Un produs Blogger.

vineri, septembrie 20, 2019

Băsişti, ascundeţi-vă de rușine!

93 comments
Update
Curtea de Apel București a constatat astăzi, 20 sept. 2019, că fostul Președinte al României, Traian Băsescu, a fost turnător CI, cu nume conspirativ Petrov, confirmând referatul CNSAS, întocmit pe șest de un cercetător CNSAS. 
Băse își pierde mandatul de europarlamentar și va fi purtat de Ciuvică în proces de revizuire a hotărârilor judecătorești prin care a fost obligat sa plătească daune pentru că l-ar fi calomniat pe turnătorul ascuns de sistemul mafiot creat chiar de acest dezastru pentru România. 
După ce se va judeca și recursul la ICCJ Băsescu poate fi condamnat penal și pentru fals în declarația depusă la Parlamentul European. Celelalte declarații mincinoase s-au prescris. 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Articol din 03 06 2019
Articolul se adresează în special talibanilor naivi, dar cinstiţi, care din îndărătnicie nu urmăresc şi Antena 3.
Antena 3 a prezentat aseară documente din Dosarul cu nr.
3160/2/2019
 pe care CNSAS l-a depus la Curtea de Apel București pentru constatarea calității de colaborator de poliție politică a fostului președinte al țării, marele farsor Traian Băsescu, cel care, chipurile, a condamnat comunismul.
Colaborarea lui Băse cu Securitatea  a fost ascunsă timp de 15 ani de sistemul mafiot care s-a creat în România din ordinul  Deep State din USA de sub administraţiile  Clinton şi Obama. .
Pentru edificare  cititi  incredibilele dezvăluiri ale unui ofiţer CIA,  Kevin Shipp
Un necunoscut funcţionar CNSAS şi-a pus şefii cu botul pe labe, scoţînd la iveală documente pe care fostele conduceri SRI şi CNSAS le ascunseseră bine.
Deep State Romania se teme că, în viitor, va fi ales şi în România un preşedinte de tipul lui Trump.
După numerotarea notelor informative semnate cu numele Petrov, de către Traian Băsescu, în dosarul de colaborare cu număr unic la Securitate, rezultă că mai sunt cel puţin încă 20 de note informative neidentificate.






93 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Un derbedeu mizerabi! De mic!

reddog spunea...

Semper Fidelis!

Liviu PO spunea...

Asa stat,asa presedinte...

CEZAR spunea...

Ce porcarie ..din liceu sa dai note informative ..despre colegi !
De kkt se face si fosta scuritate care se ocupa cu asa ceva..
Un liceu de marina ..sa fie obiectiv...sa mori de ras..
Oare Liceul militar cam cati or fi avut...
Aflau la zi ..care a mai injurat un profesor ..care a fumat in buda ..care face sex oral cu vreo profa in ..vis desigur
Si ei zic ca lucrau ...securistii vreau sa zic.

Sorin spunea...

Scrisul nu se modifică foarte mult in cursul vieții, deci se pot compara înscrierile lui Petrov cu ale lui Basescu. Lt col Tudor a fost CI stul Institutului de Marină in perioada aceea, iar cabinetul de artilerie, unde s a primit nota, exista atunci. Cei din promoțiile 72-76 ii pot recunoaște pe subiecții notelor. Mai ramane de vazut daca Petrov este Basescu. Scrisul este o dovadă pertinentă.

Iulian Mareș spunea...

Liviu,
10 ani cu cel mai teribil escroc și neroman..." O sugea de la licuriciul mare"!

Gigi spunea...

Să se ascundă? Or avea ei rușine?
Nu ajunge ori-cine în PE.
Este o valoare inestimabilă pt.popor!
"Frunza verde de pelin,noi pe tine te iubim,că ca tine nu găsim"
Vai mamă de român!





Arfy spunea...

