Un produs Blogger.

vineri, mai 10, 2024

Aurora boreala, vizibila de la Brasov in seara zilei de 10 mai 2024

14 comments

 14 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sunt fascicole stroboscopice cu picaturi de aqua microscopice sa ne dea iluzii optice cu ricoseu debleu a steagului curcubeu, folosit fandosit si sclifosit silitor de comunitatea dosnicelor budigăilor, caci teritoriul brașoavelor si al mocanilor e fieff-ul îndărătnicilor cu turul tăbăcit al nădragilor, si dacă si un bulibaș fruntaș la oraș le-a pus pe hadalele puradeilor sa dea foc gonoaielor, s-a asigurat combinatia culorilor, genială, pentru a imita abureala boreală! Să aveti o zi frumoasă cu berea si micii pe masă, alaturi de o blondă fromoaxă, botoaxă si cu atractii carnale pentru sfintele si binecuvantatele buzunare!

John spunea...

https://www.turnulsfatului.ro/2024/05/11/galerie-aurora-boreala-vazuta-de-la-marginea-unui-cartier-al-sibiului-rdquo-este-posibil-sa-se-vada-si-la-noapte-rdquo-211150

Anonim spunea...

Iar simt nevoia sa intervin. Fix de aurora boreala le pasa acum rezervistilor..Nu zic sa ne pierdem umanitatea, nu zic ca nu mai exista alte lucruri importante si frumoase in lumea asta dar, oameni buni, aveti alta prioritate, ati uitat pentru ce aveti la dispozitie acest forum? Sa strangeti randurile si sa va aparati interesele. Se pare ca sunt multi cei care va boicoteaza si va pun bete in roate. Oare de ce nu va dati seama. Sau poate pentru asta a fost creat. Pentru diversiune. Pentru dezbinare. Pentru ca unii sa profite de bunacredinta si de bunele intentii ale majoritatii rezervistilor. Nu stiu ce sa cred.. tara arde si rezervistii se uita pe cer... poate din carul mare va cadea actualizarea soldei de grad.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Aurora boreală e o manifestare naturală de o frumusețe rară, ireală si totală, amintindu-ne ca în viață se toate lucrurile frumoase se invață, precum punctul, virgula si liniuța si că puiul peștele și puța se apucă cu mânuța!

Iulian Mareș spunea...

Asa ceva nu s-a mai văzut în BV de pe timpul când Nabreș dormea prin șanțuri puțin adânci ... si făcea pe scormonitorul cu tiriplic, luptand cu secretarul utc si bob pt câte o țesătoare!

csej spunea...

Tara e in război si babă se piaptănă.
Cred ca se face o greșală daca se antameaza pentru început prea multe cereri.In opinia mea trebuie accentuat pentru început pe corelarea soldei de grad cu cea existentă la activi.Dupa aceia mai vedem.Numai umblati cu n variante.Lasati varianta celui care este seful directiei juridice.
Numai atacați pe cei din MAI.
Vorba multa sărăcia omului.
Succesul lui Putin creste necesitatea cadrelor militare în rezervă și în retragere.Indiferent de vârsta cat timp suntem in viata putem face cate ceva.Totul este sa pui degetul unde trebuie.
Poti fi util chiar dacă nu te afli la contact.In spatele unui luptator se afla noua care asigura logistica.Experienta isi spune cuvantul.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am bagat neintentionat, ca pe-un hap si prelingandu-se silaba, ,,se,'' precum... labele(!) sunt linse cand focurile de iubire sunt aprinse, din greseală, fiind de la o stare naturală de aiureală si oboseală de la atatea lupte pentru pensia militara inghetata si nasoală, insa aurora boreala a fost ca un semn deloc ciudat ca problema soldelor de grad, forțat, cred că s-a si rezolvat si ca vom primi si pensiile militare de soldat majorate, imediat!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian Mareș, cine e acest iadeș, Nabreș, scos acuma de sub preș, si franț sa se odihneasca-n sanț, avand rigoare si cătare cu gheara scormonitoare, si amoare la lingoare pentru cate o țesătoare?

Logan spunea...

@csej ...sustin fara nici o retinere punctul d-voastra de vedere!
Sub nici o forma nu ar trebui sa revendicam himere mai ales in momentul asta!
Pana azi nu aveam nimic, si brusc ne-am trezit din ''betie'' si cerem si luna de pe cer daca se poate.
Acest lucru dovedeste ca multi dintre noi nu mai au contact cu realitatea.
Actualizarea soldei de grad e prea putin in opinia unora!

Logan spunea...

Eu spun ca pentru niste oameni cu mintea inca la locul ei,revendicarea actualizarii soldei de grad, este in acest moment destul de realizabila, daca stim cum sa jucam!

Leo spunea...

Pe acest topic , numai generalul științifico-fantastic Miluț ,poate să expună o părere savantă, dar numai după ce se va fi întors din călătoria lui Venusiană cu asteroidul , via Țara de Foc prin Capul Horn în 88 de zile și nu știu căte leghe sub mări....
ATENȚIE ,
Totuși ''auReola'' boreală , la fel ca și actualizarea soldei de grad , nimeni din noi nu o poate chema sau alunga. Ea ni se impune fie prin minunile lui Miluț în cazul aureolei , fie prin MILA și MIMA politicienilor partidului comasat psdnl pt. cazul soldei de grad.
SĂ STĂTEM CIULIȚI !
ASTEROIDUL VINE!

Logan spunea...

Actualizarea soldei de grad, in mintea unor visatori e ca si primita!...urmeaza ajutoarele!
Vai de viata noastra cu asemenea oameni care nu mai au contact cu realitatea!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Logan, ia loghează-te taman la ghiozdan ca nu-i oistea in gard si nici chestie de hazard cu actualizarile de la soldele de grad, caci saptamana care vine va fi bine pentru mine, pentru toti si pentru tine, cand cu totii vom afla ca solda vor aproba si majora si in Iunie bucurosi le vom avea!

Viorel spunea...

Furtuna solară, fenomenul care poate trimite omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare.
Furtuna solară, fenomenul care poate afecta întreaga populație a lumii.
Soarele se află într-o mișcare constantă și are o rotație variabilă. Câmpurile magnetice solare sunt într-o continuă schimbare, iar uneori această sferă imensă de plasmă emite cantități mari de energie, cunoscute sub numele de furtuni solare. Cele mai strălucitoare zone de pe suprafața acestuia sunt erupțiile solare, care generează explozii de radiație.
La începutul acestui an, o furtună solară a generat nori imenși de particule magnetizate și plasmă fierbinte. Conform specialiștilor, unul dintre aceste nori de masă coronală s-a îndreptat direct către Pământ. Erupția nu a fost una puternică, însă a dus la FORMAREA UNOR AURORE BOREALE în anumite zone. Cu toate acestea, impactul ar putea fi mult mai sever în cazul unei explozii mai intense îndreptate către noi, potrivit Washington Post. https://evz.ro/furtuna-solara-fenomenul-care-poate-trimite-omenirea-in-era-pre-digitala-efectele-pot-fi-devastatoare.html