Un produs Blogger.

sâmbătă, februarie 17, 2018

Raportul Inspecței Judiciare prin care se cere disciplinarea abuzivei procuroare de la conducerea DNA

28 comments

Aplaudacii comportamentului fascistoid al sefei DNA și al președintelui Iohannis, FDG-ul său s-a declarat și urmaș al organizației fasciste GEG din Romania, să compare minciunile procuroarei sau muțenia neamțului cu   Raportul Inspecției Judiciare întocmit pe 9 ianuarie anul curent.(toate cele 77 pagini)

Reacția avocatului Aurelian Pavelescu:
Conferinta de presa a Presedintelui Iohannis a fost un atac la adresa democratiei si statului de drept. Mesajul a fost unul singur: Eu, Iohannis, o sustin pe Kovesi - punct! Nu conteaza ca la DNA se falsifica probe, ca sunt distrusi oameni nevinovati, ca drepturile si liberatile cetatenilor sunt calcate in picioare de o organizatie tip Gestapo si KGBFara niciun argument, Iohannis spune: asa vreau eu! Delir!
L-au intrebat jurnalistii: ce inseamna penali? N-a raspuns! Cum si-a exercitat obligatiile constitutionale de mediatori intre institutiile statului si intre institutii si societate? Niciun raspuns! Cum comenteaza inregistrarile si probele iesite in spatiul public? Raspunsul de cosmar: nu le-am vazut, nu ma intereseaza, nici nu e nevoie sa stiu de ele!
Ce comentarii sa mai facem? Niciunul!
Ceea ce as vrea sa adaug: penalii, si ei, cum or fi - suspecti, inculpati, condamnati -, sunt si ei cetateni ai Romaniei! Chiar si in puscarii stau tot cetateni, care au si ei drepturile lor, garantate de Constitutie! Adica: daca un penal, un condamnat, este torturat, este santajat sa faca lucruri ilegale (falsificare de probe), are drepturile lui, nu inceteaza a fi cetatean! Presedintele Klaus Iohannis este presedintele si acestor penali, condamnati, amarati, cu drepturile lor, care, dupa ce-si ispasesc vreo pedeapsa (in cadrul legal), urmeaza sa se intoarca la familiile lor si sa se reintegreze in societate, iar nu sunt dusi in camere de gazare!
Klaus Iohannis, la umar cu Codruta Kovesi, intr-un mecanism arbitrar, le retrage dreptul de a fi cetateni unor persoane, degradandu-i la statutul de animale! Cei pe care ei ii numesc penali - unii dintre ei necondamnati, prin urmare benficiind de prezumtia de nevinovatie -, devin niste animale, care trebuie ucise cu pietre! Acestia devin buni numai daca fac denunturi convenabile stapanilor de sclavi, pentru a-i face si pe altii penali! Tare, nu-i asa?
Teribil este ca multi romani aplauda calcarea in picioare a democratiei si comportamentul acesta tipic nazist, prin care unii oameni - indiferent de functiile lor - ii considera pe altii suboameni! Teribil, bestiile se bucura mereu cand vad sange!

Extras din Raportul Inspecției Judiciare:


CONCLUZIA INSPECTIEI JUDICIARE:

28 de comentarii:

Mihai spunea...

Gasca de la ”Lumea Justitiei” in frunte cu un psheudojurist numit Savafluic a postat doar ce l-a interesat pe Gâdea si gașca de acolo.
Domnule Huhurez ,spre corectitudine ,acesta nu este raportul final.
Inspectia judiciara a fost compusa din 5 membri.
De ce nu publică si raportul intocmit de ceilalti 3 procurori, care raport intră in contradictie cu raportul celor doi procurori.
Huhurez chiar mi-aș dori sa-l citesc de pe pagina ta de blog.
Raportul comun se afla pe la ministru si presedinte din câte stiu si nu a fost publicat.
Chiar așa Huhurez, vii cu frânturi si replicile unui neica nimeni Pavlovici contra Ciorbea cândva.
Si cănd ma gândesc ca pe vremuri Savafliuc de la ”LJ” se fotografia in scaunul sefei DNA din biroul acesteia de la DNA imi să vomit.Foto-video date de câteva televiziuni binevoitoare.
Hahalere de la cap la coada.

