Un produs Blogger.

joi, februarie 15, 2018

Demonstrație că Kovesi a mințit cu nerusinare în conferința de presă

31 comments

O  minciună spusă de şefa DNA în conferinţa de presă este şi aceea că înregistrările în care vorbeşte de decaparea prim-ministrului au fost editate. Un inginer de sunet o contrazice însă pe Kovesi şi a trimis o demonstraţie a faptului că fragmentele respective sunt needitate.
Inginerul de sunet a explicat cum a ajuns la această concluzie și cât de evident este. 

Dovezile că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a mințit la ... - Antena 1

a1.ro/.../dovezile-ca-sefa-dna-laura-codruta-kovesi-a-mintit-la-confer...
Dovezile că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a mințit la conferința de presă. publicat JOI, 15 FEBRUARIE ...

31 de comentarii:

Mihai spunea...

Mi-am reglat încă odată ceasul după KWI.
Pe scurt am inteles ca justitia se face pe ruta procuror - cameră preliminară -judecător. Judecătorul hotăreste.
Punct.
PS
Pentru cine nu stie;
-rolul Camerei Preliminare este acela ca niste judecători sa analizeze dacă probele administrate în dosar sunt eligibile sau false.

Huhu Rezea spunea...

Iohannis a refuzat să comenteze această minciună spusă de Luluța despre Raportul Comisiei Judiciare despre înregistrarea prin care cerea procurorilor dosare pentru ministri și premier.
A refuzat să-și exprime îngrijorarea pentru faptul că procurorii pun pe masa instanțelor probe false.
In schimb, l-a îndemnat pe Tudorel Toader să acționeze cu profesionalism și curaj.
Semne bune bune pentru joia viitoare, având în vedere că și Comisia Judiciară și CSM sunt reformate.
Tudorel va avea curaj!

Huhu Rezea spunea...

@Cornel
Nu te mai forța să repeți aceleași obsesii pe care le ai despre Dragnea și PSD.... că nu ți le mai public. Cititorii s-au plictisit de câte ori le repeți.
In plus, nici nu mai ești informat că, în baza Deciziei nr. 35/2018 a CCR, Dragnea poate cere revizuirea procesului cu referendumul, în care fusese condamnat 2 ani cu suspendare, pentru ca a îndemnat electoratul să iasă la vot, pentru demiterea lui Băse.

Huhu Rezea spunea...

Legătură cu totul întâmplătoare cu unii dintre comentatorii acestor zile de pe blog:
Să vedem cine strigă prezent!
Ion Cristoiu despre Conferința Luluței:

„Codruța Kovesi nu s-a adresat cetățeanului român minim lucid. Ea s-a adresat electoratului TeFeList, electoratului anti-PSD, cel care ar fi fost în stare să-l voteze pe Klaus Iohannis și dacă acesta s-ar fi prezentat în campanie sub forma unui cadavru. Acest electorat mestecă sloganele fără noimă,e convins că toți considerați de el drept corupți trebuie împușcați fără judecată că vorba lor, numai așa curățăm țara de hoți. Tot mai dezamăgit de Klaus Iohannis acest electorat și-a găsit în Codruța Kovesi idolul.Luptă pe viață și pe moarte cu corupții, evident, cu cei din PSD, apăra Justiția de asaltul penalilor, bla, bla, bla.”

iceparu spunea...

La pușcărie cu hoții. Bravo KOVESI.

Huhu Rezea spunea...

Toți băşiții se tem ca îmlocuirea Codruţei îl poate duce pe Traian el cel hot la pușcărie.

Leo spunea...

H-ule,H-ule
Iarasi te bantuie URA care-ti otraveste sufletul , care iti intuneca ratiunea si-ti face sa-ti dispara zambetul. Poate ca asa gândesc si eu despre fur si mint , care a blocat si a intors Romania in epoca mineriadelor. Dar , eu nu-i urasc , eu sunt relaxat si chiar zâmbesc daca nu rad de unal ca oblio.....
URA este otrava cotidiana a sufletului .

Marian spunea...

La puscarie cu toti hotii ! Incolonarea, ciorditorilor, dupa primii hoti ai tarii Iohannis, Carmen, Kovesi, Basescu si toata GASHKA de nemernici care au ingenuncheat tara. Dla iceparu nu stiu daca este cazul sa va incolonati, nu va cunosc, dar laudand-o pe Kovesi va devoalati pasiunile. Imi vine greu sa cred ca un militar, chiar fost, nu vede ce se intampla cu adevarat. Nu va grabiti sa ma asimilati pesedistilor ca sunteti in eroare. Hotia nu are culoare politica dar uneori isi pune roba.

zambo spunea...

