Un produs Blogger.

joi, ianuarie 20, 2022

Vom continua fără invitații

79 comments


 Mă decisesem să închei deconectarea pe acest blog de informare pentru rezerviști, după aproape 9 ani de polemici amicale și ceva mai contondente privind legislația în domeniul pensiilor și vieții politice zilnice. Îmi ziceam că nu sunt obligat de nimeni și nu fac jocul nimănui  daca acest blog continuă sau își încetează activitatea.

Am făcut greșeala să nu "retez coada" dintr-odată, cum zic liberalii clasici, și am lăsat portița continuării cu un număr restrâns de cititori invitați. 

Setările platformei nu permit decât 100 de invitații, așa că m-am trezit astăzi cu o mulțime de cereri. Nu asta a fost o problema de decizie, ci faptul că pot exista  camarazi, unii suferinzi, pentru care blogul este singura fereastră de comunicare cu lumea din care au făcut parte odinioară.

Cum să rămâi indiferent la o asemenea cerere?


Buna seara


Va adresez respectuos rugamintea sa-mi reacordati permisiunea pentru a va putea citi postarile de pe blog.
Mentionez ca va citesc zilnic si ca apreciez efortul pe care il depuneti.
Nu-mi luati aceasta placere zilnica.
Mai adaug faptul ca am trecut printr-un AVC si ca nu am prea multe bucurii. Citirea blogului domniei voastre chiar este pentru mine o mare alinare sufleteasca.
Dumneavoastra decideti. Ma voi conforma deciziei pe care o veti lua. 
O seara frumoasa!

Cu respect,
Col(r) Gheorghe T

79 de comentarii:

Prodan Aurelian spunea...

Postarile pe blog sunt ca buruienile: nu le semeni, dar ele apar. Ai grija de tine si straduieste-te sa vezi partea reala a lucrurilor. Respectul cel mai profund este cel pe care-l acorzi celor pe care nu-i cunosti si nu-i vezi. Cand nu vrei sa pricepi ceva, nu trebuie sa ataci persoana, combate ideia. Cand stii ce vrei sa spui, nu ai nevoie de multe cuvinte. Cand esti imun la a pricepe ceva - explozie de...nimic. Inca o data numai bine si cauta sa fii impartial si empatic. Cred ca ai inteles ca unele fraze nu-ti sunt adresate.

Viorel spunea...

Cu puțină decență în comentarii din partea mea și a celorlalți comentatori consider că blogul trebuie să-și urmeze cursul mai departe. Depinde doar de noi. Respectul contează indiferent de gradele și funcțiile avute.

Leon spunea...

@Huhu Rezea, bine faci !
Am totusi o rugaminte la colegii care comenteaza pe acest blog sa aiba un vocabular de respect pentru ceilalti dar si fata de D-ul Ciuca, care este totusi Premierul Romaniei si nu ne fac cinste deloc asemenea jigniri !
Haideti sa vedem cum rezolva problemele grave ale Țării si dupa aceea mai vedem !

calin spunea...

Va multumesc din suflet pentru greseala facuta! Sa nu va para rau ca nu ati "retezat coada"! Acea portita lasata a adus si pentru mine, precum camaradului Gheorghe T si multor rezervisti, bucuria de a ramane ancorat in realitatile noastre, chiar daca sunt triste acum. Va multumesc pentru efortul dumneavoastra si sa aveti convingerea ca de atatia amar de ani sunteti un adevarat balsam tamaduitor al sufletelor noastre si sursa valorasa de sperante. Ca astea ne mai tin in picioare. Va doresc sanatate in primul rand si multa putere ca tare mai avem nevoie de dumneavoastra. Sanatate le doresc si tuturor cititorilor si comentatorilor de pe acest blog deosebit. Ramaneti asa cum sunteti! Sunteti deosebiti! ...de aceea, am convingerea ca veti sti pana unde se poate intinde coarda! Va salut cu drag si va doresc sa reusiti ceva pentru casta noastra atat de incercata. Voi luptati si pentru cei multi care nu mai au putere...

Iulian Mareș spunea...

Sunt mândru ca am fost pus pe tabelul pentru deportare în Gulag!

