Un produs Blogger.

joi, februarie 15, 2018

Sedinţă cu 5 inculpaţi, martori denunţători, pentru fabricarea de probe, marcă înregistrată la DNA

41 comments
Vlad Cosma denunţă practicile infracţionale ale procurorilor DNA pentru fabricarea de probe în dosarul lui Ghiţă, fugarul în Serbia.
Din primele reacţii după înregistrări, pe mine m-a şocat lipsa de reacţie a lui Ponta, cel care făcea obiectul măsluirii de probe în dosarul cu campania din R. Moldova pentru alegerile din România, şi ce a declarat Sebastian Ghiţă, la A3 ,despre înscrisul olograf aflat în posesia procurorilor, încris în care Ghiţă a făcut câteva adnotări despre costurile campaniei din R.Moldova.  Ghiţă i-a recunoscut lui Gâdea că înscrisul îi aparţine, dar nu a vrut să spună cum a ajuns în mâna procurorilor, nefiind autorizat, oare... de cine???. Intelegem acum de ce procurorii Onea şi Portocală se chinuiau să legendeze    modul cum acel document a ajuns în posesia lor, folosindu-l pe Cosma ...ba să-l plaseze în autoturismul unui complice al lui Ghiţă, ba să-l ataşeze unor tabele măsluite cu cetăţeni din R. Moldova şi să-l primească prin poştă, ca  din partea unui „cetăţean indignat”.
In conferința de presă de ieri a Luluței, o reporteriță de la Televiziunea lui Ghiță a ținut  să ridice nițel vălul, întrebând-o pe șefa infractorilor de la DNA Ploiești dacă este adevărat că acel înscris olograf a fost depus la dosar de Coldea, adică printr-o sesizare SRI.
Mergând pe logica dezvăluirilor, putem specula că Ghiță l-a turnat la SRI pe Ponta și procurorii DNA au primit misiunea să acoperă sursele în dosarul care urmează să ajungă în instanță.
Culmea este că acel inscris olograf, legendat de Onișor și „portocală”, a fost folosit în instanță pentru arestarea preventivă a fugarului Ghiță și pentru cererea de extrădare din Serbia.

41 de comentarii:

Huhu Rezea spunea...

Comentarii mutate

miercuri, februarie 14, 2018
Cornelius Flavius Ifrim spunea...
Mafiotii disperati chitzaie de-i gasesc toti dracii: Codruta nu cedeaza si se tine tare! Bravo, Codruto, si baga spaima in ei, mai ales in cei care ne-au tras-o la penzii! Te sustinem si te incurajam sa-i bagi pe toti la bulau! La pensie sa iesi de acolo, impreuna cu sfantul Augustin, dar un mafiot sa nu mai ramana, mai ales din aia stiuti de noi! S-a tinut tare si n-au putut s-o clinteasca! Mafiotilor, ati bagat-o pe maneca, pentru ca de acum incolo Codruta va fi si mai inversunata si hotarata sa va puna la adapost! Pazea!

miercuri, februarie 14, 2018
Huhu Rezea spunea...
@Flavius
Ce te-a făcut Luluță? Repede ai plecat după fentă.
Aia nu e justiție! E mocirlă.

miercuri, februarie 14, 2018
Cornelius Flavius Ifrim spunea...
@ Onorabile, avem nevoie de ea, ca de aer, in circumstantele date! Dupa ce-i baga la aer polar pe scarbavnicii calcatori ai Art.33 pe Lg.182/2002, aleaga-se praful!

joi, februarie 15, 2018
Huhu Rezea spunea...
@Cornele
Nu ți-as dori ca tu sau o persoana draga ție să cadeți pe mana unor procurori condusi de această mitomană.
În câteva zile va fi amintire ca procuror.

joi, februarie 15, 2018
Iulian Mares spunea...
Huhu,
Lasa domnule masokistii sa simta puterea mocirlei, pana-n gat! Cred ca si merita!
Unii asteapta de la astia sa le faca dreptate! In fapt ei confunda institutia cu persoana, cum de altfel si Kovesi, Lazar, Negulescu si Onea ....si multi altii confunda persoana cu institutia!
Placerea omului este sfanta! :))

joi, februarie 15, 2018
sergiu spunea...
@Cornele
Daca d-ta crezi ca Luluta poate sa faca dreptate,imi pare rau sa-ti spun,dar esti naiv!

joi, februarie 15, 2018
Stelian P. spunea...
@Huhu
Interesante puncte de vedere. Fosti puscariasi sau domni plini de dosare penale ataca justitia. Inteleg. Kovesi nu are dosare penale, nu a facut puscarie si e musai sa devina amintire. Asta nu mai inteleg.
Puscariasii vor sa-i judece pe magistrati. Curat democratie.

joi, februarie 15, 2018

Huhu Rezea spunea...

Comentarii mutate
IAR99.Army spunea...
Flavius
Nici eu nu ti-as dori ca tu sau o ruda draga tie sa cada pe miinile Lulutei descoperita de BASE&OPREA, numita de Ponta sef la DNA si care se intilnea pe vremuri linistite cu Vasilica de Teleorman si cu Sebi &gasca. Asta arata cit de mafiot este statul pastorit de BASE&BOC timp de 10 ani si continuat de FUR SI MINT. Asa actiona si mafia : cind erau prieteni se intelegeau de minune la faradelegi, cind iesea vreunul in decor era imeiat eliminat din COSA NOSTRA. Pe ei ii uneau si ii unesc doar interesele lor personale ori de grup nu interesele pentru cetateni, cind sunt ca fratii cind sunt cei mai mari dusmani. Toti sunt o apa si un pamint. Grav este ca tara asta nu are perspective, clasa politica fie de dreapta fie de stinga este compromisa total si romanii nu au alte variante. Exodul catre strainatate va continua in procente si mai mari, stind de vorba cu oameni de virste diferite am observat din spusele lor ca si cei mai in virsta ar pleca din aceasta tara. Pai cum sa nu-ti vina sa pleci cind Luluta a spus ca ei aplica zicala :hotul striga prindeti hotul, adica procurorii ei corupti se ancheteaza singuri iar ea se autoevalueaza, ea nu raspunde in fata nimanui nici macar a celui de sus.

