Un produs Blogger.

marți, martie 19, 2024

Franta a stabilit deja locurile de dislocare a trupelor sale in Ucraina

6 comments

 

În studioul unei televiziunii de știri, membră a grupului TF1,  se discuta nu dacă, nici când, ci unde vor fi amplasate trupele franceze în Ucraina.
Un colonel explica pe harta doua scenarii: trupele să fie amplasate pe Nipru sau la frontiera cu Belarus.

Amplasarea trupelor franceze pe malul drept al Niprului ar arăta rușilor că există o „linie roșie” care le interzice să traverseze fluviul spre vest.

Amplasarea trupelor dealungul frontierei cu Belarus ar avea rolul să securizeze Kievul.

Colonelul a mai precizat că președintele Franței are în atribuții trimiterea de trupe în Ucraina fără consultarea Parlamentului.


6 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cand eram draci beliți de copchii, zăpăuci si spanzurați prin toti pomii si tufarii si mancam toate rahaturile gasite prin mama natură si prin gardurile oamenilor, bunica, Dumnezeu s-o tina aproape sub aripa-I, ne sfătuia sa nu mâncam orice găinaț de fructa din natura, precum măcese crude cu tot cu samburi, ca o sa ne manance in gur la găgare, ori porumbele acre ca o sa ne faca gura pungă si găozul portofel, si cam tot ce era pe lista de interdictii tot referire la găoz se facea ca ar fi afectat tulburel, torbosel sau tăricel, ca sa se sparga crusta cu pickammerul, dalta si ciocanul, ori cu pericolul sa plăcintărim closetele cu decoratiuni de strocheli puchistrate! Asa si cu Dl Castron Macaron, cu babetă in dotare si impodobită, cicătelea, si cu un străițoi doldora de cofrage in bikini, si alaturi de fomfăiții cu eghileți si coafe cu breton de pe malurile Sennei, s-au pus pe niste declaratii agresive impotriva matriostei moscovite, amintindu-le votcarilor ca detin si ei niste pârțacurui de ogive nucleare, pentru depistarea TBC-urilor la cei cu năduf in gârleje de la carlionții ingerati in bojoci, dupa ce au practicat rașchetarea in răspar si acum la batranete isi scuipa bojocii in tușeli convulsive... Deh, declaratii belicoase si iresponsabile, ca daca le-am cataloga curajoase l-am intoarce pe Nabulion in cripta Mausoleului si s-ar inunda Corsica de off-uri remember, dupa caftul primit la 1700 toamna de la turbincari! Măi, fomfăiților, la ce dreackul vă tooot scărchinați in colțul umbrei din dosnic, daca nu va mănâncă si n-ați mancat măcese crude, si nici porumbele n-ati storfocit intre gingii ca sa va scremeti cu ochii bulbucati cat cepele?! Voi chiar vreti sa-l zgândărâți pe Putler la melodramă, sa va trimită pe cap o placintă cu ciuperci radioactive peste tartacute ca sa i se prajeasca ovalele madammei Pachița Macaron in gogoșari?! Asa ca, stati de votcarii infuriați cat mai departati, si va fomfăiți franțuziți mai bine pe burtică intrucat e apa mică si nici nu o sa va manance chișca de la lingurică! Aux revoir dans in bubu et gugu, mu!

Claudiu Marin spunea...


Kis Viorel
catre mine:


D-le Claudiu Marin,stiu ca sunt persona non grata pe acest blog dar,totusi,pot sa am un punct de vedere.Chiar nu mai intereseaza parerile sau disertatiile a doi dintre colaboratorii importanti ai acestei foi,cel care si-a tras un glonte in palma si cel ce a facut accident cu masina ce o deservea si a fost trecut in rezerva pe caz de boala ,plus toate vaicarellile lor impotriva prevederilor legale sau a camarazilor care au pensii dupa merit.Ce ma intereseaza este importanta pe care o acordati acestor nemultumiti permanenti dar si a parerilor lor fata de discutiile in derulare cu privire la NATO si la ARMYA romana.Acesti doi certareti nu au nicio cadere sa faca astfel de analize.
Apartenenta noastra la NATO este f buna si utila ce este rau este slugarnicia neconditionata si subjugarea economoco-sociala a Romaniei la lacomia si interesele miliardarilor amerloci,cei care au interesul ca galceava sa se prelungeasca si sa se extinda ca ei sa poate vinde armanent si a forta partenerii sa le cumpere.Vin cu tot felul de amenintari cu "BAU-BAU" dar analizand ''la rece'' vedem ca muscalii nu au atacat nici un stat vecin ,chir si nemembru NATO,ei au ce au cu consangvinii lor care,pe drept,au cam luat-o razna si care s-au comportat cu rosofilii cam cum se comporta cu romanii si alte natii din interiorul granitelor lor,nemaivorbind de interesele economice ale magnatilor din patria lui Sam in Ukrayna si cam peste tot in lume unde vad ''o vaca de muls''.Am inrobit tara pentru o sepcuta si un zambet acru iar acuma astepta o pereche de pampersi folosit pe o parte de la alt boshorog ce tine fraiele lumii in mana!

Viorel spunea...

După ce că ani de zile și-a spus ofurile și poeziile pe acest blog cu bune și cu rele, mă așteptam ca domnul Comandor să spună câteva cuvinte și despre cel ce i-a facilitat să facă acest lucru pe această FOAIE DE HÂRTIE. Cât despre NEMULȚUMIȚII PERMANENȚI, aceștia au un motiv bine întemeiat pe care de N ori l-ați criticat și dv. Tocmai cei care ne îngenunchiază pe noi și se dau Dumnezeii acestei națiuni, afirmați că sunt de fapt niște slugarnici în fața marilor puteri care ne condiționează cu subjugarea economico-financiară. Acest lucru în concepția dv. este ca și cum România ar plăti taxă de protecție și nicidecum nu ar exista un parteneriat sau o alianță. Cel puțin România joacă la un capăt de băț. Un alt personaj (Gigi-Contra) ce se crede buricul Europei văd că acum două luni pupa mâna țarului de la răsărit iar mai zilele trecute a contracandidatului boșorogului Comandor din țara lui Sam (un fel de trădare cap-coadă).

Claudiu Marin spunea...

Palagheanu, din zona de nord a Moldovei, alias Lupul, s-a radicalizat si reprezinta un real pericol, in special pentru instantele pe care le frecventeaza. Cei in drept trebuie sa intreprinda masuri de prevenire.
Nu pot publica pe blog multe din amenintarile lui agresive.

O spunea...

DE AZI AM ÎCHEIAT ORICE COMENTARIU PE ACEST BLOG .
ÎNAINTE SA-MI PUBLICI NUMELE PE ACST BOLG TREBUIA SĂ-ȚI FACI CRUCE .
CĂT PRIVESTE INSTANȚELE ȘI MAFIA DIN ROMÂNIA ,ÎN CALITATE DE CADRU MILITAR IMI FAC DATORIA PĂNĂ LA MOARTE ȘI NU LING BLIDE CA VOI BABELOR PUTUROASE .
ADIOS PE VECI BLOG DE DOI LEI .

Claudiu Marin spunea...

Adio, 0(zero)!