*** "Chintesența democrației se poate exprima într-o singură frază: voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!
Dacă ești în stare să faci treaba asta atunci însemnează că am început să învățăm ce și cum este cu democrația." Ion RAȚIU

Luc 3 spunea...

Toată stima pentru efortul depus pe acest blog,pentru informarea noastră!!!! Eu unul din 2015 vă urmăresc,și toate informatiile pe care le-am citit aici mi-au fost de un real folos!!! Eu zic că este bine că ne mai contrazicem unii cu alții,asta este democrația,e bună și "pata de culoare"! Dar în general, ne-am obișnuit unii cu alții,ne cunoaștem și ne prinde bine orice informație,indiferent de unde vine! Dacă am fi mai uniți,indiferent de structura de unde provenim,ar fi și mai bine,dar...asta este! Mă bucur că ați luat această decizie,de a continua!!!👍😘

Klaus spunea...

Va mulțumesc pentru accept. Credeam ca nu mai puteam întra pe blog.

Gicu spunea...

Nu am putut accesa și am intrat în panică. Vă mulțumesc pentru accept!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O consideram cea mai trista decizie care se putea lua, de parca mi-ar fi murit cineva, caci pe fb nu dau doi bani gauriti, pe youtube nu prea ai ce sa asculti, asa ca aici ne mai avantam si noi in polemici, ca intre amici, caci am devenit ca niste frati in atatia ani consacrati! Pana su Dv, Onorabile, va spun cu sinceritate, aveati sa intrati in depresie si nervozitate din lipsa de activitate, iar de noi, ce sa spun acum, avea sa ne fie ca un drum brusc intrerut intr-o gara pustie de pe o intinsa si nesfarsita campie, fara nimic in care sa ti se ofere o cazare sau o umbra sub soare! Sa dea Dumnezeu cel Sfant sa bun sa tina acest lung drum, fara a fi niciodata necesara oprirea ultima oara la ultima gara! Ma credeti ca ochii imi lăcrimara?!

Dorel 66 spunea...

Vă mulțumesc pt.accept.Doar de pe acest blog mai putem afla noutăți despre pensiile militare .

Iulian Mareș spunea...

Exact!...din partea TUTUROR!

Cezar spunea...

Concluzie..."Ciuca al nostru "..a plagiat in nestire..dar nu.i el vinovat ci acela care i.a scris lucrarea...🤣🤣🤣🤣🤣
Mares ..s.a dus draculUI balonul de cristal..MAPN SI UNAP
Crezi ca.i singurul?
Unul fura banii din fondul operativ..si scapa altul..se face doctor..ca sa nu mai dea examen de general
Si cîti or mai fi.
Sa nu uitam ca astia vin dupa pl eiada..de la MAI SI DE LA MApN..care au furat casele subordonatilor etc..etc.
Grav..tare grav..
Trebuie un maturoi..mare de tot pentru a face curatenie

Iulian Mareș spunea...

...din cauza numelui ai avut necazuri! 🤣😂🤪👍

Semaka spunea...

Multumesc pentru accept. Este singurul blog din care ma documentez. Serviciul nu-mi lasa prea mult timp la dispozitie.

Iulian Mareș spunea...

🐐🐏🐑🦌...și translatorul lor?

Geo spunea...

Chiar util blogul cu diverse informații pentru rezerviști pe care le apreciem, pentru mulți o sursa de informare! Respect! 👍👍👍

Huhu Rezea spunea...

După ce am citit pe adresa de e-mail a bloguui câteva mesaje de felul celui scris de domnul col Gh. T, am setat din nou blogul pe Public, cu posibilitatea de a fi citit de oricine care are acces la internet. Dacă in felul acesta pot să fac un bine unor camarazi, merită să suport și șicane dirijate sau interesate.

reddog spunea...

Eu cand am vazut postarea (si videoclipul ala de inima albastra) mai ca imi venea sa plang pe masa.
Huhu ne ia cu parabole din astea cu taiatul cozii.
O avea alte defecte dar nu pare sa fie unul gen Hagi Tudose.
Ce sa zic, multumim din inima Huhu. Stima noastra si mandria! 😁
Forza DINAMO!
Hai ROMANIA!

