Un produs Blogger.

luni, septembrie 12, 2022

Simona și-a corectat nasul....

16 comments

 Operație estetică dar și de regularizare a respirației a efectuat zilele acestea apreciata tenismenă Simona  Halep într-o clinică din România, anunță chiar ea pe contul său de Instagram.

Să-i urăm sănatate și succes in tenis. Să nu se sperie de îngrijorările soției lui Muratoglu după divorțul de Iuruc.


16 comentarii:

Leo spunea...

Păi nu ai rezolvat-o cu nasu' pt. că n-ai mișcat din ureichi.
Vezi ce legătură puternică are nasul cu ureichile ?
PS
Am auzit că HUOnorius s-a pensionat....

akord 75 spunea...

Leo
:)))) plus ca apartinea tot de specialitatea lu' dom' doctor....

Leon spunea...

Prea își luase NASUL la purtare, asa ca orice NAS își are Nașul...:)).

Gigi spunea...

La banii ei își permite sa faca orice operatie de estetică.D'aia s-o fi desparțit de IIRUC? 😁

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Acum, sa dezbatem si despre problema marimii nasurilor, daca sunt sinonime si celor forfoteli de sub apretele cearceafurilor, ca in caz de potrivire lamarime merge unsa acea casnicie, si daca el are nasul mic si-i rahitic si ea bornăul mare il are si isi bea supa din caldare, amaratul un trai bun nu are! Nu cumva nepotrivirea de cocârț i-a adus Simonocăi acest divorț?

akord 75 spunea...

Dupa jumatatile de sprancene pe care le(mai)are, fetita asta are testosteron nu gluma:))
Altii ar zice ca are "balls" sau "jewerly",si la modul figurat chiar are. Si cand te gandesti ce de bani "au investit" nesimtitii guvernanti in talentul si munca ei,mai ca-ti vine sa-i iei la palme.Pe toti din ultimii 20 de ani ....
Sa traiasca!!(cel putin cat babaciunea..)
Sa fie sanatoasa!

Gigi spunea...

Apropo de nas/suri.Se spune că cine are nasul mare,ar fi si dotat.O dama care îi cam placea distractia,cum spune Corneliunsson,pe sub cearceafuri,a auzit si ea aceasta chestie cu nasurile.În sfîrsit intr-o zi vede un personaj din ăsta care avea bornăul,nu ca al lui Pinocio,dar cam pe acolo.Îl agață imediat,merge cu el la un Hotel,si se apucă de treabă.După ce termina ce a avut de facut,îi pune mâna pe nasul omului exclamând în acelasi timp:" Mincinosuleeee".

PS//Acuma,nu pot spune cît este Banc si cât este adevar.😛
PS2// Se mai spune pe la R.Ș. că cei mai mari mincinoși sunt pescarii și vînătorii,daaar și frustratii lăudăroși ,care își atribuie unele calitati care de fapt nu le au.😊

Calinmihaib12 spunea...

.."sprâncenele" ei sunt suficient de lungi..(și nu par afi sunt..lungite cu creionul dermatograf.., dar distanța dintre sprâncene..,pare mai mare.., deoarece are ochii..cu distanța interpupilară mai mare..!(=adică are un aparent..hipertelorism..!)

Leo spunea...

Povestea nasului ,
Nasul (mai bine zis mărimea lui) este un indiciu important al "dotării" bărbatului.
Dar nu numai nasul. Se strînge palma cât permite către încheietura ei şi se marchează locul cel mai avansat. Apoi se desface palma și se măsoară distanța de la acel semn la vârful degetului mijlociu. Ei , acea dimensiune este de 2,2 ori mărimea nasului şi este egală cu dimensiunea "prietenului" când este vioi și vesel.
Am înțeles că s-au făcut studii aprofundate de către savanți cu doctorate în domeniu , pt. a se stabili aceste relații. Așa să fie ?
JALONUL VA UMFLA TALONUL ! vorba unui camarad.

Leon spunea...

Mosilor, in loc sa va preocupe actualizarea pensiilor militare incepand cu ianuarie 2023, visati la "prostioare" desi v-ati convins ca nici Viagra nu va mai ajută..)).

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Silimonica Zambilica are scandal mare cu sotia antrenorului din pricina dormitorului, in deplasari in strainatate el articuland-o cu neț-uri prin față si as-uri pe la spate, nepoate, si ca divortul, de buna seama, n-ar hi fost el chiar de pomana si s-ar hi lasat de la nevasta incornorata si geloasa cu un perfect serviciu de as cu un cap in nas! Bine ca nu s-a lasat si cu un parastas!

Leon spunea...

Ce norocos a fost Leo:
"Cum ei ii plăcea mult de contabil, dar parcă și pe ofițer l-ar fi vrut, o întreabă pe maică-sa:
- Mamă, pe care să il iau?
- Fata mea, ia ofițerul. Se scoală singur dimineața, face micul dejun, se îmbracă singur, știe să și calce și cel mai important ... mai primește și ordine!"..:)).

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leo, auileo, ca am strans pumnul ca pe țiplă si mi-ai iesit pensia dublă! Cat despre bărzoiul din dotare si a nasului destul de mare, caci dupa poza de profil se vede ca nu mai sunt un copil, fiecare folositoare, de serviciile mele binefacatoare, n-au decat sa mi-o masoare, dupa principiile astea palmare, dar si dupa principiul sanatos si mumos ca la oricare gospodina bună ii creste macra in mană!

Calinmihaib12 spunea...

..totuși, poza din topic arată o..
Simonă..mai tânără decât e ÎN PREZENT
..!(cam de pe vremea când era.. fecioară)..!vp

Cezar spunea...

Asa se zice mai nou la VAGINOPLASTIE?
SAU VRETI SA CRED..CA A JUCAT SI CISTIGAT ATITEA MECIURI DE TENIS..CU DEVIATIE DE SEPT?🤣🤣🤣🤣
Nu o vad bine
A aparut nevasta..noului ei maare iubit
O mulatra care a promis ca.i indreapta nasul..🤣🤣🤣🤣🤣

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dupa placuta suedeza, data de gruparea liberalo căcăreză pesedeilor in cadrul distractiilor si zbânțuielilor tinerilor, Mousiu Ciucale, plin de dor si de jale, a declarat aprior ca acest avatar i-a lasat in mestecatoare... un gust amar! Deci placuța muiedeză, ca sa aveti si domniile voastre habar, are gustul amar! Grindeanu, daca tacea nici el nu o gusta, asa ca si el a declarat enervat despre acest gust inadecvat lasat de placuța buclucașă si nărăvașă! Eu am o vorba de la tata ca ,,gusta si nu cerceta si nu critica, daca atata te-a dus dibla!''