joi, februarie 15, 2018
Cornelius Flavius Ifrim spunea...
@ Hmmm...Sunteti simpatici! Ati uitat ca eu am criticat-o vehement pe cucuvaia mov, inclusiv cu tavaleala penelor, fulgilor si a oualelor clocite pe sub butucii de vie cu grohaitorul Ghitza? Dar n-as vrea sa plece, totusi, pana ce nu-si sparcaie cateva gainatzarii si pe la Ministresul brotaceilor si La Cassa ororilor la penzii, cu cativa gealati incrancenati si impintenati-coroiati sa-i bage in lichiturile din oscioarele lor! Stiu eu si toate belelele alea abuzive, cu portocale si alte citrice otravite, dar eu dzic asa: Cand vor pleca durii astia, atunci sa vedeti coruptie endemica in Romanistan, ca vor scapa ca porcii in borhot talharii la praduieli! Pana acum mai stiau de-o frica...Atunci sa te tzii de cap la ce-o sa vedem! Vin vremuri grele...

joi, februarie 15, 2018
Aurel spunea...
Justiția nu stă in Codruța sau Lazăr.
Însă sunt puțini procurori care au curajul sa de ia de mafioții din politică care au au făcut și fac mult rău acestei națiuni.
Un ministru care pierde un proces cu CCR pe propria pledoarie in sprijinul unor certați cu legea îl descalifica și trebuia să-și dea demisia.
Guraliva Ingrid Mocanu a fost condamnata de judecători nu de procurori in ciuda sustnerilor din partea spălătorilor de creiere și manipulatori din televiziuni.
Al naibii mafioți cum de coalizează împotriva justiției când li de apropie lumânarea de deget
Dacă mafioții pun mâna și pe DNA putem emigra fara rețineri că aici se va schimba ceva in bine.
Să rămână cei care pot fura și înjosi acest popor cot la cot cu ei.

joi, februarie 15, 2018

Huhu Rezea spunea...

Comentarii mutate
CEZAR spunea...
Pentru Stelian P...un alt punct de vedere ....

Miramar Miriam
8 ore ·
Kovesi este CLAR O PSIHOPATĂ INFATUATĂ !Auzi la ea : eu nu discut cu inculpații !Ba da madam ,trebuie sa discuți ,trebuie sa discuti in special cu inculpații !Tu nu stii d'astea ,ca ești doar o MITOMANA increzută ...care gândești ca te-a "fătat "cineva șefă .
Un procuror trebuie sa culeaga date si in apărarea inculpatului ,nu numai in acuzarea lui .Un INCULPAT este in principal un OM..care poate fi ,sau nu acuzat atunci cand a comis din prostie ,lăcomie ,sau ticăloșie ...una ,sau mai multe fapte .Fapte, pentru care sa cauți circumstanțe atenuante ,sau agravante .LEGEA ESTE PERFECTIBILA ,NU ESTE UN PAT A LUI PROCUST CARE SA CADREZE OAMENII DUPA STANDARDE IMUABILE .Uneori este benefic pentru societate doar atenționarea unei persoane si nu încarcerarea ei .
UN INCULPAT ESTE ...UN OM CARE VORBEȘTE ,CARE GÂNDEȘTE SI CARE SE REVOLTA ....MAI ALES CAND ESTE ÎNJOSIT DE PROCURORI DE TIPUL LUI ONEA ,SAU PORTOCALĂ.
NUMAI PENTRU REFUZUL DE A NU A DIALOGA DESPRE ACUZAȚII reale ,sau imaginare ,NUMAI PENTRU ASTA SI TREBUIESTI DEMISA URGENT NESIMTITO ! ...,
Comportamentul tău reprezintă o discriminare
LA ADRESA LIBERTĂȚII OMULUI PENTRU CARE TREBUIE SA PLECI .
.( chiar si ipotetic omul acela,căruia îi refuzi exprimarea s-ar putea sa aibă dreptate )
CEEA CE ITI ÎNCHIPUI CA AI FACUT IN DNA ,nu este justiție CI CULT AL PERSONALITĂȚI si colecționare de trofee cu care te lauzi ..miniștri ,prim miniștri ,deputați ,senatori ...CEEA CE NE DUCE CU GÂNDUL LA O BOALA DE NATURA PSIHICĂ .
HUȘI CUCUVAIE DE AICI...SI DU-TE UNDE O ÎNȚĂRCAT MUTU IAPA

joi, februarie 15, 2018
IAR99.Army spunea...
cezarus
este pentru prima data cind sunt de acord cu ce spui tu. sper sa nu ti-o iei in cap.

joi, februarie 15, 2018
Stelian P. spunea...
Credibil si foarte documentat punct de vedere. Poate sa vina numai din partea unui intelectual de marca, bine educat:

" este CLAR O PSIHOPATĂ INFATUATĂ !,ești doar o MITOMANA increzută,gândești ca te-a "fătat "cineva șefă, TREBUIESTI DEMISA URGENT NESIMTITO !, CEEA CE NE DUCE CU GÂNDUL LA O BOALA DE NATURA PSIHICĂ . HUȘI CUCUVAIE DE AICI...SI DU-TE UNDE O ÎNȚĂRCAT MUTU IAPA"

Ma mir ca are si admiratori. Cine se aseamana se aduna ????

Iulian Mareș spunea...

Cornele,
Nu te fa de kakao de dragul destinatarilor faimoaselor tale petitii! Nimeni nu va misca un deget pt tine! Pleci mereu pe fenta si nu ai argumente in sustinere ideilor pe care ti le skimbi conjunctural...

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Muta si aici comentul meu, din titlul anterior, te rog!
Stelica ti-a fost coleg? Nu s-ar zice.....

Leo spunea...

