Un produs Blogger.

vineri, august 12, 2022

Spectatorii decid: FCSB este STEAUA BUCUREȘTI

14 comments

 Marca notorie STEAUA BUCURESTI se află la actuala  echipă din SUPERLIGA chiar dacă marca comercială este revendicată în instanță de Clubul Sportiv al Armatei STEAUA.

ICCJ a trimis spre rejudecare cauza prin  care  fosta echipă STEAUA a fost obligată să-și schimbe numele la cererea CSA STEAUA.

40 000 de spectatori au aprins lanternele pe Arena Națională, în finalul meciului FCSB-Dunajkaia Streda, scandând numele STEAUA BUCURESTI. 


14 comentarii:

Soldat spunea...

FCSB nu este Steaua București, tine minte administrator de blog.Asa și în 89 când toți credeau că șomer fiind poți petrece cu Mercedes în poartă la Picadily în Mamaia cum o făceau șomerii nemți.Uite așa am pierdut și țara,tot pe mâna unei gloate.

gigi 2 spunea...

Asta este adevarul, nu ce au vrut niste,,generalii" ai armatei. Daca nu era Becali Steaua era ca Dinamo.

Huhu Rezea spunea...

@Soldat
S-a dovedit că, fără echipa care i-a dus faima în lume, marca Steaua nu valorează nimic la Clubul Sportiv al Armatei.
FC Steaua București nu a retrogradat din prima divizie ci doar si-a schimbat numele la cererea instanței.

Leon spunea...

Si Universitatea Craiova merge mai departe si merita Felicitarile noastre:
“Aşa vă vrem mereu!” a fost mesajul Peluzei Nord pentru echipă, la capătul unei seri minunate, în care fotbalul de factură europeană a reînviat în Cetatea Băniei. Şi totuşi, ultimele scandări ale publicului oltean s-au îndreptat spre rivalii din teren, “Ucraina, Ucraina!”, aplaudate cu recunoştinţă de jucătorii Zoryei, mai ales că Universitatea a desfăşurat şi o campanie umanitară pentru refugiaţii din ţara vecină.

Universitatea Craiova – Zorya Lugansk 3-0

Au marcat: Raul Silva ‘5, Baiaram ’53, Bancu ’57.

Stadion: “Ion Oblemenco”, spectatori: 20.000."(Cuvantul Libertatii)...!!

Laurentiu spunea...

Întrebați-i pe Oprița, Marius Lăcătuș, Victor Pițurcă sau Anghel Iordănescu, așa că să fie din mai multe generații de fotbaliști.
Vă spun ei cine-i adevărata Steaua. 🙂

Huhu Rezea spunea...

Laurențiu
Niciunul din cei amintiti nu va spune că se identifică cu echipa CSA Steaua, inființată în anul 2017.
Foștii suporteri ai echipei Steaua București, câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni, cumpără în prezent spectacolul dat de FCSB considerat si de ei spectacol autentic Steaua.
După anul 1998, notorietatea mărcii Steaua a promovat-o echipa administrată de AS Steua a lui Păunescu și de societatea comercială FC Steaua a lui Becali.

Laurentiu spunea...

Stimate maestre, ăsta era și sensul.Suporterii știu care-i adevărata Steaua.😉

GO spunea...

Merita o postare dedicata. M.Ap.N. dezminte oficial faza cu includerea pensiilor militarilor in cerintele PNRR. Si mai ofera si exemple concrete privind pensiile militarilor din alte state ale UE si ale NATO. Din care aflam ca nu exista pensii contributive stabilite militarilor. Si mai aflam si ca in Franta de exemplu, varsta medie de pensionare a militarilor este de 43 ani.

http://presamil.ro/pensiile-militare-nato-si-ue-este-romania-un-caz-special/

Viorel spunea...