Huhu Rezea spunea...

@savianyk
Tu esți un pui de nazistoid sibian?
Faci confuzie între controlul general dispus de ministrul Justiției și controlul dispus ca urmare a reclamațiilor procurorilor Iorga și Tulus, ca urmare a exluderii lor după difuzarea în presă a celebrului discurs rostit cu curul, de Luluța, într-o ședința profesională.
Luluța a spus pentru deliciul unor fascistoizi că discursul sau este trucat...pentru a se auzi numai rateurile eșapamentului său. Iată că Inspecția a considerat că nu este trucat/
Dacă nu ți-e lene, citește toate cele 77 de pagini ale Raportului. Găsește și pagina în care Inspecția respinge apararea de 2 bani a Luluței, cum că înrestrarea ar fi alterată.
Ai linkul Raportului în textul topicului.

Huhu Rezea spunea...

Se anunță miting de protest la Cotroceni în această după amiază.
Deputatul Liviu Pleșoianu merge pe persoană fizică.
Este un început!

Mihai spunea...

@ Calm Huhurez ,calm.
Cine stie ceva in materie de drept stie ca atata timp cât dosarul Microsoft a fost instrumentat de un procuror numit I. vinovat de netrimiterea dosarului in judecata inainte de prescriere se face procurorul. Ce putea să faca procurorul șef sau presedintele. Să intervina in dosar ca pe urma toate gastile de le ghita si felix sa urle ca s-a intervenit in dosar.
Oricâte argumente ar aduce procurorul care a instrumentat dosarul se face vinovat de prescriere.
Nu am urmarit cazul Tulus ,nu stiu despre ce-i vorba.
Ce ati fi vrut sa dea Iohanis verdicte la lelevizor ? Chiar asa?
De ce nu a dat verdictul ministrul guvernului pe care-l serveste ? Simplu. Fiindca a vorbit sefa DNA inainte de a sosi în tară chemat de ”urgență”. Și lucru asta l-a pus pe gânduri intre a se compromite din nou sau a lua o decizie chibzuita in temeiul lucrului judecat.
Adică a venit de”urgentă” ca să nu spuna nimic. Al naibii de îmbârligati. Se pare ca omul stie bine ce stie,știe ce se vrea cu orice pret si nu ar vrea sa se chiar compromită ca recunoscut om de drept.
S-a compronmis suficient atunci când a sustinut /pledat in fata CCR a carui membru a fost sesizarea sefului Senatului privind hotararea de guvern si a PIERDUT in mod rușinos.
Trebuia ca in acel moment ca fost membru CCR sa-și dea demisia.
S-au si-a dat cumva seama de combinatii ,trucaje ,influente,etc ? și acum sta pe gânduri .

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Nu i se cerea nimic mai mult Mutului de Sibiu decât să-și exprime îngrijorarea față de procedeele ilegale folosite de unii dintre procurori pentru obținerea de probe.
Așa cum și-a permis să-și exprime îngrijorarea fată de activitatea Parlamentului.
Citește paginile 22-32 ale raportului!
CCR a spus că se pot face cercetări penale privind premizele emiteri unor Hotărâri de Guvern cu caracter individual, cum au fost cele referitoare la Belina, nu și în privința HG cu caracter normativ.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu traiesc marea spaima ca vor sa matraseasca definitiv DNA-ul, sa aduca acolo o sluga bolsevic-fascista a puterii care ne-au distrus vietile, nivelul de trai, salariile si pensiile, sa retraim din nou anii cumpliti din '90, sa reanceapa marea praduiala, marele jaf pe ce a mai ramas din biata Romanie! Asta se urmareste, cat si sa desfiinteze DIICOT prin contopirea cu DNA, si la un loc sa fie in scurt reduse la tacere si non combat!
NU NE MAI RAMANE DECAT SA NE PUNEM STREANGURILE DE GAT, CACI DACA PUN MANA PE ACESTE INSTITUTII, SPAIMA CORUPTILOR, ADIO DEMOCRATIE, ADIO ABSOLUT TOT! bESTIILE MAFIOTE, CORUPTII ACESTEA UCIGASI NU STIU DECAT DE CIOMAG, DE ABUZ DE PUTERE, CACI ALTE METODE MAI BLANDE DOAR II FAC SA PRADUIASCA SI MAI MULT CU SI MAI MULTA INVERSUNARE, DE ACEEA NE TREBUIESC PROCURORI CARE SA FOLOSEASCA CHIAR SI METODE NEORTODOXE CA SA POATA SA-I PUNA CU BOTUL PE LABE! VA PLAC ACELE RECALCULARI SI ACTUALIZARI, IN CARE SE VAD LABELE MURDARE ALE CORUPTIEI ENDEMICE CE NE-AU SFARTECAT SALBATIC SI NEMILOS? CU ASTIA NU TREBUIESC MANUSI, CI ABUZ IN SERVICIU LA ABUZUL LOR IN SERVICIU, REPRESIUNE NEDREAPTA LA REPRISIUNEA LOR NEDREAPTA SI ABUZ DE PUTERE LA ABUZUL LOR DE PUTERE!