Oblio :
"Tudorele fa ceva !"
Nu am am fost atent si de aceea nu am inteles daca se referea la "penalii" din parlament.

CEZAR spunea...

Inca o opinie pentru StelianP.
‎Raluca Toma‎ în Opinia Publică
57 minute ·
"Salarul lui Kovesi e de 35.750 lei . Asta pe lângă peșcheșurile si spăgile luate de la alde Cocos , Udrea , Ghita , etc. HAi să o susținem cu toții, handilailor !"
Alcibiade Ath

CEZAR spunea...

ire
Comentarii
Alcibiade Ath
Alcibiade Ath http://evz.ro/salariul-sefa-dna.html
Administrează

Iulian Mareș spunea...

Pentru Stelian, cu destinatie expresa!

https://www.dcnews.ro/mobile/pleaca-kovesi-i-ce_579821.html

Mihai spunea...

Domnule să le facă pohtele odata .Să o dea jos odata pe doamna asta care le tine calea.
Să fure si oamenii nestresați ,in liniste deplina că procurorii nu-și vor băga nasul în afacerile lor mai ales acum ca si-au votat si dreptul ca orice demnitar sa poata face afaceri pe PFA (persoana fizică autorizată).
@ IAR 99 , Cezar , (Mareș nu se pune ..........)
Ce vom câstiga noi sau societatea prin darea jos a numitei LCK? Cine are de câstigat din batalia asta . Justitia și în ce proportie? M
afiotii si spoliatorii statului si a acestui popor adus in situatia de genocid ?
Acum ca Cezar nu a ascultat el unele sfaturi in alegerea celor 6 luni si a ales gresit nu cred a fi LCK de vină.
Că unii nu-și pun intrebarea ce cauta in parlament fiiul si fiica lu tata pe lânga alte pitipoance cu statut de fiice ,”nepoate” ,,,etc, fara a sti macar doctrina partidului din care fac parte este strict treaba lor.
Ce mă intriga cel mai mult in acest scandal este intrebarea pe care mi-o pun si v-o pun tuturor;
Ce cauta acesta ”fata tatii” în parlament si bagata direct in comisia juridică ca să hotărasca ea asupra soartei OG 59 prin care au lovit in plin în militari?
Aveti cumva un raspuns? Daca nu il gasiti aici;
https://www.curentul.info/dezvaluiri/ieri-se-schimonosea-in-chiloti-pe-internet-azi-pitipoanca-deputata-cere-sa-fie-arestati-procurorii-dna/
Daca va place ca soarta noastra sa fie hotarâta de astfel de specimene ......continuati.
Că L 223 a fost initiata de niste sindicalisti si data de Ponta intre doua meciuri de baschet si o distractie cu Ghită prin Dubai fara niciun calcul de sustenabilitate in spate evident nu va recunoaste nimeni.
Faptul ca atunci când ”guleratii” după ce au făcut calculele pentru primele cuantumuri pe la unele arme si au vazut ce iese si că legea este superficiala si duce la cauantumuri nesuportabile este o certitudine. O simtim acum prin colaborarea gulerați -guvernanti prin OG 57 ,OG 59 . Daca atunci ati dat vina pe Ciolos ,acum de ce LOV ar fi vinovata prin OG59 ?
Va baga cineva in seama din liota asta speriata de DNA ?
Cum v-ar putea baga când prin scmd sau asociatiile militarilor nu exista nici macar actiuni bine sustinute din punct de vedere juridic in justitie?
Si nici nu asculta sfaturi pertinente care sa duca la ceva bun.

Huhu Rezea spunea...

Domnule, e de speriat la cât de mulți a scrântit mințile regimul Băse!
Gândire marca propagandei statului paralel, care susține că condamnarea adversarilor politici trebuie făcută chiar daca li se încalcă drepturile unui proces echitabil. Așa susțineau ong-istele macoveist-băsist-soros-iste la posturile propagandei.
Mințile spălate nu se întreabă câți corupți interni și externi au fost protejați de această agentă de influență împotriva intereselor românești, care conduce DNA.
Stai să plece cucuveaua și va fi devoalat dezatrul produs cu pretenția că apăra statul de drept.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Eu zic sa nu va grabiti sa dati sentinte definitive inaintea celor in drept. Niciun judecator nu accepta ca probe inregistrari audio fara expertiza/constatarea tehnico-stiintifica.
Va rog sa dati link-urile in care se sustine " că condamnarea adversarilor politici trebuie făcută chiar daca li se încalcă drepturile unui proces echitabil."
Cu ocazia asta aveti ocazia sa maculati mintile spalate. Sper sa nu recurgeti si dvs. la citate din ilustrii anonimi prezenti pe FB.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ati uitat de Sf.Augustin, dragii mei! Ramanand el, calatoria continua... Si, atunci, despre ce vorbim?! Apa trece, pietrele, pardon, naravurile raman!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hai sa deschidem o bursa a pariurilor aici: La ora 17.00, sau pana in zece zile, va fi sau nu demisa Codruta? Eu pariez primul ca NU va fi demisa! E doar un pariu de onoare sa vedem cati intuiesc pro sau contra! E vorba doar de intuitie, nu de atasament!

Stelian P. spunea...

Iulian Mares
Nu pot sa citesc ce spun intelectualii rosii pe FB deoarece nu am cont. In link-ul dat de dvs. am inteles ca plecarea agentei de influenta nu este suficienta pina ce nu pleaca toti cei "spalati" pe creier de doamna respectiva. Grea misiune aveti dar daca discutati cu toti cei trecuti prin inalta scoala JILAVA si mai ales daca ii credeti, ii gasiti pina la urma pe toti.
Va propun pina la eliminarea tuturor celor cu mintile scrintite (ei au voie sa spuna despre sustinatorii statului paralel acelasi lucru ?) sa studiati ideea infiintarii unor tribunale ale poporului, ca cel care l-a judecat pe Antonescu, pentru purificarea natiei romane de toate mintile scrintite, spalate etc. Puteti face asta !

Mihai spunea...