Unknown spunea...

Va mulțumim, dle Huhu!
Speranța moare ultima, mai ales după ultimele declarații făcute de conducătorii noștri.

Petrescu Ion spunea...

D-le Admin, respect si consideratie si din partea mea. Postez rar, dar citesc zilnic mare parte din mesaje.
Sanatate si noroc sa avem sa avem toti.

Cezar spunea...

NB
Consider ca o demisie de onoare..sic..este absolut necesara
In caz contrar zoaiele..vor lovi puternic..institutii care numai de asta nu au nevoie acum !

Leon spunea...

De la Faramita Lambru sa ne bucuram si pentru Ionel Tudorache !
https://youtu.be/WtvCxmkXIcM

Laleaua neagră spunea...

Tiganul cand a ajuns imparat intai pe tacsu la spanzurat... Si Maciuca la fel cu pensionarii militari... Poti sa_l respecti e dreptul tau dar nu ma obliga si pe mine...toleranta si prostia a dus acest popor de rapa...

Ady_Drogba spunea...

Chiar este util acest "blog ",toată stima și respectul pentru munca depusă!😉👍
Pentru noi chiar este o sursă de informare....eu sunt plecat de 2 ani în Austria,de când am ieșit la pensie...si va urmăresc😉...cu respect!😉👍

gerus spunea...

Multumesc pentru hotararea dv.Sunteti singura sursa de informare operativa ,cu privire la pensiile militare.

Unknown spunea...

Mă bucur că existați! Părerile totdeauna sunt împărțite! Important e să învățăm că totdeauna avem de învățat! Trăiască toți cei care au slujit cu credincioșie!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu de cam vreo doi ani fac mare scandal pe aceste Doctorate, peste 70.000, sunt si intr-un proces, dar am fost bandit si mereu am dirijat aceste atitudini critice pe la presa, pe langa politicienii care nu dau doi bani, dar tresar sa nu iau coaja la rahat sa puta in public sa se faca verificari la toate doctoratele. Cineva din presa mi-a ciupit subiectul asta, zic eu, caci subiectul e tare de tot sa darami socluri de statui impozante, si l-a atacat pe Ciuca, mai ales ca mereu insoteam sintagmele alea cu pensii foarte mici, muritorii de foame, exemplificam cuantumuri si faceam o paralele ca ei iau bani si pe doctorate si nu dau 1 leu la amarati, banii risipindu-se in doctorate plagiate, peste 90%, si cand butonam trimiterea se duceau pe la toate ministerele, uinaltul spanzurat, prim ministrii si Guvern, ambasade, redactii de ziare si televiziuni, sa nu mai zic de PICCJ, DNA, Procuratura Generala, Ministerul de Justitie si tot tacamul parlșamentar si al MApN, de la care primeam raspunsuri de redictionari, apoi emitentii de doctorate ma luau in raspar flegmatic cu raspunsuri incerte, sau ma invitau la studiu in biblioteci, pana la marele istoric Andrei Cioroianu, care m-a invitat politicos sa studiez pe la Biblioteca Academiei sau nu stiu pe unde... Departe de mine ca as fi influentat cu ceva, dar ceva s-a miscat din loc si cineva a ciulit urechea, a stat ciulit, cum zice @Leo din Dambovita! Ieri am facut raspunsul la Intampinare la Curtea de Apel pe doctoratele madamei scârț, unde l-am inghesuit bine si pe Ciucale pe multe randuri, profitand de prospatura dezvaluirilor cu plagiatele: Ce exemplu mai bun ca asta putea fi? Nu urmaresc nimic, dar i-am promis lui madam scârț ca i-o coc pentru vorba aia ca imi tine pensia inghetata in vecie, ca si lui Ciucale care si-a trimis hingherii pe mine calare, si eu singurel, si vreau sa ma tin de cuvant, pana la capat, sa vada ca prosti nu suntem, si putem si noi sa le zgaraiem branza. N-am facut-o pentru mine, personal, ci pentru si in numele cauzei comune pentru care luptam impreuna!

