Un produs Blogger.

vineri, februarie 16, 2018

Si Tudorel a doctoricit o Cucuvea cu un plagiat

25 comments
Articol reluat din data de 30 03 2017. Avem și explicația de ce ministrul Tudorel Toader este atât de sovăitor în a propune demiterea doctorandei sale.
Tudorel Toader în Comisia de la Universitatea de Vest care o ascultă pe doctoriţa în Drept. Care va să zică, actualul ministru de Justiţie face parte din SISTEM.
Pentru mai multe amănunte şi imagini citiţi Binomul a doctoricit-o pe Kovesi cu un plagiat.

25 de comentarii:

Unknown spunea...

Toți care ajung la putere fac parte din sistem si din republica paralela condusă acum de Soros'' junior''( ala cu ratele din baie) .Doar rolurile jucate sunt diferite .Unii sunt acum opoziția, alții sunt puterea iar restul se pregătesc ca rezervă în caz că se trezește populatia.Totul coordonat de perciunati stăpânii coloniei.Nu există speranță pentru Romanistan .

Iulian Mareș spunea...

Categoric Tudorel este parte din binom! Aveati alte asteprari?
A zis ceva despre managementul de la varful DNA? ...parca era un punct din domeniile analizei!

mirelamarinescu@917 spunea...

PACAT ,unde e multa minte se zice ca e si multa prostie. Nu ma asteptam la acest om sa nu fie demn ,ce putea pati daca ii trimitea lui MLAI MARE propunerea de demitere?in cel mai rau caz , din nou manifestatii ,ei si?

Iulian Mareș spunea...

Mirela,
Implicatiile ar fi fost mult nai nari!

Elisav spunea...

Acest Tudorel Toader este PENIBIL ca sa fiu bland. Penibili sunt insa si cei care l-au desemnat si numit.

Iulian Mareș spunea...

Elisav
Tudorel nu a fost penibi...a facut ceea ce era mai bine pt moment! Asta au dorit si Dragnea si Grindeanu!...crezi ca avea sa-i destituie pe Lazar si Cucuvea ..KWI?

reddog spunea...

Povesti cu vanatori...

https://www.riseproject.ro/articol/dragnea-secretul-din-padure/

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un PSD naiv rau de tot, care l-a pus pe Tudorel, fratele in rele a binomului de procurori, pe o functie de unde poate sa-i promoveze in Procuratura europeana, cea care se constituie in prezent! Fost-a el si in Comisia de Doctorat a lui Kovesi, alaturi de gasca basanist-iohannist consacrata. PSD-istii, au cateva sute de juristi, avocati, etc in partid, dar numai la un basisto-iohannist s-au putut raporta sa fie numit! Au uitat ca din CCR a dat numai solutii dictate de la Cotroceni, ani de zile! Dragnea, zi de zi a sustinut neanlocuirea lui Kovesi, dupa acest raport brusc o dorea schimbata! Grindeanu aseara explica din barci ce crede el despre toate astea: Nici pro, nici contra, ba inca in favoarea Tudorelului tehnocrat, ca va ava el grija ca de acum incolo, pan' la Pastele cailor, s-o monitorizeze pe Kovesi. Asadar, justitia continua sa ramana tabula rasa...Adio, democratie!

PS: Remember: Va mai amintiti de anii '90 cand toate fufele, patzachinele, imoralii si toti golanasii de prin show bizz-urile televizate, baruri, baluri, ceiuri, disoteci si chermeze cand erau intrebati ce studii superioare au la baza, sau urmeaza, ori au de gand sa urmeze, raspundeau dupa acelasi tipar: Dreptul?! Pentru ca in acei ani toata lumea inteligenta, culta si pregatita ocolea sa urmeze Dreptul, fiind ramura cea mai ingrata si mai prost platita, si chiar era o problema de personal. Intrai la Drept doar cu buletinul! Au fost care au intrat si fara Bac, l-au dat la fara frecventa, dupa ce au terminat Dreptul! Astazi, se pare ca acea generatie ne fac noua de petrecanie! V-ati gandit ce inseamna pentru societate peste 3.300.000 de dosare pe rol la ora actuala? Ehei, dar cate dintre procese se intind pe ani si ani de zile, pana la expirare! Ce buna justitie avem! Coliva sa fie...

Iulian Mareș spunea...

Red
Cu ceva secrete din Sibiu sau Miami nu ai?
Cu sase cai frumosi! Pardon 6 case manarite!
Pe cand si P Cotroceni? Basta aia...baba vie nu cerut retrocedarea camerei din mojloc, cumva? Eu am auzit ca da...ca a maturat ea odata, noaptea, adusa de la Malmaison!...prin 1939, toamna, de baietii de la moravuri!

mirelamarinescu@917 spunea...

