Un produs Blogger.

luni, ianuarie 11, 2021

Vecinii lui Cîțu din Tulei

55 comments

                                                           El este vecinul, nu e bunicul.

55 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
eu kiar am indoieli ca asa arata casuta in care a copilarit marele nostru Premier!
Pare cam micutza pt o familie care a keltuit cel putin 400000 $ cu educatia post scoala profesionala si liceu!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Aerianului asta exgraterestru nu-i pasa de Romania intreaga si ce i-ar pasa de niste amarati de tarani de la Pocreaca? Eu zic sa mai inoate 10 ani in acel noroi, pentru ca l-au votatără până borâtără! Iac-așa!

Leon spunea...

Catu nu poate sa-si ajute consatanii, deoarece are lunile numarate la Palatul Victoria !
Cel mult va face trafic de influenta si Prefectul Jud.Valcea va trimite cateva basculante cu pietris luat din albia Oltului.
PS. Daca mai traia Nea Nicu, muta cele cateva case la ses, asa cum de altfel a facut cu destule sate , pana in 1989..!

Huhu Rezea spunea...

Casa a fost construită de fostul sef de post Ghionoiu, bunicul sau. Florin s-a nascut si a locuit la apartament în Rm Valcea.

Iulian Mareș spunea...

Bogdan Stanoevici a murit!
Sa-i fie tarana usoara si drumul lin!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, esti deosebit de generos: I-ai trecut lui Cuțu Pârțu cam prea multe scoli, la cat de plavan este, insa la realitatea cu ,,post scoala profesionala'' ti-a scapat amanuntul cu ,,ucenicie la locul de muncă, cu spor de batute cu strigaturi,'' ca de aia este si asa de handicapat si marunt, cu capul aplatizat de la dupaci indesati!!! A propos, in afara ca e ,,indemanatic'' si cu buba in cot de la calorifer, a vazut sfrijitul asta, cu cocoselul subdezvoltat, ca la toti liberalii, fro femela vie in asternuturile patului? Bine ca are bani, macar sa-si permita din alea din latex, ca altfel i s-ar sui buba si mai rau la cap si ar mai face cateva miliarde imprumuturi...

avianyc spunea...

@ Cand Huhurez lucreaza de acasă.....🤣🤣
Pentru cine se vede dupa microfon 🤣🤣
Reporter cred ca era " ein stein"

@ Leon
Bine ca nu a apucat nea Nicu sa faca acele cooperative " Gostat" ,ca azi erau pustii aApusenii si nu numai ..........
Asa ca mirifica viata dinn satele necolectivizate continua si desi de multe ori arhaica este de -a dreptul fascinanta.
Iar pe masura ce drumurile asfaltate inundă satele de munte ,după ce aductiunile de apa si electricitatea intra in casele oamenilor ,peisajele impregnate cu numeroase pensiuni seamănă din ce mai mult cu faimoasele peisaje și Alpii austrieci -taramuri de vis spre care aspir sub toate aspectele.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

PS: Iohan e viu? Mai traieste? Nu mai dzice: ,,Beheeeheee, Peee Seee Deee,'' dimineata, la pranz si seara? Nu mai latră, cu aburiri de microfoane, pana la ruginire, ,,GUVĂRNUL MĂU?'' Parca s-ar fi dus la closet si i s-a blocat broasca la usa, asa tace ca porcul in păpusoaie! Stati fara grija ca tot Peee Seee Deee o sa fie de vina pentru esecul ,,Guvărnului mău!'' Noroc ca si sluga lui, Ciolacu, este la fel de mort, ca si stapanul, si astfel il ajuta, fara sa vrea, la tacerea impusa de rusinoasele esecuri pe toate liniile! Dar si ciolanul, inca nu a fost sfasiat de macra gustoasa a puterii de catre toata pulimea liberal-userista, alaturi de lingaii udemeristi! Si cat se hârâie si scheauna, ca hienele, pentru orice firimitura, ca o sa-i prinda Pastele cu balele curgandu-le pe maldarul intrat in putrefactie de atatea zile de cand il tot jumulesc! Votantii lor sunt in culmea fericirii ca le-au taiat si inghetat toate drepturile, acum ii dau si afara din servicii si vor avea toate surprizele austeritatii la pachet, incat sa-i ia dalacul de foame! Succesuri, prostilor facuti gramada, care ati contribuit la distrugerea Romanistanului si a noastra votand astfel de panarame nenorocite! Austeritati ati vrut, aia sa aveti! Eu, cel putin, de peste 30 de ani traiesc in austeritati si deja m-am obisnuit, ca gâganul cu scanteia, dar sa va vad pe voi cum o sa va descurcati! Vai de viata noastra!