Mihai spunea...

@ Huhurez
Stiu bine decizia CCR. A pierdut ministrul pe propria-i pledoarie? A pirdut. Deci a sustinut ceva nefiresc bagat pe gât de statul paralel.
De ce nu accepti că este mult mai corect ce s-a dat de inteles ; studiem ,cercetam ,discutam cu partile, apoi decidem în cunostiinta de cauză.
Și daca se va dovedi că totul este o facătura ordinara a celor cu un picior in pârnaie pentru faptele lor, adunati toti in cor cu o strategie devastatoare datorita faptului ca dispun de tehnica si finante la adresa organelor de anchetă atunci pe unde scoti camașa ?
Să fim calmi ,să se cerceteze , să se evalueze ,sa se pronunte.
Și așa ramâne.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Bagi prea mult în seama foștii CI-sti de Bazna, cu capul cat o baniță! #Zombii sunt ca pirul și este bine că nu suntem in Turcia!
Voi milita mereu pt că să aibă dreptul și ei sa-si exprime pdv, idei, năzuințe...etc, kiar dacă ele mai mult seamănă cu grohăitul!
Așa ne învăța Rațiu!

PS: ai mai auzit de specialiști în domeniu total diferite? Poate doar câteva genii in lume! Sa fii mândru că unul te onorează, postând! :))
Tot de la căpățâna aia mare, de Salaj, i se trage!...un fel de Malin Bot, mai cu Rât!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Singura ta spaima, în afară propriei tale persoane, este că nu vei mai avea unde să-ți trimiți 99,99% din petiții, rodul năuc al exprimării tale!
Când o mișca Luluța un deget pt tine îți voi pune poza pe stâlp!

Marian spunea...

Tigri 3 esti penibil ! Lasa-ne cu propaganda ieftina ! Esti amic cu fostul sot, tot sibian, care a "paradit" autostrada ?

Mihai spunea...

Mareane,
Sunt administrator la domeniile mafiei dâmbovitene prespalata de Intact și RoTv si a grupurilor din paradisurile Costa Rica ,Madagascar , Londra , etc pe bani de la ANRP si banii romanilor.
După ce mai dau o tură si stabilesc nivelul de reparatii prin Brazilia .........si la ferma de porci facuta din 3 milione euro ,bani UE, UE la care au cotizat si eu si tu vin la Intact si te informez.
Până atunci mai rumegă să nu fii chiar penibil.
Apropo nu ai si tu vreo cerere la ANRP pe care s-a asternut praful. Eu am.

Ein Stein spunea...

Intrebare:
Cine ii apara pe infractori?
Studiu de caz.
Fostul ministrul Gabriel Sandu ataca in instanta clasarea dosarului Microsoft.
-De ce?
-Pentru ca dosarul a fost clasat, logic.
-De ce a fost clasat?
-Pentru ca s-au prescris faptele.
-Cine a instrumentat cazul?
-DNA
-Ce s-a intamplat in urma clasarii dosarului?
-O gramada de infractori au scapat de puscarie si mari sume de bani furate au ramas nerecuperate.
-Oare e cineva vinovat?
-Nu pentru ca e atac la justitie si statul de drept.

Un exemplu de profesionalism al procurorilor si de maiestrie in conducere a DNA-ului.
Daca ar fi sa raspundem la intrebarea de la inceputul comentariului, intreb eu intrebator, putem macar sa presupunem ca DNA-ul ii apara pe infractori?

iceparu spunea...

