Un produs Blogger.

vineri, septembrie 23, 2022

Starea națiunii prezentă de Iohannis în fața românilor din California

28 comments

  Evenimentul găzduit de Hotelul Ritz Carlton din Sacramento, California, a fost deschis cu intonarea imnului de stat. A urmat la microfon ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru.  

Președintele spune că este la San Francisco. Distanța dintre San Francisco și Sacramento este de 120 km. Ambasadorul progresist Muraru nu prea l-a lămurit pe președinte în ce oraș l-a invitat ca să-i întâlnească  pe românii de pe Coasta de Vest a SUA.


Muraru a mulțumit „celor care au acceptat invitația noastră” și a precizat că sunt „zeci de români care au venit din alte state, de la mii de kilometri depărtare, pentru a vă întâlni. Din New York, Florida, Georgia, Utah, Texas, Oregon sau New Mexico”.


Participarea la eveniment a avut loc pe bază de invitații.



28 de comentarii:

Arfy spunea...

La această compunere pentru clada IV-a au participat numeroși ziariști români acreditați, spp-isti, sri-isti și Carmen!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ce sa ascult de la un dulap cu 14% in sondaje? Starea de faliment a natiunii, in care ne-a adus el si cu guvărnul lui de slugi lăbăralo-useriste si mafiote? Noroc cu PSD ca a sarit sa-i scoata din mocirlă, ca altfel ne duceam de totii pe copcă! Dulapul se afla intr-o cămara full de bunatati, noi fomim in chiloti! Cel mai inutil si costisitor personaj din politica, ar fi trebuit sa-si fi declarat demisia, nu sa ne imbrobodeasca din nou cu minciuni electorale in favoarea PNL.
Satana cu trombon, de la amvon, nu poate decat sa fie un caraghios de fanfaron, si la intoarcere n-are decat sa se arunce din avion! Ce ghinion!

Huhu Rezea spunea...

@Flavius
Ești prea cătrănit pe Iohannis! Este și meritul său că PeeeSeeeDeee a ajuns la guvernare! Campania sa anti psd a adus multe voturi acestui partid.
Uite așa mai aflăm și noi starea națiunii! Prin țară nu prea mai vorbește.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, un salut din vechea Troe, Ahoe! ,,Merite'' de cacaină la dulap ca a facut-o din spaimă de ,,guvărnul mău'' cazut prin in cap, si de nevoie că-si pierdeau guvărnarea crotalii, adicătelea lăbăralii! Să-l pupe pe Colac pe sub dosnic de parpalac, la cat i-a ajutat sa stationeze, sus, pe crac, iar cate au facut dulapul de haine muierdare si haiticurile lăbărale dă olaie, in vechea guvărnare, au sa platească la electorale!

monteoru spunea...

Glumeti.Ce naiba mai baieti mai tineri si mai in varsta voi chiar nu pricepeti ca nu ne baga in seama politicienii de la varf?Numai o nevoie stringenta de rezervisti cu experienta militara va obliga guvernantii sa inteleaga importanta pensionarilor militari.Rusia cred ca va forta rabdarea tarilor din NATO.

GO spunea...

Legat de starea natiunii. Dar si de prostituarea celor care trebuie sa vegheze la unitatea statului. Este legat si de data de azi. Ceva grav, extrem de grav. In momentul acesta circa ar mai fi 325 zile si vreo 15 ore, pana la secesiunea Transilvaniei de Romania. Ceasul arata si minutele si secundele.

Un senator de Covasna pe nume Ionuț Neagu, a sesizat autoritatile, care dorm in izmene. Inca nu au primit indicatii de la SUA, UE si NATO, daca si cum sa reactioneze. Pe acel site regasim, ca un asa numit „Comitet pentru Independența Transilvaniei” si care a anunțat si o conferință de presă la Bruxelles (AZI 23 sept. 2022) pe tema „negocierilor privind secesiunea Transilvaniei de România”. „Comitetul” afirmă că despărțirea Transilvaniei de România va avea loc pe 15 aug. 2023.

