Un produs Blogger.

joi, septembrie 26, 2019

#rezist la Cotroceni, o ROMÂNIE ANORMALĂ!

21 comments
Iohannis:   Dacă mă alegeeeeți, în următorii 5 ani voi scrie o carte asemănăăătoareeee! 

Răspuns: In turul 2, la prezidențiale, vom vota împotriva anormalului.


21 de comentarii:

M spunea...

Romanii au votat mereu "contra". Johannis a gasit motorul care scoate romanii la vot: URA! Si merge pe aceasta carte castigatoare.

Mai anormala decat o tara bazata pe ură nu văd ce ar putea sa fie! Adeptii lui Johannis revarsa lături cu miros pestilențial, o ură viscerală, un discurs bazat pe invective si pe apararea infractorilor ce s-au strans sub steagul ȚrezistȚ.

Dar trebuie să recunoaștem și incapacitatea penibila a PSD-ului de a răspunde adecvat și politicile haotice ale acestui partid care parca se straduieste sa isi indeparteze sustinatorii. Blegeala pe care o suspectez de intelegere ascunsa nu poate fi explicata.

Siegfried Muresan deja isi face incalzirea in calitate de viitor comisar european! Bursierul Parlamentului German este bomboana pe coliva vanzarii Romaniei.

Leon spunea...

Cartea din imagine are 5 ani x 365 zile =1825 pagini ALBE,..!

Arfy spunea...

Pentru mitingul din 25 octombrie am niște solicitări(propuneri): pt funcția de ministru al apărării: Iulian Mareș; pt fc de secretar de stat: Corneliu Ifrim; pt funcția Avocatul poporului: Cezar. Aștept și alte sugestii. Așa vom putea rezolva multiplele probleme ale militarilor activi, în rezervă și în retragere dar și al urmașilor acestora!

Cezar spunea...

🤣😂🤣😂😜😜😜
Mai întâi să.i impoziteze lu m.Al cu 90.1%

Arfy spunea...

Cedează el pensia! Ca ministru... Cezar ca avocat, rezolvă doleanțele mareșalului!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
nu rade pana nu sari gardul!
Mai este unul ce pare ca ar_fy intelighent, dar a fost coleg de promotie cu iubitul Corneliunsson!

Iulian Mareș spunea...

"Marin Popescu
Rabdare feciori! Vine Sică cu noul guvern. Să vedeți performanțe în agricultură. Să vă așteptați la disparițai bandelor de proxeneți și mai ales la acoperirea teritoriului cu autostrăzi în toate direcțiile. Leul se va întări senzațional iar cele mai mari bucurii ne vor veni de la liberare tarifelor la gaze și celelalte utilități. Vor veni și unele probleme dar le vom suporta bucuroși și anume salarii mai mici, muncă mai multă, fondurile pentru pensii vor deveni iarăși vise frumoase...Fericirea de a avea Guvern pe placul d-lui Joianis va compensa toate necazurile.

Michaela Popescu
Abia astept sa vedem cum merge guvernul meu."

Leon spunea...

„Avem în continuare un preşedinte în funcţie care încalcă Constituţia. Au trecut două săptămâni de la decizia CCR, iar preşedintele continuă să refuze să numească miniştrii interimari. În ce ţară este posibilă această încălcare? În ce stat european mai este în funcţie un preşedinte care calcă în picioare Legea fundamentală a ţării? I-am adresat domnului Iohannis inclusiv o scrisoare deschisă pentru a-i cere să îşi facă datoria constituţională, să numească un ministru al Afacerilor Interne, ca să putem lua măsurile ce se impun pentru ca nenorociri precum cea de la Caracal sau Dâmboviţa să nu se mai întâmple. Nu am primit niciun răspuns, nu am văzut nicio decizie. Avem nevoie de ministru la Educaţie. Mâine începe anul universitar, iar ministerul nu are conducere din cauza încăpăţânării şi inconştienţei preşedintelui. Este inadmisibil şi este ruşinos pentru cel ce promitea România educată. Avem cel mai iresponsabil preşedinte pe care l-a văzut România vreodată, unul care acţionează conştient împotriva propriului popor”, a spus Dăncilă, la sediul central

Iulian Mareș spunea...