@ Huhurez
Până acum televiziunile de spălat creiere bună au prezentat opinia unei singure părți.
Sunt sigur că dacă procurorii corecți și cu ar putea ieși să dea pe trompetă isprăvile clasei politice în materie de corupție, fraude cu banii statului, fraudarea legislației, averi nejustificabile, etc te ascunzi la Voineasa nu cumva să fii linșat de vâlceni și popor.
Basisti, care basisti?
Sau încă nu ați observat că Base, Udrea și alți pricolici pdl -iști sunt aliați ai lui ghita& liota prahoveana plus dâmbovițeană mafiota și luptă cu sârg împotriva justiției nu cumva sa împartă celula sau gamela pe la penitenciar.

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Mintea ți-ai spălat-o citindu-i pe Grigore Cartianu(ecriven) Andreea Pora, Dogioiu, Bot și alți propagandițti ai regimurilor autoritare de tip Băse. Reia lecturile și vei vedea cât de democrați sunt acești tămâitori ai statului paralel care au scornit sintagma fascistoida ciuma roșie.
@Cornel
Astăzi sau cel tărziu mâine ministrul Justiției va cere demiterea Luluței. Alternativa nu poate să fie decât demisia lui Tudorel.

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Până și ciobănițele vânzătoare de brânză țurcană au aflat că ieri, timp de 2 ore, toate televiziunile au lăsat-o pe Luluța în direct. De ce? Ca să se facă de râs în fața opiniei publice cu minciunile ei și nici Johannis să nu mai aibă motive pentru păstrarea ei la conducerea unei instituții atât importantă a statului de drept.

Cu o asemenea mitomană, care nu-și mai recunoaște nici propria voce, DNA și Ministerul Public se afundă într-o mocirlă cu miros de zer.
A fost în stare să-i prostească pe ziariști cu un așa zis raport favorabil al Inspecției Judiciare. Ea nu se adresa jurnaliștilor ci opiniei publice în rândul căreia sunt și creduli ca tine, Cornel, Stelian P. și Leonard.
Băsecu a creat acest stat abuziv, stat ai cărui reprezentanți, prin abuz, au acoperit fraude enorme din banul public pentru campaniile sale electorale și ale PDL.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Citeam pe fb ca Tudorel Toader nu mai are alta alternativa decat s-o demita!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Eu mi-am dorit, mai intai, sa rada tot pe unde s-au manifestat mafiotii la Armata, dupa care sa faca ce vor cu ea! S-o mazileasca cum vor ei! Ca daca pleaca, v-om ramane cu ochii in soare, de asta am sustinut sa mai stea macar atat cat sa finalizeze cu mafiotii nostrii! Interpretat fiind gresit, nu-i nimic, pentru ca nu pleaca toti procurorii! Si daca vine cineva care, de teama guralivilor, o sa retraga controalele anti mafia? Presimt ca va fi numit un pesedist, si atunci ADIO dreptate pentru noi! O sa danseze dupa cum o sa cante Dragnea! Asa v-ar place lupta anti coruptie? Ca asa va fi! Basescu a numit-o, pentru Basescu a lucrat pe comanda politica! Dragnea va numi, sau Iohannis? Pentru cel care va numi va dansa si lucra, tot pe comenzi politice, ca asa e la noi balcanismul asta nenorocit si perpetuat! La ora 18.00 Ministrul Justitiei va face o declaratie publica, deci atentie!

Mihai spunea...

@ Huhurez
Degeaba speri la ceva șoric la urmatoarea taiere de porc.
Și dacă o dă jos care ar fi beneficiile sau paguba?
Nu vor mai taia porcul? Vor trece pe curcan fragezit cu șampanie?
Vestea cea mai buna pentru popor este că s-au ieftinit ouăle.

Leo spunea...

Nici nu vreti sa stiti ce frumoasa este viata de credul !
Mai ales a unuia incorigibil.
VANT din PUPA !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ionel Danca de la PNL s-a contrat aseara cu Gadea, la care acesta din urma i-a spus taios lui Danca: ,,Pupo-n c....r, d.le, pe Kovesi!''
Apoi Danca i-a replicat: ,,Nu mi-e teama ca pleaca Kovesi, ci pe cine pune in loc Dragnea si PSD!'' Dunca inca mai asteapta scuze de la Gadea...

Acum e acum, si v-as ruga sa va ciuliti simturile: TEAMA ASTA M-A CUPRINS SI PE MINE! Dragnea poate transforma DNA intr-o sluga pesedista si, adio anti coruptie! Aceasta e teama mea, nu ca plang dupa Kovesi! Mi-e teama sa se repete ce-a facut Base din DNA!
Poate ca acum sunt si eu, in sfarsit, inteles!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Va multumesc din suflet pentru raspuns. In sfirsit un social democrat spune pe fata ca cititul inseamna spalare pe creier. Pe cind ruguri cu carti in piete ? Doar puteti, nu-i asa ?

Huhu Rezea spunea...

@Selian P.
Exagerările nu te fac mai credibil.
Poți să te speli cu ce lectură vrei. Si cu Mein Kampf!

Dacă ai ieși de logica contrelor băsiste, ai avea ce completări de specialitate să faci la textul care însoșește batjocora pe care niște procurori o aduc actului de cercetare penală în cârdășie mafiotă cu niște corupți folosiți, prin șantaj, pe post de denunțători.
Cine o venerează o Kovesi nu are încredere în instituțiile statului de drept. Kovesi a dovedit și în conferința de ieri ca are mari lacune de procedură.

Anonim spunea...

ce "profesionist" e tudorel asta!

Mihai spunea...

@ Huhurez
Sper ca declaratia lui Toader v-a adus satisfactiile mult asteptate.
Oare de ce îl vor fi chemat din Japonia? Pentru ca sa renunte la câteva intrevederi importante cu japonezii?
Probabil japonezilor li s-a spus ca în Romania este cutremur si s-a prabusit cladirea ICCJ.
HA,ha ,ha ,ha ,ha ,ha

Ein Stein spunea...