"Comitetul" face promisiuni concrete, postând viitoare „politici economice” ale Transilvaniei independente: Transilvania își va crea monedă proprie; salariul minim legal al tuturor lucrătorilor va fi 800 € net în 2024, obiectivul fiind salariu minim mai mare ca în Germania în 2028, iar în 2030 salariile tuturor lucrătorilor calificați mai mari ca în Germania; pensie minimă 600 € din 2024 și 1000 € în 2027; finanțare și sprijin pentru start-up-uri (1 milion € împrumut fără dobândă, 200.000 € granturi); credite ipotecare pentru casă pe 20 ani fără dobândă 200.000 €; limbi oficiale maghiara, româna, germana.

Site-ul nu este anonim

https://transylvania2022.eu/ro militează deschis pentru secesiune

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@GO, e cenzurata, pentru ca a fost postata de un extremist udemerist si neofascist, un linge blide budapestan, platit de Dilimake Horgan Măgar, prim sinistru hugar, care la o adica ii face giocul SS-istului nazist, Putinică... Vai, mama lui de honved si trepădus biped, cand vad ca i s-a facut dor cu mare amor de-o ochincă agațată la streașină la Primaria budapestană!

anonim spunea...

@CFI
Nu e cenzurat nimic.Invata sa faci macar un copy /paste!
@GO
"Fain" site-ul. Poate face parte ca material,clasic de baza, dintr-un manual de psihiatrie la capitolul "deranjati psihic neagresivi".Am rasfoit toate capitolele in viteza si am constatat ca ce e scris acolo face parte din manifestarile unei supradoze maxime de consum de droguri puternice...ah da!! totul impanat cu popime,mesaje mesianice si alte idiotenii de prin biblie si de aiurea
Fondul e "optimist" ...negru,iar pe fundal va puteti "delecta" cu niste lalaieli macabre de zici ca e un sinucigas cazut in depresiea maxima.Mie mila de bietul bolnav psihic.Pacat de el ca se chinuie asa in viata si nu-l eutanasiaza nimeni....dar are "cronometru"? Are!! Asta ii da o mare doza de "credibilitate",iar eu nu credeam ca exista asemenea simptome grave in psihiatrie
Mi-am "murdarit" routerul cu idiotenia aia.

PS Cand cititi cretinismele alea puneti-va intrebarea simpla. De unde bani?...ca bugetele consolidate al SUA,Chinei si Japoniei in mod sigur nu vor fi suficiente.Doar limuzine Rolls-Royce si cate un superjet pt fiecare cetatean nu au promis.
GRETOS,GRETOS,GRETOS !!!
@GO
Incep sa te banuiesc de oaresce "probleme" daca vi cu asemenea elucubratii.Ai grija,mare grija "la mansarda"!! Ti-o spun cu cele mai bune intentii

Calinmihaib12 spunea...

CITAT din Huhu Rezea spunea..."

" @Flavius
Ești prea cătrănit pe Iohannis! Este și meritul său că PeeeSeeeDeee a ajuns la guvernare! Campania sa anti psd a adus multe voturi acestui partid.
Uite așa mai aflăm și noi starea națiunii! Prin țară nu prea mai vorbește. "

"23 septembrie 2022,14:40 "
Încheiat CITATUL,

HUHU:

..E adevărat ce scrii: că Iohhannis = "GEACĂ ROȘIE" (cu și fără ghilimele) e
.."OMUL (?)"..PSD-ului,infiltrat încă de prin anii '90 ACOLO..UNDEVA (?) ÎN AFARĂ..,manipulator, cu scopul = DIN START, PREMEDITAT și DELIBERAT,de a fi un PROPAGANDIST al grupului de suflet = PEE SEE DEE (FSN=PSD / PDL..!), trimis în misiune EXTERNĂ..!
..dar tot adevărat e că eu am scris de repetate ori ,AICI.., că insul CU GEACĂ ROȘIE (nu a fost o întâmplare..
ieșirea lui la.."miting" cu..GEACA ROȘIE..= ci a fost un SIMBOL= MESAJ.!) e omul ROȘU = al PSD-ului..! (sau, la alegere.., omul NEGRU= conform cu.. misiunile primite, cum îți place..??!)
..!

anonim spunea...

remember.... de sambata
https://www.facebook.com/watch?v=599891495125554

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Calin Mihai, ha, ha, ha! Pai, lui mandea, care ocupă spanzuratoarea, traiasca-i casoaiele si lungi-i-s-ar vilegiaturile pe toate meridianele! Oricum, la Corcoceni e o glugă dă buruieni si dă coceni si, hopa, hopa Penelopa, lungi-i-s-ar rochiile si fustele lui nevasta-sa, sa nu mai mearga inchiedicata ca șchioapa! Ihaaa, ihaaa, ihaaaa!...

monteoru spunea...

