Un produs Blogger.

luni, martie 25, 2024

Mesajul noii melodii a trupei Piknik sa fi atras teroristii ISIS la molul din Moscova?

23 comments

 Ascultati mai intai melodia "Ничего, ничего не бойся" 

 

Versurile refrernului noii melodii lansate de trupa Piknik pe 7 martie a.c. suna ca o profetie dupa masacrul din seara zile de 22 martie, in care ISIS a ucis, prin 4 radicalizati din Tadjikistan,  aproape 150 de oameni care asteptau inceperea concertului faimoasei trupe rock din Rusia, in molul CROCUS din Moscova.

"Nu te teme de nimic. 
Nu te teme de nimic. 
Fără foc, fără umbră. 
Nu mai ești un copil trandafiriu. 
Spală-te cu propriul tău sânge dimineața". 

Infiintata in anul 1978 la Leningrad, sub denumirea de Orion, Piknik este una dintre formațiile veterane ale scenei muzicale rusești, cu muzicieni inspirați de Led Zeppelin sau Rolling Stones.
Dupa invazia in Ucraina, muzicienii și trupele care au luat o poziție împotriva războiului - staruri precum Boris Grebenșikov ("Acvariu"), Iuri Șevciuk ("DDT") sau Zemfira - au fost nevoiți să părăsească țara și nu au mai fost difuzați în audiovizualul rusesc. Cea mai cunoscuta  vedetă a popului din fosta Uniune Sovietică, Alla Pugaciova, critică și ea tot din străinătate regimul lui Putin.
Vocile rămase loiale regimului, în schimb, sunt recompensate cu apariții și premii profitabile.
Vocalistul și compozitorul Edmund Șkliarski, fiu al unui om de stiinta si al unei pianiste,  lider al  trupei Piknik, se mandreste cu originile sale poloneze si cu credinta sa catolica. 
Muzicienii formatiei Piknik sunt perceputi in opinia publica din Rusia ca sustinatori, prin mesaj si conttributii banesti, ai invaziei in Ucraina. 

23 de comentarii:

Claudiu Marin spunea...

Cornelius Flavius Ifrim a comentat la "CNCD lasa instantele sa aprecieze daca impozitarea progresiva a pensiilor necontributive este si discriminatorie"
Acum 9 ore

Ai dreak' de sovietici, ce atitudini de fete mari cu chielicele de himene necompostate au, uitând ca si-au facut dusmani in toata Africa, prin interventii brutale cu asasinii Wagner, sa schimbe guverne, apoi in Siria de partea dictatorului Bashar al-Assad, punandu-si pe cap Issis, fiind varati in toate conflictele musulmane din nordul Africii, Orientul Apropiat si din republicile ex sovietice, in afara de invazia din Ukraina, si pacat, foarte pacat ca razbunarile celor șucăriți pică pe populatia pasnica, precum atentatul nenorocit de la periferia Moscovei, din pacate murind peste 137 de civili si cu alte sute de raniti! Putina fără o doagă la capacul superior, dar si slugoii cu căpățâni de cal turbat, desi este dovedit ca ucigasii sunt musulmani Issis, afirma mincinos ca ar fi la mijloc Ukraina, doar sa-i bage la belea si sa se foloseasca de mizerii criminale de exterminare in masa! In acest timp, rusofilii inșoricați si grohăitori, din Romanistanul de Ev mediu timpuriu, se manifesta precum porcii la leorbait laturoaie si dejectii pe retelele de socializare, ca si cum cele mume, care i-au alaptat cu venin si verde de Paris cand erau godei guițători, au cazut victime in acel complex cultural sovietic si fascist! Grohaiți, răpănosilor, pana o sa va sara belciugurile din râtane in buzele iubitului vostru cu o doaga sarita pe turla Kremlinului, via Universitatea Lomonosov, unde i se pastreaza creierul in alcool sanitar!

Viorel spunea...

Melodia este acceptabilă, stau însă și mă întreb, cum pot mii de oameni să meargă la un spectacol de genul sacesta cu copii mici, adolescenți și să asculte asemene porcării de versuri „spală-te cu propriul tău sage dimineața”. Ce învață tineretul din acest îndemn ? Iar dacă muzicienii formației Piknik sunt pro Putin și invaziei împotriva Ucrainei, înseamnă că și muzica lor din ultimii doi ani probabil exprimă același lucru. Iar dacă banii din spectacol se duc pentru susținerea războiului, „inculpați” și vinovați sunt și cei care participă la asemenea spectacole prin contribuțiile financiare aduse.