Coruptia e o problema europeana, mare, "meritul" Romaniei fata de celelalte tari e ca reuseste sa-si puna poalele-n cap prin cozile de topor trimise in PE ca nicio alta tara, ori de cate ori are ocazia.
Pentru cei ce se tem de infiintarea "unor tribunale ale poporului", atentie, mare, se pot da sentinte si de genul asta:
https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sentinta-inedita-un-cuplu-de-ieseni-a-fost-condamnat-sa-mearga-la-scoala.html

si poate sa fie mult mai dureroasa decat puscarie pe viata sau executia.

IAR99Army spunea...

Tigri 3
Ai inteles gresit postarile mele. Eu am spus ca in orice tara cu democratie autentica daca Luluta ar fi fost sefa de DNA si ar fi existat o cit de mica acuzatie si-ar fi dat imediat demisia. Din pacate prin atitudinea ei de sfidare a cetatenilor, a CCR, a parlamentului, a tuturor institutiilor statului tiraste intr-un scandal continuu aceasta institutie DNA pentru care eu imi dau votul daca este nevoie sa existe. Si eu doresc sa fie o institutie care sa lupte impotriva coruptiei si a coruptilor dar care in momentul de fata nu mai poate fi condusa de Kovesi intrucit a decredebilizat-o. Ea se confunda cu institutia ceea ce este o mare anormalitate. Adica in tara asta nu mi poate exista o alta persoana curata, serioasa, bine pregatita, nepatata care sa conduca DNA-ul ? Nu inteleg temerea ta si a altora intrucit un alt procuror ca poate sa ii ia locul va fi numit de Iohanis, deci nu poate fi numita nici de PSD+ALDE, nici de Dragnea si nici de Tariceanu. Plus ca Luluta este agenta americanilor si mai ales a ambasadorilor acestei tari care se comporta in Romania ca niste vatafi, adica suntem ca natie sclavii lor. Uitati-va la acesti ambasadori ce afaceri legale ori ilegale au facut in Romania inca de pe timpul lui Base si pina in prezent si pe acestia i-a cercetat cineva cum ar fi DNA, DIICOT, etc ? De aceea au tupeul nesimtit de a da buzna la guvernul, parlamentul sau presedintia unei tari pina la urma suverane si independente. Pe cind si ambasadorul Romaniei in USA va da buzna in Congresul, guvernul ori presedintia americana ? Pai am vaut cu totii aseara cum Luluta spunea ca nu ii poate controla pe subalterni, ca le cere acestora sa se autoevalueze, am vazut cum nega orice evidente, orice probe scrise, audio, video, etc adica toate eru falsuri, neadevaruri, acuzatii nefondate, etc. Pai atunci daca nu este in stare sa lase pe altul care poate sa-si indeplineasca atributiile functionale pentru salariul fabulos de 35 800 de lei plus zeci de avantaje pe care un muritor de rind doar le viseaza. A zis bine Ghita ca este agentul SUA deci este in serviciul de informatii a altui stat. Nu este cumva tradatoare ? Dar cum noi nu vedem toate aceste adevaruri si suntem impartiti in PRO si CONTRA ne meritam soarta. Si am uitat un lucru, nu tin nici cu PSD nici cu PNL dar evidentele arata asa : de ce DNA ancheteaza numai de la PSD adica selectiv ? si doar cite unul, doi de la PNL mai ales ca acolo se afla grosul PDL-istilor care impreuna cu Base au fondat statul paralel mafiot ? sa ne spuna si noua cetatenilor acest DNA cit a recuperat din prejudiciile aduse tarii de cei anchetati si veti vedea ca in afara ca i-a bagat pe unii la puscarie si tot pe banii nostri nu a recuperat mai nimic. Si ce salarii au....fabuloase!!!!! si ce buget de cheltuieli au....sume imense !!!! pe care nu le pot justifica daca dosarele au probe false si in instante majoritatea inculpatilor au fost achitati. Pai cum justifica toate astea plus incalcarea legilor de catre CUCUVEAUA MOV ?

Ein Stein spunea...

Propaganda basista, culmea, reuseste sa duca discutia depre sefa DNA, ghici unde? In balarii. Au basistii un talent extraordinar in sensul asta.
Sefa DNA, dupa cum se intituleaza, culmea, e sefa DNA, adica e sefa tuturor celor care lucreaza in numita structura, ea nu trebuie sa fie cel mai bun procuror cu cele mai multe dosare, condamnari, etc. Ea e sefa, managerul, directorul, barosanul. Nu are absolut nicio scuza, dar niciuna pentru abuzurile care s-au savarsit in structura pe care o conduce. Asta e marea problema, ca nu si-a facut "triaba" cu care e investita si gramajoara de parale pe care o primeste de la stat, fie el si mafiot sau paralel cum ii spun unii. Nu aburelile pe care le tot plimba basistii, ca nu stia, ca e atac la justitie, ca scapa infractorii(ailalti), etc. Capire? Nu si-a facut "triaba", trebuie sa raspunda cel putin disciplinar pentru abuzurile comise de subordonati si pentru faptul ca si-a indeplinit defectuos sarcinile de serviciu.
Asa cum a raspuns militianul ala sef, fiind destituit pentru violatorul de copii aflat in subordinea lui pe aceleasi criterii, la fel trebuie sa raspunda si sefa DNA sau oricare alt sef. Punct.
Vad ca speranta basistilor se indreapta tot catre "expertiza/constatarea tehnico-stiintifica.", poate iese vreun pixel albastru ca in cazul "O fi zis copilu ceva".
Repet, nu asta e problema, nu e asta! Managerul nu si-a facut "triaba" la care era obligat prin fisa postului, nu are absolut nicio relevanta expertiza, inregistrarile si alte tampenii.
Cu atat mai mult cu cat stia ca portocala a fost exclus din magistratura, de CSM, pe aceleasi motive. Nu se poate invoca ca a fost luata prin surprindere.
Aaaa! ca expertiza va demostra ca inregistrarile sunt OK e alta gasca in alta traista, nu mai e chestiune disciplinara, e de alta natura.