Andrei Cosmin spunea...

Am incercat sa accesez blogul si am observat si eu "cortina de fier". Ma bucur ca ati revenit :-)

Lucian spunea...

Mi se face rău..., de atâta dor și jale!

Andrei spunea...

Primul gand a fost ca cineva a aratat pisica :)) si s-a decis inchiderea fortata a blogului.
@Huhu, data viitoare mai bine anunti ce urmeaza sa faci. Zic si eu...

doru spunea...

buna dimineata !va adresez rugamintea de a accepta conectarea si accesul la bogul administrat de dumneavoastra !mentionez ca sunt pensionar militar si va urmaresc zilnic postarile dumneavoastra ,implicit a colegilor care participa la discutii!
ESTE foarte util si necesar pentru noi cei care nu avem acces la informatii de interes pentru pensionarii militari .
Solicit aceasta ,deoarece iari 20.01 .2022 ,nu am avut posibilitatea de a ma conecta !
In speranta ca acceptati sa va urmaresc in continuare , VA MULTUMESC!

Gogu Pintenogu spunea...

Vă mulțumesc domnule Huhu! Cred că este cea mai bună decizie pe care puteați să o luați.

M spunea...

@Leon

O solicitare de mult bun simț!

@Laleaua neagră

Lipsa de respect față de cineva se poate manifesta și altfel decât prin jigniri și expresii murdare. Nu am luat aminte la postările dumneavoastră deci NU vă acuz în niciun fel, e doar o observație generală.

Pe de altă parte cred că sunteți de acord că avem comentatori la care din 10 postări 9 conțin injurii, jigniri și mizerii față de toți cei din jur.

Iulian Mareș spunea...

DELICVENT DE OPINII CIVICE, CETĂȚEAN LIBER ȘI PROPRIUL MEU STĂPÂN DIN UE, IN 2022!

"Chintesența democrației se poate exprima într-o singură frază: voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!
Dacă ești în stare să faci treaba asta atunci însemnează că am început să învățăm ce și cum este cu democrația." Ion Rațiu

Leon spunea...

Pentru cine vrea sa râdă:
"– Dak ar fi să mă asemeni cu o tzară, care ar fi?
– Italia.
– Pentru k arăt macio așa și sant brunet și pasional?
– Pentru că ești prost ca o cizmă.
.���� "

sosaro spunea...

Sustin cele spuse de dl. Petrescu Ion. Cu stima,

Costică Cristea spunea...

Mulțumesc frumos, poate iese ceva bun din treaba asta. Să nu uităm că toți suntem în aceasta situație,cu bune cu rele și nu ne facem decât rău dacă ne dezbinăm.Haideti să fim uniți, să căutăm soluții corecte pt toată lumea,cine știe poate citește și altcineva blogul.Sanatate maximă!

Unknown spunea...

Buna ziua ! Si ptr. mine a fost un semn de intrebare si dezamagire, ca blogul a fost inchis. Personal, ca rezervist, este singurul mod de a mai rasufla usurat, privind "respectul" care ni se atribuie, si al doilea motiv, ca in felul acesta mai luam legatura unii cu altii. Multumesc !

A T spunea...

Va multumesc nespus de mult.Cu stima si onoare

Doru spunea...

Toată stima pentru efortul depus pe acest blog,pentru informarea noastră!Eu unul vă urmăresc de mult timp și toate informatiile pe care le-am citit aici mi-au fost de un real folos! Toate cele bune!

doru spunea...

va multumesc pentru acceptare,sperand ca in continuare sa avem colegi care ne aduc informatii cat mai corecte despre ceea ce ne intereseaza cu adevarat !
va multumesc!

DanDamian spunea...

De ce nu si Forza Steaua! Aia de altadata.

popescu p spunea...

Mulumesc si sa fiti Sanatos. Ma panicasem.

Leon spunea...