Huhule aveam o impresie buna în ceeace te privește. Ești indrobținut politic încât nu vezi ca aceasta clasa politica e putreda.Admitem ca făcând curățenie sunt și victime colaterale.Așa e în război. Hoții trebuie la pușcărie indiferent ca sunt din un partid sau altul.Nu ești de acord?'

Ein Stein spunea...

Tot din seria "Cine ii apara pe infractori".
La conferinta de presa a presedintelui Iohanis a fost intrebat de o reportera daca are cunostinta ce se intampla cu dosarele instrumentate de DNA privind taierile ilegale de paduri.
Domnia sa a raspuns ca in urma masurilor aplicate de Ministerul Mediului taierile ilegale de paduri au incetat sau macar s-au mai imputinat si dosarele in lucru nu mai sunt de interes.
Oare o fi batut saua sa priceapa magarul sau doar l-a luat gura pe dinainte.
Ihi, am inteles, cine a furat ramane cu ce a furat dar sa nu se mai intample ca altfel e coruptie.
Tare ma tem ca si cazul EADS va primi colea o clasare ca doar faptele se pot prescrie.
Ce trebuie sa intelegem foarte bine si sa ne intre dracu o data in cap, hotii, infractorii, penalii, inculpatii, coruptii sunt numai si numai cei din tabara ailalta. Capire?

Ein Stein spunea...

Fac apel la oamenii de buna credinta, oameni buni infractorii sunt infractori, nu au culoare politica, nu le mai tineti palma la cur ca nu faceti bine.
Statul mafiot trebuie destructurat, e singura solutie!!! Vrajeala cu lupta DNA impotriva coruptiei e doar frectie la picior de lemn, aceasta "lupta" va continua la infinit. Trebuie mers la sursa coruptiei nu indepartate efectele ci cauza altfel ne vom invarti in jurul cozii pana ametim. Statul mafiot va exista si fara politicieni pentru ca el este institutie de sine statatoare. Daca maine ca prin farmec va disparea clasa politica crede cineva ca va disparea coruptia? Nuuuuu! Statul va exista si cu si fara clasa politica cum o face de mii de ani, problema e ca al nostru e mafiot.
In acest moment clasa politica si statul mafiot traiesc in simbioza, politicienii corupti se folosesc de statul mafiot pentru a obtine anumite avantaje iar statul mafiot se bucura ca este lasat sa existe. Cum credeti ca se puteau fura miliarde de euro prin ANRP, Microsoft, EADS, etc. daca infractorii nu ar fi avut sprijin in randul angajatilor statului. Ca doar nu venea Cocos si zicea, "Ba iau si io banii astia si zicem ca v-am dat licente". Au trebuit facute caiete de sarcini, documentatii, semnaturi, stampile aprobari cu atat mai mult cu cat statul roman e unul superbirocratizat. Cineva din interior a facut toate aceste chestii pentru infractori. Cine sunt aia si de ce? Nu uitati nici atmosfera cand era Basescu si Udrea pe val, ziceai ca lumea le apartine, nu aveau teama de nimic.
Statul mafiot trebuie destructurat lasati prostiile cu hotii lor sunt mai rai ca ai nostri.

Huhu Rezea spunea...

@iceparu
Cu mintea ta innoroită, ca vulcanii noroioși din preajmă-ți, e greu sa înțelegi ca infractorii lui Portocala nu sunt victime colaterale ci protejați ca să denunțe pe alții, pentru ca sunyadversari pentru Base sau Klaus.
N-ai vrea tu să fii victimă colaterală a infractorilor care roiesc ca denunțători pe lânga mafia DNA din zonă?

Iosif spunea...

Domnule H,

Am putea sa revenim la oile noastre? Sunt penali in toate zonele.

Mos Alecu emite niste consideratii intereresante pe blog-ul sau privind modul in care se vor rezolva procesele de la CCR si posibilele abordari la viitoarea intalnire de saptamana viitoare dintre ministrul Apararii, ministrul Muncii si Asociatiile de rezervisti.

Care este opinia d-voastra si cu ce sfaturi utile ne puteti ajuta?

Cu multumiri anticipate,

Stelian P. spunea...