Ein Stein spunea...

Daca vreun basist intr-adevar vrea sa faca un lucru bun si nu doar sa trancaneasca verzi si uscate, il sfatuiesc sa initieze o petitie prin care sa interzica politicienilor si nu numai sa mai "numeasca" in functii ale statului. Orice functie incepand de la secretar de stat in jos, inclusiv, sa se ocupe numai si numai prin concurs, asa se rupe legatura toxica intre politic si borcanul cu miere, intre nas si fin ca in Cosa Nostra, si se vor ocupa numai de politica nu de tot felul de cotcarii. Nu exista alta solutie.
Na! ca v-am dat si solutia magica. Dar probabil nu va intereseaza, nu asta e obiectivul vostru.

Dan B. spunea...


@Ifrim:

Te stiam destept, nicidecum ca unul care „da in gropi”!
Daca nici acum, dupa ultimile dezvaluiri in spatiul public, privind mârsaviile savârsite in DNA, favorizate si de crasa incompetenta profesionala a imbecilei Kovesi, nu ai realizat necesitatea restructurarii din temelii a acestei structuri (Maria Cociorvan: „... si matura trebuie schimbata ...”), inseamna ca ti-e tare „deranjata mansarda”.
Asadar trebuie eliminata, chiar si fizic, daca nu se poate altfel, aceasta paparuda sibiana, urmand sa vedem cine-i va lua locul, dar nu cred ca va fi mai rau ca pâna acum. Daca n-a indraznit nici Basescu sa numeasca politic in functiile de procurori-sefi, de ce s-ar schimba asta acum?
Apropo, a inceput propagarea ideii promovarii Lulutei la Palatul Cotroceni!

Pop Iuliu spunea...

"Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei" (art. 133 alin. 1 din Constitutie, republicata)
Așteptam cât mai urgent ca Inspecția judiciara-secția pentru procurori sa comunice public rezultatul verificării speciale. Fiecare zi care trece pana la acel moment afectează grav încrederea cetățenilor in actul de justiție! Spun asta pentru ca Inspecția judiciara procurorul “Portocala” a săvârșit fapte grave, nedemne pentru un magistrat, fiind sancționat deja de către CSM cu excluderea din magistratura, context in care ma întreb dacă șeful lui a fost măcar mustrat pentru ca a tolerat comportamentul subordonatului împricinat.

Ein Stein spunea...

DNA-ul este o institutie esentiala pentru Romania, fara ea nu se poate tocmai d-aia aceasta institutie trebuie intarita, depolitizata si profesionalizata. Spunea Luluta ieri in conferinta de presa cand a fost intrebata de dosarul Microsoft ca i-a spus procurorului de caz sa se ocupe. Si gata, si-a terminat "triaba", p-ailalta a durut-o in briceag si uite asa au scapat o gramada de infractori si o gramada de bani din saracia poporului roman a luat calea insulelor exotice. Pai nu ar trebui sa raspunda Luluta pentru ca nu si-a indeplinit atributiunile de serviciu, cum e posibil ca un astfel de dosar cu ramificatii internationale sa fie inchis pentru ca s-a prescris. Nu ea e cea care trebuia sa supravegheze cum isi fac subordonatii "triaba". Nu cumva e cel putin neglijenta in serviciu?
Ba nu e, ca e atac la justitie!!!!!! Basistii.
DNA-ul trebuie sa supravegheze toate infractiunile mari de coruptie, prin dosarul Microsoft, de care pomenea Luluta, a dovedit ca nu poate sau ca nu este condus cum trebuie.
Ceva nu e in regula si trebuie degraba indreptat pentru ca statul mafiot nu mai are nicio limita.
Statul mafiot trebuie destructurat.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Haideti sa clarificam niste lucruri ca intre doi oameni care pot sa vorbeasca aceeasi limba. Contrele mele se bazeaza pe niste convingeri la fel cum si dvs. aveti convingeri. E dreptul nostru. Ma deranjeaza insa generalizarile. Credeti ca eu nu stiu ca justitia are si oameni corupti, credeti ca nu m-am intilnit cu ei ? Asta insa nu-mi da dreptul sa vorbesc despre cei cu alte pareri ca sunt dragnisti, taricenisti, spalati pe creier, cu minti scrintite etc., etc. Cind unii procurori din subordinea lui Kovesi fac abuzuri cereti imediat demisia ei dar cind guleratii din subordinea ministrilor rosii fac abuzuri peste abuzuri nu-i atingeti pe sefii lor nici cu un trandafir. Nu vi se pare ca jurist ca aveti un limbaj dublu ?
Cind o sa vad rezultatul expertizei atunci pot spune ca procurorul respectiv merita sa fie demis sau laudat. Si tot atunci o sa vad daca Kovesi are dreptul sa se amestece in lucrarile subordonatilor deci trebuie sau nu demisa si ea.
Deocamdata am mai mare incredere in ce spun reprezentatii statelor straine decit in media noastra cu patroni iesiti din puscarie sau cu sanse mari sa intre acolo.

PS Vad ca Toader amina din nou decizia asteptata de sociali democrati. Mi-am pierdut increderea in el de cind se jura ca procurorul general e numit de Congresul SUA si ca asta vrea si el pentru noi. Mi se pare totusi ca are puseuri de constiinta juridica.

Mihai spunea...

