Un produs Blogger.

joi, septembrie 26, 2019

Trump, la ONU: Viitorul nu este al globaliştilor. Viitorul este al patrioţilor!

24 comments
Trump a rostit la ONU un discurs care ar trebui să-i pună serios pe gânduri pe români în perceperea rolului nefast pe care ONG-urile internaţionale susţinute de Deep State din America l-au avut în pervertirea vieţii politice şi justiţiei din România în ultimii 10-15 ani, vârf de lance fiind Departamentul de Stat  de orientare Democrată şi Ambasada SUA de la Bucureşti. 
Ingerinţa aceasta a impus mediatic, propagandistic şi informativ regimurile Băsescu şi Iohannis în România.
Cei care s-au opus acestei pervertiri au fost trimişi la puşcărie de o justiţie care şi ea este dominată de orientările globaliste şi antinaţionale. Poate recitiţi şi topicul :

Scandalos! Rețeaua americană „Agent of changes” din Justiția româneasca înlocuiește SIPA

Nu va mai dura mult, stai să sosească noul ambasador SUA la Bucureşti, şi vom auzi, la fel ca în Ucraina, de ingerinţele vicepreşedintelui Biden şi ambasadorului Gitenstein la Bucureşti în viata politică din România în timpul regimului Băsescu.


  
Globalismul a exercitat o atracție religioasă asupra liderilor din trecut, făcându-i să-și ignore propriul interes național. Dar în ceea ce privește America, duse sunt acele zile. (...)

Cu toate acestea, aici, în Statele Unite, și peste tot în lume există o industrie în creștere a activiștilor radicali și a organizațiilor non-guvernamentale care promovează traficul de persoane. Aceste grupuri încurajează migrația ilegală și cer ștergerea granițelor naționale. Astăzi eu am un mesaj pentru acei activiști ai granițelor deschise, care se ascund în spatele retoricii legate de justiția socială: politicile voastre nu sunt juste, ci crude și diabolice. Voi incurajați organizațiile criminale care prădează bărbați, femei și copii nevinovați. Voi vă puneți propriul sentiment fals al virtuții mai presus de viețile și bunăstarea a nenumărați oameni nevinovați. Subminând securitatea de frontieră, subminați drepturile omului și demnitatea umană”.

24 de comentarii:

reddog spunea...

Of, ce dor, ce chin, ce jale... pe la cuibul lui Huhu Rezea... 😁😂
Livache e la ocna si Codruta procuror sef european.
Unde mai punem ca si poetul ratat "Fie sa Fim" e dezamagit de gasca ciordaca pesedista formata din multimilionari social democrati. 😁😂
Oameni cu suflet si traire social democrata, nu va lasati inselati de palatele lor, avioanele particulare, amante si conturi in banci.
Ei sufera in tacere vazand saracia din jur. Asa, vreun sfert de secunda pe an...
Numai in sufletul lor sa nu fii. 😁

In rest stim gargara lui Huhu Rezea: Cuordache, Nicolicea, Codrin cap de pluta si Radulescu Mitraliera onoare si libertate ne-au adus. 😁
Codruta la puscarie si statui pentru Livache si Udrea. Pai ori suntem patrioti ori nu mai suntem?
Mars!

Gigi spunea...

E,uite,pt.aceste fraze,președintele SUA are admirația mea și nu numai.
Acum,cred că înțeleg de ce este contestat de unii,chiar la el acasă.Bravo,bravo,bravo,d-le președinte!
Este loc sub soare pentru toate popoarele lumii,pentru a trăi în armonie înțelegere și mai ales în bunăstare,fără suferințe!
Felicitări!
Ați sesizat foarte bine,d-le H,ce a vrut să să spună Trump prin aceste cuvinte.

Leon spunea...

Lumea liberă trebuie să-și accepte fundamentul național. Nu trebuie să-l șteargă sau să-l înlocuiască, a spus președintele Statelor Unite în discursul de la ONU, în care afirmă un adevăr pe care mulți încearcă astăzi să-l ascundă: viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților.

Globalismul distruge ființa națională și adâncește discrepanțele sociale în defavoarea statelor mai puțin dezvoltate. O politică de dreapta mondială polarizează resursele în jurul marilor puteri, în timp ce doar stânga politică are capacitatea și voința de a reduce discrepanțele dintre statele lumii.

Ca să distrugi suveranitatea unui stat, e obligatoriu să duci în derizoriu politica de stânga prin decredibilizare. Globaliștii stiu cel mai bine asta. Tocmai din acest motiv suntem, de ceva timp, martori și ținte ale unor atacuri din ce în ce mai puternice.

Pentru că „Prin noi înșine" - sloganul platformei de dreapta - îi favorizează pe cei puternici, tot mai puternici. Doar „Comunitatea înaintea tuturor" - sloganul de stânga - poate pune în prim plan identitatea națională și diminuarea discrepanțelor sociale”, a scris Mircea Drăghici pe contul său de Facebook.