Se vorbeste prin targ ca pensionari militari cu varste in jur de 60 ani cer si li se accepta reactivarea.Regret ca sunt in retragere.Voi avea rabdare poate se va accepta si exceptii.
Referitor la ce balbaie unul secesiunea intr-un stat nu poate avea succes decat in cazul unei sustineri puternice din afara.Cum in cazul celui la care face unul referire nu exista nu trebuie sa ne facem griji.

Laurentiu spunea...

Ehehee...râdem noi, da' râdem mânzește!
Țineți minte ce vă spun eu stimați camarazi, că oricum rămâne scris aici, cu bunăvoința domnului administrator:
Giohannis mai dă și el niște tunuri p-aici pe la noi, vezi ultima achiziție de BMW-uri pentru polițiști (că Dacia-Logan nu mai este bună și economia noastră duduie și nu mai trebuie "ajutată"), după care o taie la Bruxelles ca ditai secretar general al NATO.
De la Bruxelles până la Würzburg, unde locuiesc mami cu tati, face 20 min. cu avionul sau 3 ore cu mașina, mers lejer.
Noi,să ne dea Bunul Dumnezeu sănătate tuturor, v-om achita în urma lui daravelile lăsate ca moștenire. Tot râzând, mânzește.

M spunea...

@monteoru

Se vorbeste prin targ ca pensionari militari cu varste in jur de 60 ani cer si li se accepta reactivarea.

Era pe internet un lt. col. rus de 63 de ani care primise ordin de mobilizare. 😁 Nici nu l-au mai trimis pe la medic (evident că la vârsta lui se bucura de un frumos diabet și parcă un anevrism).

@Laurențiu

Mașinile sunt destinate celor de la circulație!!!! Să încerci mata să oprești un merțan alergându-l cu o Dacie! Dar ar fi de înțeles afirmația dacă celor de la armată i-ar dota cu arcuri și cu săgeți!

Nu vă luați după propagandă! Chiar credeți că Johannis cu aerele lui s-a băgat personal să schimbe licitația? Chiar credeți că toți producătorii de mașini au făcut blat și nu a contestat nimeni?

La 33.000 de euroi din care jumate plătește UE e o afacere bună. Dacă te uiți pe site-ul firmei modelul e la 49.000 euro. Probabil că au făcut un discount major!

Scandalul l-a făcut un sindicalist, Adreica, ăla care în timpul pandemiei se dădea cu curul de pământ că liderii sindicali nu sunt exceptați de la misiuni și că dacă se îmbolnăvește se pierde o valoare națională!
Zice el că numai BMW avea cutie automată 8+1. Eu am găsit și la Audi și la opel și la Ford și la Peugeot (parcă). Ehhhhhh!!!!!!

monteoru spunea...

Laurentiu sa-l pupi in dos daca ajuns secretar general la NATO se declara roman si nu neamt.Daca te gandesti bine in mandatele lui s-a furat mai putin decat in mandatele lui Ilici .O sa zici ca nu s-a mai avut ce fura si la asta sunt de acord.Sa fii sanatos si la punga gros.Daca stai cu burta la soare si cu mana la blana ai punga goala.Vinul fierbe,rachiul face margele,camara plina,afumatoare duduie.

anonim spunea...