Apropo de Magistrati !
Ieri, 20 ian.2021 au plecat la Pensie 18 magistrati iar astazi inca 4, si MINUNE, un Procuror a fost dat afara, fara drept de pensie de serviciu:
,,Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a domnului Ciprian Dorobanțu - ca urmare a condamnării definitive pentru săvârșirea unei infracțiuni.,,..!!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Eu kuar am crezut ca indivizii gregari precum Padina vor fi postați la postare!
După cum citești mai sus el leagă numele meu de plagiatul încă nedemonsteat al lui Ciuca?
Ce legătură am eu cu asta? Explica-mi tu sau acționez eu!
Și eu kiar știu cum sa o fac...
Îți plac prostovanii? Spune-ne deskis...ramai la acest nivel de control! Nici o problema, numai sa nu fie cu ekivoc...
Sa nu fiu înțeles greșit, însă eu nu am trăit între și cu ratați...
Apreciez postarea unui camarad care are și logica și conținut, însă...nu pot fi obligat sa vad postările oricărei nulități grobiene.
Să fie foarte clar asta!

Ovidiu spunea...

Multumesc pentru decizie! E una din putinele surse obiective de informare!

vasile m.i. spunea...

Si eu ieri numai puteam intra la dvs pe site , azi da!Va multumesc anticipat si recunosc din 2010 va citesc mereu si mai informez si alti fosti colegi cu multe noutati si discutii din domeniul militar ,chiar daca suntem arme diferite ,stagiul militar il am efectuat la Marina Militara !Multa Sanatate Va Doresc! Sa ramanem mereu atenti ,discutiile chiar si in contradictoriu pot aduce plusuri in invataminte!

Huhu Rezea spunea...

Cel mai înțelept ar fi sa vă ignorați.
Eu nu am timp sa cântăresc ce scrie fiecare.

costel spunea...

Mulțumesc.

Leo spunea...

Să-i dai acces și lui ĂĂĂ..ÎÎÎ..., măcar pt. citit dacă nu și pt. comentat...........

Huhu Rezea spunea...

Prea multi comentatori cu numele de Nimeni.
Pe voi nu va deranjează?
E atât de greu sa vă găsiți un pseudonim?

Huhu Rezea spunea...

Are cine să-i prezinte revista online.
Ăștia când cer accesul primesc mesajul că invitația a fost acceptată pe altă adresă e-mail.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Dar nu trebuie cântărit...! Dă-i o tema și termen de o lună! Crezi ca va așterne 3 idei legate?
Eu...am convingeri!

Iulian Mareș spunea...

Pe mine nu ma deranjează! Dacă unul este Judecător, altul Romeo, Tribunal...de ce m-ar deranja și un Cezar?
Marți, pe la 13.00 pe Știrbei Vodă unul tipa ca el este Decebal...

Mihai spunea...

O parere in plus nu strică !!!
Continuarea ar fi trebuit facută doar in baza unei cereri scrise ,cu angajament că accesarea se face prin deschiderea reclamelor((((((((((*****)))))))))

Din Ardeal ......... doar salutari !!
Revin după ce terminati cu .....osanalele si preamăririle ... ....

CEZAR spunea...


Mircea Dumitru, vicepreședinte al CNATDCU, despre teza de doctorat a premierului Ciucă: „Ce am citit este foarte credibil și foarte bine documentat. Arată că există caz foarte clar de plagiat”

ARTICOLE • 21 IANUARIE 2022 • REDACȚIA • 5.750 VIZUALIZĂRI • 19 COMENTARII
Profesor de filosofie și vicepreședinte al CNATDCU, Mircea Dumitru a explicat, într-un interviu pentru Libertatea, de ce nu stau în picioare argumentele folosite de premierul Nicolae Ciucă pentru a convinge opinia publică de faptul că nu a obținut titlul de doctor în Științe militare cu o teză în care a plagiat.

Leo spunea...

Oare atunci să fie (și aici) ĂĂĂ..ÎÎÎ... un Nimeni ?

Daniel spunea...

Mulțumesc și eu ca am putut din nou sa citesc pe acest blog. Este singurul care mai răspunde și lămurește câte ceva din multele probleme ale rezervistilor. Multă sănătate

Leon spunea...

Leo, vezi cum îl plagiezi pe Ciolos?
https://m.dcnews.ro/in-timp-ce-l-aplauda-pe-macron-ciolos-cere-demisia-premierului-ciuca-in-fata-conflictului-rusia-ucraina-tot-ce-conteaza-e-doctoratul_854389.html

radum spunea...