Etichete! Să așteptăm verdictul justiției! Documentele sunt neclare! Să nu fim așa naivi! N-ai cum să ascunzi documente într-o arhivă! Arhivarii, mânuitorii de documente etc întotdeauna au fost și sunt colaboratori ai fostei și actualei securități a statului. I-am prins agenda unui asemenea individ care scria despre mine că joc biliard și beau bere în loc să stau la studiu! Așa că nu cred că un prieten apropiat, mai ales că ciudatul de traian este cunoscut din guvernarea roman, să nu aibă o fotcopie mai ales că în 1990 copiatoare găseai în orice colț de stradă și în aproape toate birourile. Dacă este dovedit să plătească și să intre la coșul de gunoi al istoriei lângă năstase, dragnea, severin și alți infractori în funcții mari de stat! Aaa, era să o uit pe elena "reșapată"(un apelativ gen Mares)! Dle Huhu, un blog cu echidistanță aduce mai mulți cititori și în același timp, profit! Am mai scris! Lupta pe blog-net se dă pe idei nu pe persoane și orgolii. Sigur, de multe ori n-am dreptate așa cum nu o dețin mulți alții, dar nu etichetez! Apelative gen: mutu, șutu, chioru, strâmbu, șchiopu etc vin dintr-o epocă medievală! Mama mea, deși nu am cunoscut în familia mea și neamurile mele persoane cu asemenea handicap Și pt aceasta mulțumesc lui Dzeu, îmi spunea: să nu râzi niciodată de cel oropsit, bolnav sau neajutorat. În lumea modernă asemenea fapte se pedepsesc.

Arfy spunea...

Iarăși cenzurat dle Huhu! Interesant cum scapă mesajul pro, indiferent de formulare și realitate și cât de strict ești cu cei care au i altă părere!

Huhu Rezea spunea...

@Arfy
Faci pe Toma necredinciosul când ai dovezi compromițătoare despre mutu și chioru(poreclele acestea nu sunt mai mizerabile decât cele folosite de voi)
Mafioții care l-au făcut președinte de două ori, manipulând naivii, i-au dat asigurări că dosarul cu angajamentul i-a fost distrus.
Urmele colaborării au rămas în dosarele de urmarire ale celor care au avut de suferit din cauza delațiunilor lui Petrov. Cu puțină răbdare se găsesc și celelalte 20 de ote informative.
Crezi că Băse are tupeul să mai și ceară expertiza scisului, când știe sigur ce a făcut?
A dat zeci de declarații sub jurământ că nu a colaborat cu securitatea.
Fals și uz de fals!

Arfy spunea...

Dle Huhu, eu nu fac parte din "voi!" Crede-mă că nu merg cu nava la fund dacă am observat că cârmaciul este nepregătit! I-au un colac de salvare și-l las să se scufunde dacă este obtuz! Știi ce ne face diferiți? Eu nu pot sa fiu alături de un om care m-a trădat! Fie el și cel pomenit de tine! Dar nu înțeleg cum pot fi apreciați pușcăriașii dovediți! În rest să auzim de bine! Succes maxim în orice faci! N-o să mai scriu dar nici nu o sa mai intru pe acest blog, atâta timp cât numai unii au dreptate! La revedere!

Huhu Rezea spunea...

@Arfy
După ce ați scufundat țara cu matrozul și mutu mai vrei să ți se dea și dreptate.
Aici este luptă de idei în care cel mai slab pleacă.

Iulian Mareș spunea...

Arfy,
Ține de folclor... Toma Grosu și Arțăgosu, Câinele Roșu, Gerilă, Iuțilă, ReAlesu....Sică Mandolină, Partizanul,...etc

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Aici se limpezesc apele în privința celor 2%, marja de eroare biologică!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Acest articol, cand l-am gasit, l-am imprastiat pe fb sa-l vada fanii basisti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Arfy, eu am demnitate si onoare, curajul afirmatiilor si nu ma ascund dupa pseudonime, pitit in buruieni, ca sa nu ma cunoasca nimeni cand debitez! Ma prezint: Corneliu Ifrim, si n-are de ce sa-mi fie rusine nici cu ce am facut in viata, nici cu opiniile mele, pentru ca am onoare!

Dan spunea...

V-asi povesti niste fapte reale ale basinosului (de cand era turnator recrutat de
manastirea secu ( auzite din gura unui ofiter de marinâ coleg de promotie cu chiorul)dar nu am chef sa lupt cu cenzura lui Huhu.

J spunea...