Arfy spunea...

Hai măi, Gigele! Credeam ca este un citat din Congresul al IX - PCR! La noi "ca cum ar fi" legislație blândă pentru borfași în numele patriei!

Stelian P. spunea...

Liderul unei superputeri isi permite sa tina un asemenea discurs facind o confuzie dorita intre patriotism si nationalism. Isi permite Romania asa ceva ? Sa fim seriosi. Viorica anunta cu surle si trimbite ca in America va avea o intrevere cu vicepresedintele Pence. Abia ajunsa acolo i s-a trintit usa in nas (gest complet inamical). Asa sunt primiti liderii care se lauda cu „patriotismul” lor. Patriotismul asta de parada merge pentru americani dar nu si pentru altii.
„Şi dacă vrei pace, iubeşte-ţi naţiunea'', a subliniat Trump. Hazliu seful american. Noi vrem pace dar o putem avea fara globalismul controlat de occidentali ?

Stelian P. spunea...

@Leon
Politica "Prin noi insine" se aplica de zeci de ani intr-un stat asiatic. Acolo se numeste ideologia juche. Cu ce rezultate ?
Patriotii de la noi spun zilnic ca suntem atacati din toate partile dar in special (!!!???) de ambasadorii americani si occidentali iar rusii de partea lor ne ameninta frateste cu rachete nucleare. Pai de 3 ani mindria de a fi roman e politica de stat. Injuram Bruxelles-ul, o injuram pe Merkel, il primim pe premierul japonez cu usa inchisa, ii facem campanie lui Netaniahu si el anuleaza sedinta comuna guvernamentala, mutam ambasada si tot fara efect....deci suntem patrioti dar ne doare curul de cite picioare primim.
"Comunitatea inaintea tuturor" (si discursul lui Trump) imi aduc aminte de "Deutschland uber ales".

Patrascioiu spunea...

Huhu Rezea@Fa-ma sa inteleg.In conceptia ta UE este parte a globalismului?Daca da, rezulta ca te declari direct sau mai putin direct pentru iesirea din UE.Sper ca memoria nu-mi joaca feste.Parca intrarea ROU in UE e partial opera PSD-ului.Asta cam inseamna alba-neagra.Te delimitezi de PSD?
Lasa-l pe Trump si SUA.Nu totul la ei e Alba ca Zapada.
Eu cred ca Dragnea a fost mai mult patrihot decat patriot.Nici altii de la alte partide nu sunt mai putin patrihoti.Fiecare padure are uscaturi.
Nu cu mult timp in urma bantuia unul pe acest blog care pe cei ce binecuvantau aprtenenta noastra la UE ii alinta cu expresia cominternisti.Un binevoitor nu se lasa mai prejos si ii intorcea mangaierea cu expresia agent gru.Paradoxul consta in faptul ca ambele apartin Rusiei sovietice.Adevarat ca politica ne-a smintit.
Pentru cei ce nu apreciaza ca benefica apartenenta ROU la UE fac urmatoarele precizari.Personal nu am beneficiat de nici un avantaj dar nu pot sa ma fac ca nu vad.Pe timp de primavara-vara-toamna traiesc intr-o comunitate sateasca.Tineret semianalfabet dar cu chef de munca are realizari la care nici nu a visat.Vile care mai decare,masini din cele mai sofisticate.Cunosc cativa care au casa la tara,apartament in oras,apartament in Spania.Altii vara muncesc in agricultura in Romania iar pe timp de iarna pleaca in Olanda sau Danemarca.Altii acum au plecat in Italia la cules de struguri si sunt platiti cu 40 euro zilnic.Strainii ii platesc bine si in Romania lucru pe care eu nu mi-l permit.Stainul,austriac,belgian,francez etc.ii plateste pentru 8 ore zilnic 80 lei plus contributie la ANAF pt. pensie.Tanar cu pregatire de muncitor,sudor ,angajat in fabrica ,in Italia,salariu 4000 euro/luna.Sofer pe TIR,salariu 3000 euro/luna.Sunt si altii care presteaza munca de domnisoara de pension-Om sandvis,1000 euro/luna.
Ceeace am spus este indreptat spre a nu privi lucrurile numai prin prisma interesului personal.

Stelian P. spunea...

@Leon
Iata un nou atac la stinga noastra iubitoare de tara:
Propunerea României pentru postul de comisar european, Rovana Plumb, a fost respinsă de Comisia Juridică a PE, potrivit Realitatea TV.

M spunea...

Ați observat ce violenți sunt în limbaj și în acțiuni cei anti-PSD?
Oare de ce? De ce nu pot fi anti ceva fără să reverse valuri de ură?

