezea spunea...

Hartman despre Giorgia Meloni:
Pentru SUA, ea nu este un Trump dezordonat, ea nu este un fiu de un președinte care, între cocaină și femei plătite cu ora, face milioane dintr-o Ucraină coruptă. Pentru SUA, Giorgia nu este un Johnson disperat, fugărit de pisicile de la Downing Street și covărșit de rolul de tată și soț. Meloni nu își poartă mintea în parul blond răvășit de un permanet taifun. Ea poate fi o Liz Truss, mai puțin rea, mai puțin cinică dar la fel de îndrăzneață și calculată. Giorgia Meloni poate fi un Desantis, ordonat până la a fi maniacal, pe picioarele lui, care poartă pantalonii călcați și cămașă apretată.

Meloni este întreagă. Ea iubește un bărbat fără să îi fie soție, ea asumă maternitatea ca destin natural al femeii și nu se sperie. Ea este disciplinată. Ea este luptătoare. Ea îndrăznește. Ea muncește metodic, serios și cu un scop. Iar pentru noile planuri ale lumii de mâine, aceste calități înseamna totul.

În episodul următor despre cum Giorgia Meloni a devenit partenerul celor mai puternice forțe conservatoare americane și a fost aleasă să construiască noua Italie care să fie aliata SUA în fața unei elite europene rapace, mediocre, mincionoase, corupte și profund anti americane. Vom afla cum Giorgia Meloni este obligată să învingă. Astfel SUA vor pierde Europa. Defintiv și irevocabil.

anonim spunea...

Problema e ca l-am vazut pe Hartman chiar aseara.Dincolo de niste principii apar si niste derapaje ale personajului,derapaje de logica si uneori mentale tocmai bune sa te cam puna pe ganduri.Dincolo de gandirea si exprimarea lui Meloni,Hartman uneori chiar bate campii,dar nu oricum ci cu multa agresivitate.Pare oportunistul perfect dupa o lunga perioada de absenta...inca unul dintre numerosii "analisti" care iese in evidenta doar prin idei "sarite de pe fix"exact in scopul de a-si ridica cota de vizibilitate.Cum am spus: oportunist fara scrupule... sigur ii e "foame":))

Lenovi spunea...

Ati vrut sa spuneti Ungaria, probabil

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, alianta inter europeană, formata din partile ungară, poloneza si italiana, mai au un candidat din partea ceha, in perspectiva inerentă, iar sluga mioritica si carpatină, mereu condusa de cate o forta straina, fiind prea aplecată si cocoșată si ei s-o faca, stand sa incaseze dupaci dupa ceafa cu tot ce sa faca sau sa nu se faca, cu ordine de la mama soacra de la inalta poarta, care dicteaza si conduce Uniunea Europeana, chiar daca romanistanilor n-o sa le placa. Un neamț sa ridice si sa apere un neam geto dac, dupa bunul lor plac? Care găleată fara capac, cand acesti sclavi inepți trebuie sa stea in fata UE numai inerți, cu botul pe labe sau in pozitia de drepți?!
Buna alianta aceasta sa dea cu flit peste clanța care conduce dictatorial groapa, Europa, si a cam sosit timpul ca rezistii sa-si rupa dintii cu care tin dictatorial de putere, fara maniere, in fruntea Uniunii Europene. Nu-i ador pe Aur si Simion, dar e nevoie de un pion, ca o sulă ascutita si erectă in coasta la aceasta dictatoriala Europă, fiind prea aiurita, decrepită si deja prea antipatica cu masurile anti populare din pandemia trecuta!

Huhu Rezea spunea...

Asocierea Meloni - Trump va fi devastatoare pentru democrați în SUA și pentru progresiștii din Europa care conduc UE.
In Europa se conturează alianța Italia-Polonia-Ungaria-Slovacia... chiar în interiorul UE.

Alexandru spunea...

Bună ziua
Huhu apreciez că el Hartman a făcut o analiză corectă și a arătat corect că SUA sprijină Italia în dauna UE (trebuie citit și printre rânduri)
Un exemplu îl reprezintă o știre externă ce nu am observat să fie dată de presa noastră sau poate că a fost trecută la și altele, este că Intel mută o fabrică de cipuri din China în Italia, așa că...
Da, UE are dece să se teamă deoarece alianța la care faceți referire este pe cale să devină realitate, altfel cum se explică ieșirea prim ministru Olanda la vestea că doamna este câștigătoare??

Huhu Rezea spunea...

Când UE nu va mai fi condusă de progresiști ci de conservatori... nu va mai fi o problemă de dezintegrare a ei.
Stă în puterea europenilor să voteze corect la următoarele europarlamentare? Progresiștii nu au ajuns să conducă CE decât prin vot.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Madam Hujdula Ursuza nu conduce dictatorial sa ajute de fapt Europa ci camarila din preajma sa, fiind un politician de nimic, un nou Agolf Hicler mai mic...

kostas spunea...