BONIFATIE spunea...



Locuri romantice...
„Din văzduh, cumplita iarnă,
Cerne norii de zăpadă,...”
Pe o uliță care nicicând,
Nu va fi o autostradă.

Huhu Rezea spunea...

Prostia și ignoranța se pot plăti și cu viața. Era în fruntea manifestațiilor antimască din Piata Victoriei.

un oscar = o pensie spunea...

ceva constructiv?

Iulian Mareș spunea...

Si a murit din cauza infecțiilor nazocomiale...

Iulian Mareș spunea...

Fascinant...
Sa zic ca am mai citit asa ceva ieri dimineață, făcând un boc!
Felicitări!

Iulian Mareș spunea...

Când magistrații se spala cu aceeași apa și pe fata și pe cur!

Desfiintind dosarul procurorilor DNA Prahova, aproape ca ii va promova la CSM sau la parketul european al Lulutei!
Si noi, prin justiția asta ne cautam drepturile!

Portocala te iubim și în locul lui Lazăr sa ajungi!

Burebista spunea...

Dacă nu avea Covid-19 în forma mai grava datorită prostiei și ignoranței lui, nu ajungea în spital sa ia și infecția nozocomiala...

sky-zone spunea...

@tehnocrat,

nu ne mai tine in suspans...zi ceva macar...

Nistor spunea...

Ce se mai aude de întâlnirea dintre Coarnă și invitații săi la parlament?

Iulian Mareș spunea...

Nurebista,
De ce trebuie sa pui tu problema asa, total greșit! Mata nu ai fost obisnuit sa gândești logic? În spital putea ajunge si pt o criza de apendicită!
Trebuia să moară intr-un final din cauza si nu datorită unei bacterii? A fost un actor deosebit si un om bun!
Cum mor mișeii dacă cei buni mor așa?

Iulian Mareș spunea...

🤣👍

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iulian, stai asa ca Adina Florea, dar si tot CSM, sunt vizati ca au ,,persecutat-o'' abuziv pe Fofoaia, luandu-i ouale de closca de sub fulgi ca sa-i faca scroburi si ochiuri la bulau lui Portocala, viitorul Procuror General, dupa cum bine intuiesti! Asta-i țara lui Ciolan gras, votat de ruinatorii Romanistanului, cu tot cu gasca lui de câți, ludovici si țurcane!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alex spunea...

Orice s-ar spune acest pui de catz , a copilarit intr-un peisaj de vis.In zilele noastre cand ritmul de viata este atat de alert ,satui de viata printre termopane si cladiri cu multe etaje ,multi oraseni prefera sa-si petreaca va canta ,ori sa cumpere proprietati in asemenea locuri.Asfaltul aduce odata cu el "iubitorii" cretini de natura care in seile motoarelor de sute de cai putere,"ucid" linistea idilica existenta turand motoarele la maxim.In prezent este posibil sa se auda o drujba, pe care singurul detinator sa o foloseasca atunci cand taie lemne ptr.sine sau ptr.vecini.Odata cu asfaltul de vor auzi zeci de drujbe ,iar drumul va fi mai lesne de parcurs de peridocurile incarcate cu lemn.Usor,usor padurile din zona vor fi atat de rare ca si parul lui Catu( nici eu nu mai stau prea bine,dar oricum...).Este normal ca localnicii sa doreasca asfalt,dar daca pana acum se putea face ceva,din moment ce Catu este prim...,nu se va mai face nimic.Este firesc! S-ar spune ca acest pui mic de catz a profitat de functie.Sunt localitati in tara care arata mult...mult mai rau.Nu mai departe in Mehedinti ,in muntii Cernei.Datorita faptului ca a crescut la tara,s-ar putea sa faca ceva ptr.mediul rural(daca mai apuca).Mi-a placut femeia care atunci cand a fost intrebata daca dansul va face ceva ptr.localitate ,a raspuns ca nu el poate hotatara(ceva de genul).Daca era dupa sot intra la parnaie direct.
Copil fiind habar nu aveam ca vacile bunicii trebuiau sa asculte muzica ptr .a da lapte mai.....bunicel ,acum cand li se pune Bolero de Ravel desi tasneste mai sacadat la muls,este mai dulce dar nu mai am cui sa-i spun,bunica este moarta de 40 de ani.

