Un produs Blogger.

joi, octombrie 03, 2019

Opoziția nu lucrează sâmbăta. Este adventistă?

23 comments
Liberalii & com au strâns cu greu numărul de semnături pentru moțiunea de cenzură, dar, ce-i drept, au strâns și au depus documentul la Parlament luni seara...pe inserat, după încheierea programului de lucru.
Conducerile pesediste ale celor doua camere au venit în întâmpinarea moționarilor și au stabilit un program de lucru alert, gândind că liberalii sunt nerăbdători să ajungă la guvernare. Au  propus  ca, după citirea moțiunii în ziua de marti 02 10 2019, dezbaterile și votul să aibă loc sâmbăta 05 10 2019.
De unde, liberalii au făcu mare tărăboi că pesdeii îi obligă să vină sâmbata la lucru când unii parlamentari, de toate orientările, din motive religioase, nu lucrează sâmbăta!
Cum, necum, inclusiv cu voturile unor pichicheri din PSD, opoziția  evlavioasă, cu smerenie i-a mai prelungit viața Guvernului Dăncilă cu încă o săptămână.





23 de comentarii:

Arfy spunea...

Mareș - N-ai reușit să aduni semnături pentru favortul tău, Pleșoianu!?! I-ai dat șanse mari... Se pare că ești pe lângă viața socială!

Mihai spunea...

Trebuie sa fii mare tembel sa treci din opozitie la cârma dupa o guvernare dezastruoasa cu masuri fantasmagorice ,chiar irealizabile.
Acum trebuie lasati sa-si rupă gatul pana la sfarsitul mandatului.
Ghinion tovarasi , mare ghinion !

reddog spunea...

Fie sa fie! 😁

Dupa alegerile prezidentiale sa speram ca gasca vesela fana pesedea in frunte cu Leon si Huhu Rezea sa ia primul avion spre Coreea de Nord.

Asa sa ne ajute cel de sus, in speta dl presedinte si comandant suprem al ostirii. Iohannis. 😁



Huhu Rezea spunea...


CEZAR a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "„Actualizarea pensiilor militare!” singurul slogan...":

Viorica Dăncilă a lovit puternic Opoziția - ”Încercările jenante de a amâna votul, moțiunea nu va trece, rămâneți aceeași adunătură de interese și ipocrizie”

Acum puțin timp, Viorica Dăncilă a făcut o declarație fulminantă, prin care a făcut o adevărată demonstrație de forță – morală dar și politică – făcând praf, cu argumente, Opoziția și pe președinte Klaus Iohannis.

Opoziția nu e interesată de guvernarea țării și nici nu are voturile, spune Dăncilă, care spune că în ultimele zile am asistat la ”Încercările jenante de a amâna votul”.

”Opoziția fuge de propria moțiune – au reușit doar să demonstreze că nu au suficiente voturi pentru moțiune – au demonstrat azi (la votul ordinii de zi, n.n.) când au avut doar 194 de voturi, nu 234 câte sunt necesare pentru moțiune”.

Adevărul e că nu există aceste 234 voturi, afirmă președintele PSD, provocând astfel Opoziția.

Ce s-a întâmplat ieri și azi ”arată câtă dorință au de a veni la guvernare”, declară Dăncilă, care s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa Opoziției:

”E uluitoare ipocrizia parlamentarilor Opoziției”, spune Dăncilă, ”Sunteți neserioși și compromiși, moțiunea nu va trece, rămâneți aceeași adunătură de interese și ipocrizie - care nu e interesată de guvernarea țării”.



În final, Dăncilă s-a referit la Iohannis, despre care a spus că s-a situat din nou în afara Constituției, conform Deciziei de azi a CCR, și îi cere să se conformeze imediat!

”Să semneze numirile miniștrilor interimari imediat - nu ”de îndată”, că am văzut de înseamnă pentru dânsul - să ia o scurtă pauză de la poze, concedii și ședințe la sediul PNL”, a declarat Dăncilă în declarația din această seară.





Dezabonați-vă de la e-mailurile privind comentariile pentru acest blog.



Publicat de către CEZAR pe huhurez com la joi, octombrie 03, 2019

brenda spunea...

PERFECT DL MEU H PERFECT , DA SE PARE CA DRANEA AR AVEA SANSE SA FIE ELIBERAT SI REJUDECAT IN APEL, sa FIE OARE

Decebal spunea...

Reddog, sunt total de acord cu afirmațiile tale de mai sus !

Mihai spunea...