Daca Dreagna va cere reviziuirea procesului risca sa primeasca 3(trei)ani cu executare.Pt. faptul ca motivarea nu a fost semnata nu inseamna ca nu e vinovat.In curand mai are un proces cu un dosar in care va primi o condamnare cu suspendare.

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Cum dracul v-a tunat şi v-a fulgerat pe toţi foștii pupători de băse aliniați acum lângă aceasta criminală față de interesele României?
Cristoiu v-a descris perfect.
Când Iohannîs va realiza cât de umilit a fost în conferința de ieri, fiind nevoit să ia poziția mutului, îmbujorat ca geaca #rezist, sub tirul întrebărilor dojenitoare, se va delimita de grupul infracțional din DNA.

CEZAR spunea...

I""'teparu ii ..bou cu tate ...si putin idiot ..!!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhu Rezea: Adevaratul basism n-a existat niciodata, decat o mana de fanatici, asa cum ii are Iohannis, Dragnea si altii, ca in muzica si alte arte!
A existat ura pe perioada pesedista a anilor 90 cand a picat industria, s-a ruinat tara si s-a nascut coruptia endemica, care s-a intins si peste dreapta, ca gripa aviara!
Acum exista si a doua ura, dupa Acea ura pe PSD, pe cea basista, cea care a inselat electoratul, crezand ca va starpi coruptia si va indrepta ce a facut PSD, dar au facut mai rau decat pesedistii anilor '90!
Azi traim o alta ura: Ura pe promisiunile pesediste din campanie, si acum vedem scumpiri masive la toate si neonorarea cresterilor promise la venituri, decat rateuri si icurcaturi, mai ales cu caderile de guverne, ca sarmalele! Disperarea i-a impins pe oameni in bratele lui Codruta, si de aceea vad in ea salvarea suprema, razbunarea pe dezamagirile si neamplinirile pe actuala putere, pentru ca la mijloc este coruptia, in care romanii vad nereusitele, si basiste si pesediste, si a ce o mai fi! Eu cand merg in oras la cumparaturi, sau alte treburi, iau pulsul strazii si stiu ce spun, pentru ca oamenii cunoscandu-ma de ani de zile ca jurnalist imi raspund sincer chestionarilor, si ei urasc toata clasa politica pentru minciuni, esecuri, promisiunile neonorate, caderile de guverne, etc, dar vinovatul suprem este gasit, cu osebire, vicleanul si perfidul Dragnea, care ii obstructioneaza pe oponentii din partid la modul dictatorial si duce partidul de rapa, el fiind vinovat de deciziile dezastruoase, cu un aport esential si al Olgutei! Asta e realitatea, si degeaba vrem sa punem batista pe tambal, onorabile, ca rahatul pute in orice circumstante!
Eu urasc minciuna, furtul din drepturi si inselaciunea, iar pe Luluta n-o iubesc, dar vad in ea razbunarea pe care eu nu pot s-o produc catre cei vinovati de starea mea si a tarii, cu toate racilele si ororile si erorile ei ma incred macar ca e acolo ca o sperietoare si ca o razbunatoare in numele meu! Romanii gandesc ca si mine, ca s-au saturat de 30 ani sa mai fie mintiti si jegmaniti, si acum accepta o Kovesi chiar si abuzuiva, dar macar sa le razbune neajunsurile si nedreptatile [pe care le tot suporta! Coruptia cu adevarat ucide si aduce esecuri tuturor guvernarilor, si tot ea a adunat suflarea romaneasca in jurul lui Kovesi, cu toate ca lor nu le plac abuzurile de tip fascist care se petrece sub bagheta ei si in care se complace, dar mai degraba accepta asta decat minciuna, furtul si inselatoria politica, perpetuata de aproape 30 de ani! ,,Accept mai degraba ce le face ea abuziv politicienilor, decat sa accept sa mai fiu mintit, inselat si furat de politicieni de o vesnicie,'' par sa spuna toti romanii!

iceparu spunea...

La pârnaie cu hoții fie ca sunt din PSD sau alte partide.Dacă nu sunteți de acord rezulta ca sunteți duși cu mintea.

Huhu Rezea spunea...