Domnule Huhu uiti cam repede.Numai ca nu am coincis ca idei ai avut grja sa banezi sau in cel mai fericit caz sa etichetezi nejustificat.Cu toate ca eu am protestat impotriva lui Basescu si PDL nu de putine ori mai gratulat drept basist.
In concluzie aplici cu gratie "cine nu e cu mine e impotriva mea".
Ma adresez celor ce cer violenta. Cei ce au au acceptat sa fie unelte docile in 10 august 2018 vor plati nu numai cu functia dar si cu libertatea.Politicul nu pune palma pentru ei.

Iulian Mareș spunea...

Din domeniul ATAM?

Iulian Mareș spunea...

Arfy
Tu nu ai nume, prenume, o identitate asumată? De cine te temi? Daca ai fi activ as mai înțelege...
Uite sunt unii care au fost șoptitori prin fosta Cehoslovacie și tot au curaj...

Gigi spunea...

@arfi
Nu vă supărați,mai glumim și noi,ce dreaku!
Stați liniștit,nu puneți la inimă!Nici noi n-am pus când au fost tăiate salariile,când nu s-au acordat drepturile când am ieșit la pensie etc, etc.
Oricum,se aplică și în cazul omului, Prezumția de Nevinovăție!Mai e varianta cu pixelul...samd.
Până când nu e judecat și condamnat definitiv,nimeni nu este vinovat,ci doar "penal!"Așa,ca să-l citez pe un clasic în viață.

J spunea...

Domnule Huhu se stie de mult timp ca Basescu a fost informator initial al CI-ului si mai apoi al securitatii operatve.Angajamente au avut inclusiv tatal lui Tariceanu,Mircea Ionescu Qintus,Paleologu batran etc.Tatal lui Dragnea ca sef post militie avea si atributii de politie politica.Se pune problema daca notele informative au avut caracter politic.Poate nu stii dar ceistii excudeau din continutul notelor informative orice aluzie la NC si familia sa.






radu spunea...

Deep State Romania se teme că, în viitor, va fi ales şi în România un preşedinte de tipul lui Trump...
pai tocmai asta este cheita de la lacatul succesului in Romania
Tot respectul si admiratia Mr. President of the
United States of America, Donald Trump!

Arfy spunea...

Mor de râs cât de naiv poți să fii!

Sorin spunea...

Dacă va uitati cu atentie la prima fotocopie de nota, scrisul e lizibil, cred ca Petrov voia să si înfunde un coleg, probabil competitor. Nota e din 5 mai 1975, Base, daca el e Petrov, a absolvit în 1975, deci urma repartiția pe funcții în Navrom. Datul in cap rezulta din afirmația că acel coleg nu vrea sa ramana in Navrom pana la terminarea contractului.
Mai e si hilară afirmație cu relațiile cu cehoaice. Normal, e vorba de tineri, si la vremea aia litoralul era plin de cehoaice, poloneze, nemțoaice, suedeze. Ce vremuri frumoase! Am o singură incertitudine: la caracterul vulcanic al lui Base, prea e ordonat si egal scrisul. Totusi nu iese fum fara foc. Eu zic ca asta e doar inceputul, cineva mai are de dat, pac la Războiul!

Unknown spunea...

Cum credeti ca se poate aplica lui traian basescu urmatoarea lege: "Eu, curentul cel indus, totdeauna m-am opus. Cauzei ce m-a produs" ? Parerea mea este ca traian basesescu s-o rasculat impotriva cauzei ce l-o produs, numai dupa ce eleva sa eminenta in stiinte poltice si administrative, elena udrea a fost claustrata intern si extern.

J spunea...

Domnul Huhu este ultima mea interventie.Marturisec ca ideile mele despre lume si viata nu coincid cu a multora care bantuie pe acest blog.Se pare ca educatia preponderant primita inainte de 1990 este mai putin caineasca.Voi urmari numai ceeace se refera la pensiile militare.Ramaneti numai cu cei ce au nevoie de medic psihatru.

Iulian Mareș spunea...

J,
Macar cu Bobul lăsau? Hai fii serios, aveau fraze standard!

Iulian Mareș spunea...

C,
cred ca te tine scriau ca mereu copiai la teme si teze! Si uite asa ti-au proiectat cariera in scurt! :))

Iulian Mareș spunea...

J,
ori esti pudibond, ori 2%!

Cezar spunea...