Multumesc domnului admin pentru decizia de a pastra blogul in spectrul public.

MIHAI spunea...

Cred ca este o hotarare inteleapta. Personal nu sunt de acord cu unele opinii ale d-voastra dar sunt interesante. Deasemenea cred ca este un pai de care se agata multe persoane. Succes in continuare. Poate ca o mai mica politizare ar fi mai indicata.

Huhu Rezea spunea...

Politicul poate să facă și ceea ce nu dorește, dar este obligat de realitate.
Aș ânțelege de ce nu intrați în politică, dar nu vă înțeleg de ce vă deranfjează că disecăm și politicul fără de care nu există democrație.

Viorel spunea...

MIHAI. Viața noastră și a tuturor românilor depinde de hotărârile pe care le ia clasa politică. Pensia mea și a ta depinde tot de politic. Iar atunci când ei nu rezolvă problemele (create tot de ei) sau iau decizii greșite de ce să nu-i atenționăm sau criticăm ? Îți convine că de peste 5 ani stai cu pensia neactualizată ? Doar dacă nu ești încă pensionar.

Huhu Rezea spunea...

Ajutoarele si indemnizațiile compensatorii nu au fost niciodată reglementate de legile pensiilor, ci de legile salarizării.Ești într-o ureche dacă condiționezi actualizarea de pomana ajutoarelor. Art. 20 din Anexa VII a L 284/2010 nu s-a aplicat decât in situații exceptionale, de instante.
Legea 285/2010 care a prorogat ajutoarele pentru anul 2011 s-a publicat in MO în aceeași zi cu L 284/2010
Legea 284/2010,legile si ordonanțele prin care a fost amânată aplicarea dispozițiilor ce le-au reglementat, sunt mooarte din iulie 2017.
Conform Normelor de tehnică legislativă, o dispoziție de lege abrogată rămâne definitiv fără efecte juridice.

Cezar spunea...

Cei cu "stiinta de carte"..sic...hai cartile in brate si pe granita de est...

MIHAI spunea...

Nu ma deranjeaza. Asta este opinia mea. Cred ca politicul este ff jos, cel putin la noi. Nu cred ca politicienii (in general) sunt cei care pot produce modificari pozitive in viata noastra. In rest fiecare cu opiniile lui. Este cu totul alceva. Toate cele bune!

reddog spunea...

Huhu
Cu teoria stati aproximativ bine. Legea nr, prorogata, MO, norme de tehnica legislativa etc
ECHITATE PENTRU TOTI daca vrem sa fim solidari.
Altfel e doar un fel de a vorbi discutii in care fiecare isi urmareste interesul.
Asta in timp ce vorbeste de dreptate si echitate. Asa cam in stilul personajelor din opera lui Caragiale. 😂


Viorel spunea...

Cunosc cele prezentate în comentariul dumneavostră numai că („mai afon în materie”) mă iau și eu după domnul Col.(r.)dr. Mircea Dogaru care insistă și solicită și acum (prezentate pe blogul SCMD) politicului:
„Potrivit art.VII din OUG nr.130/2021, in anul 2022 nu se acorda ajutoarele sau dupa caz indemnizatiile la iesirea la pensie, retragere, incetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea in rezerva, in conditiile in care Legea nr.284/2010, a fost abrogata in baza Legii nr. 153/2017, incepand cu 01.07.2017. Precizam ca aceasta problema juridica a fost transata de Inalta Curte de Casatie si Justitie prin Decizia nr. 23/2005 privind acordarea unor drepturi de natura salariala, in care se arata ca “efectele produse de aceste acte normative, de suspendare sau de amanare a punerii in aplicare a dispozitiei legale referitoare la dreptul dobandit, trebuie limitate numai la perioada cat a fost in vigoare actul normative care a prevazut dreptul respectiv. A considera altfel ar insemna sa se prelungeasca valabilitatea dispozitiei de suspendare a aplicarii unui text de lege si dupa abrogarea lui, ceea ce ar fi de neconceput si inadmisibil”. Miercuri 29 decembrie 2021.