Skoda 4x4 spunea...

Hahaha...pentru divertismentul dvs. adaugati si :
Bayraktar - Ukrainian War Song (English subtitles, napisy polskie and other languages
,pe you tube , observ ca nu va place,, ordonanta Bayraktar 'ok. sa auzim de bine si sanatate tuturor.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Draga @Viorel, asta este poporul rus ,,pasnic si inofensiv,'' in realitate si dupa indoctrinari fascistoid bolsevice si staliniste poate fi unul foarte crud si neiertator, prin conducatorii nascuti, traditional, deja dictatori, in fond oamenii de rand, palmasii obisnuiti, fiind chiar pasnici si foarte primitori cu cei care le calca pragurile caselor, adica niste ospitalieri traditionali, pasnici in vremuri de pace. As mai adauga cu pertinenta, despre prizonierii vinovati de acest masacru intolerabil, dar fiind prinsi, legati si imobilizati sub o stricta paza inarmata, la ce mai era nevoie sa se incalce toate reglementarile internationale in ce privesc conditiile prizonieratului, cand ei i-au maltratat in acea stare de imobilizare, cu mare lasitate si cruzime umana, scotandu-i unuia un ochi, pe toti tumefiindu-i facial prin batai crunte, altuia taindu-i o ureche si silindu-l s-o manance si tuturor aplicandu-li-se pe organele genitale electrosocuri cu inalta tensiune, din trei prizonieri unul fiind muribund, inexpresiv si incapabil sa se apere verbal, sau mai bine zis sa-si declare faptele! Dragii mei camarazi, va inchipuiti, acum, cand confratii acestor teroristi vor afla la ce torturi le-au fost supusi confratii religiosi, cam la ce fel de razbunari o sa se preteze pe orice rus le va iesi in cale? Va inchipuiti ce teroare poate sa raspandeasca acesti fanatici religiosi in intreaga Rusie, incat vor cauta majoritatea sa emigreze sa scape de teroare si atentate? Chiar intreaga Europa poate fi supusa unor astfel de actiuni teroriste, poate ca si Romania, Doamne, fereste! E o presupunere nefericita, insa teroristii internationali au dovedit de fiecare data o cruzime cumplita cand au fost supusi unor astfel de tratamente, ulterioare atentatelor, si era mai bine ca rusii sa procedeze cu tact si intelepciune in tratarea acestui eveniment post atentat, cu arestari fara agresiuni atroce si torturi, cu anchete legale si instrumentari judiciare conform legilor in vigoare, depasind cerebral sangerosul moment teribil, insa opinia publica internationala si mass media au fost oripilate de abordarea ulterioara a prizonierilor, si multi chiar nu-i mai compatimesc pe rusi pentru tragedia suferita, intrucat au dovedit ca au fost la fel de cruzi in actiuni, ca si teroristii, poate ca mult, mult prea mult decat teroristii! ,,Violenta naste violente'' nu e un mit, ci o realitate cu care omenirea se confrunta, inca de la Adam si Eva, si se va opri, culmea, dupa o violenta suprema, de tip Apocalipsa, dupa ce armele nucleare vor fi scapate din lese si nu vor mai putea fi oprite, pana la pieirea totala a civilizatiei pe planeta Pamant! Pacat, mare pacat...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pentru confirmarea banuielilor mele:
https://www.libertatea.ro/stiri/statul-islamic-jura-razbunare-pentru-torturarea-suspectilor-in-atentatul-de-la-moscova-creste-setea-pentru-sangele-vostru-4838321

Huhu Rezea spunea...

Ifrim
Te-am rugat sa concentrezi comentariile.
Nu-ti mai public comentariile care depasesc 5 randuri.

Mihai spunea...