Burebista spunea...

Clostidrium difficile, bacteria pe care se spune ca ar fi luat-o din spital, se face din cauza administrării de antibiotice puternice... Administrarea de antibiotice a fost făcută în cazul lui pentru ca a făcut o formă grava de pneumonie cauzată de covid. Clostidrium dificile se face în intestinul gros nu îți afectează plămânii și inima...
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Clostridium_difficile

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gigi spunea...

......Pe oliţã vom vedea
Şi autostrada mea.....
N-am gãsit altã rimã!😀

Iulian Mareș spunea...

Robotul tot una știe...Mac, Mac!
Prostii votează cu cine li s-a spus si injura PSD când Guvernul neaoș UDMR-USR-PNL (exact asta-i ordinea data de importanță) le impune austeritate si fura 35 mld €!

Iulian Mareș spunea...

Si el....
Au dat în Adina Florea, desfiintand tot dosarul! Sa se spele cu escrocii pe cap...

E. Cristescu spunea...

@tehnocrat: Mi-e greata de limbajul asta de lemn de la serviciu si din comunicatele de presa ale guvernului. Vad ca se poarta oriunde e o painica de mancat, deci si la sindicate. Mie mi-e clar: n-ati obtinut nimic concret.

Iulian Mareș spunea...

M,
Hai sa ne unim forțele, îl convingem si pe Camara_dul avianyc si ajungând la Barna, ca-i sibian si poate, poate prinde un loc de ministru si ilustrul fiu al mult prea ilustrului Caramitru!
...ar fi păcat sa se irosească un asa talent...patina timpului estompează pana si strălucirea argintului, dar vointa si determinarea unui tânăr asa de talentat!
Oare ce i se va potrivi manusa:interne, justitie sau SRI/SIE?

stef.john spunea...

1.Naiba stie cine l-a sponsorizat dar este cert un lucru : are mai mult de 14 ani de vacante, in vreme ce tu ai in total 14 ani de suptofiter.
2. Este ciudat ca om, foarte ciudat, poate chiar compromis (vom afla in curand, ca nimic nu-i vesnic ascuns), poate situat la capatul unei lese unde i se suna din clopotel.
3. Daca n-a vazut vreo femeie vie sigur a vazut una moarta sau un barbat - poate ca-i la fel cu episcopul de Husi.
4. Adevarul adevar este ca dupa ce v-ati masurat cocoseii a reiesit ca al tau este mai mare - bravos natiune !
5. Alea din latex probabil ti le vinde in sistem outlet, ca se pare ca tu nu ai bani de un latex nou, asa ca trebuie sa te multumesti cu ceva folosit de altii.
6. Da. Miliardele astea n-or sa ne omoare pe noi, dar vai de copiii nostri cati ani vor avea de platit.
7. Exista indicii ca sufletul tau meschin si plin de venin, irational si fara fundament, iti conduce intreaga viata - de aia iti merge asa de bine, conform principiului Dumnezeu nu bate cu parul.
8. hai sa-l lasam 6 luni in pace (toti au avut 6 luni ca luna de miere) si daca impotmoleste caruta in noroi aruncam cu rahat in el, cu totii ca tu singur nu poti decat sa ... latri la luna a pustiu / pustiul din creier, din suflet, din buzunare, din viata ...
Incercam ?!
Asta doar daca te poti abtine la a insulta gratuit niste oameni despre care nu stii o iota si pe care nu-i poti evalua datorita nivelului deosebit al pregatirii de care ai beneficiat.
Sincer ?! Nu cred ca va muta muntii din loc (chiar ma gandesc ca ne scapa in gard), dar tu nu poti vorbi despre cineva atata vreme cat ai luat toate scamele de pe gabituuuu, vai mama lui !
In rest, numai ganduri bune pentru tine ca este adevarat : cu ce mana dai, cu aia primesti, cu ce gand adormi noaptea, cu ala te trezesti.