@Ein Stein
Va rog sa-mi permiteti o mica precizare:
La conferinta de presa Iohannis a fost intrebat de un reporter despre defrisarile ilegale iar raspunsul a fost urmatorul:

„Eu imi amintesc de o afirmatie a doamnei ministru Pana inainte sa plece din motive de sanatate de la minister ca lucrurile au luat o turnura foarte pozitiva si ca aceste defrisari ilegale sunt sub control si datorita legii promovate de domnia sa. Am luat toate aceste chestiuni de bune.”

Nimic despre dosarele in lucru si tot nimic despre cine a furat ramine cu ce a furat.
Va multumesc.

Mihai spunea...

@ Ein stein
Imi permit sa raspund la prima intrebarea din primul comentariu.
Vinovat de prescriere in orice dosar si in speta cel in cauza singurul vinovat este procurorul din dosar.
Nici procurorul general nici procurorul sef nu pot interveni in dosar fiindca risca acuzatii de imixtiune in dosar.
La comentariul al doilea
Ce putea sa raspunda la o intrebare juridic corooborata cu atributiunile presedintelui nu isi aveau sensul.
Adica Iohanis trebuia cumva sa faca ce facea Marinarul ? Ilegal.
De ce parlamentul nu a facut o comisie parlamentara si pentru fenomenul asta?
Cred ca politicul dacă are vointa poate opri prin lege ferme taierile de padure. Organe cu care sa le puna in aplicare sunt arhisuficiente (padurari ,jandarmi ,politisti nationali ,locali.
Cine a sabotat radarul pădurilor ? Iohanis? Nu softurile patronului de la RoTV?
Cine a modificat anul trecut legea Varga în parlament in sensul ca pe lânga alte modificari au stabilit că sub 3 m cubi furt nu constitue infractiune si au micsorat drastic amenzile. Si jmecherii s-au adaptat . În loc de camioane s-au dotat cu camionete carosate in care pot incarca fix 3 m cubi. Și dai zi si noapte.
De ce si-o fi dat demisia fosta ministra Pana? Fiindca s-a saturat de mafia si presiunile si injuraturile luate de peste tot. A sprijinit-o cineva din partid? Sula.
Daca presedintele care are atributiunile bine stabilite ar trebui sa le faca pe toate? Ceilalti ce să mai facă?
Mai ales că unii nu au citit 280 de cărti in viata lor in timp ce procurorii au zeci de dosare pe masa cu peste mii de file. Guvernul si parlamentul fac ceva ca sa le mai imputineze aceste dosare/procuror/judecator?. Sula. Din contră. Si atunci sparge o mafie . Cu cine?
Daca când au fost atacati si prinsi in fapt moroșenii au venit sprijiniti de fostul senator-avocat Antonie Iorgovan la Iliescu sa schimbe legile . Și le-au schimbat ( din serialul ”Romania te iubesc-Pro Tv). Azi crezi ca nu-i la fel.
Cine a taiat panglica la prima fabrica Schwaichofer din Ro. Nu cumva I Iliescu?

Mihai spunea...

@ Huhurez
Crezi ca destructurarea mafiei din ”Republica Ploiesti” este un lucru simplu chiar si pentru procurori.
Chiar nu observi ca s-au destructurat singuri turnându-se intre ei.
Chiar nu observi că lovitii in directie îi toarna pe cei care le-au luat locul .
Evident cu victime colaterale.Ca la razboil intre mafioti ( jmecheri).

Leo spunea...

In loc ca in aceste zile sa va amintiti ca in urma cu 28 de ani s-a infiintat CADA , pierdeti timpul cu o fosta trompeta a lui Base , care este acest pseudotaranist. Maestrul il uraste pe unul dar ii promoveaza sluga. Ce sa mai intelegi din toata aceasta amestecatura. Ma duc sa ma culc....

Huhu Rezea spunea...

Imi pare rău că iar au început discuțiile cu acuze la adresa clasei politice în general din partea celor care nu cred în democrație și nu știu că aceasta este asigurată de alternanță la guvernare a partidelor de orientări diferite.
Doar în statele totalitariste se acceptă victime colaterale în administrarea actului de Justiție.

Ein Stein spunea...