@Cornel
Degeaba zici că urăști minciuna, dacă nu ești capabil să deosebești adevărul de minciună.De aceea ai luat atătea plase în viață. De aceea nu poți percepe nici impostura, în general, și a Luluței, în cazul discutat.
Eu îți dau mură -n gură că Luluța este o mincinoasă, chiar mitomană, și d-ta zici că e bună și de preș.
Trebuie să ai o doză mare de iraționalitate ca să speri că o mitomană poate să împartă dreptatea în justiție.
Faci parte din electoratul irațional...tefelist, cum zice Cîrstoiu.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iohannis este la stramtoare. # Rezist sunt oamenii care i-au asigurat voturi si l-au dotat cu o geaca rosie, deci e dator vandut. Dosarele de pe rol nu-l avantajeaza, dar i se asigura imunitatea si spatele de la DNA, doar daca sustine institutia in public. Sotia sa are libertatea sub semnul intrebarii, iar daca iese din front, astia o inhata!
Americanii si europenii il tin inghesuit in corzi, pentru ca bahica si conflictuala Monicaca Morcovei face presiuni pe latura externa, european-americana, si ambasade, alimenteaza sustinerea Codrutei, fara a tine cont ca isi compromite si dezonoreaza o tara si-o natiune prin atitudinea ei tradatoare.
Toti au o atidudine falsa, datorita bubelor de pe cap, si de aceea Codruta este intangibila, cu ordin de la marile imparatii. Consilierii il sfatuiesc prost ca ar mai lua voturi pe problemele din justitie, uitand ca oamenii tin drastic cont de abuzuri, caci se aseamana izbitor cu cele comuniste si le redeschid vechi rani si resentimente in sufletul lor, chiar daca formal o sustin pe Codruta, doar ca razbunare pe traiul greu rezultat din coruptie. Uita Iohannis ca si presa basista si pro iohannista acum e impotriva Codrutei, si discursul de ieri i-a asigurat un dusman in plus: Presa!
Romanul se plange peste tot de greutati si ca a gasit protectie in Codruta, dar in sinea lor nu sunt de acord cu faradelegile de acolo din ograda ei, iar sprijinul dat de Iohannis acestor procurori abuzivi va fi taxat in cabinele de votare, la modul sigur, ca atunci cand pui stampila nu vede nimeni ce faci! Daca ieri presedintele declara scurt ca se va consulta cu ministrul de Justitie pe aceste probleme, ca e o chestiune care prin delicatete imparte societatea si pot izbucni conflicte antagoniste, publice, fara sa mai bage batul prin gard cu ,,penalii,'' era pe plus de simpatii, dar acum s-a dus in jos cu foatrte multe procente!
E data si lege sa nu-l faci pe cineva penal, pana la o pronuntare, mai ales din pozitia de demnitate publica sau politician, iar daca tu continui s-o faci esti vazut ca sfidezi si incalci la modul general legile, mai ales ca perdant in procesele pe imobile pe fraude penale, si ti se mai adauga la palmaresul negativ si actul de ipocrizie, care la romani irita si naste atitudinea de dispret! Ieri presedintele a fost total rigid si neinspirat in atitudine si declaratii, ceea ce denota ca altii judeca ce trebuie sa faca domnia sa!
Fapta de ieri, in conferinta de presa, ca si toate celelalte stangacii si ezitari, de-a dreptul penibile si dezastruoase de-a lungul mandatului, nu a starnit prea multe valuri, insa vor costa foarte scump, electoral, la viitoarea prezidentiala, care va fi taxata in mod sigul la modul negativ si perdant!

Cezar spunea...

Nu trebuie sa ne miram!
Avem aici..indivizii..care au fost capabili sa.l voteze pe Basexu de nustiu cate ori!!
Acestia au defectiuni grave in ceea ce priveste aprecierea obiectiva..
@/I"Teparu
Numeste mai idiot cu ifose..cativa hoti pe care i.a bagat Cucuveaua la racoare

Stelian P. spunea...

Puteti sa-mi spuneti si mie cine este inginerul de sunet (telespectator) care a trimis "dovada" ? Prezentatorul spune la un moment dat "cei care ne-au trimis". Dece nu ni se spune un lucru elementar, cine isi asuma "dovada". Stiu ca Antena 3 e un post credibil, deasupra tuturor banuielilor, dar sa cred asemenea dovezi fara sa stiu cine e autorul e cam mult si sa le dau imediat pe post....Pai si Antena are ingineri de sunet, n-au curajul sa-si asume, ei marii luptatori pentru libertate, numele eroului care o distruge pe Kovesi ?
In alta ordine de idei vad ca cel care le explica telespectatorilor ce trebuie sa inteleaga din ziare isi declara supararea pe tara. Care sa fie motivul ?