Se pare ca ar fy finlandez, caci romana nu o intelege! Sau ar fy egiptean cu 2,7%?

Degeaba il caut aici:

http://admixturemap.paintmychromosomes.com

el nu vrea sa fie decat 2%!

M spunea...

CCR: Johannis va numi de indata ministri!
Johannis: Analizez.....

Johannis: Procurorul sef DIICOT sa isi dea de indata demisia!
Banila: Analizez.....

Hi, hi, hi!!! Acum daca si Dancila o sa ii raspunda la invitatii cu "analizez....." o sa fie din ce in ce mai interesant. Dancila a ajuns la 12% ce mai are de pierdut? Poate isi intareste putin coloana vertebrala si ii da peste rât neamțului.

Leon spunea...

@M,..."Noi vom face o nouă propunere de comisar european. Iar în ceea ce privește invitația la consultări adresată de președinte, îi răspund că voi veni de îndată, același “de îndată” cu care și dumnealui a decis să numească miniștrii interimari - conform deciziei CCR care a stabilit că președintele a încălcat Constituția”, a spus deja Viorica Dancila..!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Partizanul nu are timp de analize, el își citește cărțile și se minunează de ceea ce a putut scrie! 😂🤔

M spunea...

@Leon - să o văd!!! 😁

Până una alta primul turist al țării pleacă cu prima turista.
Klaus Iohannis participă, marţi, la Bruxelles, la deschiderea oficială a Festivalului Internaţional de Artă Europalia.
Pe el îl înțeleg. Președintele e un turist. Dar știe cineva cum naiba de o profesoara e mai mult plecată? Nu are elevi? Nu are ore?

Negritoiu spunea...

Se pare ca ,,De indata,, este termenul la care se va rezolva problemele legate de problematica pensiilor militare!

Iulian Mareș spunea...

M,
"I Doamnă" are 1/2 normă didactică!
Când lipsește le trimite elevilor suport de curs, adică un CD; însă de 3-4 ani laptopurile sunt lipsite de unitate CD-ROM/DVD! Fetele folosesc CD-ul pe post de oglindă, la refacerea makiajului în pauze! 🤔😂
Mai curajoși, băieții le aruncă pe sediul Raiffeisen Bank Sibiu, situată nu f departe de Podul Minciunilor!
.... prezidențiale, firește!

Iulian Mareș spunea...

Coruptia lor este mai putin importanta decat coruptia noastra!?? / Postare care ar_fy interzisa celor #2%, pe motiv de ... functionali!

Fostul premier Edouard Balladur va fi judecat în Franța.

"Afacere Karachi"Darius Muresan /
Fostul prim-ministru francez Edouard Balladur şi fostul ministru al apărării Francois Leotard vor face obiectul unui proces în legătură cu aşa-zisa "afacere Karachi", care are în centru presupuse comisioane dubioase acordate în anii 90 în marja unor contracte de livrare de submarine către Pakistan, relatează marţi Reuters, citând surse judiciare.
Fostul prim-ministru francez Edouard Balladur şi fostul ministru al apărării Francois Leotard vor face obiectul unui proces în legătură cu aşa-zisa "afacere Karachi", care are în centru presupuse comisioane dubioase acordate în anii 90 în marja unor contracte de livrare de submarine către Pakistan, relatează marţi Reuters, citând surse judiciare.
Procesul urmează să se desfăşoare la Curtea de justiţie a Republicii, cu competenţe pentru fapte comise de membri ai guvernului în exerciţiul funcţiunii.
Atât Balladur, care a fost premier între 1993 şi 1995 iar acum are 90 de ani, cât şi Francois Leotard (77 de ani) au dezminţit că ar fi comis ilegalităţi."