Soldat universal. În afară de afirmația că FCSB nu este Steaua București, lucru total eronat (Steaua nu a ajuns și nu va ajunge niciodată în ligile inferioare / Steaua MApN este o clonă unde ministerul pompează cel puțin 2 milioane de euro pe sezon), în rest ai continuat cu un comentariu fără noimă. Hai Steau lui Becali.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

A cumparat-o pe pe fosta comeata, Steaua, s-o transforme intr-o mangafaua de coadă cu tinicheaua, un ciobanoi la capre si oi si a facut din faimoasa echipa un mare varzoi cu doi sexoi, ca nu stii care este real din cei doi, avand fiecare cate o mitră si cate un goi gogoloi, de nu stii care o hi oaie si sta capră la dulăi, si care e țap sau berbecoi de montă pe dinapoi la eprubeta de recoltat samanta la doftoroi, ori care din toate si toti da lapte si jântiță la linguroi sau cheag la brânzoi! Pentru mine e o mare dilemă, asa ca o sa ies din schema, fara nici o problema, ginindu-ma de pe margină cum se mursecă stelistii sa descâlcească toată aceasta taină latină de pe Dambovicioara mioritico carpatină... Hales-bules cu parlafes fara stres, daca am fost, sau nu, bine inteles! PS: N-o sa mai fie ea, in toată spendoarea si in toata vecia, magnifica Steaua, cea de odinioară a lui Puiu Iordanescu si Lacatus Fiară, cand a castigat pentru prima oara si cu efortul eroilor Cupa Campionilor in numele Romaniei si al romanilor! Asa ca, hai, pu si pa in toată vecia, celelalte echipe la mana a doua, care visati la Cupa lui Steaua, ca pe fata morgana, ca pentru voi a fugit puiul cu ața cu trenul din Franța!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@GO,DACA NU INTRAM PE CONTRIBUTIVĂ, CEI CU PENSIILE MICI SI MEDII SA NE PREGATIM DE ORT SI COLIVĂ! Pam-pam!

Viorel spunea...

G.O. Cam mult le-a trebuit celor de la Trustul de Presă al MApN să iasă și să afirme că PNRR / Contributivitate este un fals și că de fapt această petardă aruncată nu a fost decât: „nu există o astfel de poziție exprimată oficial de la Bruxelles, ci doar un studiu din categoria European Economy discussion Papers, studiu intitulat „Special Pensions in the EU”. Lucrarea cu pricina este întocmită de doi angajați ai Directoratului General pentru Economie și Finanțe al Comisiei Europene” etc., apoi vin cu argumentele proprii în susținerea pensionarilor militari cu exemple și din alte țări NATO, deși o cam iau și ei pe arătură afirmând: „pensile militare nu sunt pensii speciale”. De ce nu i-ați spus și lui Ghinea și celor ce afirmă acest lucru. Deci. Sunt sau nu sunt pensile militare SPECIALE (mai cu două co.ie) ? De final, afirmă: „Dezbaterile pe aceste subiecte sunt chiar necesare și vor continua în presa militară. Cred că a sosit momentul să începem să prezentăm faptele în evoluția și logica lor, sine ira et studio, ci cu argumente și obiectivitate”. AU PRIMIT UNDĂ VERDE LA PUBLICARE. Merită indemnizația de 50% din pensie conform Legii nr. 8/2006.

Cezar spunea...

@/Viurel-majurul de la C.I
Nu te mai obosi cu Obositorul militar
Pensiile militare..SÎNT PENSII SPECIALE..PRIMELE SI CELE DINTÎI
Aaaa..ca au fost UNII JMECHERI CARE S.AU LIPIT SI S.AU GONFLAT CA NISTE CAPUSE..ESTE CU TOTUL ALTA PROBLEMA
NB
MACAR ASTIA S.AU CONFLAT DE LA VLADICA PÎNA LA OPINCA
MARILE "PERSONALITATI"sîc de la mfa..au avut grija sa se umfle precum capusa..doar asa pe alese
Ca de ei au grija de banul public
Sa bage ei la geamantan..si restu...nu sînt bani baaaa
Vezi ca îi nominalizeaza cineva mai pe sus...

Liviu spunea...

De ce trebuie să fie echipă a MApN? Ce interese sunt pt
a avea echipă? Becali dacă nu prelua STEAUA de nici un mare jucător nu prea se mai auzea. Sau de ce când a preluat controlul nu au plecat toți?