Un produs Blogger.

marți, ianuarie 26, 2021

Sa râdem cu premiera daneză despre meditațiile profesorașului Iohannis

25 comments

 Prim-ministrul Danemarcei, d-na Mette Frederiksen, nu și-a mai putut stapâni râsul cand relata în Parlament despre cum a explicat Iohannis banii pentru cumpararea a 6 case.

Doar de căscatii și procurorii de pe la noi nu  s-a prins nimic:

Unii l-au votat a doua oară, satisfacuti ca l-a băgat pe Dragnia la pârnaie, iar ceilalti i-au clasat dosarele de mare coruptie imobiliara de la Sibiu.


10,4 K de abonați
ABONEAZĂ-TE
Acest video este un pamflet si trebuie tratat ca atare

25 de comentarii:

Gigi spunea...

Rîşii,râşilor! Vai de capul vostru de rîşi? Eu,m-aş bagã intr-un loc ascuns şi nu aş mai da ochii cu nimeni.De ce? De ruşine,bãããã!
Acum,devenind serios,întreb dacã video este real,nu este o facatura!

valy spunea...

A fost piblicat în audiență maximă pe canaul România TV. sau canalul PSD Antena 3 (III)

Leon spunea...

Acest video este un pamflet si trebuie tratat ca atare..!

Călugărul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am trimis-o pe toate grupurile militare si civile, sa rada romanii, bre, de cel pe care l-au votat sub imperiul minciunilor si dezinformarilor electorale! Hai ca prima data nu ai stiut ce votezi, dar si a doua oara, camarade rezervisti care te dai iohannist?

Gigi spunea...

...orice asemanare cu unele personaje este pur intaplatoare��

roman sadea spunea...

E de plans...

Iulian Mareș spunea...

Eu o daneza am studiat, prin 96, insa nu sunt sigur cu traducerea din burtiera!
Oricum, noi stim bine adevarul! Omul sas minte cum respira, fara sa se clinteasca un muski de pe fata!
Atentie, asta nu este de bine, este un semn de boala....

monteoru spunea...


Roman sadea?Esti sigur?Fa-ti ADN.
Cam multi se dau romani sadea si daca sapi la radacina lor constati ca sunt metisi spus intr-un limbaj respectos.
Cainelui meu de rasa pura i-am facut ADN si a iesit o corcitura de mai mare dragul.

Trofin spunea...

Clipul este bun dar realitatea este cu totul alta. Danezii nu au râs de Johannis , ei au râs de cu totul despre altceva. Talentatul umorist nu a făcut altceva decât să asocieze scena de umor produsă de d-na deputat cu o realitate din a noastră țară. Dacă ar fi fost reală sceneta din Parlamentul danez , noi ar fi trebuit să plângem , nu să râdem. Cu părere de rău , ne facem de râs!.

Sorin spunea...

Sub video scrie sursa: CR, Caterinca românească, link spre abonare, si precizarea că e un pamflet.

micutzul spunea...

Videoul este un pamflet , nu? Dar oricum mă bucuram dacă era așa! Sigur Iohanis își dadea demisia!😀🤗😉

Iulian Mareș spunea...

Adica l-ai pupat în cur ca să meargă drept pe drum!
Câinele este copia stăpânului...

Iulian Mareș spunea...

S fost filmat de colegul tău Kordak-69!...fost Protan 97, fost ecologist de frunte!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