@ IAR 99 ,@ ein stein
În ziua de azi numai procuror ,medic la urgente si pompier să nu fii.
Daca medicul lucreaza cu ”veseli” riscă să devina si el ” vesel”,daca procurorul lucreaza cu pacienti borfasi ,mafioti sau alti jmecherași risca sa se molipsasca și să devina si el cel putin in limbaj si comportament borfaș ,mafiot , jmecheraș sau să o ia razna.
Stresul care domneste asupra acestor oameni care cerceteaza fapte savârsite de oameni unși cu toate alifiile din afaceri ,politică ,interlopi ,etc , plini de bani si cu putere de influenta îi duc pe unii probabil in situatia de a iesi din tipare si se pierd in mocirla din propria gradina sau din gradina comună.
Un medic sau un procuror care lucreaza cu gramada de pacienti la ușa ,pândit la orice pas de o reclamatie ,o inregistrare ,o provocare ,etc la un momendat in mod sigur din cauza stresului si presiunii exercitate asupra lui o va lua razna .
Am putea cere acestor oameni indeplinirea sarcinilor de serviciu in spiritul si litera statutului deontologic si juramântului depus doar in situatia asanarii in primul rând a clasei politice de jafuri ,jeguri ,scursuri ,fufe ,fufite ,si alte strepăzituri penale ,infractori ,etc pe care-i alege lista de partid si nu poporul votant ,popor votant care este obligat sa aleaga un partid fara a avea habar ce nume ”competente” se gasesc pe acele liste.
Regula imputirii capului de la cap si curatatul de la coada cred ca ar trebui modificata in regim de urgenta in primul rând in politica. Daca de la cap se împute apăi de la cap să se curețe. Pentru asta trebuies stabilite pârghii interne de pardid si legi ferme care sa fie respectate.
Fara astea la baza putem sa tot reformam justie ,politie , etc.
Când seful este borfaș nu poti să ceri subordonatilor să fie altfel decât seful. Aice-i buba se pare.
Previzibil a se schimba doar blana dar naravul ba .Placere romaneasca atat înainte de AI Cuza cât si după . Și așa va rămane.
Și repet;
Ce cauta specimene de genul acesta plantate in comisia juridica a parlamentului ca sa hotareasca asupra soartei noastre prin OG 59 ? Care sunt meritele deosebite care recomanda astfel de specimene prin parlament platite de la bugeet? Nu cumva si acesta este un act de coruptie ?Chiar merita sa ne ofuscăm ca sunt cercetati de organele judiciare ? Din contră .......
https://www.curentul.info/dezvaluiri/ieri-se-schimonosea-in-chiloti-pe-internet-azi-pitipoanca-deputata-cere-sa-fie-arestati-procurorii-dna/

Iulian Mareș spunea...

Stelian si poate Soarece3!
Voi nu ati inteles un lucru.....cativa de aici nu contesta ca unii politicieni la varf pot fi corupti sauau facut fapt penale...., pentru car trebuiesc adusi in sala de judecata!
Dar,NU cu forme si mijloace tipic mafiote!
Riscul metodelor usoare marlanesti, infractionale folosit de unii din DNA iti pot fi aplicate, de naine, si voua! Si maine, cine va apara de propria credulitate, vecina cu ignoranta?
Daca esti ascultat, filat...etc luni de zile ti se pare normal?
Daca ti se face o perkezitie semnata doar de procuror ti se pare normal?
Daca ti se inventeaza probe, te sacrifici ca mielul pe altarul Mitomanei?
Descarcati si cititi rapoartele si concluziile Inspectiei judiciare si veti constata cum minte Kovesi, fara sa respire!....inclusiv referitor la inregistrarile din sediul DNA si mail-urile transmise subordonatilor!
Acum, eu va intreb, cum se numesc cei ce apara Mitomana?....si asta este cea mai nevinovata vina!
Aici nu este vorba de fineturi in ale dreptului, ca stiinta, ci doar de instaurarea Republicii Procurorilor!
Dati-le 74000 lei, vorba lui C!

IAR99Army spunea...

EIN STEIN
Ai foarte mare dreptate si sunt de acord cu tot ce ai spus. Sincer la alegerile viitoare nu mai vroiam sa votez PSD atit eu cit si ai mei, prietenii, colegii dar dupa conferinta de presa a Lulutei si a Mutalaului de la Cotroceni am vorbit cu ei si vom vota PAD cu toate riscurile de rigoare, decit sa mi-o traga altii(americanii) mai bine sa mi-o traga altii(romanii). Sunt scirbit de bataia de joc, de indiferenta, de mojicia, de faptul ca acestia doi calca in picioare cu seninatate constitutia si legile acestei tari. Asa conducatori, asa tara !
TIGRI 3
Nu sunt de acord cu ce spui tu. Cind ne alegem drumul in viata inclusiv meseria, ne informam ce presupune, aflam care sunt avantajele si dezavantajele si ce riscuri presupune. Nu ne pune nimeni pistolul la timpla ca sa alegem. Apoi trebuie sa te pregatesti pentru acea meserie ca sa poti sa o si indeplinesti. In momentul cind incepi sa lucrezi si vezi ca nu poti face fata , nu iti place, nu esti in stare, nu esti facut pentru acea meserie renunti si te apuci de altceva. Nu te tine nimeni cu forta, decit sa gresesti si sa afectezi vietile celor din jur mai bine iti dai demisia, fiecare om isi gaseste pina la urma locul pe acest pamint. Pai eu am lucrat in aviatia militara ca ing. de armamente si numai eu stiu cit de periculoasa era si este aceasta specialitate, si numai eu stiu cind inarmam avioanele cu bombe, rachete, proiectile reactive, munitie, focoase, cartuse pirotehnice, lucrari la scaunele de catapultare ce era in sufletul nostru cind luai sigurantele de securitate, ori cind faceam trageri pentru omologare, testare, etc. Pai eu am trecut pe linga moarte de mii de ori, ca sa nu mai vorbesc de pilotii care decolau in siguranta si nu se mai intorceau vii la sol. In 1997 la Craiova la niste teste de omologare munitii de aviatie s-a produs o explozie necontrolata cind se inarma aeronava si au murit 17 oameni (militari si civili) printre care cei mai multi au fost ingineri si maistrii militari.
Unele meserii sunt mai periculoase decit celelalte si culmea ca sunt mai bine platite alea mai putin periculoase. Vezi ce salarii au astazi magistratii si ce salarii au militarii. Pai sunt de vreo 2-3 ori mai mari, la fel si profesorii universitari care iau si spaga de la studenti, la fel si medicii pe care ii plingi tu care lucreaza si la stat, au si cabinete particulare si care culmea mai si predau si pe la diferite facultati. Plus ca ei mai pot face si afaceri, pot sa aiba firme, societati, etc. ca salarizare armata este de tot risul, desi este pe locul 2 la incredera

Dan B. spunea...