Leon spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Se anunta schimbarea formulei de calcul la pensiile contributive, femeile fiind discriminate, primind mai putiN, zic lătrăii de serviciu pe Ro tv, si au siguranta ca CCR vor dezlega pensiile de la inghetarea pe 2021, si tot hămăitorii spun ca Guvernarea nu va respecta Decizia CCR. Sa dea Domnul ca acea Comisie, formata iar din Generali, sa faca ceva, despre care ne informeaza @ Tehnocrat, dar de ce Generali, care au pensiile uriase, si nu de la Colonel in jos? Ai? Coloneii, sa ce? Sa franeze iar de frica ca lor o sa li se ea sa se dea alorlalti? O naivitate sa cred ca Generalii o sa faca ceva, mai ales ca le stim la toti ce le pot muschii! Gen Balaceanu, de ani de zile vorbeste permanent la un post TV, si desi l-am rugat mereu sa abordeze si tematica pensiilor, n-a facut-o niciodata, si nici n-o s-o faca vreodata! Vorba Gen. Oprea, care a zis clar ca e OZU sa nu se mai majoreze niciodata pensiile militare si, reproduc: ,,Cornele, nici la anul, nici in 2023, 2025 si nici in 2030 nu se majoreaza pensiile militare, si sa tii minte asta de la mine, pentru ca este ordin de foarte sus!'' De care ,,sus,?'' l-am intrebat eu surprins. ,,Asta nu ti-o spun, dar nu uita ca eu l-am avansat pe Ciuca si am o relatie speciala cu el, fiind un om capabil, si cand iti spun ca nu o sa vi se majoreze pensiile NICIODATA, inseana ca stiu ce-ti spun, asa ca nu te mai astepta de la ei la nimic bun, si fii linstit, obisnuindu-te cu situatia asta ca totul este batut in cuie, iar promisiunile ca se face, ca se drege sunt ca sa va calmeze, la fel ca si comisiile alea de amageli si taraganari de pe langa MApN, ca de aia sunt facute strategic! Daca eram eu acolo, in Parlament, stiam cum sa dezleg siretul chiar din primele luni, si nu-l mai injurati pe Ciuca de pomana pe retele ca el nu are nici o vina in toata chestia asta!'' M-am abtinut sa fac publice aceste afirmatii, dar cred ca este necesar sa se stie...

Iulian Mareș spunea...

Ehei,
Sa vedem ce zic medicii legisti, ca prevad un proces si oricum dacă bacteria se dezvolta xa urmare a unui antibiotic puternic, medicii trebuiai sa ia masuri, nu?
Ca sa nu mai zic xa pe formularul E putea fi trimis afara!...

stef.john spunea...

Aceeasi greseala, continuata.
Daca vrei sa scapi de un om il lasi in uitare, i se stinge aura, rugineste chiar daca face minuni - pur si simplu nu-l bagi in seama.
Kovesi este procuror european tocmai datorită faptului ca niste minti inguste nu au inteles adevarul de mai sus.
Pe ea au facut-o primul procuror al Europei Gadea, Ciuvica, Anghelescu, Badea, Chirieac si multi altii de calibrul tau.
Eroare fatala si care a fost ulterior sesizata, asa ca in prezent Antena 3 tace asurzitor in legatura cu procuroarea.
Au realizat eroarea - probabil una dintre cele mai grave facuta de acest post tv.
Au pledat si au vrut ca ea sa ajunga in fruntea parchetului European. Altfel eu nu-mi pot explicasi nu pot intelege ... asemenea tampenie.

stef.john spunea...

A...!!!
Sa nu uit.
Cand individa era efectiv somera ( mai avea cateva zile de mandat si-o faceau disparuta) a aparut si T.T. care a luat-o in vizor. Din acel moment drumul ei catre Parchetul European a fost batul in cuie.
Greseli de incepator, de gaga.
Asadar, pe langa a sti carte trebuie sa stii si un lucru elementar - cand sa taci,
Se stingea singura, nascuta vedeta si moarta speranta.
Asa au determinat 7 ani de Europa.