DA DLE MARES , implicatii , dar probabil ca acest domn TOADER a fost informat ca se face dnei CUCUVEA un loc mult mai special afara ,nu mai era nevoie sa o manjeasca ,dar oricum raportul facut e foarte urat si nu se pupa cu concluzia finala , Asa ca asta cel putin ramane in tara ,CALATORIE sprancenata ,dnei LULUTA

reddog spunea...

@Iulian Mares
Nu am dar puteti posta dumneavoastra daca aveti!

Iulian Mareș spunea...

Mirela
Tocmai asta-i farmecul.....o fac de KK si o dau la export!

Red
Eu nu am, dar au avut cateva instante cu hotarari definitive si in veciul vecilor irevocabile!
Sa vwsi daca dupa terminarea mandatului nu cere P. Cotroceni!

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Acel inginer de sunet este cu nume si prenune, dar nu vrea sa i se faca publica identitatea! Poate este unul din Trustul Intact, dar nu asta conteaza!
Conteaza ceea ce a scris apasat Inspectia Judiciara!
Cauta documentul pe site-ul oficial si nu mai fa pe fata mare, dar f putin gravida sau cu amigdalele vesnic turtite!
De ce crezi tu ca, intrebat fiind, KWI a preferat sa spuna ca el nu a citit inregistrarile aparute in presa? Pai, nu asta era tema? Atunci pt ce ai iesit in conferinta de presa si ataci identic ca Mitomana? Mai ales ca primeste, dimineata si ori de cate ori este nevoie, Revista presei, iar prin facilitatile tehnice ale STS poate revedea orice emisiune TV!
Trebuie sa ramanem totusi in logica: Doar orbii si cei cu afectiuni cronice nu vad ceea ce toti vad!

Stelian P. spunea...

Tradarea e dovedita. Ma bucur sincer daca il schimbati din functie. Pe bune, nu glumesc si am explicat asta de mai multe ori. E singurul ministru competent pentru functia lui (cu toate pacatele) asa ca nu are ce cauta in guvernul social democrat.
Tudorele fa ceva (ce vrea partidul, evident !) sau pleci acasa.

IAR99Army spunea...

Foarte grav pentru cetatenii Romaniei a fost si este ca acest TUDOREL a facut parte din CCR unde trebuia sa vegheze la respectarea Constitutiei fara partinire. Ori la cum se comporta ca Ministru al Justitiei, o functie cu mult mai putine raspunderi decit la CCR ne dam seama de ce oamenii nu mai au incredere in justitie. Nici eu nu sunt pentru a acuza o institutie in totalitatea ei datorita uscaturilor din acestea dar in acest moment in justitie nu sunt numai uscaturi ci este putregaiul care la un moment dat(mai precis in primii 10 ani de dupa revolutie) au intrat in magistratura pe spagi, pe aranjamente, pe cumetrii(nu erau atunci examene foarte grele ca in acest moment la INM) si atunci acestia fac acum ce stiu ei mai bine sa falsifice, sa minta, sa ia spagi, sa faca ce vor muschii lor ca oricum nu raspund in fata nimanui, sa raspunda doleantelor politice vremelnice si am prieteni care au avut de suferit de pe urma justitiei injuste si oarbe. Pai EI si-au facut statut special, salarii speciale, pensii speciale, putere speciala, incalcarea speciala a legilor, etc ce interese mai au sa aplice corect legile ? daca s-ar aplica corect si-ar pierde din multe privilegii. Iar pe militari i-au discriminat cind acestia se judecau cu statul pe legile lui BASE&BOC desi conform unei directive a CCR in care activa si TUDOREL erau pusi pe picior de egalitate cu justitiarii. Stiti vorba aia : NARAVUL DIN FIRE N-ARE LECUIRE !

IAR99Army spunea...

Nu va mai bateti mintea degeaba ca Ghita Sebii ,,un jegos” care s-a invirtit pe linga justitie si servicii ceva timp si care cu siguranta stie cite ceva a afirmat clar si fara echivoc ca LCK si ala cu demisia de la servicii sunt agenti ai unui serviciu strain de informatii si sigur ca acel serviciu ii va proteja in vecii vecilor pentru serviciile facute de acestia lor care in DEX inseamna INALTA TRADARE. Pai nu se vede clar cum intervin brutal, la vedere si nedemocratic reprezentantii unchiului SAM in colonia Romanistan. Nici rusii nu si-au permis asa ceva cu Romanistan dupa ce Gheorghiu Dej i-a dat afara din tara. Sluga tot sluga ramine si daca nu are onoare si demnitate asa va fi tratata intotdeauna de stapin.

Gigi spunea...

@IAR 99
Comentariu de *****.