Nu s.a dat publicitaii..rezultatul negocierii Dogaru..USR?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@J: Vai, Dle Doctor psihiatru, J, se poate? Noi suntem respectuosi si asteptam sa te tratezi tu primul! Daca tratamentele dau rezultate, mergem si noi sa te vizitam la Obregia!Iti aduc o sticla de vodca, din alea din care bei cand postezi aberatii basiste! Mereu cei impotriva lui Basescu au fost nebuni, tampiti, etc, dar numai el cu Udrea, Boc, Videanu, Berceanu, Anastase, Olteanu, Blaga, Gorghiu, Turcanu si alti draci beliti au fost geniile natiunii, nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le pute a rahat, pentru ca dupa ce se indoapa se spala in mufe cu Colgate!

reddog spunea...

Si Huhu Rezea cand era mai tinerel dadea note informative despre colegi.
Ceva gen: ieri juma' de clasa mi-a dat capace.
M-au facut si sifon.

Mihai spunea...

@ein stein
Sângele apă nu se face!
Desi medicii s-au revoltat .....a ramas ca la inceput.

Firea a numit-o șefa CA la Spitalul Filantropia pe fosta consilieră a lui Gabi Oprea: 26 de ani, nicio expertiză pe Sănătate, master la Academia SRI și colecționară de 4 funcții publice, de la spitale la Ciclop!

Iulian Mareș spunea...

Catalin,
precis erau "in atentie sau kiar in lucru" magistratii astia de o ard cu impartialitatea, independenta si inamovibilitatea! Sa fi fost si Danilet in ekipa?

M spunea...

Arfy and Co. o tot ard cu "infractor dovedit".
Mă întreb dacă procuror șef ar fi fost din Teleorman, șefii de instanțe numiți de Dragnea, la SRI șef să fi fost Iordache, și mai ales procurorii să iasă pe treptele tribunalelor cu afișe împotriva PNL și USR câta încredere ar mai fi avut?
Dar asta e! 😁 Încă sunt oameni care cred ca soarele se învârte în jurul pământului.
Huhu, vezi? Nu ai înțeles!!!! Cine nu a făcut fals și uz de fals nu merită să fie președinte!! Băsescu și Johannis sunt două exemple clare. Ceaușescu știm toți cum și-a falsificat biografia, Iliescu sunt convins și rămâne Constantinescu. În rest, trăiască lupta pentru pace!

Arfy spunea...

Dle 🛂 M ești perfect! Un super om!

Arfy spunea...

Dle Mareș numele chiar nu contează! Poate sunt un... petrov! Haide să vorbim pe idei nu pe persoane sau afinitate personală! Ls ce-ți folosește dacă îți dau CNP nr de telefon si CV ul meu? Ti-am mai spus, că jignești chiar și atunci când spui un adevăr( cam 2% adevăr citat din stalin sau hitler ei clasificau public)! Nu t3 inteleg... cum pica unul din barca ta nu mai este Bună! Pff! Ce-mi amintești de vadim!

M spunea...

@Arfy - pe idei!
Eu pot sa inteleg ca Dan Carmen fiind din Teleorman TU si ai tai aveti dubii ca interventia jandarmilor ar fi sot mai putin legala si facuta sa il apere pe Dragnia! OK!
Te concentrezi?
Atunci fi si tu de acord ca Kovesi si Lazar fiind din Sibiu noi avem dubii ca nu aui facut dosare politice pentru a il scapa pe Johannis si a il baga la puscarie pe Dragnia.
Fi si tu de acord ca sa iei dosarul lui frac-tu si sa il inchizi miroase a kkt!
Fi si tu de acord ca sa il condamni pe ala care a falsificat actele dar pe ala care le-a folosit sa se imbogateasca sa zici ca nu stie nimic miroase a kkt!
Te bagi sau inca nu ai primit punctajul de la partid?

Iulian Mareș spunea...

Știi,
Este de prost gust să comentez cu cineva care se ascunde...astfel are și ceva de ascuns și dialogul nu poate fi decât de pe poziții egale: așa că nu mă interesează ideile lui Nimeni!

Iulian Mareș spunea...

2%,
Vrei să-ți dau exemple de comportament nazist al străzii, susținute de cel puțin un partid ce vrea la guvernare?
Prostiile tale le poți debita la orice colț de stradă...put a ipocrizie, duhnesc kiar!
Și da, iau peste picior prostii cu ștaif! Este firesc și normal.