Afacerea Karachi" cu submarine către Pakistan

"Afacerea Karachi" a ieşit la iveală după atentatul din 8 mai 2002 din oraşul-port pakistanez, soldat cu 15 morţi, dintre care 11 angajaţi francezi ai Direcţiei şantierelor navale, şi 12 răniţi. Toţi lucrau la construcţia unuia dintre cele trei submarine Agosta contractate de Pakistan în timpul guvernului Balladur.
O anchetă antiteroristă lansată după acel atentat, care privilegia iniţial pista Al-Qaida, a început să exploreze în 2009 ipoteza încă neconfirmată a unor represalii după decizia lui Jacques Chirac, care îl învinsese pe Balladur în alegerile prezidenţiale, de a pune capăt vărsării de comisioane aferente acestor contracte, după ce va fi ales", a precizat France Presse.
"Înaintând pe firul acestei ipoteze, magistraţii francezi au conchis că aceste comisioane ilegale - şi cele care au însoţit contractul Sawari II de livrare de fregate Arabiei Saudite -, estimate la un total de 13 milioane de franci (aproape 2 milioane de euro), au contribuit în parte la îmbogăţirea conturilor de campanie ale lui Balladur."

M spunea...

Abia astept sa cada guvernul PSD si sa vina ai lui Avianyc si ai lui Patrascoiu la putere!
Abia astept sa aduca pensiile militare pe contributivitate sa vad cine o sa schelalaie mai tare!
Abia astept ca mafia psd-ista sa fie inlocuita cu mafia PNL-USR mai avida, mai fomista si mai radicala decat cea abia inlaturata!
Abia astept numirile pe functii ale clanurilor PNL-USR cu copiii lor, cu amantele lor, cu amantii lor, cu tot alaiul de incompetenti aroganti!

Daca acum unii nu vad infractiunile clanului condus de Johannis si daca acum au uitat ca Johannis se pupa pe gura cu Voiculescu pe Grivco pentru a apuca ciolanul guvernarii oare ce vor face cand vor avea halca de carne numita Romania?

Leon spunea...

Sorina Matei consideră că președintele Klaus Iohannis, la finalul mandatului său, ține toată procuratura în instabilitate, pentru a-i ține sub control.

”Ceea ce mi se pare de-a dreptul superb este că la finalul primului mandat al lui Iohannis, fix în debutul campaniei electorale, pentru independenţa Justiţiei pe care a clamat-o 5 ani dar nu ştie cu ce se mănâncă, Klaus ţine cu intenţie- toată procuratura- şefii celor 3 parchete- Licu, Nistor şi DIICOT- în instabiliate pe interimate. De ce? Ca să-i ţină sub control, să fie predictibili, maleabili, controlabili, vulnerabili, cu capul plecat, să nu deranjeze pe nimeni pe care nu vrea el, să nu mişte nimeni în front. Securizarea parchetelor nu înseamnă pentru niciun politician siguranţa publică a cetăţenilor ci înseamnă exclusiv securitate politică personală. Sau cum ar veni, dependenţa politică a Parchetelor de Klaus întru indepenenţa justiţiei, of course.” a scris jurnalista Sorina Matei pe Facebook.

Iulian Mareș spunea...

M,
Prin târg se vorbește că PNL-iștii și USR-iștii au amante mai cool și cu mofturi mai fine!

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/numire-ministri-ccr-si-a-motivat-decizia-in-razboiul-dancila-iohannis_696010.html

Leon spunea...

T3, Profesorul Iohannis nu face deloc..gafe..: "Stiți, de obicei, când stai un timp într-o poziție îți dai seama că acolo unde mergi cunoști din ce în ce mai mulți oameni. Așa mi se întâmplă și mie, dar aici, în Sibiu, credeți-mă cunosc foarte mulți și dori să îi salut pe toți cu numele, dar cred că ar dura un pic prea mic. Așa că, dacă îmi permiteți să îi salut doar pe câțiva: doamna primar general Astrid Fodor, care se luptă cu succes să țină Sibiul la un nivel foarte sus”, a spus Iohannis.