În rest constatăm o întrecere socialistă în vinderea țării! Se pare că Johannis este fruntaș! Nu înțeleg de ce sunt atât de mândrii susținătorii lui? Mai ales că se dau mari "români".

Pentru mine Geoană e de o sută de mii de ori mai important decât lck. Cei din grupul ei infracțional normal că o văd tare mare. Mai vedem noi! 😁

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Spune iubitorule de internaționalism care este confuzia lui Trump între nationalism și patriotism?
Mergând pe logica voastră iresponsabilă, poți fi acuzat că ești antiamerican.

Liviu PO spunea...

Sa-l vad pe domnul TRUMP cum ar reactiona la urmatoarea propunere din partea statului roman:Sa vina Exon si sa exploateze gazul metan din MN (intre noi fie vorba,se pare ca sunt URIASE!!!) in regim de antrepozit fiscal ,respectiv reprezentanti ai statului roman in permanenta pe platformele de exploatare,contorizarea extractiei,scaderea cheltuielilor companiei si impartirea profitului fifty fifty,dupa vanzarea produsului finit, pentru a beneficia si noi de forta de negociere uriasa a USA.
Hei domnule TRUMP ce spuneti despre aceasta propunere?Iubiti patriotismul in general sau numai cel american,iar patriotii altor state care incearca sa-si ridice natiunile sunt fie impuscati,fie ostracizati in fel si chip,inchisoarea fiind una din cele mai usoare forme?
Rusine pentru vicepresedintele american pentru faptul ca nu a avut timp sa discute cu doamna premier DANCILA.Ar trebui sa-i aduca cineva aminte ca ar fi discutat cu POPORUL ROMAN.Ce-ar fi, ca dupa ani si ani sa auzim ca nu a putut veni la intrevedere pentru ca era pe terenul de golf?
PS Dupa discutia cu un inginer petrolist cu state vechi in exploatarea petrolului si in tara si in strainatate atat off shore cat si on shore,mi-a spus ca Romania avea in 1989 UNSPREZECE PLATFORME MARITIME construite la noi in tara.Daca intrati pe un site norvegian al unei companii producatoare de asemenea uzine plutitoare,veti vedea ca una bucata pleaca de la un pret de 1.5 miliarde,da ati vazut bine,MILIARDE dolari.Unde au disparut aceste platforme,care cu ceva cheltuieli...sa spunem 25% per bucata ar fi putut fi adaptate pentru exploatarea la apa adanca?
Numai ganduri bune,or GOOD WISHES for all american people

Patrascioiu spunea...

Huhu Rezea ,inclusiv Basescu spunea ca el este nici mai mult nici mai putin tara.Dragnea cu alte axpresii afirma acelasi lucru.Cum erau criticati in afara gata strigau sus si tare ca ataci tara.Ia spune patroane ce este comun intre nationalism si patriotism?Astept cultura politica dar nu de imprumut.Cei din Prusia se cred prusaci.Cei din Bavaria isi spun bavarezi.Cand isi spun prusaci sunt nationalisti sau patrioti?Canada de exemplu e o tara multi culturala.Vezi ca ministrul apararii este la origine indian si pe unde se duce in afara tarii umbla pe cap cu turban.Nu am auzit ca in tara lui ,Canada, sa fie acuzat de lipsa de patriotism.In Germania ,natia turca ca numar se claseaza pe locul doi.Spania poti sa o declari tara ocupata de romani.Unde e nationalismul si unde e patriotismul?Nationalimul in opinia mea e o notiune de prostit pe cei fara minte.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Cunoasteti foarte bine care este diferenta dar va convine de minune confuzia asta. Nu mai dau definitii ca le gasiti si singur. Daca il critic pe Trump inseamna ca sunt antiamerican ? De unde ati scos minunea asta ?

Gigi spunea...

@arfi
Ai fi vrut tu,măcar unul din matrozul chior😀😁😂

Huhu Rezea spunea...

@ice
Naționalismul este un sentiment pe care îl au cei ce fac parte dintr-o națiune, adica dintr-un popor care este suveran pe un teritoriu. După el mai tânjesc popoarele incluse, subjugate în Statele altor națiuni.
Un alogen este ostil patriotismului și naționalismului local.@
SUA și Canada sunt construcții statale multietnice în care cu timpul una dintre ele le va asimila pe celelalte.

M spunea...

Constat că nimeni nu a observat că Johannis și-a amintit de noi! 😁 Javre nerecunoscătoare! 😁 😁 😁 😁 😁

A zis la ONU ca mai trimitem niște militari în Mali.

Credeați că și-a amintit de noi în discuțiile despre salarizare? Despre pensii? Despre statutul militarilor? Despre scandalul cu Șeful Statului Major? Nu!
Poate mai mor niște militari pe acolo să aibă prilejul să iasă la TV să le dea o tinichea și apoi să înjure PSD.