Iulian Mareș spunea...

M,
Pute rău tare, dar întrei ei merge, că s-au obișnuit!

Mihai spunea...

Doar tolomacii nu stiua cine a fost sau cine-i base.
Problema-i ca nu a putut fi dovedit.
Marii hoti-mafioti smecheri sunt greu de dovedit fiindca stiu ascunde prin hatisuri legislative manevrele.
De multe ori unii sunt inhatati pentru mici potlogarii nelegale pe care din aroganta nu le acopera corespunzator.
Vezi cazul Dragnea,etc.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

L-am terfelit rau de tot, acum pe fb! E cel mai mare porc ordinar, si Ciolan Sase Case e la fel ca si el! Cine-l voteaza pe Ciumatus, il voteaza de fapt pe Basescu!

Leo spunea...

Sa vedem și "definitiva"..........

Huhu Rezea spunea...

Mafioții au ascuns dosarele lui BSescu și aceiași ascund și dosarele lui Iohannis, iar galeria zice ca nu poate sa aprecieze infracțiunile sau turnătoriile decât dacă spun judecătorii. Și atunci mai găsesc scuze!
Leonard, la ce-ți mai trebuie definitivă dacă ai notele lui Petrov în topic?
Ce urlă băsismul în d-ta!

reddog spunea...

Doamna Sorina/Brenda!

Interveniti putin aici intre acesti domni care isi dau ochii peste cap asa feciorelnic cand aud de note informative... 😁
Huhureaza vorbeste de funie in casa spanzuratului. 😂
Corsarul Invincibil a servit interesele Majestatii Sale Poporul Roman. 😁😂

Pai la cati pirati si rechini erau in zona trebuia sa colaboreze cu contrainformatiile militare. 😁

Stelian P. spunea...

@Huhu
Stiti ce mi se pare distractiv in toata chestia asta ? Cei care au sustinut un infractor DOVEDIT le bat obrazul celor care au sustinut un POSIBIL turnator (la momentul votului). Sa-si duca crucea din partea mea caci nu iubesc turnatorii dar cred ca si cealalta tabara ar trebui sa se rusineze macar un pic.

Leo spunea...

Dragul nostru MAESTRU ,
Nu mie îmi trebuie ci Parlamentului UE ....

Fost parasutist spunea...

Vasile
Am o curiozitate: CNSAS-ul documenteaza si cazurile de colaborare cu servicii straine? De pilda: AVO, BND, DST, KGB, CIA, MI6. Daca da, ne spune si noua? Macar cate unul pe luna. Mi-as dori ca luna asta sa ne spuna ceva despre un BND-ist, de exemplu. Se poate?

brenda spunea...

istorie

Patrascioiu spunea...

Initial am vrut sa spun mai multe dar sunt si indivizi care nu fac altceva decat stau la panda.De Basescu se stie de mult timp ca a fost turnator .Nu-l apar dar are scuza ca era un copil fara minte dar ce ziceti ca erau turnatori oameni maturi care se pretindeau a fi deosebiti.Sa fim sinceri pana la capat.Sunteti pe aici multi oarecum tinerei.In afara de securisti erau si altii la fel de periculosi.Cine a cunoscut activitatea celor de la evidenta carti partid stiu foarte bine ce vorbesc.Inclusiv noi intre noi ne ardeam la gioale.Sa te fereasca sfantul ca un binevoitor in ghilimele, coleg de unitate sa-ti faca o lucrare de cadre.Cate o javra trimis pe teren sa-ti faca o lucrare de cadre venea cu ditamai volumul in care dezgropa si mortii,cuzisti,taranisti ,liberali,etc.Parintii iti ajungeau chiaburi peste noapte prin bunavointa unor vecini asa ca ce ne mai miram.Am trait niste vremuri vai de mama noastra.Circula o sarada.Un individ era promovat ca fratele era membru PCR cu vechime in schimb fratele cu vechime de comunist era penalizat ca avea frate fost taranist.

Daniel Craciun spunea...

alooo, talibanilor-basisti !!!
FALS si UZ DE FALS !
cine ? ex-Presedintele Romaniei...
cat de indoctrinati-extremisti puteti sa fiti, de ii luati apararea si acum ?!
huo, slugilor !!!
degeaba ati fost militari...

