Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 28, 2022

Gargară rusească

9 comments
я не могу сказать ни слова->nu pot să spun un cuvânt)
нет піздаліте-> nu întarzia
net 


9 comentarii:

 1. Termenii astia, frate, au si o valabilitate, si ca sa treci de la mij la pizdak trebuie sa ai vechime la practict in hogeac cu papilele inhipte-n zămosul sărat, ca sa nu ramai un practicant sărac, ca daca s-ar gasi crocante si ambalate ar fi pe toată planeta o rontăială, frate, de nu s-ar auzi om cu persoana, chiar cu urechea facută goarnă! Pohtă bună, domnule, si onorabilă, doamnă, si ronțăiți fructele iubirii coapte in astă toamnă, daca la proteze v-ati montat un ic de despicat si o lamă!

  RăspundețiȘtergere
 2. @Aceasta reklama face parte din ciclul "pizdificarea armatei romane"sau "pastorala fostului ofiter de la mecanizate".

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Huhule ,e GARGARA UCRAINEANA poate pt rusi!E in limba UCRAINEANA ,,TABLETE PT SUPT ,NU CONTIN ZAHAR ,10 TABLETE CU GUST DE ANASON SI MENTA!😀🤣Mi-a atras atentia ,,țucr"- zahar ,pt ca in rusa se spune ,,sahar''-macar atat mai tineam si eu minte din rusa invatata in scoala si am ,,cercetat"!Oricum e bine sa le-o arate rusilor!😀

  RăspundețiȘtergere
 5. Avianyc inceteaza sa ma musti ca iti rupi dintii.Cel ce te consiliaza este antic.

  RăspundețiȘtergere
 6. https://www.facebook.com/watch?v=327003106010118

  RăspundețiȘtergere
 7. Atenție deosebită!!!
  Au aparut primele reactii adverse dupa " Gargara rusească ".
  Asa se scot barbatii din luptă 🤣🤣🤣🤣

  https://fb.watch/aRfmdlT7tm/

  RăspundețiȘtergere
 8. @Huhurezule sau gasca de consilieri de pe aici, cat din PIB ne-ar fi costat sa ne pastram armata nu karikatura de acuma?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. tehnocrat,
   te referi la "consilierii" care postează pe la ora 23.00, Don considerente "de încălzire geoxlimatică, în deplina armonie i fraternitate cu acea musculiță ... Drosophila melanogaster sau cu gândacul de bălegar...viermii de Protan? Cine poate ști adevărul?

   Ștergere

Aviz trolilor și celor predispuși la atacuri la persoană: blogul poate funcționa și fără comentarii.