Viorel spunea...

ștef.john adică probabil Ștefan Ion, îți este rușine de prenumele pe care l-ai primit la naștere de te-ai americanizat ? Nu-ți mai place Ion de la Poplaca (fii ca Ilarion Ciobanu, tot un Ion dar roman / ardelean sadea care nu-i era rușine de prenumele și locul în care s-a născut). Ia explicăne și nouă cum e cu „suptul”ofițerului că nu prea te înțelegem. Chiar nu ești conștient de comentariul de r…t pe care l-ai postat. Îi ei apărarea unui analfabet care a adus țara în pragul falimentului și disperării. Vrei să-i dai 6 luni de probă, bine suntem de acord dar vino tu în Parlament și explică în locul lui miliardele de euro împrumutate, de la ce bănci, cu ce dobândă, pe ce perioadă și unde au fost repartizate / cheltuite pentru că el, marele finanțist nu le poate justifica, motiv pentru care i-a fost frică să se prezinte în Parlament. Poate le va justifica la D.N.A. După care mai vorbim și de „suptul”ofițerul Cornelius Flavius Ifrim. Acum înțeleg, parte din bani or fi comisionul tău pentru al apăra punctual și pe puncte, adică 1,2,3 etc. ?
Vrei un comentariu de avocat pro C.F.I., ți-l dau în 6 puncte.:
1. Comisia Europeană arată că Guvernul Orban-Cîțu a dus România în groapa austerității!
2. Comisia Europeană arată și minciuna grosolană a lui Cîțu care susținea că s-a împrumutat pentru a susține economia în fața pandemiei.
3. Cîțu a mințit ca de obicei când a spus că jumătate din deficitul din 2020 vine din măsurile pentru combaterea pandemiei.
4. În realitate, România a fost pe ultimul loc din UE cu doar 1% din PIB. Din aceste motive, Comisia Europeană vrea să se implice în realizarea bugetului României!”.
5. Comisia Europeană arată clar că guvernul PNL a folosit doar 1,4% din PIB pentru combaterea pandemiei, din care 0,4% au provenit din fondurile UE!
6. Deci, doar 1% a fost sprijinul Guvernului României pentru mediul de afaceri. Restul de 9% din deficitul bugetar este numai și numai rezultatul proastei guvernări Orban-Cîțu”.

Huhu Rezea spunea...

Doar oamenii care erau de acord cu abuzurile Codruta fata de tot ce a reprezentat capital romanesc au tăcut!
Ai acum o vaga idee de ce a fost promovată Kovesi de promotorii globalismului?

stef.john spunea...

O ultima interventie si termin cu subiectul Kovesi pentru totdeauna.
Eu unul, despre ea, nu mai discut vreodata.
Mai are 6 ani de procuror european. Cand termina mandatul va avea 54 de ani.
Stiti ce va face Europa daca nu vom avea Romexit pana atunci ?!
Presiuni pentru judecator constitutional.
Eu nu cred ca voi fi in viata in acea vreme, dar ascultati ... cuvintelelui Stefan cei care veti apuca acea zi.
54 + 9 = 63 ani.
Maurul a invins, maurul poate sa moara.

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Burebista spunea...

Pentru clostidrium difficile nu te trimite nimeni în afara pentru ca, Nu se moare din infecția asta...
Am avut în familie 2 cazuri de infecție cu aceasta bacterie și au fost trimiși la Matei Balș și s au vindecat....
Eu cred ca dumneata ești un asa zis,, GICĂ CONTRA "...
Oprește-te... Nu le știi tu chiar pe toate... Vad ca te informezi de pe net, dar se pare ca doar din unele surse, gen ROMÂNIA TV... Mai încearcă sa cauți și în alte părți...

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
stef.john spunea...