De ce sa nu fie un astfel de ,,presedinte'' supus ironiilor, daca merita? Va dau un exemplu recent de neseriozitate care poate costa viata a mii de romani: Acest personaj, care de mult nu mai prezinta incredere si cuvantul sau nu mai valoreaza absolut nimic, ne-a dus in eroare la inceputul pandemiei ca avem de-a face cu o simpla si banala gripa-raceala, lasandu-ne dezarmati in fata acestui focar mortal, dubland minciuna cu asigurari ferme ca se vor distribui in mod gratuit masti de protectie, ca o sa avem medicamente eficace de tratament, ceea ce nu s-a intamplat niciodata! Ca, recent, cu o alta miciuna, sa ne asigure ca vaccinul va fi inoculat populatiei in termenele fixate de guvernanti, in realitate deja sunt probleme foarte grave cu primul vaccin, cat despre al doilea exista riscul sever sa nu fie facut celor care deja l-au facut pe primul, si deci vaccinarea sa fie compromisa total! Cine raspunde in acest caz pentru vietile ce se vor pierde, si mai ales ca alesul din fruntea statului a mintit dand asigurari ca nu vor fi probleme? Maine trebuie sa ma injectez, dar eu sunt sigur ca pe data de 08 februarie imi voi primi si a doua doza? Cine poate sa raspunda la aceasta intrebare, cand nici medicul de familie nu-mi poate da nici o asigurare, iar daca la Centrul de vaccinare nu mi se asigura fermitatea celui de-al doilea vacin, este ca acum sunt indoit si justificat ingrijorat? Sa nu fiu luat de rau intentionat, dar din toate promisiunile electorie, acelea cu ,,pas cu pas'' si alte falsuri in declaratii publice nimic nu s-a facut si din rau s-a mers in si mai rau, pana la prabusirea totala a romanilor si Romaniei cu acest neamț, care si-a facut neamul de rusine cu tot ceea ce a facut in CV-ul sau de-a lungul vietii, dar mai ales in aceste mandate de toata rusinea si bacania, vadit evidentiindu-se ca a venit cu gandul de a distruge si nu sa construiasca, sau sa ne duca in foamete si disperare, decat in prosperitate, iar pe institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala nu da doi bani, ba inca bagand strambe sa fim total distrusi si discriminati! E rusinea natiunii si orice ironie sau critica nu fac altceva decat sa sublinieze inutilitatea acestui individ arivist, oportunist, lacom si egoist, mai ales ca neavand copii nu a trait o secunda o viata de familie implinita, sa stie ce-s acelea greutatile si responsabilitatile in acest sens... E groaznic si stupid ca am avut numerosi camarazi care au pus serios umarul la promovarea acestui individ periculos pentru Romania si romani, cat si a guvernului sau de marionete, papusari, tradatori, incompetenti, mafioti si intreresati de propriile interese! Cand romanii vor intelege ca doar stanga politica poate sa rezolve situatiile sociale si ca nu practica anti romanismul barbar si salbatic, precum dreapta politica, oriunde in lume, atunci se vor rezolva si problemele grave ale societatii si Tarii!

Călugărul spunea...

Știți care e diferența dintre un militar și un polițist din colonia asta? Sunt la fel de pupincuriști și de lași în fața puterii dar polițiștii au penele pe la spate mai colorate spre galben roșu. Cu cât gradul și funcția sunt mai mari cu atât P-N-L sunt mai lungi iar matul mai gros și mai greu de umplut! Despre sluga Ciolanis nu mai pierd timpul cu oile kaki!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Calugare, hai ca ai bagat un pamflet care m-a dat pe spate razand, ca penele alea! Ai talent! Felicitari pentru umor!

Alex spunea...

Sfintia ta,d-le Calugar,
adevar graita-i cand ai pomenit de pupincurism.Cei cu gradele foarte mari si ceva functii ,nu-si mai simt limba in ambele ministere.Pentru a ajunge ministru.....trebuie practica tata! La cursul de pupincurism nu mai sunt locuri ptr.2020.Se pare ca
unu' ,Rosu ii zice ,cica este deja la master in domeniul mentionat mai sus.Numai acest fapt a facut sa mai primeasca o steluta mare,...mare de tot.
Acest obicei adus de la Stambul nu-l au toti.Primul care a facut urat cand a
auzit de pupincurism a fost Vad Tepes,care nervos foarte si aprig la manie cum era , a pus ca lectorii care predau sa fie trasi in teapa.A facut totusi un ultim gest uman lasandu-i sa-si aleaga teapa potrivita.Cu toate ca a intepat multi amatori de pupincurism,Vlad nu a reusit sa-i extermine in totalitate.
Mandrii de inaitasii lor ,cu mult sarg si abnegatie unii continua traditia cu mandrie.
Ave Rosule,ave Maciuca!

Cezar spunea...

Avem.. m.Ale
😜😜😜🤣🤣😎😎😎

Nicola f. spunea...

Slăbuț, 96!!! Eu am „studiat” o daneză înainte de 89, când veneau pe litoralul românesc...și eru bune..la volei!! (glumă)

Clawoodiu spunea...

Acuma pe bune, este un pamflet, o gluma, s-a luat o filmare peste care a fost suprapus un text oarecare. Nu s-au pronuntat niciodata cuvintele Romania sau Iohannis. Ce rost are sa luam in propriu traducerea fantezista? A, da, am uitat, suntem la categoria pensionarii militari scriu lucruri traznite.

Iulian Mareș spunea...

Nuuu!
Stii care este culmea? Ca pamfletul are mai mult de 75% legatura cu realitatea....

Huhu Rezea spunea...

Mămăligarii nu cred în ce aud cu urechile lor. N-a spus nemtălăul că din meditații a obținut atătea case? Era mai credibil dacă mai confirma premiera Danemarcei?

Gigi spunea...

Orice asemanare cu personaje cunoscute este pur întâmplatoare!😀

Iulian Mareș spunea...

Noroc cu sibienii deștepți în cap că au sărit pe el să le fie Unicul Primar, altfel făcea 10-20 de case...