Din păcate suntem prizonierii luptei la nivel mondial între globalisti și suveranisti.
Cine nu-si preda de buna voie sau din slugărnicie resursele va fi calcat prin toate mijloacele precum libianul ,egipteanul ,sirianul ,irakianul ,lista continuând cu marii detinatori de resurse vitale pentru occidentali și baideieni precum Rusia ,Iran ,China ,Venezuela ,Brazil ( in Argentina au reușit deocamdată sa-si monteze sluga)
Globalism contra distrugerii BRISC cu orice preț, nu contează suferință popoarelor, nu contează banii din buzunarele noastre și tehnica alocați lui Zeli... ca să protejeze averile marilor magnați pe tărâm ucrainian.
Doar naivii nu vor sa vadă ca orice sancțiune contra rusilor se răsfrânge îndoit asupra europeanul de rand. Doar naivii nu vad ca imensele fonduri și tehnica alocate ukrainei sunt tocate de artileria rusa. Mai trebuie dupa minti in delir avioane și trupe ca meniul sa fie complet,și distrugerile la maxim.
Din păcate au reușit sa ne atragă și pe noi carpitii in fund si mulsi de profit în rahatul provocat de globalisti in Ukraina, ba pe baza de slugărnicie, ba pentru o funcție pe nu știu unde ,ba pe faptul ca ,colonia nu mai are economie proprie ,până și pulberea pentru muniții și mixtura asfaltica o importam de la sârbi.
Concluzia este ca dacă alegerile de anul asta nu elimina delirantii ăștia de la butoanele statelor UE ,alianță NATO ,care de la zi la zi în delirul continuu generat de obisnuita cu traiul bun din furtul de resurse cu sodatul de peste tot duc economia UE în recesiune și sărăcirea populatiei.
Scopul scuza mijloacele ,asta a fost deviza acestor globalisti .
Nu as vrea sa se dovedeasca in acest caz de terorism varianta ca dacă nu te biruiesc pe front încerc sa te distrug din interior prin orice mijloace .
Ma îngrozesc când pun în balanta faptul ca se reinarmeaza la greu continentul și oricând la actual stare de fapt din unele tari occidentale istoria se poate repeta.
Aici sunt banii pentru actualizarile pensiilor varsovistilor,varsovisti considerați dușmanii capitalismului și al alianței cu batul prin gard la rusi.




Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ooo, văleleu, nici chiar asa, Dle Admin, sa ma restrictionati pe un spatiu atat de mic, si recunosc ca am depasit dimensiunea nepermis, dar am cuprins necesitatile stringente la o tematica atat de importanta! Voi cauta o autocenzura drastica, dar la cinci randuri nici pasaricile, ma rog, pasarelele de pe sarmele de telegraf nu mai emit triluri superbe, prin metoda Morse, din campii catre padurile umbroase de la intretaierile de drumuri tainice, din văi!

Claudiu Marin spunea...

@Mihai
Memoria blogului spune ca ai comentat sub alt nume pana acum?
Nu stiam cine este noul comentator! Bun revenit!
Eforturile NATO si ale lumii democrate este s-o determine pe Rusia sa ravina la granitele ei stabilite dupa destramarea URSS.
Nu-si propune nimeni din Vest sa ocupe vreun cm patrat din teritoriul Federatiei Ruse avut pana in anul 2014.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Marea Ploșniță din Kremlin, o zi intreaga nu s-a exprimat asupra atacului sangeros, probabil inspaimantat ca Marele Imperiu se clatină, dupa alegerile falsificate cu nerusinare, iar rusii nu-i vor ierta serviciile si organele de ordine, incapabile sa preintampine carnagiul! De acum incolo, vom asista la mari schimbari in structurile rusesti, poate si politice, insa de pe acum va spun ca Rusia va plonja catre haul ce va permite o mare Revolutie, din interior!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Mihai, regret ca-ti spun ca citezi parca din teze sosocare si simioniste, reducand rolul UE si NATO pe motivatiile existentei cretinilor suveranisti si alte lepre cu orizonturi neomarxiste, iar negarea entitatilor europene si NATO sunt manusile pe care rusii ne obliga, prin extrema dreapta, sa le bagam pe maini, pentru a deveni la fel de sangeroase ca ale lor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Romanii au votat lepre politice de dreapta, printre care USR, PNL, PMP si un aliat urolog, anti romanesc, condus de Ciolos, care in PE s-au alaturat unor teze degradante emise de PPE, iar stanga a fost total necombatanta si neofensiva impotriva-le, nu degeaba dandu-le liber Ciolacu sa nu mai candideze si anul asta. Nu din cauza UE nu avem pensii normale, ci din cauza politicienilor nostrii, ca daca nu era UE nu aveam autostrazi, modernism, democratie, locuri de munca, etc, si fara NATO eram azi ,,raia'' ruseasca, asa cum am fost candva raia turceasca!

