Un produs Blogger.

vineri, septembrie 27, 2019

Așa arăta Mamaia în 1962, film cenzurat cu Marina Voica

14 comments
La vârsta de 83 de ani, cântăreața Marina Voica a făcut dezvăluiri pe  23 sept la Etno Tv în emisiunea „Acasă la Electrocord”. Spunea că în tinerețe a filmat goală într-un film românesc.
  A fugit de două de pe platoul de filmare, iar regizorul  Săucan a venit cu Miliția după ea, ca să o aducă înapoi. Pelicula a fost interzisă în comunism.
Este născută în Ivanovo, lângă Moscova, în fosta Uniune Sovietică sub numele de Marina Nicolskaia In timp ce urma cursurile Facultății de Finanțe din Moscova s-a îndrăgostit de studentul român Marcel Voica cu care s-a și căsătorit.
Venită în România a lucrat la ADAS, în timp ce soțul era economist în Consiliul de Miniștri. La un bal  ADAS este vâzută cântând de celebrul regizor TV Valeriu Lazarov, a dat probe la Televiziune și așa a apărut în programul de Revelion 1960.
S-a despărțit după numai 6 ani de activistul economist Marcel Voica,  nu înainte de a speria vecinii din luxosul bloc de pe Calea Victoriei, cu pianul si castanietele,  și de a-i scoate demodatele și neigienicele covoare  persane din apartament. S-a îndrăgostit de un tînar pe care-l credea medic, dar el era numai student, cu trei ani mai mic decât ea.  Acesta, Viorel Teodorescu,  un prieten de familie al părinților din Rm Valcea ai compozitorului Horia Moculescu, i-a devenit al doilea soț.
In 1980 au fugit în Germania, dar Viorel s-a îmbolnăvit  de cancer în anul 1981. A vrut să moară în țară și a fost înmormântat la Rm Vâlcea.


El este fostul soț al Marinei Voica, finanțistul Marcel Voica.

14 comentarii:

Leon spunea...

Acum un an declara unui reporter: "Sunt bine, fericită și o duc bine, vă mulțumesc! Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (încasată după moartea soțului său, medicul Viorel Teodorescu – n.r.) și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială”, alungă speculațiile artista care, la o vârsta respectabilă, are grijă de proprietatea sa, o frumoasă casă la Breaza, pe Valea Prahovei, la poalele muntelui, unde a ales să se mute de aproape 14 ani.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O poveste romantata si care-mi aminteste de anii consacrarii totale in muzica, cam pe la sfarsitul anilor '60 si inceputul anilor '70, cand romanii o indrageau si o admirau pentru caracterul vesel si talentul muzical, ca si mine. A recunoscut, intr-un interviu, ca a iubit si inselat in dragoste, i-a placut viata si a trait-o din plin. A fost frumoasa si curtata de numerosi barbati, la noi razbatand foarte greu informatii cu caracter intim, ea avand o aventura si cu Florin Piersic. O apreciez ca n-a parasit Romania sa se intoarca la Moscova, fiind atasata de tara noastra, cat despre talentul domniei sale, cu carul, ce sa mai comentez, din moment ce ne-a incantat cu toate cate le-a etalat in public si media audio-vizuala! La multi ani, Marina Voica, si felicitari pentru intreag-ti viata personala si muzicala!

CEZAR spunea...

Viurel Avulviței Tehno Craci MăKiș19 septembrie 2019, 14:28
Bă săracilor care steț, pe surse extra-mega sigure vă informez că pragul de taxare a pensiilor zpeciale va hi modificat in CD, de la 7000 la 10.000 lei, iar foștilor cariciopteriști de vânătoare-gazare gândaci de Colorado în picaj, cum am fo eo, nu li se va mai reține nici himpozîtu de 10 la 100, asta ca o măsură reparatorie pentru neincluderea in BC a contravalorii ciucalatei Mocca !
Buey, steț varză toț, și CufuRez, și Moș Calicu, și Nea Prăzete de la In Cuiul Căcării, etc, nimica nu știț !
Așa că ar cam fi cazul să vă cereț toț scuze la mine, bă săracilor !
Comandor cariciopterist principal (și președinte beobe partid pe hangar) MăKiș.

Patrascioiu spunea...