@ Red dog
Cu dnul Huhurez o rezolvam rapid . Fac eu toate diligentele sa poata parisi in liniste si fara stat la coada teritoriul de pe cel mai apropiat aeroport international Sibiu (facut de Iohanis in primul mandat de primar).
Problema o sa fie la dnul Leon deoarece singura companie aeriana care opereaza pe ”aeroportul international Craiova” (cu mari scremeri doar din 2015 si curse externe din 2017) Wizz Air se retrage pe timp de iarna de pe acest aeroport.
Asa că d-nului Leon îi ramân la dispozitie doar variantele Sibiu ,Otopeni sau să se ascundă în conacul Olgutei si să lustruiescă clantele aurite până se elibereaza ”jupânul tutore”.
În caz fortuit ma ofer eu sa mai fac neplatit încă o cursa si sa-i scot pâna cel putin pe Ataturk si-apoi incotro or vedea cu ochii.
Asa poate avem si noi sansa sa dea tehnologii si inovatiile de ultim racnet peste noi ...

gigi 2 spunea...

Reddoc si Decebal mie ca după primul an o să plecați voi de buna voie.

Patrascioiu spunea...

Huhule ai dat-o în bara.Pe blog ai pierdut majoritatea absoluta.
Eu unul ,zau dacă nu sunt echidistant.Pentru mine toți astia fie de la putere fie dîn opoziție, cu mici excepțiîn
ar trebuii duși la malul marii și puși sa traverseze marea cea mare.As spune mai multe dar nu vreau ca admin și blogul sa aibă de suferit.Spania lui ...., Grecia ....,Argentina lui....,Chile lui...etc au ieșit din recesiune și au înregistrat dezvoltare economica militarilor.

Leon spunea...

@T3, traficul zborurilor de pe Aeroportul International Craiova, in ultimii 3 ani de guvernare PSD s-a DUBLAT, ajungand in anul 2018 la un numar de 6793 curse regulate catre 11 destinatii, efectuate de doi operatori, Wizz Air si Ryanair..!
PS. Cum te descurci cu ,,administrarea,, celor sase case detinute de Iohannis in Sibiu..?
@Gigi, nu-ti fa probleme, pe cei doi ,,amici,, o sa-i duca cu avionul T3, la cules capsuni in Spania, pentru urmatorii 5 ani..:)).

Decebal spunea...

Domnule Gigi, în loc să fii un nostalgic comunist mai bine pune mâna pe carte și învață cum se scrie corect cuvântul bunăvoie, căci râde și Veorica Vasilica de gramatica ta !

Mihai spunea...

@ Leon
Pardon ,ai vrut sa spui 5 case cumparate banuiesc.
Ma descurc bine si sunt disponibil sa mai le primesc in administrare si pe cele 5 ale Vioricai si cele cinci ale lui "Romi" din poza de mai sus.
Si cand ma gandesc ca Traian ( Ilarion) s-a stins retras si sarac si cu cenusa aruncata in mare,mare pe care a iubit-o de cand era copil sarac hamal in port .

Stelian P. spunea...

@Leon
Succesul era mai mare daca traficul asta se facea cu Tarom nu cu companii straine. Ati uitat ce spun patriotii aici, ca banii merg la straini nu la noi ? Asta e un succes sau.....?
In treacat fie spus Tarom zboara cu ATR-uri vechi de 20 de ani iar strainii au avioane de 1 - 3 ani vechime.

Gigi spunea...

***Văd că opoziția a refuzat să lucreze sîmbăta.Păi,atunci,cum rămâne cu acel proiect de lege inițiat de aceștia și introdus în parlament? Sau viitoarea lege este adresată numai popoulimii,exclus alesii națiunii?
Intreb.Nu că m-ar interesa!
Mare curvă e politica asta dâmbovițeană!!!***

Vai,ea țară!Vai,el popor,că rău ai mai fost oropsit!
Se spune,tot în popor,că:"dacă n-ar fi proști,nu ar fi nici profitori!" Și se mai spune că:"apele învolburate,scot la suprafață toată mizeria!"

@ Dog Roșu,Avianic,Decebal///Cred că o să plecăm cu toții,curând sau mai târziu,vedem ce se întâmplă de mai bine de un sfert de secol,deja!
Păsările de pradă se învãrt deasupra noastră,asteptând prada!

Patrascioiu spunea...