@avianyc
Cu toata consideratia, raspunsul nu are legatura cu intrebarea. Dar pe comentariu, asa o fi, procurorul de caz raspunde pentru clasare, nici procurorul general si nici seful DNA nu poate da indicatii pe caz, chestiuni procedurale. Nu cumva seful DNA prin structura ierarhica trebuia sa se intereseze ce fac subordonatii lui? A primit rapoarte de activitate de la subordonati sau macar le-a citit, in conditiile in care aceste rapoarte sunt obligatorii? Cu atat mai mult cu cat nu se instrumenta un caz de furt de gaini. Care mai e rostul ca un departament sa aibe un sef? Am mai scris, seful DNA nu trebuie sa fie cel mai curajos si brav procuror, el e manager, el conduce institutia, el da tonul, el raspunde de tot ce se intampla in subordine. De ce pentru Despescu militianul s-a folosit o alta unitate de masura si a fost zburat pentru abaterile violatorului iar pe Codruta nu o atingi nici cu o floare pentru ce fac subordonatii. Nu mai comparam gravitatea celor doua fapte.
Problema ramane, infractorii au scapat, banii au luat drumul insulelor exotice si culmea ca nu e niciun vinovat cu toate ca avem o structura special destinata combaterii marii coruptii cu o gramada de angajati cu salarii babane, o infrastructura de invidiat. Mai isi area ea rostul existential? Ca o simpla intrebare, daca se intampla acest lucru intr-o tara din vest, ce facea respectivul sef?
Chestiunea care de fapt conteaza e ce se va intampla dupa ce Codrutei i se arata usa, se va intampla cu siguranta. Cum sa facem ca postul de sef DNA sa fie ocupat de o persoana serioasa, neinregimentata politic, profesionista si care sa-si faca doar treaba pentru care e platita si sa faca curatenie in institutie.
Ce garantii avem? Crezi ca mutu va fi de acord?
Cat despre dosarele cu taiatul ilegal de paduri parca venisera aia de la Schwaichofer cu o jalba la marele mut nu la Pana. Oare de ce a spus in conferinta ca dosarele respective nu mai reprezinta interes? Incurcate sunt caile Domnului.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Discutiile despre coruptie ne poate frange coeziunea si camaraderia, ceea ce este foarte grav in circumstantele in care la varsta noastra ar fi rusinos, odios, inutil si fara nici o noima. Buni, rai, dar suntem camarazi, indiferent de grade, si asa trebuie sa murim si sa ne respectam intre noi ca fratii! Am mancat o paine amara impreuna si am suferit sau am fost fericiti impreuna cand eram activi, ca niste frati-camarazi, si am jurat cu totii sub acelasi Drapel de Lupta sa ne aparam glia stramoseasca si natiunea!
Ne dam cu parerile in mod civilizat, dar se poate isca ura gratuita si inutila intre noi, si ar fi un mare pacat! Noi n-am furat, noi n-am inselat, noi nu suntem corupti, dar suntem victimele acestei coruptii cumplite si ne hazardam de pomana, ca daca nu exista vointa politica, nici nu se face nimic, daramite noi, aici, sa ne spargem ouale pe un subiect care doar ne-a adus daune si suferinte, aproape tuturor, adica aceaasta coruptie blestemata si de neoprit!
La urma urmelor este un conflict intre corupti, foarte bogati si carora li se rupe de noi, amarastenii, si o clasa de magistrati, care au comis abuzuri grave si inumane din exces de zel, in care au cazut ca mustele in plasa si unele ,,victime ''colaterale! Ma intreb, totusi, de ce printre ,,victimele'' colaterale din acest conflict, in care au picat oameni ,,nevinovati,'' nu se regasec un Ifrim, un Huhu Rezea, un Stelica, un Iulian sau altii dintre noi? Ce cautau acei ,,nevinovati'' in hora asta mare de au cazut ca mustele uin plasa? Sau, avem noi de a face cu tribunalele pe temele acestea in care sa fim acuzati ca am praduit mafiot, in afara ca am fost victime mafiotilor?
Eu, toata viata mea n-am facut prietenii cu aceste categoriii de oameni: oameni tatuati, oameni cu cazier, oameni cu un caracter foarte urat, boarfe de duzina, semianalfabeti si analfabeti, pentru ca feresca Dumnezeu sa intrii in conflict cu astfel de oameni redusi si fara luciditate, cat si cu tot felul de persoane viclene si perverse, de neancredere! De ce tatuatii nu-mi plac? Un om tatuat are un caracter care poate insemna toate aceste ,,calitati'' negative la un loc si nu are un caracter de om cu o buna educatie si moralitate!
Eu voi incerca, de astazi inainte, sa ma opresc din mai multe activitati ofensiv-petitionare, pentru ca am terminat absolut tot ce aveam de spus si explicat, am dat totul din mine, am trimis absolut tot ce aveam de trimis si nu mai vreau sa fiu considerat ca aabuziv-petitionar, si acum las sa lucreze expertii judiciaristi pe aceste probleme si, indiferent de rezultat, eu sau altii dintre noi am realizat ca oricat ne-am zbate nu vom rezolva absolut nimic decat ce decid politicienii! Iar in problema coruptiei, sa se zbata doar cei implicati in coruptie, pentru ca, dupa cate stiu, neam de neamul meu n-a fost anchetat, arestat, corupt, bagat la puscarie, in afara de un singur unchi, sotul unei surori de-a mamei, care a facut trei ani puscarie politica la stuf in anii '60 pentru ca si-a dat cu parerea negativ despre colectivizare, sau s-a opus ei verbal si in public!
Avem subiecte mult mai importante de dezbatutut si dezvoltat, asa ca poate sa se si omoare pe chestia abuzurilor din justitie, ma bucur ca nu suntem nici portocale, nici cucuvele si nici porcusori Ghita ca sa ni se zbata ochiul de aceste probleme ale celor mai bogati oameni din coruptie si de furt de la gura altora!
Pe ei ii dor in fund de noi si de problemele noastre, de necazurile noastre, si noi ne spargem capetele pe aici si pe aiurea pentru ca acum, dupa ce au chefuit si au batjocorit impreuna Romania si pe romani, si coruptii si justitia cu procurorii, acum se dusmanesc si isi sparg capetele intre ei si se acuza reciproc de fel de fel de actiuni negative! Toti sunt o apa si-un pamant, facuti din acelasi aluat si nici unul nu-i mai breaz sau mai bun! Noi sa fim sanatosi, si sa ne tina Dumnezeu zilele dupa cum o fi voia Lui!