Stelian P. spunea...

@Iulian
Nu am citit inca ce a spus Inspectia judiciara doar cele citeva pagini postate aici. Vad ca dvs. ati aprofundat deja si ati tras concluziile necesare:
- "..o fac de KK si o dau la export!" O critica si apoi o lauda ?, inca nu stiu.
Apropo de expertiza celor care VAD in contra orbilor....si dau sentinte definitive:

"Iulian Mares16 februarie 2018, 22:39
....
Nu mă pricep la acest domeniu, dar pot fi critic!"
....

E usor de crezut ca faceti la fel in orice domeniu. Trist e faptul ca multi nu se pricep dar critica cu foc si ii jignesc pe cei "orbi".
Nu stiu dece nu a raspuns KWI. Presupun ca face si el ce fac si eu. Asteapta rapoarte de la institutii autorizate si apoi se pronunta. Deciziile nu se iau in baza articolelor din ziare. Poate ca scriu si eu articole. Ati vrea sa ia decizii dupa dovezile prezentate de mine in ziar ?
Logica dvs. nu e obligatorie chiar daca ati consiliat generali. Poate si asta e cauza problemelor din armata.
In legatura cu valoarea inregistrarilor audio incercati sa aflati ce inregistrare telefonica a prezentat ambasadorul israelian in 1973 la ONU si ce efecte a avut inregistrarea respectiva, recunoscuta ulterior ca fiind falsa.

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Acționezi că un Portocala... Furi afirmații și vrei să mă dai pe spate!
Eu afirmăm pe acel blog că nu mă pricep la domeniul vestimentar, la creației, dar pot fi critic și pot spune dacă este frumos sau urât!
Texte, criticii de artă nu o și crează, păstrând proporția!
In raportul Inspecției Judiciare se scrie negru pe alb despre analiza tehnică și științifică a acelei înregistrări!
Tu auzi, tu citești sau ești ca zombii aia #, care rag doar slogane, ca la stadion?
Citește și vei constata că basketbalista este doar MITOMANA!
Este și cel puțin rușinos să-i usuci pamperșii!

Stelian P. spunea...

@Iulian
Citesc despre analiza tehnica etc. si vad negru pe alb urmatoarele:

"„Se mentioneaza faptul ca Inspectia judiciara.....a solicitat sprijin prin efectuarea unei constatari asupra vocii si vorbirii privind inregistrarile audio in analiza Institutului National de Expertize criminalistice Bucuresti din cadrul Ministerului Justitiei, finalitatea de instrumentare nefiind realizata din cauza imposibilitatii efectuarii expertizei criminalistice, precum determinat si de faptul ca nu a existat posibilitatea transmiterii echipamentului de inregistrare utilizat la inregistrare.”

Dvs. cum cititi, tot ca zombii aia si ai cui pampersi ii uscati ?

Iulian Mareș spunea...

Stelica,
Citești altceva!....nici nu mă așteptam!

Stelian P. spunea...

@Iulian
Va este greu sa-mi dati textul corect ? In raportul precizat scrie negru pe alb ca NU S-A EFECTUAT expertiza respectiva si in acelasi raport inteleg de la dvs. (fara dovezi) ca s-a efectuat.
Dvs. va pricepeti la cititul unui text juridic in limba romana sau tot ca la vestimentatie ?

Huhu Rezea spunea...

@Stelică
Tu poți sa faci deosebirea între un raport de constatare întocmit de "specialiştii" DNA şi un raport de expertiza întocmit de
InsIT. de Criminalustica din Ministerul Justiției?


Important este ca Inspecția judiciara a înlăturat alegațiile Luluței despre juxtapuneri şi intercalare de cuvinte ca neprobate.
Este descalificant pentru un procuror sa susțină ca vocea sa poate fi imitată de un soft fără puțină tehnică de depistare a trucajului.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Nu pot sa fac o asemenea distinctie, e absurd. E de tot hazul ca "specialistii" DNA (ghilimelele va apartin) se apara, deci conform dreptului social democrat nu au dreptate. Ghilimelele spun acelasi lucru. Expertiza incompleta a institutiei specializate care acuza, chiar daca spune ca finalitatea nu a fost realizata are valoare definitorie in ochii acuzatorilor. Mai are vreun rost sa citesc toate cele peste 70 de pagini daca pentru unii nu conteaza ? Asta e dreptul pe care il doriti ? Probatoriul pro si contra plus faptul ca probele incomplete se interpreteaza in favoarea acuzatului mai au vreo valoare in social democratie ?

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Cei care citesc fără patima Raportul IJ pot să se convingă cât de indispus, surd și orb te transformi, când o analizezi pe Luluța.
A introdus în DNA tipi dubioși, după chipul și asemanarea sa.