@tigri3:

Ai fost vreodata in vreun parchet al Ministerului Public? Cred ca nu!
In Bucuresti, ele sunt grupate, cu unele exceptii (cel de pe lânga ICCJ, DIICOT si DNA), intr-un singur imobil, iar publicului ii este permis accesul (doar la procurorul de serviciu) intr-o singura zi sau maxim doua pe saptamâna, intr-un interval orar zilnic de doar trei ceasuri.
Daca vrei sa vezi cum arata „la dolce vita”, programeaza-ti o vizita la oricare dintre ele si vei avea surpriza sa constati ca mai toti procurorii sunt tineri (media de vârsta cca 28-30 ani), au fețe senine, lipsite de stresul cotidian al majoritatii cetatenilor, munca lor rezumându-se doar la a aviza lucrarile politistilor judiciari (alti prosti, carora si daca le dai „mura-n gura”, tot sunt incapabili a priponi infractorii). Cam acelasi ambient de serviciu exista si la BCCO Bucuresti, unde pipiți si pipițe de 25 ani sunt mai mult interesati/interesate de trendul vestimentar si de caltatea serviciilor din cafenelele aflate in proximitate. Chiar daca le-am „livrat” numele si prenumele infractorului, numar de telefon, adresa de domiciliu, IP calculator (mi-au interzis sa continui eu investigatia, chipurile le-as fi incurcat cercetarea), dosarul s-a clasat ca fiind „cu autor necunoscut”.
Asadar, incearca sa nu le mai plângi de mila procurorilor atata timp cât, in viata ta, nu s-au intersectat interesele voastre.
Apropo, sper ca ai auzit discursul si raspunsurile la intrebari, date de Iohannis; chiar daca si numai 10 % dintre devoalarile magariilor DNA sunt reale, este foarte grav.

IAR99Army spunea...

Tigri 3
Pai ai zis un lucru mare :,,Când seful este borfaș nu poti să ceri subordonatilor să fie altfel decât seful. Aice-i buba se pare” Pai da ai mare dreptate, daca Luluta minte cum respira, nu respecta legile tarii, constitutia, nu si-a verificat,controlat, indrumat subalternii, folosea limbaje neadecvate pentru un slujitor al dreptatii : ca DECAPATI; ii terminati, etc cei de sub ea s-au comportat ca atare. Cum ii turcul si pistolul. Simplu nu !

Ein Stein spunea...

@avianyc
Iti respect opinia insa da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine, nu in totalitate. Faptul ca un procuror lucreaza intr-un mediu toxic e un fapt bine stiut, asta e meseria lor. Problema e alta, nimic nu justifica sa te comporti ca un infractor pentru ca lucrezi cu infractorii. In primul rand ar fi o lupta nedreapta si in mediul infractional, infractorul de stat fata de infractorul privat are in plus puterea pe care i-o da statul de drept, putere pe care poate sa o foloseasca discretionar, ceea ce se mai si intampla. Nu poti sa fii educator la gradinita daca nu ai vocatie, nu poti sa fii asasin platit daca nu ai inclinatie si vocatie pentru asa ceva, la fel nu poti fi nici procuror si nici medic daca nu ai vocatie. Ca procuror ca sa-ti faci treaba in acel mediu toxic statul de drept iti face o gramada de favoruri incepand de la salarizare, pensie speciala, recunoastere profesionala, etc. doar ca sa nu devii infractor. Nu le cauta in coarne ca nu merita. Ia gandeste la urmatorul aspect, si Luluta a lucrat cu infractorii, ce se intampla daca la conferinta de presa se adresa catre jurnalisti asa "Ba-n pula mea mai aveti intrebari manca-mi-ati", oare trebuia sa-i dam circumstante atenuante: "e dusa saraca ca a lucrat cu infractorii, trebuie sa o intelegem".
Ca sa reformezi institutiile statului in primul rand trebuie sa existe vointa politica, multa rau de tot. In istoria Romaniei s-a mai intamplat o data in 1848, deci se poate, dar nu se vrea. Prostia asta colportata de basisti e de-a dreptul toxica, PSD partid de infractori. Pai sa plece PSD-ul si cine dracu vine in locul lor? PNL-ul? Deocamdata nu poate pentru ca Orban e judecat pentru coruptie si nu poate fi prim ministru. USR-ul? Poate Chichirau e o solutie foarte buna de prim ministru. Sau de ce nu PMP, Base abia astepta. Noi ca romani trebuie sa cerem celor care vremelnic, pana la alegeri, sa intareasca statul, sa destructureze bandele mafiote care s-au infiltrat la toate nivelurile statului. Asta trebuie sa facem noi. Am propus solutia unui basist, aceea de a initia o petitie prin care sa se interzica "numirea" in functii ale statului. Toate posturile incepand de la secretar de stat, inclusiv, in jos sa se ocupe numai si numai prin concurs si de oameni care au pregatire in domeniul respectiv.
Asa se rupe legatura mafiota intre angajatii pemanenti ai statului si politic. Functionarimea statului nu se va mai simti obligata sa intoarca serviciul binefacatorilor fie ca vorbim de Beline, autostrazi, dezapeziri, panselute, terenuri de sport in panta, pacuri in paduri. Asta e tot, simplu. Asta trebuie sa fie prioritatea nostra nu Kovesi, Portocala, Dragnea, Orban, Iohanis, etc.
Asta e un aspect. Alt aspect ar fi ca nici noi nu suntem usa de biserica, noi poporenii. De cate ori ai dat o mica atentie medicului, dar invatatoarei copilului, dar la gradinita sa obti un loc pentru copil, dar, dar, dar....
Asta se numeste tot coruptie, mai mititica dar tot coruptie. Ce e de facut?