Huhu Rezea spunea...

@Iosif
La curbă de nivel nu mai intru... de când a sters comentariul în care ii spuneam că nu are cultura dialogului și că riști să te umpli de râie dacă îl bagi în seamă.
Despre CCR ai pe blog suficiente articole și comentarii ca să te documentezi:
-22 articole la eticheta „CCR”
-11 articole la eticheta „Decizii CCR”

Huhu Rezea spunea...

Mai ...să fie!
Prima intrebare este de ce s-a disjuns dosarul Microsoft?
De ce nu a fost instrumentat dosarul Micosoft 2 înainte de a se prescrie?
Cum să nu fie vinovați șefii DNA dacă este lăsat în nelucrare un asemenea dosar? Intervenția sefului DNA pentru intrarea în legalitate în lucrarea dosarelor nu constituie imixtiune.
Se zice că în acel dosar era și semnătura Luluței pentru cumpărarea de licențe pentru Parchetul General și este și avizul Ministerului de Justiţie condus de Monica Macovei.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Este normal sa avem 3 structuri centrale de parket, cu structuri subirdonate in teritoriu, kiar daca domeniile difera?
De ce nu avem si judecatorii/tribunale/CAp/ÎCCJ pe domenii cu structuri subordonate in tara?

Aurel spunea...

@ Huhu Rezea
Câtă ipocrizie in societatea asta doar de dragul de a fi unul împotriva celuilalt.
Păi nu Macovei sub tutela prim ministrului de atunci dl Tăriceanu a trecut procurorii de la ministru la CSM.
Arunci era bine iar acum trebuie trecuți din nou la minister că să ce?
Sa poată fi controlați de politic ?
Al naibii de ipocriți.
Cine se ținea atunci de mână in campanii cu base și își trimiteau bilete roz prin tanti Lenuța?
Acuma luptă amândoi cu ce au pus pe rol atunci doar fiindcă au fost deranjați.
Și dacă nu ar fi fost deranjați totul era ok in justiție.