Adrian spunea...

Buna ziua
Cu alta ocazie, am afirmat ca in Romania, unii fac regulile iar apoi isi dau singuri dreptate. Stiu un banc ce se potriveste perfect cu situatia asta:
Bula era in armata si vrea sa joace carti cu colegii. Se hotarasc sa joace GOANGA.
Impart cartile, pun banii si Bula zice:
-GOANGA! si ia toti banii.
Impart iar cartile si pun banii iar Bula zice:
-GOANGA! si ia toti banii.
Il intreaba colegii care sunt regulile, ca sa stie cum se joaca, iar Bula zice:
-Cine zice primul GOANGA ia toti banii.
Impart iara cartile pun banii si toti striga:
-GOANGA!
-GOANGA!
-GOANGA!
Bula zice:
-GOANGA MARE! si ia toti banii.

Este doar un banc, si rog sa fie tratat ca atare.
O zi buna tuturor

Cezar spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

@ Cornel
Cornel ,tu chiar vrei sa-i faci zile fripte ajutorului tau de nadejde in ale justitiei pensiilor ?
Nu m-am amestecat in comentariile tale despre pensii sau alte ...... dar aci ai zis tare bine.
Si mai zii.
Nu cumva să te lasi convins de Huhurez precum că procurorii trebuiesc trimisi la pârnaie si mafioții si jefuitorii trebuiesc să se plimbe liberi prin paradisuri în libertate.
@ Iceparu
În sfârșit ai dat si dumneata ceva bun pe trompetă. Felicitări.
@ Dan
Cu respect ,stiu că ati avut de furcă mult cu procurorii . Problema pe care o pun eu în discutie este aceea daca clasa politică certata cu legea poate râmâne in libertate sau ar trebui putin reciclata prin ”studiul” a câtiva ani de ”drept” . In felul asta poate ar invata bine lectia si nu ar mai supune batjocurii de ultima umilinta acest popor .
Aveti dreptate ,politistii culeg probe in dosar insa sub coordonarea procurorilor care procurori sustin probele apoi in instanta fata-n fata cu inculpații.
@ IAR 99
Colega ,cu respect iti spun că am cam ”ruginit ” si eu prin aviatie. Am avut ocazia sa ma despart de ea la absolvirea fac de drept (inca se mai dadeau repartitii) insa nu am vrut niciodata sa împart dreptatea ”prin justitie”. Este foarte greu să faci asa ceva si necesita mult ,mult mai mult efort intelectual ca și în multe alte meserii onorabile.Și un stres infernal. Daca pui la suflet tot ce ti se întâmpla ,cinstit sau necinstit fiind, ajungi usor cu ficatul în pioneze garantat.
A fi procuror prin definitie nu inseamna a fi ”borfaș” . Faptul ca în justitie se simt influente ala metehnelor mediului civil in urma patrunderii in sistem pe vremea când se știa ”tariful” pentru admitere în magistratura este cu totul altceva.
Când am folosit termenul de” borfaș ” m-am referit la cu totul alte domenii ale vietii sociale si in special la cele unde dacă cotizezi cu bani la partidul de guvernamânt poti sa ajungi și ministru indiferent daca esti sau nu pregatit pe domeniu prin studii,competente ,etc sau chiar daca ai furat de pe undeva o diploma universitară.
Ca si o confidentă atât pentru dvoastara cât si pentru dl @ Dan vă spun din practica unui masterat pe disciplina ”drept international” facut pe la Sibiu prin procuratură pe vremea aceea se punea problema cine să preia ”cazul Clamparilor” renumiti si temuti interlopi ,caz redirectionat de la Bacău catre instantele din Sibiu.
Singura care a a vut curajul să preia cazul si s-a implicat pâna la condamnare a fost LCK. Am asistat ca lectie la câteva termene din proces. Curajoasa si ambitioasa sa-i dovedeasca si sa-i infunde. Si datorita pregatirii bune i-a infundat chiar daca au fost amenintiri pe holuri si in sala de judecata cu evacuare de câteva ori. Și va mai spun si alte cazuri grele daca doriti .
Valabil spre lecturare si pentru @Huhurez.
Procurorul administreaza probe si trebuie să aiba exact libertatea de miscare a unui avocat.
Nu poti impune unui procuror să cerceteze un caz după regululi impuse convenabile ”unora”.
Dreptul umanitar si constitutional primeaza ca si cutumă oricum după proceduri in activitatea unui procuror ,insa mai departe procurorul trebuie sa aiba libertate deplina de miscare.
Că in harababura asta in care pestele-i imputit de la capul institutiilor legiutoare si se mai sare calul este alta poveste. Povestea-i mai complicata (inspectie judiciara , CSM ) dar se poate regla prin sanctiuni.
Probele administrate de un procuror se supun evaluarii doar de judecatorii din Camera Preliminară”.Acesti judecatori inainte de a trimite dosarul pe rolul instantei verifica legalitatea si temeinicitatea probelor administrate inclusiv pe baza contestatiilor depuse de inculpati după care trimit dosarul pe rolul instantei unde instanta judecă si decide .
Ca atare să tragă fiecare ce concluzie doreste.
Unii oricum le au batute-n cuie indiferent daca cunosc sau nu procedurile judiciare.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cezar spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CEZAR spunea...