Huhu Rezea spunea...

"M
Ce poţi să ceri unui trântor? El doar consumă, nu-şi asumă vreo responsabilitate. Alţi nu fac.... Uită-te şi la suflătorii lui rezervişti!

Stelian P. spunea...

“Au spus-o mulți și în diferite feluri, dar reducând la esențial, patriotismul este iubirea propriului popor, în timp ce naționalismul este ura sau disprețuirea celorlalte popoare. Din acest punct de vedere, patriotismul este totdeauna bun, în timp ce naționalismul este totdeauna rău. Mai mult, în anumite situații și privințe, naționalismul poate să submineze patriotismul. Și aceasta deoarece patriotismul adevărat nu este doar sentimentalism discursiv, ci acțiune împărtășită întru binele comun al patriei – care, implicit, este și binele meu. Din acest punct de vedere, nu există patriotism individualist: ‚eu sunt patriot’ este doar disperare sau fudulie în afara lui ‚noi suntem patrioți’. Și tot din acest punct de vedere, naționalismul este cel opus cosmopolitismului, nu patriotismul“, declară Vintilă Mihăilescu.

Vintilă Mihăilescu este psihosociolog, antropolog cultural, profesor la Școala Naționala de Studii Politice și Administrative (SNSPA). În perioada 2005-2010 a fost directorul general al Muzeului Țăranului Roman, iar în 1990 a inițiat organizarea Societății de Antropologie Culturală din România (SACR), al cărei președinte a fost între 1994 și 2000.

Huhu Rezea spunea...

Bravo, domnule, un alt mod de a spune „Proletari din toate tarile uniţi-vă”

Mihai spunea...

Daca erau in sala Gadafi-petrol,Husein-petrol,Salvador Allende-cupru ,Milosevici- minereuri inalt rezistente la teperaturi ridicate-Kosovo,Fidel Castro - confiscarea averilor "chiaburilor americani" din Cuba ,.......,Cheavez venezueleanul ,....
radeau cu gura pana la urechi.
Dranea ,un fel de Basescu 2 dar pe alte scenarii a fost condamnat de justitie in baza unui dosar cu probe sustenabile si o basculanta de la Teldrum plina de martori sustinatori ai acuzatiilor.
Seful Americii Unite mai trebuia sa ne spuna si ca Putin este un tradator .......pentru ca nu i-a lasat pe rusi si sirieni in gura lupului ,ba pe deasupra picior de refugiat nu primi americanul.

In fine stau si ma intreb cati patrioti fura pe aici cand il lichidara pe nea Nicu si il expulzara pe Cuza.
Cam cat credeti ca statea Cuza la domnie daca cumva (ipotetic) introducea case de marcat fiscale ?
Romania agrara de pe vremuri,Romania contemporana furata pana aproape de temelie culmea si plina de patrioti saraci deveniti bogati.

Leon spunea...

https://m.jurnalul.antena3.ro/stiri/justitie/coruptia-ucide-in-franta-nu-in-romania-822447.html

Leon spunea...

Renate Weber a fost invitată în platoul Realitatea Tv, unde a dezbătut mai multe subiecte, printre altele a fost solicitată să explice cum vede ea votul în Comisia JURI din PE privind respingerea Rovanei Plumb pentru funcția de comisar europeaen:

”Este prima oară când aud de astfel de decizii ale Comisiei Juridice a PE. Am asistat la numirea a două comisii europene. Niciodată nu s-a întâmplat să fie oprit cineva de Comisia Juridică. Au fost două două situații de care îmi aduc aminte, dar au fost discuții pe fond. Eu nu am înțeles ce anume au analizat azi, pentru că la un moment dat am auzit de declarație de avere. Despre ce declarații e vorba, că nu înțeleg? Acolo declarațiile sunt minimale și, credeți-mă, e o noutate! M-a mai surprins ceva, poate n-am înțeles eu: a fost o discuție a Comisiei Juridice care nu a fost publică, ci cu ușile închise. În niciun caz procedural, această decizie a Comisie nu poate să spună cuiva stop. Răspunderea finală aparține președintei Ursula von der Leyen. Ea ar trebui să lămurească chestiunile care mai sunt de lămurit și să ia o decizie. Nu este decizia Comisiei Juridice a Parlamentului European. E în premieră ceea ce văd astăzi”, a declarat avocatul poporului Renate Weber.

Liviu PO spunea...

@all
Vizita lui KWJ in usa ,de confomare benevola,face pui:https://jurnalul.antena3.ro/bani-afaceri/economia/modificarea-legii-offshore-si-legii-petrolului-822582.html
In comunismul timpuriu,imediat dupa '48,pentru expresia "lasa ca vin americanii" s-a facut puscarie la greu...

Leon spunea...

Dublu standard în procedura de desemnare a comisarilor europeni din partea României și Ungariei
12:48
2470