Gigi spunea...

"Frunză verde de pelin,băse,băse,
te iubim,că ca tine nu găsim!"
Așa scheunau niște prostovani prin 2006 pe la unele adunări,mitinguri
Elctorale ținute prin diferite locuri.
Hai,că ne-am meritat soarta!
"Petrov"a fost cu noi și este în continuare.Ptiu,ptiu să nu- l deocheați!

vasile spunea...

Si eu am avut suspiciunea ca unii colegi din LM ma vorbeau pe la CI, asa ca am solicitat sa mi se comunice acest lucru. Am primit raspunsuri ca nu au fost identificate documente din care sa reiasa ca as fi fost turnat dar nici ca as fi fost turnator.

Iulian Mareș spunea...

Recitind postarile, constat ca numarul sustinatorilor lui base a ramas constant: 3-4 exemplare vi, ce au invatat recent pozitia bipeda!
Concluzia: 2%!

Dan spunea...

Si ce ati vrea intr-o bantustana de mancurti lasi in care absolut toate institutiile statului mafiot sunt conduse si controlate de infractori, securisti si odraslele lor sinecuriste ? ? Basina voda e perfect pentru colonia de rahat (fara viitor ) Romanistan . Atat,il meritati pe securistul turnator Petrov ca toti ati fost lasi si duplicitari din 89 ! Acum o meritati si pe Dracilâ !

Iulian Mareș spunea...

Recent, SRI a inceput transmiterea catre CNAS a primului lot de dosare din cele nepredate, adica aproximativ 200000!
Paine de mancat, creier pentru a intelege!
De ce numai acum?
De ce asa tarziu?

Iulian Mareș spunea...

Parasutistule,
Dosarele in lucru nu se trimit....nici macar cele legate de BND!
Ele, persoanele in cauza, sunt inca lucrate operativ, pana cand se va lua o hotarare!

Huhu Rezea spunea...

@Parasutist
Crezi ca CNSAS are și arhivele serviciilor străine de spionaj?
Tarile serioase, inclusiv surorile noastre socialiste, nu lovesc în propriile lor servicii cum s-a procedat la noi.
Unde mai pui ca BND a pus serios umărul pentru a ne procopsi cu președinți ca Base și Klaus.
@Dan, alde Aldea
Memoria blogului păstrează multele tele contribuții băsiste.

Liviu PO spunea...

@all
Domnul COLONEL, Mircea DOGARU,scria:
"[...]cat si pentru ca se implinesc 30 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989, cand noi am gresit fundamental, negestionand procesul de democratizare in interesul Romaniei si al natiunii romane.[...]",sursa (nu va speriati,ca nu e petrov):http://sindicatulcmd.blogspot.com/
Slava Domnului!!!
Daca un istoric de talia domniei sale,recunoaste acest fapt public si nu pe la colturi,inseamna ca ARMATA ROMANIEI inca mai are o sansa de a fi fanionul acestei natiuni si nu batjocura unor ordinari aflati vremelnic, nu la admnistrarea,ci cocotati fara vreun merit in varful FALNICULUI TEI MILENAR al acestei natiuni...
Numai ca,exact ca-n bancul cu curcanul, care dupa ce a mancat rahat de taur (miniciuni sfruntate care ne-au fost servite de-a lungul acestor 30 de ani), ajuns in varful copacului,a fost dat jos de cel priceput cu asemenea "chestii",le putem arata viitorul acestor nemernici...
Prin urmare,va adresez indemnul sanctitatii sale, "SA MERGEM IMPREUNA!!!" si sa ne intalnim cu totii pe 25 octombrie a.c.,cititori si "liberi cugetatori "ai acestui blog in piata Victoriei pentru a-i sarbatori cum se cuvine pe inaintasii nostrii,si fara de care noi,astazi,nu am fi vorbit aceasta frumoasa limba...
VAE VICTIS!!!

Dan spunea...

Huhurez.Daca gasesti o singura postare de a mea (Dan Aldea) in care eu il laud pe informatorul blestemat tradator pe colonie Basina voda omul Elenei Ceausescu (prin DIE atunci ) eu imi fac sepuku in fata sediului psd (,Romania tv) Din 90 m-am certat cu multi sustinatori basiti ! Acum sa fiu acuzat de basism este prea de tot !