M spunea...

@Huhu Rezea

Așa rămân eu fără acces pe acest forum! 😂

Abrogarea legii dispune numai pentru viitor. Cu alte cuvinte numai cei care au ieșit la pensie după iulie 2017 nu mai sunt îndreptățiți la ajutoare/indemnizații.

Chiar și o dispoziție abrogată rămâne valabilă pe perioada cât a fost activă.

Dar onorabilul reddog vorbea de un principiu!!!!
Dacă vrem pensii egale (foarte corect principiul) atunci să vrem toate celelalte condiții egale!

De ce unul a luat ajutoare și eu nu? 😂 Hai să fim obtuzi până la capăt!

I-au făcut unuia tort la ieșirea la pensie și i-au luat baston și ceas de aur? Să se dea la toată lumea!!!

Huhu Rezea spunea...

Asa e când unii militari se consideră moțul pământului și cred că totul
se referă la ei.
Si alte categorii de salariați primesc ajutoare și indemnizații la pensionare. Acele dispoziții legale nu sunt abrogate și de aceea se justifică dispoziția din OUG 130/2021.

Leon spunea...

@M, la iesirea la pensie, colegii mi-au oferit Bastonul, Palaria si un Telefon Ericsson cu o mini antena, greutate 3-400 g..!
Cred ca-l dau la schimb cu un Ceas de aur..:)).

M spunea...

@Huhu Rezea

Deci vi se pare corect ca unul să fi primit ajutor/indemnizație la ieșirea la pensie și altul nu?

M spunea...

@Leon

Să se dea la toată lumea cărămida Ericsson! 😂
La același grad și funcție să se dea același telefon!

De ce unul cu ceas și altul cu pălărie?

Acu' întrebarea se pune, la ăștia, ca mine, care au trimis livretul militar la Centrul Militar se mai dă ceva? 🤔
Eu le-am zis să mă deranjeze după ce o să înceapă să respecte legea.

Până atunci am prorogat și eu obligația de a avea livret și angajament de confidențialitate! 😂

Dan B. spunea...

@Huhu:

Iată că recidivezi, decizi, după analize superficiale, restricționarea anumitor persoane cu care nu rezonezi în opinii.
Dacă „eu nu am timp să cântăresc ce scrie fiecare”, cum se face că am o rată de publicare a comentariilor mele de sub 50 %?
Personal, cred că, admițând accesul la blog doar pentru sclaveții tăi, te-ai fi plictisit de moarte, lecturând doar osanalele lor la adresa administratorului. Și, uite așa, se naște cultul personalității, total anapoda într-o societate ce se crede a fi democrată.
Sper să ai mai multă minte pe viitor, căci, altfel, denigrezi imaginea „băieților cu ochi albaștri”!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Dacă și ROU introduce vaccinul în cap obligatoriu, precum în Austria și alte țări-pe categorii de vârstă - crezi ca vom deveni mai inteligenți sau mai umili, kiar prosti?

M spunea...

Pot să răspund și eu?

Eu cred că fiecare rămânem exact cum suntem și acum!

M spunea...

@tehnocrat

Ne-am mai contrat noi dar când aveți dreptate.... aveți dreptate! 👍

Dan B. spunea...

@ tehnocrat:

Se putea să nu-ți devoalezi mentalitatea de borfaș, aciuiat în Aviație pe fondul superficialității unora, cu atribuții în respectarea criteriilor de admitere?
Se zice că „Spune-mi cu cine te insoțești, ca să-ți spun cine ești...”, ceea ce relevă, ca și de tine, moralitatea precară a generalilor tăi.

Dan B. spunea...

Când te legi de om, mai toate mizeriile tale ies la iveală, când acesta își dă silința!
Trepădușul de Alexeni va fi trecut în uitare, dar comandantul de București rămâne viu în amintirea colegilor săi aviatori (nu-i vorba de tine, căci eu nu m-am însoțit cu proștii decât atunci când m-am decis să-i fac deștepți). Așadar, de mine s-a scris în OZ pe Armată, dar, despre tine, un neica-nimeni, ....