Unii militieni vopsiti pompieri spun ca deobicei tampenii.
A citit M caietul de sarcini care acum este public? Si in care conditiile sunt ca ale oricarei masini obisnuite in afara de cutia de viteze 8+1
O propaganda slugarnica
"Să încerci mata să oprești un merțan alergându-l cu o Dacie!"...
Si un adevar autentic
Cutie de viteze 8+1. La ce dracu o trebui asa ceva cand 6+1 erau arhisuficiente? Pai va spun eu.
Este conditia pe care o indeplinea O SINGURA FIRMA .De fapt licitatia a si fost "onorata" de aceasta singura firma care nu avea cum sa iasa pe locul II
Nici macar nu este prevazuta compartimentare separata pt locurile din spate,chestie obligatorie la asemenea actiuni(chit ca nici Loganul nu le are dar asta e de vreo 30 de ani)....nu mai vorbesc de dotari cu statii radio tip tetra si sisteme luminoase.Acum pentru toate astea vor trebui alte licitatii alte preturi alte caiete de sarcini alte sute de milioane aruncate aiurea
Cititi si va cruciti.Toate caracteristicile sunt absolut standard pt o masina de clasa medie moderna...cu exceptia aia "smechera" cu 8+1.Va dati seama ca in Ro degeaba "bagi a opta" ca poa sa fie la fel de bine "a sasea" si ajunge lejer la 200/ora.Oricum cursele astea nu dureaza ore intregi ca n-au unde in Romanika,infrastructura bat-o vina!!:)Cilindreea de kkt iar acc de la 0-100km/h e ca la cutie automata...o puturoasa de 8 secunde.O masina normala si atat!!....dar 600 buc nu-i de colea:)))
cilindree min. 1900 cm3;
motor min. 4 cilindrii, min. 130 kW, min. 290 Nm cuplu;
transmisie 4×4 permanent, cutie automată min. 8+1 trepte;
1 set roti cu pneuri de vară și unul cu pneuri de iarnă;
roată de rezervă + cric + cheie roti;
volan reglabil pe două direcții cu comenzi montate pe el incluse;
ABS, ESP, ASR;
min. 4 airbag-uri;
proiectoare ceață;
viteza maximă – min. 210 km/h;
accelerație de la 0 la 100 km/h – max. 8 secunde;
5 locuri;
culoare alb + inscripționare specifică;
climatizare min. 1 zona;
oglinzi retrovizoare cu degivrare și reglare electrică;
scaun șofer reglabil pe 3 zone;
https://ziare.com/autospeciale-achizitii/achizitie-politia-ruutiera-autospeciale-bmw-1762156
https://www.cotidianul.ro/politia-cumpara-bmw-uri-de-la-amicul-lui-iohannis/
https://icars.ro/2284-politia-romana-inlocuieste-loganurile-cu-bmwuri-dar-printr-o-licitatie-dubioasa-caietul-de-sarcini-a-fost-dupa-chipul-si-asemanarea-unui-anume-model
https://romania.europalibera.org/a/politia-cumpara-600-bmw-cutie-automata-opt-viteze/32041219.html
https://autolatest.ro/stiri/politia-rutiera-face-licitatie-mascata-pentru-achizitia-a-300-de-masini-bmw-320d-xdrive-zf8-romanii-cumpara-cea-mai-slaba-motorizare-bmw/
....cea mai slaba motorizare BMW,cea mai putin fiabila si pretentioasa cutie viteze.Marfa pe care nimeni nu a cumparat-o pe piata libera

Toata presa urla acelasi lucru si hop apare cate un idiot

PS. 1993 cm cubi am si eu la bmw-ul meu(benzinar) si 6 +1 trepte(cutie manuala),vit maxima 250km/h....masina veche din 2005 ha,ha,ha...ahaaaa acu vreo 17 ani(BMW 318i)maine poimaine as da-o la "rabla" da prea merge bine.N-avem noi sosele cat poate rabla asta veche de aproape 20 de ani... si vin pe aici "unii" care stiu si vor sa mai invete "muedeza"
Mergeti ba cu tramvaiul 161 daca nu stiti nimic!!:)))

anonim spunea...

Da exista si Audi cu 8+1 trepte(Audi Q8) TFSI sau quattro.Are fie-mea asa ceva daaar e ditamai suv-u si are unde il alerga pe autostrazile alea cu "I".Pe la Chitila n-ai unde chit ca au cocalarii de bucale asa ceva...dar ei sunt cocalari cu lantu de gat de-un kil plus crucea care-l rupe de sale...ca astia sunt foarte religiosi:)))
Si la amerloci sunt scumpe cu draci astea europene ca au taxe vamale de te indoaie pt Europa,cam 25% +transport peste ocean,profit dealer si alte taxe in total pe la 90 000 de para pentru niste tablaraie

anonim spunea...