Mihai spunea...

@ Huhurez
Dom Huhurez, daca mai spuneati o fraza si despre Magureanu si cel putin colegul care a infiintat 2 si 15 ,apoi a desfiintat praful de pusca era de apreciat.

Dan spunea...

Maine poimane o sa aud ca pe langa basism 😯 ca am fost si fan 'Dragnia' sau Dracila. Huhurez ma confunzi. Eu am scris doar cu numele real Dan Aldea sau cu nikul calugarul Pahomie ( nume pe care l-am primit cat timp am stat la manastire).Stima.

Huhu Rezea spunea...

@Dan Aldea
Nici tu nu mai stii sub ce pseudonime ai semnat pe blog. Arhiva blogului le-a memorat pe toate. Cel mai cunoscut este Maxim One.
Nu stiu de ce nu semnezi direct... Dan Dumitriu, Fălticeni.

Iulian Mareș spunea...

Huhu, a și uitat demascarea fostul ATAM-ist!?.... Alzheimer!?

Dan spunea...

Ziceai de basism

Iulian Mareș spunea...

Parcă erai un bătrân bolnav, cu mii de afecțiuni, fost scafandru! Ce rost aveau acele povești siropoase?

Huhu Rezea spunea...

T2
Da, şi face mişto de tigri

https://www.facebook.com/dumitriu.dan.3

Dan spunea...

Mares.Tot ce am scris e adevarat.Am fost scafandru militar 24 de ani pana la varsta 48 de anii ()dana 0 port C-ta) baza militara . Acum am 57 . Si am fost calugar timp de ,7 ani la manastirea Dervent dupa ce am trecut in rezerva . Multumit ? Ai destule date pentru a -mi face ,CV ? Eu nu am avut o viata inutila ca tine in care sa ma imbrac tantoș in kaki doar ca infig scobitori in harti si sa joc solitaire in birouri cu aer conditionat. Capiscii colonele de carton ? Atat, ca nu intru in polemica cu inutilii!

Dan spunea...

Huhurez.Habar nu am cine e Dan Dumitru asta ! Si nici nu ma intereseaza! Daca vrei iti trimit o copie dupa buletin! Nu am nimic de ascunș !

Huhu Rezea spunea...

La Dervent a tras cu PKM-ul!

Leo spunea...

Acolo se trage cu clopotul , nu cu PKM-ul.............

Iulian Mareș spunea...

"Scafandru",
Mie mi-a plăcut cerneală doar în stilou, poate ție numai în căniță!

reddog spunea...

Micutii guvizi, inamici ai marelui rechin Basescu s-au tot chinuit sa-i gaseasca ceva. 😁
Ce au reusit a fost un fas: a spus ca niste romanasi se intalneau cu cehoaice si poloneze la plaja. 😎
Deci, practic, asadar si prin urmare, baietii astia sunt niste incapabili. Sau clovni.

Huhu Rezea e suparat ca nu s-a intalnit si el cu vreo cehoaica. Chiar daca era turnat. 😁

Iulian Mareș spunea...

Dumitriu,
Îmi pare rău că plângi cu lacrimi de vită pt cei cu pensii amărâte, însă spune userilir unde ai lucrat și pe ce funcție!
Faptul că nu ai reușit până la pensie sa fii numit șef al unui birou nu-ți dă dreptul să fii ignar!
Disimula du-te in oropsitul vieții, ce plânge și luptă pt năpăstuiți, în fals, demonstrează că tare ai fi fost bun de secretar comitet PCR!
Așa că, proști că ține eu am văzut mulți, nu ești singurul!
Pt tine nu am empatie, pt că ești pervers și îți reamintesc bancul cu Timpul!

Sorina spunea...

Tîmpenii.alta intrebare

Arfy spunea...

Deși nu este definitivă hotărârea Curții de apel, se pare că trainică turna de zor la C.I.! Mai puternic ca CI-istul în unitățile militar era secretarul de partid! Culmea este că nu se vorbește de cei care turnau acestui secretar. Unii turnau dublu și ci-stului și secretarului de partid iar uneori și comandaților! Cei mai mulți turnători erau cei care aveau câte o "bună în Cap" unii dintre aceștia au ajuns Ci-sti pe funcții importante. După '89 un procnet foarte mare a fost adunat în noul sistem de informații militare, un sistem care nici până astăzi nu a reușit să devină profesionist, un sistem care încă se ocupă de găinarii! Mulți au devenit niște șpăgari fără pereche. Din toate furturile din unități făceau parte procentuală cu infractorul. Mulți postaci de pe acest blog au turnat cu sârg iar acum fac pe sfinții!