Claudiu Marin spunea...

@Ifrim
Ii cam tamponezi pe eurosceptici si pe OTAN-sceptici!
E cam greu, insa, sa-i deosebim de rusofilii care ar astepta cu flori la granita trupele lui Putin. Acesti sceptici se pitesc sub ingrijorarea sa nu-i provocam pe rusi. De 11 ori din 12, Rusia tarista sau sovietica a intrat in tarile romane fara sa fie provocata.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Claudiu Marin, nu sunt greu de deosebit cat este extrem de greu sa sa fie determinati sa iasa din sfera de influenta pro rusa, unii facand-o pentru bani, altii din prostie pura sau analfabetism functional, chiar daca pot avea grade sau functii foarte mari, sau doar niste mujici de rand, nemultumiti de maruntisuri personale, financiare si materiale, desi sunt convins ca traiesc destul de bine si prosperi, dar egoismul si egocentrismul i-au transformat in psihopati radicali, inconstienti de gravitatea atitudinilor lor pentru tara si societate!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iata judecata unui psihopat, pe care nu-l vei scoate din ale lui, indiferent de opiniile cele mai credibile si mai juste, asa judecand si sustinatorii lui, la fel de psihopati, caci cine se aseamana se aduna:
https://www.stiripesurse.ro/vladimir-putin-declaratie-de-ultima-ora-stim-cine-a-comis-aceasta-atrocitate-impotriva-rusiei-ceea-ce-ne-intereseaza-este-sponsorul_3272087.html

GG spunea...

@Mihai nu stiu cine ești,Adminul ne spune ca ai postat inainte sub alt nume,nu contează,dar te felicit pt.postarea de mai sus!👋👋👋
PS/ Am spus cîndva și timpul îmi va da dreptate,sau nu,nu mă consider,Nostradamus,sau Vanga,vom vedea: În calea unor descreierat,cineva stă ca o pavăză sa apere noțiunea de popor/oare,dacă va cădea și ultima reducă,omenirea se va apropia spre distrugere! Doamne ferește și apără!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Dle Claudiu Marin, mentionez ca multe imi scapa mie, din cauza neatentiei firesti la cate am pe cap zilnic si mereu sunt obosit si stresat, chiar a varstei si bolilor, dar cum as uita faptul ca rusofonii si rusofilii sunt tocmai corijentii si repetentii societatii la Sfanta Istorie? Regret extrem de mult ca s-a retras Col Iulian Mares- @Iulian, un bun camarad si prieten drag, datorita grupului subersiv-sabotor si atacator sa destrame blogul Huhurez, pentru ca domnia sa intodeauna avea opinii si pareri erudite, strict istorice si de bun simt, realiste in toate dezbaterile blogurilor! Te asteptam cu drag, @Iulian, alaturi de noi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@GG, De fapt ce sustii cu atata patos, cumva nationalismul legionar, care a produs morti si rasisme inimaginabile, carora le-au cazut victime oameni grei, politici ai vremii interbelice de atunci, istorici si evrei nevinovati, etc, azi propagate de șoșocărismele simioniste la instigarile si slugarelile ruso putiniste? Da-ti jos cojocul nationalismului desantat si lumineaza-ti mecla! Sustineai, deunazi, dar fiind prea marunt si neinsemnat nu te-am bagat in seama, ca as fi userist, dupa gluma adminului, si ca am antencendente, la ce sa am, bro? Eu sunt uneperist patriot, dar nu nationalist pe ramuri si devize legionare, si mai sunt natoist si pro europa, adanc anti orice dreapta politica, pur de stanga umana si constructiva a realilor patrioti, anti rusisme si Rusia, anti globalism, neomarxism si anti idiotii care sustin toate aceste miscari cretine, inapoiate si criminale sub masca unui nationalism desantat, caci nici vorba sa fie despre patriotismul istoric, incununat de laurii PACII!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Credeti ca am sa-l uit pe pro rusul, agentul sub acoperire, repudiat si interzis in R. Moldova si Ukraina, putinistul tradator, Geo Simion, cand s-au dus ai nostrii la el sa ne sprijine cu partidul pentru promovarea proiectului oug 199 la pensiile militare, mintind porceste ca va rezolva problema, dupa care n-a mai dat doi bani pe acest asa zis ajutor, golanul fiind tot un golan extremist?! A te inhaita cu astfel de indivizi periculosi, sau cu turma de grohaitori cu ratanele șoșocare mahalagiste, credeti ca este o bravada politica pentru onoarea si demnitatea de rezervisti militari? Trebuie sa fii analfabet rau, social si politic, s-o faci!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ptiu, drace! Ma tooot miram si ma intrebam de ce un individ cu aripi de libelulă smulse, labil, intrigant, dusmanos, nesociabil si plin de ura viscerala s-a luat de mine din senin, ca boala de om sanatos, cu reprosuri murdare si inventiv mincinoase, dupa ce de zeci de ori l-am aparat cu onoarea mea de furia camarazilor jigniti de el permanent, aparandu-l si in fata Onorabilului, desi il injurase si-l porcaise, cu speranta ca incidentele sunt trecatoare si ca se va indrepta, amintindu-mi abia acum ca individul V.K, alias @Tehnocrat, e si el un șoșocar mahalagist sadea, sigur si sef de trib sau bulibasa hurzicara de partid, si vazandu-mi repulsia mea fata de aceste gunoaie haurist sosocare si-a simtit șatra atacata de vehementele mele anti nationalist-șoviniste si extremismul pro rusesti, el fiind un anti NATO, anti EU pe care le-a imbratisat cu iubire si devotament de tradator! Nu degeaba afirmasem ca ce mare e lumea cu oameni extrem de mici, si nu gresisem, in schimb ii inflamasem extremismul interior!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca se cerceteaza sumar, si daca postatorii cinstiti si corecti vor sa recunoasca sincer si aici adevarul, se va constata ca acest blog a fost inchis de mai multe ori de catre @Onorabil, Dumnezeu sa-l binecuvanteze in veci, cauzele fiind doar si numai porciile, injuriile grosolane si jignirile la adresa domniei sale din partea lui @Tehnocrat, fiind unicat in astfel de mojicii grosolane si injurii, iar eu, personal, rugandu-ma in repetete randuri de domnia sa, care mă mai certa pentru supele mele lungi postate, dar ma avea la inima, ca sa-l deschida din nou caci eram morti fara blog, si cu mare greu calcandu-si pe inima s-o faca, tinandu-l pe @Tehnocrat in exil luni si luni in sir! Nici macar nu si-a cerut scuze, post mortem, pentru toate mojiciile, daramite sa regrete public disparitia domniei sale, cu condoleante familiei! Ti-ai gasit asa ceva la ipocritii lipsiti de bun simț si obraz substire!...