T4-1 ,Iar.
Puteti preciza ce a recomandat-o pe LCK..pentru a fi numita Proc. General al Republicii..X2 si apoi sefa la DNA..??
Altceva decat vointa expresa a lui Basexu..pentru a se asigura cu slugi..???

Mihai spunea...

”Valoroasa ” presa liberă !
Informatie pentru cei care nu inteleg că în tarisoara asta ”presa” liberă te ridică sau te coboară functie de cine comandă si ce comandă.
S-a vehiculat prin toata presa srisa ,audio-video,etc informatia ca respectabila sotie a d-nului fost presedinte Iliescu ar avea o pensie de peste 10.000 lei.
Probabil exaxperata si nemaiputând suporta d-na Nina cu motivatiile de rigoare (respect pentru colegii de serviciu în viată) si-a facut public cuponul de pensie = 2145 lei.
Halal presă ........ plină de măgari la comandă

Mos spunea...

@tigri 3.Pe cuponul mov al doamnei ,,Nina,, din Ianuarie 2018 apare impozit de 16%. Eu cred ca-i prelucrat.

Huhu Rezea spunea...

@cornele
Joci rolul de troll pe acest topic.
Nu vrei să te referi și la minciunile sfruntate ale Luluței?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Mos: Fantastic! Si mie mi-a sarit in ochi impozitul de 16% la Nina Iliescovicikaia! Nu se poate ca o fosta cercetatoare stiintifica, chiar si pe dosare personale ale angajatilor, si cu functii barosane de propagandista PCR, ba chiar secretar PCR pe Institut, gongresmena fruntasa la sedintele bolsevice de adulari in masa, sa aiba o pensie de caporal! Cele mai mari pensii la ora actuala, din randul celor varstnici, atarna functiile peceriste din anii tineretilor inzvapaiate! Functiile alea dau greutate penziilor actuale! Plevusca marunta, grosul randurilor, umplutura de propaganda si carca fruntasa la hamaleala, cu recorduri stahanoviste, au din contra: obleti si guvizi suplii la penzii! Vasiliscul si aspida au penzii cat caramida!

Huhu Rezea spunea...

@mos și @Corneliu
Nu vă dați în spectacol cu scenarii penibile dacă nu știți să citiți un cupon de pensie.
Pe cuponul Ninei Iliescu pe luna ianuarie 2018 apare impozit 16 lei. Adică 10% din 159 lei, cât depășește peste 2000 lei.

Mihai spunea...

Băi Cornel.
După ce te afirmi dai cu mucii în fasole. Se poate?
Și l-ai mai supărat si pe maestru.
Pe talon
Pensie = 2159
Impozit = 16 lei (10%)
Ramas de plata 2143
Igen !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Onorabie, dar eu stiam ca 16% e de la 3000 in sus! De la 2000 la 3000 nu-i 10%?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, eu ma rog ca meditatia Todericului sa se mai intinda, macar pana se teremina scotocirile augustinilor in barlogurile si cotloanele mafiotilor, care ne-au praduit pe ordinile acelea ilegale! Pe urma, s-o jumuleasca pe cucuvaie de pene si fulgi, ca daca o sacrifica inaite de finalizarea actiunilor, care acum sunt in plina desfasurare, s-ar putea ca noul numit, cu afinitati pro guvernanti, sa revoce totul si noi sa ramanem fripti! Asta este teama mea justificata, si pacat de munca noastra sa-i lamurim sa se duca cu crucea gramada peste ei! Cat este ea acum, toate izmenele cu zurgalai de acolo tremura, precum cainii la injectie, si noi putem sa ne alegem cu avantajele pierdute! Ma credeti? Cam asta este crezul meu!