Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 28, 2022

Gargară rusească

6 comments
я не могу сказать ни слова->nu pot să spun un cuvânt)
нет піздаліте-> nu întarzia
net 


6 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Termenii astia, frate, au si o valabilitate, si ca sa treci de la mij la pizdak trebuie sa ai vechime la practict in hogeac cu papilele inhipte-n zămosul sărat, ca sa nu ramai un practicant sărac, ca daca s-ar gasi crocante si ambalate ar fi pe toată planeta o rontăială, frate, de nu s-ar auzi om cu persoana, chiar cu urechea facută goarnă! Pohtă bună, domnule, si onorabilă, doamnă, si ronțăiți fructele iubirii coapte in astă toamnă, daca la proteze v-ati montat un ic de despicat si o lamă!

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
raul spunea...

Huhule ,e GARGARA UCRAINEANA poate pt rusi!E in limba UCRAINEANA ,,TABLETE PT SUPT ,NU CONTIN ZAHAR ,10 TABLETE CU GUST DE ANASON SI MENTA!😀🤣Mi-a atras atentia ,,țucr"- zahar ,pt ca in rusa se spune ,,sahar''-macar atat mai tineam si eu minte din rusa invatata in scoala si am ,,cercetat"!Oricum e bine sa le-o arate rusilor!😀

monteoru spunea...

Avianyc inceteaza sa ma musti ca iti rupi dintii.Cel ce te consiliaza este antic.

Mihai spunea...

Atenție deosebită!!!
Au aparut primele reactii adverse dupa " Gargara rusească ".
Asa se scot barbatii din luptă 🤣🤣🤣🤣

https://fb.watch/aRfmdlT7tm/

Iulian Mareș spunea...

tehnocrat,
te referi la "consilierii" care postează pe la ora 23.00, Don considerente "de încălzire geoxlimatică, în deplina armonie i fraternitate cu acea musculiță ... Drosophila melanogaster sau cu gândacul de bălegar...viermii de Protan? Cine poate ști adevărul?