Leo spunea...

@Claudiu,
Ei, așa-i că raitingul e către în SUS ?
Nu degeaba dragul nostru H , voia liber la zburdat pt. Flavius, care i-a rămas dator cu o ladă de bere Germană cam demultișor , de atunci când a fost în audiență la MFA de s-a văzut cu jiganu , croitoreasa , cirip acipu, și toate SECĂTURILE și LICHELELE de pe acolo.
BRAVO FLAVIUS !
ZBURDĂ CU UREICHILE PE SPATE................

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leo, draga, Dumnezeu sa-l ierte pe @Onorabilul, si asa este cu lada de bere, germana, pe care o voi da de pomana, caci era promisa de mine pentru tot ajutorul acordat juridic in numeroasele mele procese, de fapt ale noastre, ale tuturor, caci ne construise tezele de pornire coordonatoare, cat si traiectoriile pe parcurs. Am eu cu @Gigică un plan, si poate Dumnezeu ne planifica o reuniune familiara, ale celor care ne-am batut in instante dupa tezele @Onorabilului, sa-i aducem omagiile si recunostinta noastra eterna pentru tot binele facut, caci l-am iubit si l-am respectat ca pe un tata bun si drag, chiar daca ma mai dojenea ca prea zburdam vesel si trist, dar fara sa atac si sa jignesc din buricul meu pe cineva, in afara de replicile cand eram atacat de fude vânt, care intrau pe aici numai sa ațâțe la scandal, sa jigneasca si sa batjocoreasca camarazi, asa cum bietul @Iulian n-a mai rezistat in fata acestor golani si s-a retras definitiv, el fiind un Colonel capabil, cult, inteligent, erudit si pregatit multidisciplinar, dar atacat de grajdari si GAZ-isti bahici cu obrazul gros!