Scuze domnule V.B. A fost eroare de scriere. Nu am nimic cu SUBOFITERII. Am avut colegi admirabili SUBOFITERI. La fel ofiteri. Ca sefi. L.C. nascut in 13.01, decedat la 39 de ani. Il stiti ?! B.M. sef compartiment. Pensionat la 51 de ani. Nascut in 22.10. Il stiti ?! Fostul dvs. sef - M.D., ofiter, nascut in 26.10. Cred ca chiar primul sef cand v-ati mutat in nord, aproape de Costesti. Il stiti ?! Alt sef al dvs. - J.D.D. acum inca activ la Cluj. Nascut in 26.10. Il stiti ?! Dar pe S.C. Tot la personal(din aceeasi comuna cu dvs.), nascut in 30.09. Il stiti ?! Stiti cine mai era nascut in 30.09 ?! C.M. - aproape pensionar si el, sef compartiment dupa B.M. Mai vreti sa va spun ?!
Va pot spune si cu cine nu v-ati inteles vreodata. Multi. Sau cu care v-ati certat. La fel de multi.
Concluzia ?! Nu am nimic cu SUBOFITERII. Doar am gresit cand am scris.
Nu. Nu m-am americanizat. Poate ma cheama Stefancu, sau Bejenariu, sau Melinte, sau Oniciuc, sau Taciuc, sau Gavriloaia, sau Dangeanu, sau Neagu, sau ...
Aveti vreo problema cu asta ?!
Despre imprumuturi exact asta am spus si eu. Pe noi ne doare mai putin, mai ales ca amandoi avem aproape 60 de ani ( fiecare dintre noi, nu impreuna). Dar vai si amar de copiii nostri. Vai si amar.
Noi ?! Generatie de sacrificiu.
ca si parintii nostri.
Dar si copiii nostri trebuie sa fie la fel ?!
Nu-i iubesc, nu-i urasc. Pe nici unii.
Dar tuturor le-am acordat prezumtatia de a vrea sa faca ceva.
Lasa-i 6 luni, apoi ii omoram impreuna.

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Burebista spunea...

Și ca o consolare pentru pensionarii militari... Johannis a spus clar în seara asta la TV ca pensiile civile au fost crescute anul trecut cu 14% iar aceasta creștere va fi plătită și anul acesta... Concluzia.. Nu vor crește nici pensiile civile cu 8% în septembrie nici ale noastre cu 3,8%... Salariile bugetare nu cresc în 2021 cu nimic..

Viorel spunea...

Domnule Cornelius Flavius Ifrim, câteva întrebări ca între (vorba lui ștef.john, adică Ion de la Poplaca) „supt”ofițeri.
1. Cine l-a împiedicat pe domnul Gl. Oprea să iasă pe un post de televiziuna sau la presă și să transmită pensionarilor militari precum că, o lege a pensiilor militare, actualizare, indexare, etc., nu se va mai face în vecii vecilor pentru că nu vrea KWI sau ministrul X, deputatul Y, senatorul Z sau,
2. În data de 00.00.0000, Comisia formată din ….. a stabilit în unanimitate să vă prostească pe față propunându-vă marea cu sarea dar în fond să nu vă dea nimic;
3. Dacă domnul Ciucă este acel om capabil, apreciat și mult lăudat, ca fost subordonat și prieten de ce a acceptat să-l terfelim public pe blog fără a interveni în favoarea lui spunând de fapt ce / cine îl împiedică să resolve problema pensiilor militare, așa prieten, mai rar;
4. Dacă eram în Parlament făceam și dregeam, dar câte ieșiri publice a avut la TV pentru a-și susține candidatura din banii dânsului pentru că este o persoană foarte bogată;
5. Până acum s-a abținut să facă publice aceste afirmații, dar când a fost ales mare sculă pe basculă a ieșit ca Petrea p….u și a afirmat public că returnează acel milion de lei primit ca ajutoare la trecerea în rezervă, moment în care ne-a ridicat în cap toată societatea civilă iar zeci de mii de pensionari am luat-o în mână. Pe Ciucă la protejat, pe noi ne-a desființat.

stef.john spunea...

Domnule Viorel. Am mai scris si o mai scriu. A fost o greseala de scriere. Poate fi si de la zgomotul care se produce intr-un atelier de fabricat mobila al socrului meu unde mai si lucrez. Intr-o localitate care a dat si un presedinte de consiliu judetean. Si chiar muncesc si nu mi-e rusina sa spun ca am facut mobila inclusiv pentru fostii mei sefi militari inca de pe vremea cand erau activi. Incercati sa schimbati Poplaca cu Mandresti. Va doresc noapte buna.

avianyc spunea...