La 33.000 de euroi e o masina banala dar noua,la care iese si profit mai ales daca stau mii de bucati nevandute prin depozite.
O sa ajunga neamtu ala prietenu lu dulapu, din director BMW Ro mai intai director BMW europa de est si apoi toata europa ...poate!. Bani sa faca! ca dulapu il ajuta sa avanseze...apoi si el va fi ajutat cu malai grupa mare.Nu acum! peste doi ani...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cocoselul catolic, Reghempraf, i-a bagat un perdaf de jumol cu lovituri de jambon gainusii ortodoxe Anamarița Propan, cu un bonus de flocăială lângă bordura stradală, motivul de gâlceavă fiind mesajele vedetei invitatilor lui Reghe, ce ar urma a petrece la botezul noii odrasle facute din noua relație, adicatelea nește mesaje pline de mîrlăneli, codoșeli si prosteli presarate cu minciuneli...
Stiindu-se istoricul de smardoaică a sus numitei vedete curcancă, e inutil sa povestesc cum scatoalcă după scatoalca, primite si date la sfârlă, falcă, ocarină si prin helancă, dar si linvers la advers, pana mucii pe caldarâm li s-au scurs, facandu-se in toata lumea de ras!
Hai, ca astea-s niste bagatele aproape inutile, Reghe fiind invatat de mult timp cu ele, dar ce a putut ea sa-i telefoneze gagicii lui Reghe, cu un vocabular murdar, grețos si vulgar, eu nu le-am auzit nici macar pe maidan sau de la vreun cioban ghiogar, adicatelea niste expresii atat de golănești si mârlănesti de nu le gasesti nici macar prin cartierele de bombardieri din intregul Bucuresti!
Si ea poza ca o doamnă si familistă sadea, cizelata si educată, plimbata prin lumea toata, fiind si o fata de cântăcioasă apreciata, si in realitate ea era o dinstrusa moral, feminin dezmbrembată si de caracter dezbracata... Un gonoi si o dzreanță, in invective si vulgaritați tare in clanță!
Fufa nascută parasută desfacută, poti s-o buiesti cu alifii boieresti, prin aur s-o tavalesti si regina s-o numesti, dar cand parasuta si-a deschis anvergura, adicatelea gura, deodată te pălește putoarea de coteț, closet si vomația de unde isi hraneste ,,educația!''

M spunea...

Ca de obicei akord69 își dă și el cu părerea! 😁 Patetic!
Îi mai trebuie și 3 postări consecutive pentru că delirul nu îl lasă în pace!

Nu am răbdare să citesc mai mult de 3 rânduri. Dacă cineva poate să citească tot ce a scris mincinosul dovedit de atâtea ori să îmi facă și mie un rezumat!

Apropo, băi mincinosule, ți-ai cerut scuze pentru minciunile spuse? Ai măcar un pic de onoare? Glumesc! Știu că nu ai!


Ți-am mai zis: dacă nu îți place ce scriu, ignoră-mă! Îți faci o favoare! De data asta nu îmi bat capul să citesc pentru că știu că minți ca un ordinar! Hai, pa!

anonim spunea...

@M
Cat timp habar nu ai, sa faci diferenta intre intelesul cuvintelor "patetic" si "jalnic" desi ti-am mai spus de cateva ori,asta denota cat esti de gaunos desi te impaunezi cu tot felul de "calitati"
Pathetic=jalnic (din engleza) Cat timp il folosesti ca patetic in limba romana inseamna cu totul altceva....un discurs,o oda pot fi patetice dar asta nu inseamna a fi jalnice nefunctionalule.Se vede clar ca esti produsul "culturii" suburbane Rahovei, a ultimilor 30 de ani.Citeste baietica,citeste lasa naiba stirile si prompteristele de 2 bani
Da-ti doua bobarnace in cap si o sa auzi cum iti raspunde ecoul :)

CEZAR spunea...

fbclid=IwAR2XC00KovdS4gsTnOlwYapKa5swQm0RocyAsFZKtoyY3XJ9eggFhjjZX-4

Slava UKRAYNA!