Sa mai zica cineva ca sovieticii nu ne-au dat si ceva bun si frumos.
In alta ordine de idei.Rade ciob de oala sparta .Mai bine sa calci pe o uneala agricola decat pe o fecala.
Pe acest blog se tot vantura unul ce isi zice"M".De fapt cine se ascunde sub numele de "M"?O panarama.Unul ale carui instrumente militare au constat in calti si unsoare.Pana aici nimic de criticat doar ca lasa sa se inteleaga ca de fapt nu ar fi MM ci o mare scula pe bascula.Individul este fost MM din aceia care stateau pe pista si ii urau lui Ma-Kis drum bun.De fapt un profitor care intr-o anumita conjunctura a pacalit pe unii acestia crezand ca aviatorul e unul si acelasi lucru cu pilotul.Si uite asa in timp ce pilotul era rasplatit pentru o singura ridicare in aer el,MM ,primea rasplata cat cinci piloti.Nu exagerez cand afirm ca acesti MM stergatori de praf si cremuitori de cauciucuri au ajuns pe contributivitate sa aiba pensie mai mare decat comandantii lor.Daca ii zici tablagiu se supara,supararea fiind indreptatita dar dece intr-o comunitate se da fost ofiter superior si chiar colonel?
Cunosc caz ,si nu exagerez cand nevasta de MM,e adevarat de alta arma, se da "doamna colonel" si ca al sau barbat a lucrat in cadrul"armetii".

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Eu cred că ai intrat în nisipuri mișcătoare...

M spunea...

tehnocrat spunea...
@Patrascoiu, de ani de zile iti tot 'ezplic" sa ma lasi in pace ca nu-mi pierd timpul cu prostanacii! Nu te bag in seama asa ca nu avem ce discuta!

vineri, septembrie 27, 2019

Huhu Rezea spunea...

V-am rugat să încetați cu micimăniile!

Sorina spunea...

Nostalgie

Patrascioiu spunea...

Tot umbland pe internet gasesc discutie dintre un subofiter ce isi zice Milica si un alt subofiter.Milica ca despre el e vorba facea urmatoarea remarca la zicerea lui Pricina precum ca sunt subofiteri cu pensie mai mare decat a lui:la cat a muncit nu e de mirare.Pricina nu-mi este simpatic dar zicerea subofiterului imi aduce aminte ca odata una se batea cu caramida in piept ca ea a muncit la colectiv nu ca altii iar altul facea reprosuri altuia ca nu a manca ca el salam cu soia.
Fiecare a pus la munca ce a avut mai bun.Cel care a avut ceva in bibilica a pus la munca capul.Cel cu bibilica goala a pus la munca muschii.Daca vreti e ca in fabula maimuta si boul.Maimuta da cu batul in bou sa-si puna la treaba muschii.

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Aici îți dau dreptate!
O întrebare totuși: ai scris CAP, însă te-ai gândit la GAZ-ul lui "C"?

Leon spunea...

.."Astăzi, la 10 ani de la prima sărbătorire a Zilei Internaționale a persoanelor în vârstă, există mai mulți vârstnici în lume decât au fost vreodată. O persoană din zece are peste 60 de ani, iar generațiile în vârstă se măresc mai rapid decât alte grupe de vârstă din cadrul populației. În 2050, se estimează că o persoană din cinci va avea peste 60 de ani..."
LA MULTI ANI..."Mosilor" !

Leon spunea...

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei internaţionale a persoanelor vârstnice.

"1 Octombrie – Ziua Mondială a Persoanelor Vârstnice

La mulți ani tuturor celor înțelepți, care au trăit istoria despre care noi doar povestim!

La mulți ani și veteranilor noștri!

Onoare si Patrie!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Dan spunea...

Se pare că majoritatea pensiilor militare 90% sunt grase peste 3000 de lei , din aceasta cauza va doare la basca de actualizarea pm și ptr cei cu pensii militare mici ( muritori de foame) chiar si mult sub 2000 lei. Asta înseamnă bătaie de joc și se vede doar interesul personal. Păcat, toți pm am îmbrăcat uniforma militară, iar acum nu se mai ține cont, nație curva și parșivă! Stat mafiot cu o armata de sclavi lasi si perversi! Bine fac cei din PMP , USR si PSD etc ca taie toate pensiile speciale inclușiv cele militare si le incadreaza (ca in UE) in plafoane minime (2000 lei) si maxime ( salariu mediu brut 4000 lei)

CEZAR spunea...

Se pare că majoritatea pensiilor militare 90% sunt grase peste 3000 de lei , din aceasta cauza va doare la basca de actualizarea pm și ptr cei cu pensii militare mici ( muritori de foame) chiar si mult sub 2000 lei. Asta înseamnă bătaie de joc și se vede doar interesul personal. Păcat, toți pm am îmbrăcat uniforma militară, iar acum nu se mai ține cont, nație curva și parșivă! Stat mafiot cu o armata de sclavi lasi si perversi! Bine fac cei din PMP , USR si PSD etc ca taie toate pensiile speciale inclușiv cele militare si le incadreaza (ca in UE) in plafoane minime (2000 lei) si maxime ( salariu mediu brut 4000 lei)
-------------------------
Dan -prostul mai are si dreptate ..desi cam tarziu..!!