@ Mares
Am rugămintea sa nu mai asociezi persona(personalitatea) mea cu indivizi care comentează doar ca sa se afle in treaba pe acest blog.
Mi-e sila de asemenea exemplare fara cunoaștere in domeniul militar ....legislativ .........
Dacă dumneata cunosti ca pe contributivitate nu se face pentru militari nicio diferențiere ca spor intre grupa AC si CS ar fi trebuit sa transmiți si idiotilor care se dau pe aici mari stiutori in toate( nestiind cel puțin ca civilii nu beneficiaza de grupa AC) in fond ei habar nu au ce se intampla in sistem.
Asisderea cu multe altele.
Ăștia trebuie trași de urechi ori de câte ori scriu cate o idiotenie total contrar legii si realității pe aici.

Viorel spunea...

Având în vedere că v-ați adresat cu domnule Viorel, o să fac și eu la fel numai că domnule ștef.john (dacă erați parolist vă scriați inițialele pe care le știam doar eu, dar așa ce concluzie să trag, despre colegi (inițiale) ați dat date precise, parcă ați fi Of. de C.I. (presupun cine sunteți) în plus, când am scris comentariul, nu v-am văzut răspunsul, dar asta nu m-a intimidat) ați precizat că a fost o eroare de scriere numai că sunteți din nou în eroare. Președintele C.J. nu era din Mândrești – greșeală / Socrul meu a decedat acum 4 ani, a rămas unul dintre băieți – deci nu mai lucrez decât pentru mine când am nevoie de ceva – altă greșeală / Când lucram în atelier o făceam de plăcere ajutându-mi socrul iar acei comandanți de care afirmați (ați afirmat de foști comandanți dar de ce nu ați spus nimic și de colegi care și-au făcut diferite articole de mobilier) și care, nu cum insinuați au plătit în funcție de comanda dată (esența lemnului, dormitor, sufragerie, mese, scaune, fotolii, etc.) și pretențiile avute (simple sau cu sculptură). Faptul că a lucrat pentru omul (clientul) simplu și până la primar de sector București (asta nu o mai știați) nu este o rușine ci o mândrie, de la Mândrești. Afacerea este afacere, armata-armată, clientul-client. Banul să iasă. Ce înțelegeți dv. prin a nu vă înțelege, certa cu mulți sau toată lumea. Dați exemple cu argumente. Păi atunci dacă recunoașteți că ați greșit cu SUBOFIȚRII, trebuia să vă asumați (ca și consecință) comentariul meu, fără altă replică.

Burebista spunea...

Și încă odată pentru Mareș....
Dacă nu ai urmărit emisiunea de la antena 3 în care a explicat clar ce sa întâmplat cu stanoevici, și tu continui în a induce o conspirație....
Atunci dacă nu înțelegeți va doresc fir întins la covid....

Iulian Mareș spunea...

avianyc,
sper ca intelegi ca solicitarea ta are si sens invers, cum as dori sa nu faci atacuri la unele persoane, intrucat nimeni nu detine adevarul complet!

Iulian Mareș spunea...

Analitic, trebuia sa-ti pui problema asa: Cine mama lui Proces Verbal este KWI de vorbeste despre kestiuni ec-fi? Este el seful Guvernului Cîțu? Este de fapt sau de drept?
Iata cate motive de suspendare...
Ca sa-mi dau seama: Presedintele face parte din legislativ, executiv sau puterea judecatoreasca?
Despre ”a 4 a putere” nici nu incape vorba....este paralel cu scrisul si/sau vorbitul!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

Iohannis a vorbit fara s-o consulte pe Turcana(de Sibiu), care aseara spunea ca in mod sigur pensiile vor fi majorate cel putin cu Inflatia anului trecut, probabil tot cu 3,1%, la fel ca Salariul minim ( 2230 lei + 3,1% x 2230 = 2300 lei)...!

Iulian Mareș spunea...

Dragule, ai răspunsuri la toate ...important este sa le si intelegi: Stanoevici trebuia trimis la un superspital în UE!
...emoțional, ma leagă de el toată vara anului 1985...