M spunea...

@akord69

Eu chiar nu vreau să te jignesc! Înțeleg problemele tale psihice și faptul că ai făcut o obsesie față de persoana mea și te privesc cu aceeași înțelegere pe care o am față de orice bolnav!

Strict în cazul de mai sus am zis bine și am și explicat mai apoi că te-ai lansat într-o demonstrație pe trei postări pentru un subiect marginal (numărul de viteze pe care le are BMW).

Iar te-ai făcut de râs! Vezi legătura din textul scris de mine!
Patetic -> ți-au trebuit 3 postări consecutive! 😁 Adică "plin de patos" (să îți dau definiția la patos?)

Vezi că eu am spus doar că ești mincinos și că trebuie să îți ceri scuze!
Dumneata ai folosit un limbaj suburban! Eu nu știu cum ai crescut dumneata dar guvernanta mea nu mă lăsa să folosesc un asemenea limbaj! Chestie de educație.... Sau, în cazul domniei tale de lipsa tratamentului adecvat!

Viorel spunea...

ȘI AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. BRAVO GUVERNARE. STAȚI BINE LA APROVIZIONARE.
Rafila: România a distrus până acum 3 milioane de doze de vaccine anti-COVID. Alte 3 milioane expiră până la sfârșitul acetui an. Serurile nu pot fi donate, deoarece mecanismul COVAX nu primește variant actuală a vaccinurilor.
https://www.mediafax.ro/politic/rafila-romania-a-distrus-pana-acum-3-milioane-de-doze-de-vaccin-anti-covid-alte-3-milioane-expira-21189855

anonim spunea...

@ M
Era vorba de BANI si de LICITATIE MURDARA nu de nr de viteze 8+1, escrocule!
USR-ist cu GUVERNANTA!:)
Hai mars!

anonim spunea...

Viorel
Poate ne spune Rafila si cat a costat incinerarea deseurilor in conditii speciale.Ca de asta am ajuns groapa de gunoi a Europei si in privinta asta.E mai ieftin sa le "exporte" decat sa le incinereze acolo la ei.Incinerarea in conditii eco e scumpa,f scumpa.Nu de altceva dar mai urmeaza 3milioane dupa cate zici dom' Viorel
Acum o sa citesc si articolul
PS Sa le multumim si functionarilor de la Bruxelles impreuna cu sefa lor Van der Leyen(ce corporatie/i or fi pus-o sefa?) cat si slugoilor din Ro de la cei mai mici tulumbari pana la Catzu inclusiv

Unknown spunea...

Sunt" Rezervistul" Baliverne spuse de milițienii care au contractat cu ajutorul și oblăduirea președintelui BMW urile pt politie Nu au precizat respectabili ce vor face când vor apare primele mașini bușite din vina milițienilor sau ai celorlalți participanți la trafic,din ce bani vor fi plătite girofarurile montate pe ele reparațiile acestora,piesele înlocuite care nu sunt ieftine deloc față de bietele Loganuri,nu mai vorbim de mentenanța lor(ulei,filtre revizii periodice) Ca să nu mai vb că și înainte presa a relatat de autospeciale depistate fără RCA,ITP că vezi doamne nu existau fonduri aprobate la MAI pt acest lucru Înainte de a fi aduse spre folosință instituției respective ele trebuiesc echipate de producător ca autospeciale cu compartimentare separată pt locurile din spate Sunt sigur că vor fi aduse din flota nevândută doar cu inscriptionari (autocolante)specifice și pt uzul șefilor de la inspectorate iar talpa va lua restul de producție autohtonă gen dustere etc Sper să mă contrazică careva din cei implicați în această smecherie

Viorel spunea...

Pentru domnul akord 75. SĂ-I MULȚUMIM ȘI SOȚULUI DOAMNEI URSULA.
EXCLUSIV! Cum a ajuns soțul Ursulei von der Leyen pionul principal în afacerea Pfizer de 36 de miliarde de dolari.
https://www.cristoiublog.ro/exclusiv-cum-a-ajuns-sotul-ursulei-von-der-leyen-pionul-principal-in-afacerea-pfizer-de-36-de-miliarde-de-dolari/