Huhule, spune-mi te rog daca stii ce nr. are la Senat legea de aprobare a OUG 119 din 1 sept 2022, fiindca ma intereseaza s-o urmaresc. Stiu ca e in afara temei de discutii. Scuze!

Leon spunea...

https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=24698

Huhu Rezea spunea...


@kostas
L548/2022

kostas spunea...

Multumesc!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ieri, a fost in Șparlament o mare țigăneală si la un pas de smardoiala, pe majorarea salariilor primarilor si slugilor primariilor care, si se stie de cand bunica era fata mare, ca sunt aducatori de avantaje reale partidelor parlamentare, aducatoare de voturi si ca pun boturi electorale sa prosteasca masele muritoare de hoame, numarul total fiind de peste 400.000 de gușteroi in slujba mafiei, marindu-li-se salariile cu sume de la 1000 de pulei la 2000 de pulei, guvernantii plangandu-i la modul infantil ca este vorba de un grup deosebit de util, dar sarac, prapadit si umil, ca la salariile de peste 3000 actuale n-au bani nici macar de mancare si mor cu totii dă hoame! Urlau revoltate apoi pe toate sticlele tv batranii si batranele cu 35 ani de vechime si pensii de mare rusine, de nici 1500 lei, ca acesti gusteroi sunt indopati cu nesimtire si lor nu li se cuvine nici macar 10% din aceasta majorare ciufuta! Deci, pentru prostime e prea multă 10% majorarea catastrofala, si asta o sa distruga economia nationala, dar majorarea slugilor de partid e doar un flintic, chiar un nimic, si care nu le aduc nici un castig cu cei 2000 lei pe care o sa-i primeasca ei... Nafura, cristomelnița si tămâia celor care incalca bunul simt si Legea cu nesimtirea si lacomia...

mosmartin16 spunea...

"Alegeri libere" în cele 4 regiuni "denazificate" prin război..."botezat"..."operațiune militară specială" și care - "întâmplător" - reprezintă culoar către Crimeea, implicit Marea Neagră și cu pondere mai mare de 50 % în PIB-ul Ucrainei ! Cică peste 99 % sunt pentru alipirea la Rusia ! Mascaradă de Ev mediu !

Leon spunea...

Cuantumul Brut al acestor Indemnizatii se obtine prin inmultirea Coef.de Functie din grila de la Anexa IX C din L.153/2017 cu 2300 lei(sau 2350 lei), salariul minim din 2021 , asa cum prevede al.4^4 (art.38) din proiectul Pl x nr.525/2022:
https://m.ziare.com/majorare-salarii/salarii-majorare-primari-lege-parlament-septembrie-2022-1763468

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Azi aud ca marirea lui Mucușor Clan e de 4000 lei, de cap sa te ei... Ce a facut bun pentru Capitala aceasta obială? Cati ca acest soclu de statuie si tabula rasa tamaie primesc la primarii majorari asemenea uriase sume? Sa vad aceasta guvernare cat o sa ne dea si noua majorare la pensioare, ca sa stim pe mana cui sa mergem in viitor la votare...

GO spunea...

@ mosmartin16. Si daca este real si nu este mascarada? Ca iata cum face misto Ion Cristoiu in Mediafax, de toata propaganda desfasurata de mass media din Romania, contra Rusiei. Cica - mass media de la noi, doar a copiat niste informatii deloc verificate, menite a dovedi ca ... Adica, mass media i-a spalat la ordin pe romani la greu pe creier, privind tot razboiul dintre Ucraina si Rusia, in asa fel incat Scufita Rosie sa fie mereu Ucraina, iar Rusia sa fie permanent lupul cel rau.

https://www.mediafax.ro/editorialistii/ion-cristoiu-a-avut-occidentul-interesul-ca-referendumurile-din-ucraina-sa-se-desfasoare-netulburate-21196485

GO spunea...

Nu am cum sa nu constat sensibilitatea userului csej, privind grija sa fata de popo.ari. Cred ca ar putea sa recomande si niste alifii celor interesati, pare expert omul.

GO spunea...

Una peste alta. Se prefigureaza una din doua: fie ITALEXIT ceea ca va conduce la dezintegrarea UE. Fie o reforma radicala a UE, care sa permita statelor sa isi mentina suveranitatea - ceea ce inseamna fara ordine de la CE, adica un CE si un PE decorative. In a 2-a situatie, UE se va mentine doar formal, respectiv doar pentru piata de desfacere.

Eu unul cred ca va urma un ITALEXIT, secundate si de alte EXIT-uri.

Huhu Rezea spunea...

Nu-ți mai lua dorințele drepr realitate.
Meloni aduce critici actualei conduceri de orientare progresistă a UE, nu are probleme cu fundamentele constitutive ale UE.