Un produs Blogger.

sâmbătă, mai 04, 2024

Veniti de luati lumina! Azi la Ierusalim

15 comments

 


15 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa fie o Lumina Sfanta primita si aducatoare de Sanatate si Pace, mai presus de bani, de bogatii, de averi si alte lucruri lumesti! Sanatatea si Pacea sa triumfe in Romania, in Europa si in lume, nu bogatiile si alte iluzii pe care nu le poate lua nimeni pe lumea cealalta! Sa avem un Paste fericit si in Domnul nostru, Iisus Hristos! Hristos a inviat si cu asta am spus totul, tuturor! Doamne, ajuta!

un oscar = o pensie spunea...

1- la catolici cand vine lumina?
2- acum vine cu avionul la noi,pana acum 20 de ani cum venea aici?
3- de ce nu se filmeaza momentul zero?

Viorel spunea...

un oscar = o pensie
1. Când răsare soarele (https://spynews.ro/actualitate/lumina-sfanta-de-pastele-catolic-cum-iau-lumina-catolicii-si-ce-difera-fata-de-traditia-ortodoxa-251208.html);
2. Având în vedere că în 1906 Traian Vuia a construit și zburat cu un avion mai greu decât aerul, deci, deducem că tot cu avionul, că doar nu o fi apărut avioanele în România cum 10-15 ani;
3. Pentru că momentul 0 (zero) nu mai există. El a fost prima dată în anul 617 d.Hr.
Notă: Acum calculează și vezi câți ani au trecut de atunci (cam 20 de secole / ca să nu mai calculezi). În anul 617 d.Hr. nu erau aparate de fotografiat, filmat sau telefoane mobile.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hristos, Lumina Lumii, a inviat! Sa aveti o masa de Sfântul Paste imbelsugata, cu bucurii si in deplinatate sufleteasca, in sanatate! Sarbatori pascale fericite, in Hristos, alaturi de cei dragi, cu iubire si Pace! Doamne, ajuta!

Burebista spunea...

Paște fericit tuturor!

RD spunea...

Paste linistit tuturor!

Leon spunea...

Stiati ca in anul 2025 Paștele Ortodox și Paștele Catolic va fi sarbatorit în aceeași zi, 20 aprilie ??

GG spunea...

Hristos a Înviat!

Nu am idee cum vine Lumina Sfântă,sunt multe și multe legende,dacă le pot numi așa,important este că în noaptea de Înviere o primesc milioane și milioane de credincioși ortodoxi.

***La mulți ani tuturor pensionarilor SNAOPSN!***

Cu indemnul...,sa nu disperați,va veni și ziua când vom fi iarăși ce am fost,dar și mai mult decât am fost,citatul îl știți, puțin coafat, cine la spus(Tudor Vladimirescu) este actual și azi.Ziua aceea se apropie,nici nu gândiți ce aproape este.
Să fiți iubiți.

Claudiu Marin spunea...

GG
Nu Petru Rares?

Viorel spunea...

GG. Înterbați-l pe Ciolacu dacă Gorjul (lui Tudor Vladimirescu) aparține de Moldova pentru că Buzăul sigur nu este parte a Moldovei (Petru Rareș). Cam ceea ce ați spus dv. despre citat, a spus și Ciolacu despre Buzău.

GG spunea...

Da,asa este,Petru Rareș,a spus. Tudor din Vladimiri a spus: "Patria se cheamă noro
dul,nu tagma jefuitorilor"! Primul era moldovean,
secundo,era oltean,nu contează,au fost români,prin venelor a curs sânge de DAC.
Imi cer scuze!

Arfy spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Camarazi, nu orice cioaroi gulerat, care se crede coțofană, este si moldovean!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

OUĂ... Oua rosii, ouă in cozonaci, oua in pască, oua in chec, oua in drob, ou si in caltabosi ca sa lege, oua in sarmale sa lege, dar si la dres ciorba acra... Prea multe ouă! Mă mir ca nu m-am ingalbenit de la atatea oua! Dupa asta, o luna nu mai gust oua! Deh, ouă si, mai ales, ouțe! Primăvara, simbolul noii vieti, se poartă toate calibrele, chiar si cele de struț, dar si alea de struțo cămile, din Parlament, insă ouțele de de foială si cuibăreală sunt cele mai purtate si cautate, fiind permanent in trend pentru dragalasenia si flocoșenia lor! Ouă, ouțe, ouășoare extrem de bune si la defilare, cu voleu debleu in curcubeu ale celor îndărătnici si indemânatici pe smardoială cu plesneală la dosniceală... De Pasti, ploua cu ouă sa ne indemne la o viata total nouă!

GG spunea...

Oul,este vedeta,fără ou nu se poate.Îmi
povestea cineva,ca atunci când era mai mic,a vrut sa aleagă din ditamai coșul de ouă roșii,roșite de bunica lui,pe cel mai tare.S-a așezat frumos lângă coș,și a început sa ciocnească ouăle între ele până a rămas unul,cel mai tare,nu? Ce a urmat după aceea este lesne de inteles😁