Huhule ce naiba patroane.In Rou toti bugetarii nu lucreaza sambata.Asta inseamna ca sunt adventisti?Cu asta nu ai nimerit-o.
Scuzati-mi postarea anterioara.Aparatura imi mai face figuri.
Revin.Nostalgia bat-o vina.Ce stiti despre fostul gl.Dinca zis Teleaga.Stiti dece era poreclit Teleaga.Cand mergea in control in teren si gasea deficiente il ameninta pe puturos cu amenintarea"te leg,te leg."Prin 1986 eram in control cu calificativ la o UM si verificam subunitati la pregatirea tactica.Intamplarea a facut sa-l vad si sa-l recunosc pe gl.Coman imbracat in civil insotit de un alt individ cum controla pregatirea terenurilor pt. culturile de toamna.Buna cuviinta si respectul pt. fost ministru al Ap.N m-a obligat sa ma ma prezit si sa-i raportez ce-i cu mine pe acolo.Important pt mine a ramas ca fosti militari activi se deplasau in teren si nu inghiteau tot ce li se livra.Oare un prim-ministru fost militar precum si niste ministri fosti militari ar fi mai eficienti decat multi ministri care in viata lor au comandat doar cormorani si alte animalute?
Raspunsul va apartine.

Fost parasutist spunea...

Avianyc
1. Fortuit nu inseamna (a fi) fortat. Te las pe tine sa descoperi. 2. Ce-ar fi sa ne mai scutesti cu Sibiul si unii retardati de pe acolo!

Gigi spunea...

***Sunt nevoit să fac o precizare:
Userul "gigi" este o altă persoană.Fac această precizare pentru a nu fi confundat.
Văd,că unii colegi,care postează cu nume istorice,în loc să vină cu idei în a înbunătăți ceea ce ne doare pe noi,au trecut la vânat de greseli gramaticale ale altor comentatori.
În primul rînd că persoana respectiva,nu este o persoana publică și în al doilea rând,in mediul Online se mai accepta si astfel de greșeli.
Cred,că au trecut vremurile când se interzicea si se impunea de la centru ce opțiune să ai din punct de vedere politic,ce trebuie să faci,cu cine sa te căsătorești etc.
Întreb:în cazul nostru cine este mai comunist?
Hai să ne vedem lungul nasului și sa nu mai aruncăm cu tot felul de invective asupra altor colegi de suferință!***
@ gigi,nu pune la suflet,
autoștiutori din ăstia am văzut mulți.Caracterul omului îl afli si printr-un simplu text scis de respectivul,dar nu numai.
Daca cei vizați înțeleg ce am spus,e bine,dacă nu.....

Cezar spunea...

AveaMuci
Ai luat.o in freza😂🤣😂🤣
Hai intra in picaj si rămâi asa!!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Ar luat-o în freză de nu ar_fy unul cu #2% în gât, căci cap nu are!
Ce mai știi de Corneliunsson?
Candidează la prezidențiale?
Că să intrăm în Europa, mai adânc se vehiculează Hurezeanu Premierul; LGBD la butoane, deci! Și Sică Mandolină ce să facă? Să cânte iar la o coardă? Nici aia nativă....

Iulian Mareș spunea...

La obiect!

Ce ar_fy daca trece motiunea nucleului de #2%?
*Hurezeanu Premier, garoafa la butoniera, iar de la Cotroceni, piromanul titular, va asista nepasator, ba chiar cu satisfactie, cum a reusit sa distruga Romania, lucru nereusit de nimeni de-a lungul istoriei, nici de turci, de nemti, de rusi.
O face neaoșul Iohannis, spre bucuria multora de prin preajma noastra .

Arfy spunea...

Mareș nu știu la ce te pricepi! Ai dat-o în baltă și la europarlamentare, în ceea ce privește procentajul, așa că nu mai folosi... procente. Nici pt cei pe care tu ii consideri 2%, deși faci parte din sistem! "Prietenul"'tău Ifrim este internat în spital!

Leon spunea...

Profesorul Bogdan Dumitrescu, de la Academia de Studii Economice explică faptul că, dacă se ia în calcul cota CAS transferată către Casa Naţională de Pensii, Pilonul I de 25% din venituri şi cea către Pilonul II, de 3,75%, se va vedea că făcând ponderea celor două contribuţii, 85% se duc către Pilon I şi 15% către Pilon II. Mai exact, un angajat cu salariu mediu pe economie nu primeşte în 2019 un punct de pensie, ci doar 0,85.

Huhu Rezea spunea...

Ascultand interventiile telefonice ale telespectatorilor A3, am avut surpriza să constat ca foarte multi, atat din tara căt si din Diaspora, votează cu Mircea Diaconu în turul 1.
Diaconu va fi surpriza campaniei electorale, prin el însuşi, nu pentru ca formal este susţinut de Pro Romania şi ALDE.
Va face o campanie electorală cu Constituţia în mână şi îi va plesni pe toţi cei care promit ceea ce excede fisei postului, cum ca vor face o anume majoritate parlamentară sau că vor numi ei un premier.