Iulian Mareș spunea...

2%
Sa inteleg ca "nu stia barbatul ce stia tot satul"?

Daniel Craciun spunea...

@reddog, talibanule...
ca sa iei apararea unui turnator dovedit, inseamna ca /
1.ai fost si tu turnator
2.ai fost ci-st sau adiacent
3.ai beneficiat de turnatorii
4.esti limitat mental de nu realizezi nici acum ,,efectul Petrov,,
, etc

avand in vedere ca datorita lui Petrov, eu si familia mea am avut de suferit ani buni, nu ramane decat sa va zic un sincer HAI SICTIR !, slugilor pupincuriste...
Viata a demonstrat ca toate cele rele se platesc...putintica rabdare, slugi petroviste !
p.s. cica, pacatele parintilor se revarsa asupra copiilor !...asa o fi ?!

Iulian Mareș spunea...

Daniel Crăciun,
Simplu domnul meu:1+2+3+4+5....etc (câte ori mai fi)!

Cezar spunea...

# Are pensie militară?..# grație unor imbecili areee.. si mai mare decat pampalaii care conduc destinele MFA !!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Are mah, că este în lege! 😂🤔

Mihai spunea...

Asa deci,Petrov a fost deconspirat.
Stergeti-i imediat memoria.
Puneti-i apa in whisky 🤣🚮🙋‍♂️

Mihai spunea...

Telegramă fulger pentru d-nul @ Leon, Mares, Cezar ,etc

https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3832702&fbclid=IwAR1Vqp3spQGaFm4xQ3Cki_mrJtKiifk2xtMjIkDC113-IW9wDmmUqrf8Rhk#photo=2

Iulian Mareș spunea...

avianyc,
oare nu-ti dai seama cine urmeaza?...copii, masina, translator, sofer....
Cald, ...frig, arde!

M spunea...

@Iulian Mares - "stirea" de la ProTV este platita de partidul celei care "reclama".
"Mihaela Safta este profesoară la Corabia și un cetățean implicat să sesizeze neregulile din oraș" zice ProTV.
Localnicii insa stiu ca Mihaela Safta e important membru USR cu numeroase actini isterice la nivel local.
Mai intervine apoi unul "Rares Nastase" un "localnic". In realitate colegul de partid al doamnei Mihaela Safta.
Culmea ipocriziei! "Rares Nastase" ii acuza pe doi ca s-ar acoperi unul pe altul pentru ca "sunt din acelasi partid".

Nu ca lupta politica ar fi ceva rau dar sa prezinti membrii unui partid drept "localnici ingrijorati" ca sa para credibila "emisiunea" este la nivelul ProTv.

Iulian Mareș spunea...

M,
asa fac astia 2% in gat, caci cap nu au!
Bine ca sunt putini......

PS: Mihaela Safta, fiind din Corabia, o avea peste?

M spunea...

@Iulian Mareș - 😁
Peștele e în cambuză!

M spunea...

Băsescu are dreptate :
- Alții au turnat, eu doar am băut!"
😁

reddog spunea...

Cdt Basescu a comandat nava Biruinta cand unii se incaltau cu fesul.

Probabil dl Basescu a considerat ca cehoaicele reprezinta un pericol fiind adevarat bombe (sexy)
Probabil i-a inteles si pe colegii de la institut care ieseau cu ele, erau in perioada acumularii de cunostinte privind fascinantele gauri negre din Univers.
Dar cu sange rece de corsar si-a spus:Patria a Priori!

Iulian Mareș spunea...

M, 😂🤣
Soarele s-a topit
Și-a curs pe pământ,
..............
Bea și plângea,
Plângea și bea.

De dorul căprioarei blonde!

Leon spunea...

https://m.jurnalul.antena3.ro/special-jurnalul/document-cnsas-atesta-ca-sursa-traian-care-turna-la-securitate-este-fostul-presedinte-basescu-846898.html